+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  VEGYES CSAPATOK
| | | |-+  Joy and Sorrow
| | | | |-+  Sophie Vanheim (Moderátor: Sophie Vanheim)
| | | | | |-+  Fordul a világ
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Fordul a világ  (Megtekintve 785 alkalommal)

Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2021. 03. 01. - 12:59:13 »
0

Levelezés azzal a bizonyos Jasper Flynnel. Szigorúan csak baráti.


Naplózva


Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 03. 01. - 13:19:36 »
+1


Kedves Jasper!

Izé, hogy vagy? Oké, szóval, mivel olyan kedves voltál, hogy meghívtál arra a valamire... Békés forrócsokizásnak meg kávézásnak ugye nem iagzán nevezhető... Igen még mindig van a hajamban néhány konfetti. Miért is írtam le neked ezt? Tuszta bolond vagyok. Szóval annak nem nevezhető iszogatásra, én nagyon örültem. Igen, tényleg. Attól függetlenül, hogy elszaladtam. Megint. SZÓVAL.
Szerettem volna valahogy megköszönni, és mivel tudom, hogy nem szereted az édességeket és mivel elég fura tekintettel ittad meg a kávét a kávézóban, gondoltam küldök neked valami finomabbat. Ilyen krémes ír valamik ezek, és nagyon kávé szagúak. Szóval rossz nem lehet, ugye? Remélem majd izlik. Van még tejeskávé is benne, nem iagzán tudtam eldönteni, hogy melyiket is szereted.
Tudom nem kérdezted mért is írom ezt le?, de a Roxfortban olyan unalmasan nyugodalmas minden. Tömve van aurorokkal, az egyik tiszta bibircsókos, önmagában ijesztő, nem hogy azzal a hivatalos köpennyel meg ábrázattal. Egyébként bocsi, a levélpapír végét megrágta a macskám, Tarzan, azt hitte ehető ez is, mint a zoknik. Nem mintha azok ehetőek lennének. Szerencsére Maugli csak apró köveket rágcsál, ő egy kőteknős és nagyon édes.
Na és veled minden rendben?
Milyen az egyetem? Azt hiszem most kezdődhetett meg az újabb féléved, nem?

Ölel,

2002. 02. 20.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 03. 02. - 19:00:00 »
+1

Szia Sophie!

Nem számítottam rám, hogy levelet kapok tőled. Főleg azért, mert elszaladtál, ahogy te is írtad. Viszont, hogy a kérdésedre is válaszoljak: megvagyok. Nem történt velem semmi különös az elmúlt napokban, csak tanultam, meg tanultam, meg még egy kicsit tanultam. A Roxfort is ilyen borzalmasan felpörögött mostanában a tanárok? Valószínűleg igen, az új félév miatt van ez nálunk. Hirtelen minden professzor úgy döntött, hogy tanítani is akar. Aztán majd miután kiosztják a végtelennek tűnő feladatot, majd ellustulnak és megint a vizsgaidőszak lesz elképesztően kemény megintcsak.
Az ír kávét egészen szeretem. Tudtad, hogy alkohol van benne? Szóval, köszi a meglepetést, nagyon etaláltad. Az édességért nem vagyok oda, de a kávénak majdnem minden formáját szeretem. Tudod mi lenne még jobb, ha együtt kóstolnánk meg. Nem gondolkodtál azon, hogy eljössz esetleg Hertfordshire-be megnézni az akadémiákat? Össezfuthatnánk, megmutatnám a szobámat... bár elvileg lányokat tilos felhozni. De ez engem nem nagyon érdekel.
Ugye nem bántott meg azóta újra Jones? Ha igen, megütöm.

Jasper

2002. február 22.

Naplózva


 

Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 03. 03. - 23:37:54 »
+1


Kedves Jasper!

Nem akartalak megbántani, amiért elszaladtam! Tényleg! Ne haragudj. Én.. Én nem is tudom, hogy mi ütött belém. Néha már várom a kitüntetést a legkínosabb pillanatok cím miatt. Szóval csak... elszaaldtam. De nem azért mert megijesztettél. Csak nagyon zavarba jöttem tőled, és inkább elszaladtam, mintsem hogy tovább matradtam volna veled. Legközelebb remélem nem fogok. Mármint... Azért remélem még találkozunk. Úgy értem úgy ahogy az emberek szoktak, tudod. Aty ég, iket írok. Szóval hagyd ezt figyelmen kívül. Sőtt az egész levelet hagyd figyelmen kívül!

A professzorok ijesztőnek hangzanak így. Már most nem akarok egyetemre kerülni. Lehet idekötöm magam az egyik asztalhoz, és átmegyek olyan mugli tüntetőbe. Tudod, vannak akik fákhoz kötik magukat hogy ne vágják ki meg ilyenek. Félek elhagyni ezt a sulit. Neked nem volt nehéz? Vagy csak én prázom túl? OKé, izgulok. Kicsit. Nagyon. Kérlek hagyd figyelmen kívül ezt a bekezdést is. Azt hallottam Averytől, hogy orvosnak készülsz. Ez elég menő dolog. Én azt hiszem bepánikolnék. Mármint a sebesült emberektől.

Tényleg szereted a kávét??! Hűha, nem hittem volna hogy eltalálom. Csak megláttam a boltban és gondoltam Jasper örülnek neki. Komolyan alkohol van benne? Most hogy mondod, Atlasz mintha becsiccsentett volna amikor visszajött a leveleddel. Nem csippentett abba belevéletlenül? Mindent megkóstól az a bagoly.

Óóó. Az nagyon jó lenne. Mármint találkozni. A szobád biztos olyan érdekesen Jasperes. Van szobatársad? Nem horkol? Itt az egyik lány eléggé horkol. Néha azt hiszem, hogy egy sárkány repült be. De lehet csak valami hangoskodó cukorkát evett. Ezek a varázsédességek eléggé furcsák. Szóval, igen. Szívesen meglátogatnálak.

Képzeld, tegnap lovagoltam Mirával. Tudod az a Griffendéles lány. A zsebéből szedte ki az unikorniást és egy másik lovat. Igen a zsebéből. Mintha valami fantasy film lett volna. Szóval lovagoltunk egyet a téli hajnalban. Remélem neked is érdekesen telnek a hétköznapjaid. Azt hallottam láttak arra egy norvég sárkányt repülni. Te láttad? Remélem nem égett meg senki.

Nem , nem bántott meg Teddy. Igazából alig látom, csak egy két közös órán. Úgyhogy ne aggódj!

Ölel,

2002. 02. 24.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 03. 07. - 14:34:54 »
+1

Szia Sophie!

Hé, engem nem zavart, hogy elfutottál! Mármint, kicsit meglepett, de csak azért, mert nem éreztem magam annyira ijesztőnek... de most már tudom, hogy nem ijedtél meg. Csak úgy éreztem, hogy én is tetszem neked. Ezért akartam adni egy puszit. Nem kellett volna.
Ne izgulj az akadémia miatt! Sokkal lazább, mint a Roxfort. Ha nincs kedvem bejönni, egyszerűen csak kihagyom a napot, beülök egy kávézóba és olvasok, meg bámulom az utcát. Döbbenetesen békés. A vizsgák ugyan kicsit stresszesek, de alapból olyan szabad az egész. Az orvos az a mugliknál a gyógyító? Ne haragudj, nem ismerem annyira a világukat, de nem vagyok rasszista. Érdekel, ők hogyan oldják meg a dolgokat. Egyébként a sebesültek engem is kicsit megijesztenek, ezért is akarok szülész-medimágus lenni, mint anya.
Szerintem ezekben az előrekész porokban csak aroma van, de amúgy így is tökéletesen írkávé íze van, nagyon finom. A baglyod igazából elég gyorsan elment. Lehet, hogy máshol rúgott be. Mondjuk egy pubban út közben.
Egy kviddicsjátékos a szobatársam. Nem mindig van itt, sőt egyre kevesebbet. Ő nem horkol nagyon, de eléggé zavar. Egyedüli szobát kellett volna kérnem. De! Ez az utolsó félévem a kollégiumban, aztán átköltözöm a lakásomba.
Hangoskodó cukorka? Vannak olyanok?
Valószínűleg én lemaradtam a sárkányos kalandról. Talán pont órám volt... Pedig, ha már te lovagoltál, én megülhettem volna egy sátkányt. Igazából erre elég unalmas az élet. Tanulás, alvás, néha-néha egy kis iszogatás.
Figyelj Sophie! Március végén megyek egy évfolyam találkozóra Roxmortsba. Nem jönnél el velem?

Jasper

2002. február 24.

Naplózva


 

Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 03. 12. - 00:39:45 »
+1


Kedves Jasper!

Nem! Tényleg nem vagy ijesztő! Sőt! Egészen barátságos szívdogleszto arcod van, nekem elhiheted!
Akkor jó. Ugy érzem én is kocsit túlaggódom... Kicsit nagyobban. Oke,van ilyen szó egyáltalán? Na mindegy... Egészén kellemesen hangzik, hogy olyan békés minden. Tudod itt meg nem telik el ugy egy nap hogy valami diák random vicces vagy kevésbé vicces átka el ne repulne a fejed felett. Azt hiszem ez egy kicsit hiányozni fog. De egész biztosan izgalmas lesz a felnőtt élet is!
Igen, bocsi kicsit osszekeverem a dolgokat,tudod nekem sima mugli családom van. De ők mindenféle gyógyszerrel..olyasmk mint a bajitalok, de ezek ilyes kis keserű pirulak. Meg a kórházakban mindenféle ilyeszto eszkozokkel ugye, kis kések vannak mindenhol meg fura ollóizék.
Ez nagyon izgalmasan hangzik, az új élet világra segítése olyan szép dolog, és azt hiszem illik is hozzád es szép hogy anyukád nyomdokaiba lépsz.
Lehet megállt egy titkosí bagolytalalkozon ahol kávét csereltek egymás között. Ki tudja mit tesznek az állatok a hátunk mögött hmm.
Huu saját házad lesz? Ez nagyon menőn hangzik! Remélem nekem se lesz olyan fura a szobatarsam, ha koliba megyek...
Évfolyam találkozó? Huu es..es én menjek veled?! Komolyan? Egészen biztosan?! Úgy értem persze elkísérlek. Csak...Hűha.
Már amúgy is jó lenne ismét találkozni.. úgy értem rég beszélgettünk személyesen is.

U.i.: te hogyan írnál az ujonnan felfedezett családodnak levelet ha nem tudják, hogy varázsló vagy? Szerintem a bagolypostatol kiakadnanak, de van Roxmortsban hagyományos mugli posta láda?

Ölel,
2002 február 26
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 03. 14. - 21:24:12 »
+1

Szia Sophie!

Barátságos az arcom? A szívdöglesztő jobban tetszett. Kár volt kisatírozni, tudod? Azt hiszem, köszönöm. Még senki sem mondott ilyet, mert igazából soha senkivel sem volt még barátságos. De ezekszerint Avery nem mesélt róla, milyen volt összejönni velem. Mondjuk nem bánom. Azt nem kéne tudnod a legutóbbi
Ne is foglalkozz az előző résszel. Nem nagyon van már agyam levelet írni, csak el akarom küldeni a meghívót az évfolyam találkozóra. Március 20-án lesz, szombaton, olyan dél körül kéne találkoznunk a Három Seprű előtt, ha neked is jó. Valami csinos ruhába gyere, de azért ne bálra készülj. Rajtam sem öltöny lesz, csak valami elegáns nadrág meg ing.

Jasper

2002. március 10.

u.i.: Kiderítettem neked, hogy egy Harper nevű boszorkány rendszeresen visz Roxmortsból leveleket egy szomszéd faluba, hogy mugli módon feladja. Vasárnaponként, háromkor tudod neki odaadni a Seprű pultjánál. Vörös haj, nagy bibírcsók az orrán.

u.i. 2: Bocsi, hogy csak most válaszolok, kicsit fárasztó heteim voltak. Hiányoznak a kedves leveleid.

Naplózva


 
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 03. 14. - 21:33:43
Az oldal 0.091 másodperc alatt készült el 38 lekéréssel.