+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Mirabella Harpell
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Mirabella Harpell  (Megtekintve 7506 alkalommal)

Mirabella Harpell
Boszorkány
*****


boszorkány

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2020. 09. 26. - 09:08:16 »
+2

Mirabella Harpell
...hátha Ti tudjátok, ki volnék, mert én még gondolkodom…

   

Ősz van, hideg van, nyirkos ködben áznak
holttestei a hullott leveleknek.
A ködbenjárók eltévednek,
és összebújnak, akik fáznak.

Vigyázzunk, mi ketten ködben jártunk.
Ki tudja mi a találkozásunk?
És akik azért ölelnek, mert fáznak,
megfizetnek az első napsugárnak.

// Balázs Béla: Ősz //

Kód:
[justify][color=#9e594b]Ha egy szóban összefoglalnád a kapcsolatunk…[/color]
[i]És ide ki is fejtheted, ha szeretnéd...[/i] [/justify]

Naplózva


Sophie Flynn
Eltávozott karakter
*****


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2020. 11. 15. - 17:21:58 »
+1

Forrócsoki partner
Há, én nagyon bírlak. Menő vagy meg vagány és ez mind nem az ijesztő vagánysággal párosul, mert ugye például azok a vagánynak tűnő motoros bácsik például ijesztőek. Szóval jó veled lógni, meg illegális tartalmú forrócsokikat szürcsölni. Kicsit olyan vagy, mintha a bátrabb vörös-énem lennél, ez pedig belegondolva tök izgi meg vicces. Örülök, hogy Mirával ilyen jól megvagytok, mert jó látni, hogy ő is boldog.
Majd még csaphatunk ilyen forrócsoki partikat, kevésbé veszélyes környezetben is, monjduk Averyvel és Mirával olyan lányosan. Menő lenne. 
Naplózva


Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Elérhető Elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2020. 12. 02. - 22:54:40 »
+2

Kaland
Abba a legelemibb, csábító formájába. Annyi mindent, olyan jól elő tudsz csalni belőlem, amikről talán nem is tudtam, vagy valószínűleg, amit nem mertem bevallani magamnak. És veled még ezek sem olyan ijesztőek, pontosan csak annyira, hogy izgalmas kihívás legyen együtt átlendülni rajtuk.
Öröm és megtiszteltetés, hogy én is lehetek a kisangyal a te válladon, pedig egész biztos vagyok benne, hogy előcsalogatod apránként egy kisördögi oldalamat, és nem is akarnám, hogy ez bárhogy máshogy legyen.
Lebegős ölelés, minimum!
Naplózva

Sebastian Bates
Eltávozott karakter
*****


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 04. 08. - 09:40:06 »
+1

menőn repülsz
Valójában te voltál az első ember a suliban, aki rájött, hogy vérfarkas vagyok - mármint persze a tanárokon kívül... igazából köszi, hogy nem pletykáltad el a gyanúdat, mondjuk más megtette. Remélem te majd nem próbálsz meg kerülni emiatt... főleg nem a pályán, elég furcsa lenne meccs közben. Ha egyáltalán a csapatban maradhatok. Még ezt sem tudom igazából. Azért köszi azt az éjszakai repülést. Valójában nagyon élveztem.
Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 05. 02. - 13:56:43 »
+1

Régen láttalak...
Még mindig nehezen hiszem el, hogy Cartwright befogadott és a lányának tekint. Mármint érted... tudjuk jól, milyen az az ember... nem várok tőle sokat. De te egészen aranyos vagy, az a közös kis nyári kaland nagyon jó volt. Meg kéne ismételnünk, nem gondolod? Persze most egészen más az életem, kicsit nehezebben találom a ritmust, de jó lenne kiruccanni valahova. Végül is hosszú a nyára, nem?
Naplózva


Sophie Flynn
Eltávozott karakter
*****


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 06. 27. - 23:15:24 »
+1

Nem megyek ám messzire!
Nem hittem volna, hogy eljön ez a nap, hogy ennyire fogok bőgni a Nagyteremben. Te egy remek, és nagyon bátor lány vagy, aki mellett a legunalmasabb tekős sétáltatás is egy óriási kalanddá válik! Az egyik legjobb támazsom voltál Beth és Mira mellett, szóval ne hidd, hogy csak olyan könnyen búcsút intek neked! Én leszek a Roxfort Konyhaszelleme jövőre, szóval biztosan fogunk mi még találkozni!
Naplózva


Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 10. 10. - 11:53:25 »
+1

te gyanús prefi
Hogy lehet valakilyen rókaképpel prefektus? Olyan csibész fejet vágsz mindig, mintha folyvást rosszba sántikálnál. Ha nem köptél volna be, hogy mit műveltem Baldronnal, egészen bírtalak volna, de ezt jól elbökted. Na mindegy, bocs hogy Téged is sípcsonton rúgtalak. De legaláb ha kék lesz, megy majd a szemedhez.
Naplózva


Winston L. Smith
Eltávozott karakter
*****


Winnie

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 11. 20. - 17:25:46 »
+3

Ütközz már belém!
Te hányszor tudsz belerohanni ugyanabba az emberbe egyetlen nap alatt? Az Asztronómia tankönyved annyira a gyomromba ékelődött, hogy még most is érzem a helyét. Értem, értem, nagyon fontos, hogy megszerezd a csillámló, unikornisos gabonapelyhet reggelente... de azért én is szeretnék eljutni az óráimra. Mellesleg Winston a nevem és nem Wilson.
Naplózva

Jason Bright
Eltávozott karakter
*****


felhőkről lábakat lógató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2021. 11. 22. - 11:37:35 »
+1

Bocsi!
Bocsi, hogy kivertem a kezedből a mini lovakat, amiktől a frászt kaptam, mert amúgy is megmozdultak! tudtad, hogy egy fantasy történetet tartasz a kezedben? Képzeld csak el, lehet te is csak egy mini ember vagy valakinek a terráriumában. Vagy, hogy mi mind mini emberek vagyunk egy mini világban, és valaki játszik velünk!!
Szóval nem akartam kiütni őket a kezedből, és bár nehéz volt őket megtalálni a Botanikus kertben, ahol midneféle húsevő növény akarta a vérünket, jó kaland volt. Egyszer meg is fogom írni. te leszel a Vörös Amazon a Dzsungel Növényekből.
Naplózva


Aerith Baldron
Eltávozott karakter
*****


She's a Killer Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2022. 01. 15. - 17:52:39 »
+1

Én vagyok a szebb!
Nincs bajom veled Harpell azonkívül, hogy nagy a szád, és tipikus Griffendeles vagy. Tényleg. De vörös haj ide és szeplős arc oda Én vagyok a szebb!! Nem is értem Dominic is miért bámulta meg a feneked. A balettos fenék sokkal bájosabb, mint a lovaglós!
Naplózva


Claus Hill
Eltávozott karakter
*****


blah blah blah

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2022. 03. 06. - 17:38:54 »
+1

testőr
Hé, miattam vannak még meg a fogaid, meg egyben a testrészeid. Szóval igazán kérhetnél tőlem egy autogrammot, amiért fedezem a vörös tincsidet hátulról a kviddics meccsek közben, oké? Meg egy kicsit népszerűsíthetnéd a bandát meg minden ilyesmi. Egyébként legutóbb valami mini ló harapta meg a lábujjam a kulbbhelyiségben. Legközelebb kicist jobban vigyázz a "játék"állataidra, mert hajlamosak elszabadulni.
Naplózva

Nora Narek
Eltávozott karakter
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2022. 08. 24. - 14:54:30 »
+1

kölcsön kaphatom a lovad?
Kár, hogy keveset beszélgettünk, engem lefoglaltak a pasik, a ruhám, a sminkem, téged meg más dolgok. De a nyáron láttalak a parton lovagolni és hát wow. Elég menő. Amúgy is akartam neked széség tippeket adni, hogy hogyan legyél dögös vörös, szóval én ellátlak jó tanácsokkal, te meg kölcsön adod az egyik lovad. Bár a tevéket szoktam meg odahaza, ez se lehet rossz, nem?
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2023. 02. 11. - 19:33:54
Az oldal 0.149 másodperc alatt készült el 40 lekéréssel.