+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Morgan Williamson
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Morgan Williamson  (Megtekintve 9878 alkalommal)

Morgan Williamson
Varázsló
*****


Elérhető Elérhető
« Dátum: 2012. 11. 08. - 22:13:46 »
+4

MORGAN WILLIAMSON
16 éves ◦ félvér ◦ Hollóhát ◦ ötödév


Barátok
A barát megfogalmazás talán pontatlan kicsit. Vannak barátaim, de számuk minimális, az ötöt semmiképp nem haladja meg, így egy kezemen bőven össze tudom számolni őket. Viszont ha haverról, vagy jó ismerősről van szó, az már találóbb több ember számára esetemben. Mivel szívesen kötök ismeretségeket és nem vagyok nehéz természet,  így nincs sok problémám, több emberrel is jól megvagyok. Kérj segítséget és állok rendelkezésedre, amiben tudok, ha szépen kérted. Beszélgető partner kell? Lelki szemetesláda? Akkor is fordulhatsz hozzám, hallgatásom mély, mint az óceán és még tanáccsal is szolgálok, teljesen kívülálló és objektív, sztoikus szemszögből. De amilyen könnyű ismeretséget kötni velem, olyan nehéz igazán közel kerülni hozzám.


Ellenségek
Az ő számuk se nagy, nem sok akad, aki konkrét ellenségem. Viszont aki azzá válik, az kicsit nemezis jelleget kaphat. A hirtelen haragra olyankor nem mindig vetek féket... Az ellenszenvesség enyhébb kategória, az a csoport már népesebb is, de ők ebből nem sokat érezhetnek, legfeljebb szemvillanásokból és tekintetekből, mert a szem a lélek tükre s annak nem lehetek ura apatikus önfegyelemmel sem.


Nők (szerelemféle)
Újabb homályos kategória számomra. A női nem képviselői fontos helyet képeznek világomban, ők visznek színt és életet sok tekintetben szürke és egyre sötétedő világunkba számomra bájukkal, mosolyaikkal s engedtessék meg, hogy most ne soroljam fel az egész fegyvertáruk. Épp ezért nem állom meg több esetben, hogy szép bókokkal, kedvességgel forduljak feléjük. Ez bizony népes csoport, akiknek kicsit tettem a szépet, akikhez verset címeztem, és még sorolhatnám. Komoly, mély érzelmekkel telt kapcsolatom még nem alakult ki, de könnyebb kapcsolatokra volt már példa.  


Hányadán is állunk?
Tied a lehetőség, hogy itt kifejtsdKód:
[center][font=Viner Hand ITC][color=#15317E][size=18pt]Hányadán is állunk?[/size][/color][/font][/center]
[font=Rimes New Roman][size=10pt][color=#306EFF]Tied a lehetőség, hogy itt kifejtsd[/color][/size][/font]
Naplózva


Arianna M. Meriwether
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2014. 01. 18. - 23:05:39 »
+1

Szerelem !?
Megismertelek, megszerettelek. Melletted álltam, te támogattál, kedves voltam és te megnevettettél. Megbíztam benned, te elmondtad az összes titkod. Megkívántalak, megcsókoltalak. De meg is érdemellek?
Naplózva

James Wolf
Eltávozott karakter
*****


• a farkas •

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2014. 05. 27. - 16:39:54 »
+1

Csapattárs, esetleg méltó utód
Talán a zenei iránti szeretetünk, talán a kviddics, talán a népszerűségünk miatt van, vagyis volt így, de én mindig is a méltó utódomat láttam benned. Először csak akkor beszéltem veled, amikor csatlakoztál a csapathoz, aztán később megosztottuk egymással gitártudásunkat is. Nem mondanám, hogy a barátom vagy, mert a viszonyunk ahhoz nem túl belsőséges, de bátran hívlak a haveromnak, még ha te manapság már inkább az ellenséget látod bennem, mint ahogyan háztársaink nagyrésze is.
Naplózva


Clarice Edevane
Eltávozott karakter
*****


VI. ※ Prefektus ※ A ℳardekár fogója

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2015. 11. 09. - 14:18:23 »
+1

Haver-szerű
Bírom a búrád, elég laza vagy, még egy hollóshoz képest is. Az évek alatt sok közös élményt szereztünk - legalábbis, ami a kviddics iránti rajongásunkat illeti. Legalább annyira szenvedélyes vagy a sport iránt, mint én, szóval lehet veled normális dolgokról beszélgetni, nem úgy, mint másokkal. De a kapcsolatunk ebben körülbelül ki is merült... Jó a különböző seprűtípusokról dumálni, meg passzolgatni repüléstanon egymásnak a labdát, ezen túl viszont semmit nem tudok rólad, és te sem rólam. Elég felszínes az ismeretségünk, de ez valahol így van jól.
Idén először pedig már egymás ellen is fogunk játszani. Nem csak játékból, ahogy eddig, hanem komolyan is. A vesztes meghívja a győztest egy vajsörre, mit szólsz? kacsint
Naplózva


Emmeline Smethwyck
Eltávozott karakter
*****


VI. ~ Hajtó ~ _@/" Booksnail "\@_

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2015. 11. 09. - 17:50:51 »
+1

Srác a vonatról
Talán a futóismerős illik legjobban rád. Nem sokszor beszéltünk, de a vonatos incidens óta sikerült megállapítanom, hogy egy jófej emberrel van dolgom. Mókás egy fickó vagy, azt meg kell hagyni. Érdekelne, hogy alakultak azzal a lánnyal a dolgok, miután leléptél. Ha egyszer van kedved mesélni, én szívesen meghallgatlak.
Naplózva


Aila F. Clarce
Eltávozott karakter
*****


.Madárka. IV.

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2015. 11. 09. - 19:25:45 »
+1

Lelkitárs
A lelkitárs a legmegfelelőbb kifejezés, ami először eszembe jut, mikor rád gondolok, de korántsem az egyetlen.  Definiálhatnám kettőnk kapcsolatát, még csomó különböző szó segítségével, de ezeket még én magam sem értem. Néha téged sem értelek. Néha nem tudok mit kezdeni veled.
Hálával tartozom neked nagyon sok mindenért, például, hogy kitartasz mellettem mindannak ellenére, amit tudsz rólam, hogy szilárd bástyám vagy, hogy őrzöd a titkaim, hogy befogadtál, mikor összeomlani készültem.
Azt viszont a Fúriafűz legfelső ágán károgó varjú minden fekete tolláért sem tudnám megmondani, hogy mi is folyik köztünk a nyár vége óta. Segítesz kitalálni? kacsint

Naplózva


Minerva E. Balmoral
Eltávozott karakter.
*****


the variable

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2016. 06. 29. - 21:05:12 »
+2


Figyellek ám
Egyrészt mert valamelyik kompániádba tartozó bajtársad mindig csinál valami ízletes hülyeséget, amiről jobb nem lemaradni, ez pedig elvezetett valamiféle barátság irányába, még ha volt is benne egy tengerparti homoktól érdes hurok, de tudod, milyenek vagyunk: nem szoktuk hagyni, hogy a hagyományos elgondolások megállítsanak a szórakozás tekintetében.
Most viszont más miatt figyellek, Morgan Williamson, ez a más pedig nagyon is megérdemli, hogy te annyira el legyél foglalva a csodálatával, hogy energiád se maradjon a hátad mögé nézegetni, ott állok-e fenyegetően, ha esetleg megbántanád a barátnőmet. Legyetek nagyon boldogok, de csak okosan... Hááát
Naplózva

Mathias Montrego
Adminisztrátor
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2018. 03. 16. - 18:33:52 »
+1

Te ott, aki állítólag a húgomat szédíted!
Hallottam a híred. A hollóhát bájgúnára! Ha azt hiszed hogy bárkivel is versenghetsz (kivétel a nyálasképű önmagaddal), jobb ha tudod hogy tévedsz! Az én nyomomba nem érsz, ha pedig a tejfölös szájú Malfoy-t utánzod az már önmagában is régen rossz! A Belby-féle verebek összeboronáltak a húgommal. Tudsz róla? Igen? Jó. Remélem csak a kviddicsfogást mutogattad neki nagy bőszen, mert ha igaz a pletyka lehet meglátogatlak egyik éjjel a fiúhálóban… és nem, garantálom hogy nem fogod élvezni!
Naplózva


Blaire Montrego
Boszorkány
*****


világjáró ❈ M. kishúga ❈

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2018. 04. 07. - 12:12:32 »
+1

Mr. Szívtipró.
Ó hajjj-jajjj, Mr. Szívtipró! Elég egy jól irányzott pálcamozdulat és oda a hangod. Talán túl drasztikus voltam, de azt hiszem az adott körülmények között megérdemelted. Csókot lopni sosem veszélytelen vállalkozás. Szóval valahol csalódtam benned. Ugyanakkor megbízható is vagy. Micsoda kettősség! A kviddicspályán már többször bizonyítottál. Mondjuk mikor nem hagytad hogy legutóbb is eltaláljon a gurkó... Neked nem a griffendélbe kellene véletlen járnod? Lehet Süvi benézte a dolgot?
Bárhogy is, azért örülök hogy a háztársam vagy. Még akkor is, ha tőled hangos a folyosó. Még akkor is, ha rühell a bátyám. Még akkor is, ha néha az agyamra mész. Még akkor is, ha csókot lopsz és még akkor is, ha szemtelenül flörtölsz. Mert azt hiszem, jó ember vagy. Szóval ki tudja Williamson, lehet még nagyot nősz a szememben... egyszer talán.
Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2018. 04. 17. - 19:24:34 »
+1

Merlin óvjon, téged!

Láttalak a bálon. Nem is szúrtál volna különösebben szemet, ha nem éppen a bolond Stane kezét szorongattad volna. Csak remélem, hogy tudod, mire is vállalkozol. Ő nem az a lány, akinek elsőre gondolná az ember. Mert hát azért lássuk be, bájos kis pofija van… de emellett nem teljesen normális. Először is, becsípett egy ujjnyi italtól, majd egyenesen rám vetette magát és zaklatott. Rendes kölyöknek látszol, őszintén sajnálom, hogy behálózott.
Szóval, Merlin óvjon!

Naplózva


Héloise Gauthier
Eltávozott karakter
*****


hagyjuk inkább

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2018. 05. 26. - 08:18:34 »
+1

0 - 0
Érdekes, hogy a Roxfort mengannyi szépfiúja közül, pont rád esett a választásom. Rád, aki valljuk be, azok közé az emberek  közé tartozol, akikről minden héten szárnyra kel egy pletyka. Elég nagy problémád, hogy ezek felett nem igazán áll szándékomban szemet hunyni, sőt. Nagyon kíváncsi vagyok. Minden egyes részletre. De lesz még időd mesélni, ugyanis meghagyom neked ezt a szabadságot.

Izgatsz, kétségkívül izgatsz, mert kihívás vagy, én meg úgy alapjáraton szeretem a komplexebb, bonyolultabb dolgokat. Most a kísérleti fázisban tartunk. Ha recept lennél, se lehetne téged elkészíteni egy útmutató alapján. Előbb gyújtanám fel a konyhát, mérném el a hozzávalókat, csinálnék valami ehetetlent....  de én szeretek veszélyesen élni.

Naplózva


Jasper Flynn
Eltávozott karakter
*****


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2020. 10. 14. - 08:11:27 »
+1

Szobatárs
Te voltál az első ember, akit az akadémiai éveim alatt megismertem. Nagyrészt persze csak köszönünk egymásnak, meg egy-két elejtett mondatot megbeszélünk, amikor a szobában vagyunk éppen mindketten a kollégiumban. Nem igazán egy a ritmusunk, gondolom az eltérő órarendek és a a más társasági élet miatt. Azért örülök, hogy te vagy a szobatársam, nem sok vizet zavarsz... remélem én sem idegesítelek halálra.
Naplózva


 

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 06. 26. - 00:28:57
Az oldal 0.531 másodperc alatt készült el 39 lekéréssel.