+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Mira Luna Wyne
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Mira Luna Wyne  (Megtekintve 1365 alkalommal)

Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 12. 31. - 03:07:15 »
+2

Pleased to meet you
Hope you guessed my name
Mély vízbe estem ezzel a helyzetemmel, hogy a hatodik évemet új, ismeretlen, idegen környezetbe kellett elkezdenem. Senki, akit ismernék, csak egy óriásinak tűnő világ, amit nulláról kezdve kell megismernem. Lassan azóta elkezdtem beilleszkedni, de hosszú út áll még előttem.

So if you meet me
Have some courtesy
Have some sympathy, and some taste
Soha nem voltam a legnyíltabb, könnyen ismerkedő típus, igazából a sok gátlás, bizonytalanság, és néha bizony félelem mögött bújkálva épp hogy zárkózott, magamnak valónak tűnhetek. Keresném én mások társaságát, szívemen viselek mindenkit, akiét meg is találom, csak gyakran túl nagy akadályokat kell megmásznom az elinduláshoz.

Use all your well-learned politesse
Or I'll lay your soul to waste
Nem szeretem, nem keresem, és végképp nem kívánom senkinek a konfliktust. Nem tartok ellenségemnek senkit, és legszivesebben azokat se bántanám, akik megérdemlik, de a védelmi ösztönöm ki tud törni néha olyan formákban, amitől még magam is félek.
Naplózva


Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2020. 01. 19. - 10:05:39 »
0

szeretnék lenni...

Ha rád gondolok szeretnék bátor lenni. Csak egy kicsit, hogy ha baj van meg tudjalak védeni. Szeretnék vidám lenni, hogy lássam azt a szép mosolyod. Szeretnélek kézen fogva vezetni téged a suliban, és felfedezni azt a sok jót amit rejteget, mert veled tényleg kezdem megtanulni, hogy nem is olyan rettenetesen szörnyű ez a világ. Sosem volt alattam biztos talaj, családi háttér, csak egy-két támogató, az utam során, de azt hiszem te azzá a biztos ponttá váltál, amit mindig is kerestem. Szeretnék én is ilyen biztos pont lenni neked, aki mindig ott van, ha szükséged van rá. Megpihenhetek nálad, a karjaidban, hozzádbújhatok. Köszönöm, hogy a fura kalandok után sem szaladtál el mellőlem visítva, mert őket nagyon vonzom, de azt hiszem lassan megtanulok rajtuk nevetni.
De tudod mit? Talán megtanultam már bátornak lenni: mert nem félek már attól szeressek. 
Naplózva


Chloé Bones
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2020. 08. 16. - 09:07:32 »
0

Fura vagy
Úgy tévedtél be hozzánk, mint Aliz csodaországba... Nem tudtad, hol vagy és mit keresel nálunk. Próbáltalak megérteni, ami nem igazán sikerült, de egy kicsit talán mégis... Önmagamra emlékeztettél abból az időből, amikor még ide-oda sodródtam az életemben, céltalanul. Amikor még csak túlélni akartam. Kívánom, hogy megtaláld az utadat... és ha ebben segíteni tudok neked egy tetoválással, vagy akár egy navigálással, nézz be hozzánk újra a nyúlüregbe kacsint
Naplózva

Mirabella Harpell
Griffendél
*


boszorkány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2020. 12. 02. - 22:19:45 »
+2

Kacajvíz, egyszarvúk és tűűűz
Még sose éreztem így senki iránt. Nem tudom még, hogy mi is ez, éppen emiatt, de nagyon fontos vagy nekem, ez már biztos, és szeretek veled lenni, imádom a kalandjainkat, még a tüzet is elviselhetőbbé teszed. Te készíted a világ legfincsibb forrócsokiját, és szó szerint felemelő a társaságodban lenni (igen, itt a lebegésre gondolok... kacsint ). Egyszerűen muszáj a kisördögnek lennem a válladon, amilyen angyali képed van! Angyal Szóval ez van velünk. Nagy ölelés!  Puszi
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 09. 09. - 00:29:54
Az oldal 0.293 másodperc alatt készült el 31 lekéréssel.