+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Merel Everfen
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Merel Everfen  (Megtekintve 14082 alkalommal)

Nathaniel Forest
Eltávozott karakter
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2018. 11. 08. - 20:12:43 »
+1


SOSE FOGLAK ÉRTENI

Azt hiszem. Legalábbis. Szeretnélek kedvelni. Szerettelek volna kedvelni. De azt hiszem a kapcsolatunk az elejétől kezdve halott volt. Már aznap, hogy rendkívül rosszul, de bemutatkoztunk egymásnak. Tudom, hogy szeretted Elliotot. Elfogadtalak volna ám egy támogatni való gyermeknek, ha hagyod. De velem is azonnal ellenséges voltál, ahogy megismertél. Ezt pedig nem tudtam jól kezelni. Most meg…
Nagyok a sérelmeid. Úgy fest. Nagyon nagyok. De már, lehetne bármi is, nem tudom megbocsájtani azokat a sebeket, amiket Ellioton ejtesz. Nem mutatja ki, de csakis sebezhetnek a szavaid. Mert más ő, mint amilyennek hiszed, s így kételkedem benne, hogy valaha is jól ismerted. Szeretetre méltó ő, de a maga módján. Pont, mint mindnyájan e nagyvilágban. Még te is. Így kérlek ne bántsd őt. Mert én sem szeretnélek téged bántani. De félek, hogy ebből nem jövünk ki jól. S a végén, mind sérülünk.
Naplózva


Charlie Oswin
Eltávozott karakter
*****


Farkasfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2020. 02. 18. - 07:03:25 »
+2

A jócsaj gaztanról

Nem hazudok olyasmit, hogy első látásra megfogtál. Annyira nem figyeltem, valahogy az aratás túlságosan lefoglalt. Viszont az, ahogy kimentettél Lancaster markából, brilliáns volt. Ezért is néztelek meg magamnak jobban. Bejössz Everfen, érzem azt a kezdetleges kémiát, amiből még rengeteg dolog lehet. Akárhogyan is alakuljon ez a bál dolog, már annak is örülök, hogy igent mondtál. Perzseljük fel együtt azt az éjszakát... Bár lehet ebben a rakás tűz is segít. Vigyorog
Naplózva


Teddy Jones
Eltávozott karakter
*****


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2020. 08. 13. - 14:51:52 »
+1

Everman
Igazából nem ismerlek, csak látásból, de az egyik hülye haverom szerint te vagy a "Jóseggű Everman," aki összebújt valamelyik tanárral. Nem tudom igaz-e, de furcsa egy csaj lehetsz, ha azokra a vén fószerekre buksz. Lancaster? Könyörgöm, attól megijed, ha beleül egy rágógumiba. Fawcett egyáltalán kilát a nyálból? Jó kérdés. Na de Everman, azért tényleg jó a segged!
Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2020. 08. 25. - 07:09:54 »
0

furcsa kapocs ez közöttünk
Igazából nem tudom mi ez velünk. Szerelem sosem volt, mégis valami pislákoló kis láng ott él közöttünk, ami táplálja ezt a különleges kapcsolatot. Olyan vagy nekem, mint egy biztonságot adó, ölelő kar, ami közé visszaszaladhatok, ha valami rossz és fáj. Benned bízom meg talán az egyik legjobban, így barátnak is mondanálak, talán a legjobbnak... de mégis valamivel többnek annál. Szeretnék én is adni egy vállat, amin kisírhatod magadat, ha megbántanak. Szeretnék adni két kart, ami átölel, ha arra van szükséged.
Naplózva


Jasper Flynn
Eltávozott karakter
*****


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2020. 08. 27. - 16:41:31 »
0

Everman a Hugrabug szépe
Te most akkor Everman vagy? Sosem tudtam megjegyezni a neved, bocsika! De azt tudom, hogy neked val a legjobb hátsód az egész Hugrabugban, ugyanis a klubhelyiségben minden srác, ezt hangoztatta. Utólag egy kicsit bánom, hogy nem néztelek meg magamnak jobban... Cassen, ne ölj meg! Hááát
Naplózva


 


Mirabella Harpell
Boszorkány
*****


boszorkány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2020. 12. 02. - 22:34:30 »
0

Vagány Men?

Ha jogos kérdést kell felvetni, vagy odamondani bárkinek bármit, te vagy az emberünk. Nagyon bírom, hogy rúnaismeret kirándulásra is bicskával jöttél, de a nyelved még élesebb, jól megmondtad az évnyitón. Azóta nyálasan mondva felnézek Rád. De csak lazán! Tök igazad volt.   
Naplózva


dominic
Vendég

« Válasz #21 Dátum: 2021. 05. 06. - 17:37:21 »
0

a csaj, aki bejön

Szóval... hali Everfen. Egész aranyos vagy, ahogy nagylányosan rajtakapsz a trófeatolvajláson, meg tűsarkú cipőkkel fenyegetsz. Nem mondom, hogy a szadomazo a zsánerem, de éppen ezért, talán tudok még jobbat mutatni neked... szóval akkor hali Everfen, randizunk egyet? Ugye? 
Naplózva

Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2021. 10. 10. - 12:05:21 »
0

remélem fogalmad sincs, ki vagyok

De én azért rajtad tartom a szemem, méghozzá jó messziről. Nem szeretnék az lenni, akit épp te kapsz rajta valamin, de a nyakamat rá, hogy te közben csinálsz még sokkal hajmeresztőbb dolgokat is, mint... Ja nem! Én nem barteroltam néhány gyanús felsőbb évestől trágyagránátot csillámos szemhéjfestékért, és eszem ágában sincs felhasználni őket. Mármint a gránátot. A festéket meg nem tiltja a házirend, nem igaz?
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 05. 07. - 14:16:30
Az oldal 0.159 másodperc alatt készült el 35 lekéréssel.