+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Sophie Flynn
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Sophie Flynn  (Megtekintve 15519 alkalommal)

Sophie Flynn
Boszorkány
*****


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 04. 23. - 11:14:18 »
+3
szép esténk lesz, ha egyszer majd megöregszünk,
lesz verandánk és azon két ágy és azon fekszünk,
és fákat nézünk és arra gondolunk, hogy mi is egyszer
fák leszünk majd, és hogy te fogsz törődni a kerttel.

mer' mindenki egy perccel tovább akar élni,
de tényleg pont egy perccel tovább, mint ahogy megéri
mer' minden ember azt akarja, hogy tovább élhessen másba',
és hogyha ő jó volt, akkor a fia is jó legyen az ágyba'.Kód:
[center][font=georgia][color=#e7b594][size=11pt][i]Ki vagy te?[/i][/size][/color][/center]

[justify][color=#d27c6c]Miről emlékezzek rád[/color]
Naplózva


Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 08. 06. - 19:04:36 »
+1

Cuki vagy
Jól éreztem magam veled, pedig bajbakevertük magunkat. Azt hiszem, még soha életemben nem rohant ennyit, hogy kiszabadítsak egy lányt, de megérte. Nagyon is! Szóval készülj csak, ősszel elrángatlak a Három Seprűbe és megiszunk egy jó kis vajsört a mi kis kalandunkra... és köszi, hogy végül mégis hozzám szóltál! Vigyorog
Naplózva


Avery Cassen
Eltávozott karakter.
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 09. 16. - 20:13:31 »
+1

Vattacukor!
Bevallom, az elején egy kicsit zokon vettem azokat a csúnya pillantásokat tőled, de aztán a közös nyuszkós kaland nagyjából elfelejtette ezt - hiszen arra koncentráltam, hogy ne érjen azon nyomban a halál a pókcucc látványára...
Nagyon örültem, amikor rájöttem, hogy te is prefektus lettél - de ezt ne mondd el senkinek -, és már látom magam előtt, ahogy a kígyó meg a borz együtt járja a folyosókat tilosban járók után kutatva... ugye jól látom? Men?
Naplózva


Sage Bolton
Tanár
*****


Rúnaismeret és Alkímia professzor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2019. 11. 20. - 19:15:58 »
+1

Vörös csaj az óráról

Örülök, hogy eljöttél a kirándulásra. Az izgat megvallva eléggé izgultam, szóval nem nagyon emlékszem, mennyire voltál ügyes, de készítettem jegyzeteket, így biztosan tudom, hogy jó jeggyel fogod elvégezni az órámat. Okos vagy és érdeklődő, mégha kicsit szertelen is. De azt hiszem, ez nem baj, sőt talán éppen ettől a tulajdonságodtól egészen más perspektívából látod a dolgokat. Ez pedig még jól jöhet.
Naplózva


Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Elérhető Elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2019. 12. 31. - 03:57:20 »
+1

Biztonság

Köszönöm. Ha egy szóban kéne összefoglalnom minden érzésem, talán ez a legideillőbb, annyi mindenér lehetek hálás neked. A sok segítségér egy ijesztően szokatlan világ, egy zavarbaejtően útveszejtő iskola megismerésében, még ha sokszor ez annyit jelentett csak, együtt nem volt fogalmunk, hova vezet ez a folyosó, merre akar terelni minket az a lépcső, ahhoz képest, eredetileg hova is akartunk menni. A megannyi mosolyér, amikről tudom, kezdek túl sokat áradozni, amik néha a világot jelentették, ahogy rosszabb napjaimon sem engedtek búsan maradni. Azér, hogy ebben a halmozottan megpróbáltató időszakomban a béke, nyugalom, és biztonságérzet forrása vagy, mer mi is ronthatná a napom, a kedvem, amikor itt vagy? Egy gyönyörű karácsonyér, a göröngyös, kétségbeejtő kalandokkal együtt, mer nem lett volna igazán az igazi nélkülük.
És mindenek fölött a boldogságér, mer veled lehetek.
Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2020. 02. 04. - 14:43:32 »
+1

a gyerek legjobb barátnője

Nagy valószínűséggel hozzád még személyesen nem volt szerencsém, de Avery mesélt rólad ezt-azt. Remélem nem kevered bajba őt... bár amit hallottam rólad, az alapján nem vagy te olyan rossz gyerek. Szóval igazából örülök, hogy jóban vagytok és remélem így is marad. Ez esetben nyáron szívesen látunk, én legalábbis szívesen megismerni Avery barátait. Ez vajon para? Remélem nem! Én nem akarok ciki apuka lenni, mert amúgy nagyon jófej vagyok!
Naplózva


Teddy Jones
Eltávozott karakter
*****


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2020. 06. 06. - 10:29:44 »
+1

miért vagy ilyen édes?

Furcsa érzés rád pillantani. A gyomrom is görcsbe rándul tőle, a szívem ki akar szakadni a helyéről. Valami tündér lehetsz, aki megbabonázza az embert. Egyébként nem akarlak megijeszteni... Ugye... Ugye tudod? Tudom, hogy veszélyesnek tűnök, meg rossz a hírem, de sosem ártanék neked. Inkább megvédenélek magamtól is. Amúgy te miért vagy ilyen édes?
Naplózva


Florian le Fay
Griffendél
*


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2020. 08. 15. - 13:12:06 »
+1

Ne üldözz már!

Te miért nem tudsz lekopni? Nem csináltam semmit és nem kell Welch elé vinned, hogy megitn megbüntessen! Megmondtam, hogy nem én voltam, oké? Nem kell kétszázszor a nyomomba eredned egyetlen nap alatt. Jófiú vagyok, tudod olyan, aki SOHA, DE SOHA nem csinál semmi rosszat. Nem emlékszel? Ott szoktam ülni csendben a könyvtárban, hogy tanuljak. Még csak egy könyv lapját sem téptem ki SOHA!
Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 09. 11. - 18:53:56 »
+1

nem Benjamin

Nem, nem vagyok Benjamin. És depressziós sem, köszönöm a kérdést, ja, és nem kell a furcsa édességeiddel sem megszánnod... a testvéremet tényleg ekkora figyelem vette körül az iskolában?  Persze, persze, biztosan nagyon aranyos vagy, kis vörös, de ha legközelebb látsz, és nem tudod eldönteni, Benjamin vagyok-e vagy nem... akkor inkább ne gyere oda hozzám.
Naplózva

Dylan Harlow
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2020. 11. 27. - 17:50:20 »
+2

A cica incidenses fiú

Remélem, jobban van a lábad azóta, hogy összeakadtunk a patikában. Az a cicás ügy elég fura volt, de örülök, hogy nem kellett egyedül lennem. Ne haragudj, ha nem voltam elég magabiztos... mindenesetre nem szerettem volna, hogy bajod essen és szerencsére megúsztuk ezt az ügyet mindketten. Köszönöm, hogy tartottad bennem a lelket, miközben szembe szálltunk a titokzatos Cica úrral. Talán még lesz alkalmunk találkozni kicsit nyugodtabb körülmények között is.
Naplózva


Noah Nightingale
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam ★ Trick or Treat

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2020. 12. 01. - 16:46:43 »
+1

Aki megmentette a segged

Nem mondom, voltak kétségeim a hajlandóságodat illetően, de hé? Legutóbb te ráncigáltál mélyebbre. Remélem te is annyira élvezted mint én. Apropó, kifagyott már a segged?
Könnyen zavarba ejthető kiscsaj vagy és talán túlságosan elnéző is, az ártatlanságod pedig kifejezetten könnyű préda, ami lélekszakadva szalad arccal a következő csapdába. Nem tagadom, ez engem meglehetősen szórakoztat. Egy gyenge pillanatomban tán megsúgnám, hogy szerintem sokkal több van benned, mint amit magadról tartasz, de még a végén megvádolnának, hogy vannak mélyebb gondolataim is, mint annak taglalása kinek a formás hátsóját kéne fixíroznom a tiéd helyett. Apropó, mintha ez a randi elmaradt volna?
Eskü, az a doboz csótánycsokor, amit másnap bagolypostával lepotyogtattak eléd a Nagyteremben, vicc volt. Remélem azóta is nagy becsben tartod az éjjeliszekrényen ❤
Naplózva


Mirabella Harpell
Boszorkány
*****


boszorkány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2020. 12. 02. - 22:06:05 »
+1

Dzsungelexpedíció társ

Sokszor iszom forrócsokit, de az egyik legizgibb helyen ez Veled esett meg. Aranyos volt tőled, hogy nem szidtál meg a csoki higításáért, és nagyon cuki dolog, hogy te még a virágokkal is ki tudsz békülni. Ja! És nálad van egy kóbor kőteknősnek a világon a legjobb helye, ebben biztos vagyok, mert te tényleg mindenkivel olyan kedves vagy, ember, állat, de még a növénykékkel is. Puszilom Tarzant, és köszönöm, hogy olyan jókat jósoltál nekem. kacsint
Naplózva


Serena Fawley
Játékmester
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2021. 01. 08. - 20:33:41 »
+1

Kрасивая девушка
alias a Kedves lány

Örülök, hogy véletlenül együtt utaztunk el Moszkvába. Kedves, aranyos, talpraesett lány vagy, és talán megtanultál pár szót oroszul is. A tea, a sütik, a csokik, a vásár. Azt hiszem, ezt soha nem felejtjük el. És egyszer vidd el Mikhailhoz az apukádat, Mikhailt. De azért Moszkvában vigyázz magadra, furcsa egy hely az, és még furcsább varázslók élnek ott. Szerencsénk volt, hogy velünk nem történt semmi komolyabb baj.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2021. 02. 15. - 19:42:45 »
+1

ne legyél szomorú, Vöröske

Ismerjük egymást, másokon keresztül. Igazából kicsit furcsa is kettesben ücsörögni veled Madam Puddifootnál. Kíánvcsi vagyok, hogy képesek leszünk-e normálisan beszélgetni egymással, vagy csak bámuljuk egymást csendesen, miután kibeszéltük magunkból a történteket... arra mindenesetre készen állok, hogy elhúzzam előled a bögrét, nehogy beleigyál a szívecske-konfettis forrócsokiba.
Naplózva


 


Louis Soulier
Eltávozott karakter
*****


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2021. 02. 17. - 08:29:50 »
+1

Most mi van?

Miért nézel rám állandóan ilyen... furcsán kedvesen? Azt hittem, hogy félsz az unokatestvéremtől, akárhányszor felbukkan összerezzensz, de rám... rám mosolyogsz! Miért? Talán én nem vagyok neked elég félelmetes? Jó. Tény, ami tény, már megtanulhattam volna, hogy összes hugrabugos tök fura. Ott van az a furcsa srác, aki állandóan elveszíti a szemüvegét. Remélem a te seggedet legalább nem kell megmentetenem.
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2023. 04. 03. - 04:42:20
Az oldal 1.19 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.