+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Griffendél
| | | |-+  Sebastian Bates
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Sebastian Bates  (Megtekintve 2307 alkalommal)

Sebastian Bates
Griffendél
*


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2020. 12. 26. - 13:07:43 »
+3

* * *S mindent megér, ha csak egy óra
Dalolta el dalát melletted
S nem nyílhat a szám átok-szóra.

* * *

Kód:
[center][font=times new roman][size=13pt][color=#823131]Ki vagy te?

[font=times new roman][size=11pt][color=#666161]Kifejtés
Naplózva


Noah Nightingale
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam ★ Trick or Treat

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2020. 12. 27. - 01:20:34 »
+1

(Barát) Extrákkal

Tönkreteszel, Bates, mondtam már? A gyengém ez az egy testbe zárt Szépség és Szörnyeteg sztori, a Piroska és Farkas párhuzamról nem is beszélve. Jobb lenne, ha maradnál a mesék ártatlan világába zárva és nem azt keresnéd, akivel módszeresen bemocskolhatod azt.
Hazudnék, ha azt mondanám nem izgatod a fantáziám. És hazudnék, ha azt hinném, ezt megengedhetem magamnak. Mert érzéked van hozzá, ugye? Hogy túl gyorsan tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre valójában egyikünk sem akarja tudni a választ.
Az átjáró óta nem voltam mással. Te pedig nem fogsz tudni róla. Mert amíg te bizonytalan vagy, a kettőnk halmaza képlékeny és nekem nem kell belegondolnom igazán, miért is csinálom ezt.
Gyere, Bates, mutatok valami jobbat a banánnál. Lehetőleg ne fogadj el hülye tanácsokat a Starling gyerektől, amíg öt percre nem figyelek. Azt a kölyköt is nekem kéne kinevelni, de kétlem hogy különösebben értékelnéd... ugye?
Naplózva


Elizabeth Hepburn
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 02. 28. - 21:38:45 »
+2

A furcsa Griffis fiúTe vagy a fiú, aki van, hogy csak ül mellettem, vagy bárhol a teremben és elmélyülten figyel valamire, de nem arra, ami az órán zajlik, és van, hogy elsuhan mellettem, én meg pillogok, mint doxy, ha  megdermesztik.
Csak hogy tudd, egyébként bármikor mellém ülhetsz, szívesen hallgatok melletted...vagy hallgatlak téged. Beszélgethetünk is, ha szeretnéd. Szerintem fontos, hogy az ember néha, amikor kicsit zavaros az élete, tudjon jókat beszélgetni. Lényeges információ azonban, hogy ... ha Bájitaltanon ülsz mellém, nincs kizárva hogy véletlenül felrobbanunk. Nem nagyon, csak kicsit.  
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 04. 09. - 19:43:50 »
+2

Nem én vagyok az ellenséged Bates

Én nem az unokatestvérem vagyok. Nem érdekel, hogy vérfarakas vagy, nem az én dolgom, és soha nem is akartam rólad terjeszteni. Ráadásul nem is tartom nevetségesnek, szóval kérlek... ne engem okolj azért, ami veled történt. Én csak próbálok életben maradni mellette, ahogyan te is. Inkább támogatnunk kéne egymást, nem támadni.
Naplózva


Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 05. 02. - 11:56:33 »
+1

Eszünk kekszet?

Olyan elesett kiskutya tekinteted van. Valahogy valamit tennem kellett azért, hogy mondjuk egy kicst vidámabb legyél. Nem tudom mi bánt és miért vagy olyan stresszes. De örülök, hogy elfogadtad a keszemet. Szóval, ha van még kekszem, kérsz?
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 05. 03. - 08:28:24 »
+2

hát megmartál

Nem haragszom rád. Nem haragszom rád, Seb, csak... félek. Nagyon félek, mi fog velem történni minden teliholdkor innentől kezdve. Tudom, hogy valamit tett veled Seth és azon vagyok, hogy kettőtök közül ő ne ússza meg azt. Segíteni akarok neked. De ahhoz az kell, hogy ne marj újra belém és segíts túlélni ezt az időszakot nekem... te jobban megérthetsz most, mint bárki más, mégha nem is lettem igazi vérfarkas.
Naplózva


Mirabella Harpell
Griffendél
*


boszorkány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 05. 03. - 09:25:15 »
+1

nehogy kilépj!

Hallottam hogy mi történt... Vagyis egy csomó minden hülyeséget, amiből a legtöbbet nem hittem el, a maradékból meg átlagoltam valamit. De az a lényeg, hogy tudom, nem vagy rossz srác, és nagyon örülök, hogy nem csaptak ki. Remélem, hamarosan a kviddiccs edzéseken találkozunk, szívás lenne, ha kimaradnál, mert már tök jó összeszokott volt a csapat. És tuti nagy előnyt jelent a meccseken, ha a másik csapat tagjai nagy ívben elkerülnek, szóval nehogy lelécelj!!! <3
Naplózva


Lupa Tenebris
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 05. 05. - 16:32:39 »
+2

(Kaland)
Vérfarkas

Hallottam egy pletykát arról, hogy vérfarkas vagy. Igaz ez? Mármint nem mintha baj lenne, de tényleg? Nem gondoltam, hogy vannak a suliban..öm.... farkasok. Szerintem ez egész jó dolog! Talán még össze is futhatunk a rengetegben teliholdkor. Nem, nem vagyok bolhás, szerencsére elkerültek. De remélem te sem vagy az!
Nem tudod véletlen, léteznek varázs bolhák? Rosszabbak, mint a.. hétköznapiak? Nem mintha találkoztam volna hétköznapival, csak hallásból úgy tudom, hogy elég rosszak... Tudod kevés ember van, aki ezt megérti. Te voltál már bolhás?
Naplózva


Elizabeth Hepburn
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2021. 05. 08. - 09:07:04 »
+1

Mi lett volna ha...

Sebastian, én úgy szégyellem magam...egy csomószor ültél mellettem, és láttam, hogy van valami baj. Többször észre vettem, hogy bánt valami, de mégsem kérdeztem meg, sose mentem oda hozzád, pedig lehet, ha odamegyek, és beszélgetünk, akkor nem szakad el nálad a cérna. Sajnálom, hogy meg sem próbáltam segíteni.
Naplózva


Dominic R. Monstro
Mardekár
*


a túl szőke srác

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2021. 05. 11. - 16:32:16 »
+1

HOGY MERÉSZELTED MEGHARAPNI?!

Bates, te kis rohadék, csak lássam meg a képed a folyosón és letépem az arcod esküszöm! Hogy merészeltél az én apró Lujzimhoz érni? Láttad már te, hogy milyen kicsi szegénykém?! Azzal az állatias temperamentumoddal komoly kárt tettél benne. Nem akarlak meglátni a közelében!
Naplózva


Jack Starling r.
Eltávozott karakter
*****


IV. - {the chariot}

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2021. 05. 19. - 22:37:40 »
+1

Te tudod igazán, ki is vagyok

Ha rossz napod, ha jó, nem válogatok. Talán túl soknak tűntem az elején, vagy akár most is, nem bánom. Furcsa ez, még nekem is. De nem bánom.  Vannak dolgok, amiket nem kell és nem is akarok magyarázni. A barátom vagy, akkor is, ha éppen messzire küldesz, úgysee nem megyek, mert makacs vagyok, végtelen türelemmel. Felőlem pletykáljanak, amit akarnak.
Szükségünk van erre.
Naplózva


Aerith Baldron
Mardekár
*


She's a Killer Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2021. 06. 09. - 14:09:10 »
+1

Én vertelek meg majdnem.

Oké, Bates, te csak túl nyomi vagy még ahhoz is, hogy elverjelek. Ami azért jó pont, mert tudod, mégsem vagyok az a kőszívű gonosz mardekáros, mint a többiek. Van bennem empátia a nyomik felé, hiszen nekem ott van Lujzi és Dom is. Szóval. Maradjunk annyiban, hogy még egyelőre nem vagy az ellenségem. De barátok sem vagyunk. Szóval csak óvatosan a bénázással, mert rajtad tartom a szemem. És én könnyen meg tudok haragudni.
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2021. 08. 06. - 20:23:30 »
+1

küldtem neked kekszet

Nem tudom, hogy jó címre küldtem-e, de ment neked egy kis csomag. Eszembe jutottál a nyáron, mikor Párizsban töltöttem egy hétvégét anyámmal és az ottani varázslónegyedben kicsi, farkasfej alakú süteményeket találtam. Esküszöm, nagyon finomak! Végig kóstoltam, isteni lekvárral töltötték őket!
Naplózva


Elizabeth Hepburn
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2021. 08. 12. - 14:09:33 »
+2

egy új élméééény

Ú, milyen ó volt  már repülni egyet nem? Nem mindenki repked egy repülő nyőnyegen....jó, jó, igen, kicsit megijedtem ott fönt...de olyan hirtelen kapott el, és olyan gyorsan repültünk...na de a csillagok? Azok menők voltak!
Naplózva


Safiya Carson
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2021. 08. 20. - 09:47:26 »
+1

az ügyintéződ vagyok
A minisztériumban szinte naponta találkozom olyan ügyekkel, mint a tiéd. Egyre több fiatal lesz a kór áldozata, bár meglehet csak én vagyok rá érzékeny. Próbálom nyomonkövetni mi történik veled és őszintén remélem, hogy nem a kór miatt fognak elutasítani a jövőben az egyetemről vagy éppen a munkától. Tudom, hogy a szüleid nem igazán vannak a segítségedre, szóval számíthatsz rám.
Naplózva

Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 09. 10. - 13:38:57
Az oldal 0.337 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.