+  Roxfort RPG
|-+  Legutóbbi hozzászólások
Oldalak: [1] 2 3 ... 10

 1 
 Dátum: Ma - 07:35:03 
Indította Csámpás - Utolsó üzenet: írta Jimmy Slinkhard
ROMÁNC-SAROK


   Az egész iskola az izgalom heves tűzében égett már hetekkel a bál előtt. Egy díszesnek mondható plakát hirdette a faliújságon a május közepi bált, melyet a végzősök tiszteletére, búcsúztatására rendeznek. Tudtam, hogy ez hagyomány az iskolában. Már az első évfolyam indulása óta mindig megrendezésre került, s mindig májusban. A lányok kisebb csokrokba tömörülve tárgyalták, hogy ki milyen ruhában jön, illetve melyik férfiúnak a meghívását várják.
   Én egy levelet írtam haza, Helga nővérnek. Leírtam benne azon április végi élményemet, mikor megtudtam, hogy mi az apámmal a helyzet, ám még azóta se találkoztam vele. Megemlítettem a bált, és nagyon kérleltem, hogy valami a bálhoz illő ruházattal lásson el, ha tud. Hamar érkezett válasz a levelemre, amiben a nővér azt ecsetelte, hogy mennyire örül a múltam felkutatásában elért eredményeimnek, s hogy nemsokára már kapom is a csomagot a ruhámmal. Válaszul írtam neki egy  hála levelet, melyben megköszöntem neki a ruhát. Mindig sokat leveleztünk, szereti tudni, hogy mi van velem, anyám helyett anyám, vagy inkább nagyanyám.
   A ruhám időben megérkezett, a bál előtt négy nappal. Egy fekete öltöny és hozzá egy szintén fekete öltönynadrágot kaptam. Egy cipőt is kaptam, mely ismét a leggyászosabb színben pompázott, na és egy nyakkendő, mely változatosság kedvéért, fekete színű volt. Egy elegáns fehér inggel is megajándékozott a nővér. Úgy kellett a mulatságra öltözni, mintha temetésre mentünk volna.
   Patrickkal megbeszéltük, hogy majd a találkozunk. Szépen, kényelmesen készültem fel a mulatságra. Miután lezuhanyoztam, megfésültem a hajam, fogat mostam, egyszóval felkészültem az eseményre. Adtam a megjelenésemre. Az ing alá húztam egy trikót, az inget szépen nyakig gomboltam, és felhajtottam a gallért, amíg a nyakkendőt átvetettem a nyakamon, s megkötöttem azt. A nővér megtanította nekünk, hogy miként kell nyakkendőt kötni, vagyis nekem megtanította. Így készültem. Mindent szépen, finoman vettem fel, ügyelve, hogy legkisebb gyűrődés se keletkezzen a ruhámon. Megnéztem magam a tükörbe, és elégedetten hümmögtem.
   Elindultam a bálterem felé. Szépen mentem a tömeg után, ám Patrickot még nem láttam sehol. Igaz, volt idő a rendezvény indulásáig.
   Hamarosan, kicsiny késéssel befutott a barátom, kissé nyúzottan. Mondott egy gyors bocsánatkérő mondatot, és magyarázatot a késésre, mi alatt jobban szemügyre vehettem. Szörnyülködve csaptam össze a kezemet.
   – Merlin dohányfüsttől sárga, zsíros csomókban lógó szakállára, hogy nézel ki?! – hüledeztem. A fiú csokornyakkendője ferdén állt, a szmokingja kissé fel volt gyűrődve, de valóban borzalmas látványt mutatott.
   – Úgy nézel ki, mint aki legurult a Roxfort összes lépcsőjén… – mondtam, miközben közelebb léptem hozzá, és óvatosan megigazgattam a csokornyakkendőjét. Nem hagyhattam, hogy ilyen állapotban menjen be a bálterembe a többi ember közé. Szerencsére a sor végén voltunk, és senki se figyelt ránk. Hogy miért szerencse? A Roxfortban szeretik a pletykákat, mondhatni egy viperafészek az egész hely. Nem volt semmi szükségem egy pletykára, melynek én vagyok az egyik főszereplője.
   Miután megigazítottam Patrick ruháját, és emberibb lett a megjelenése, bólintottam.
    –  Már mehetünk, jobban nézel ki – mosolyodtam el bátorítóan.
   A terem fényárban úszott, és a megbűvölt hangszerek feszülten várakoztak a színpadon. Az asztalokon voltak édességek, és a parkett másik oldalán puncsok. Sorakoztak tálakban. Az igazgatónő egy rövid, ám tartalmas beszéddel nyitotta meg a rendezvényt. Én nyugodtan vártam végig, s közben csodáltam a gyönyörűen feldíszített termet.
   A beszéd után, Patrickkal együtt szétnéztünk, s valahogy a Nagyterem egyik sarkában kötöttünk ki, ahol jópofa kis puffocskák várták a pihenni vágyó, megfáradt táncosokat, vagy éppenséggel a turbékolni vágyó párokat. Patrick suttogva beszélt nekem egy barátjáról, aki éppen a barátnőjével volt összebújva. Én csak bután bólogattam, ahogy áttért a többi emberre is. Az összes közül csak Merel nevét ismertem, és amikor rá mondta, hogy kedves, helyeslően bólintottam. Amikor kérdezte, hogy kivel szeretnék beszélgetni, végignéztem a parketten.
   Gyönyörű, csillogó ruhájú férfiak és nők táncoltak a parketten. Szép látványt nyújtottak. Egy páron, pontosabban egy férfin akadt meg a szemem, Mr. O’ Marán. Nagyon kikerekedtek a szemeim, amikor megláttam. Miután észbe kaptam egy picit megszólaltam.
    – Igen, ott azzal a férfivel, bordó… – a kialvó gyertyák szakítottak meg a beszédben, na meg a megőrült hangszerek ricsaja.
   Olyan nyikorgásba csapott át a muzsika, mintha egy csapat részeg, holdkóros matrózt állítottak volna a hangszerek mellé, hogy játsszanak, akik ráadásul, még nem is értettek a hangszerekhez. Egyszóval sajnáltam a kínlódó zeneszerszámokat.
    – Mi a fene? – kérdeztem úgy a világtól. Nem céloztam senkinek. A fülemet sértette a megbűvölt hangszerek szenvedése. A kérdésemre nem vártam választ, hiszen tudtam, hogy mi folyik itt. Az iskola megint nem akart együttműködni.
Mostanában mintha megbolondult volna az intézmény, hiszen érdekes események sorozata történt eme évben. Néha a lépcsők nem akartak megmozdulni. Egyszer az is megesett, hogy a fürdővíz hirtelen átváltott hidegre, amikor én a világ legkellemesebb forrózuhanyát vettem egy fárasztó nap után.
Nagyon vártam, hogy végre valaki rendbe tegye a zeneszerszámokat, s vissza tudjunk térni a mulatáshoz. 2 
 Dátum: Ma - 07:23:50 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Nolan Pye
239

 3 
 Dátum: Ma - 07:22:55 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Reed Lancaster
240

 4 
 Dátum: Ma - 07:22:02 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
241

 5 
 Dátum: Tegnap - 21:32:38 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Blaire Montrego
242

 6 
 Dátum: Tegnap - 21:30:16 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Mathias Montrego
zene:MGK- All My Best


’Könnyű elfogadni a sorsot, ha neked kedvez.
Amikor nem, akkor nevezed igazságtalanságnak, árulásnak vagy
egyszerűen szerencsétlenségnek.'Nyomokban káromkodást tartalmazó hozzászólás!


– Ne aggódj, nem hányom le a menő cipődet.
A rákontrázás inkább volt szomorú felhangú semmint valódi élcelődés. Ugyan tudtam volna mit visszaszólni de csak nyeltem egyet. Fura volt hogy Elliotot ennyire meghatja a dolog. Most komolyan a szívére vette volna amiért nem akarom hogy telibe találjon? Pont engem? Ugyan mégis miért bűn ez? Nem értem. Nem fordult meg a fejemben az, hogy talán kényelmetlenül érzi magát a társaságomban miután kiadta azt, amit ledöntött. Mindössze annyi fogalmazódott meg bennem az eset kapcsán hogy rohadtkönnyű leitatni, pedig a látszat ellenére még evett is. Van ami felszívja... legalábbis inkább volt.
Csak némán figyelem és hagyom hogy remegő kezével a térkép után nyúljon. Engedem hogy összehajtogassa és eltegye. Mindez pillanatok műve, miközben tudom, ennek a körnek itt a vége.
Kissé lentebb csúszok a bárszéken hogy a nadrágzsebemből előhalásszam az aprót, amit az asztalra dobok. A takarítás miatt extra gázsit hagyok, hagy örüljenek. Na meg... szeretnék még legközelebb is bebocsájtást nyerni ide. Elég volt hogy Elliot jóvoltából az Üst-be nem nagyon akarnak beengedni, max Lestrange-dzel együtt.
– Nos, megkeressük a címet?
A kérdés ugyan váratlanul ér, mégis pár pillanatig tartó pislogó ocsúdás után széles vigyor ül ki arcomra.
- Hát naná! Hülye kérdés! Hogy a fenébe ne is?!
A kérdés kellően költői. Mondjuk az azért még mindig ott leng a levegőben, hogy Elliot nincs totálisan a toppon. Mi a fene történt vele hogy részegre issza magát?
- Öhm, bár... biztos vagy ebben? Jó ötlet? Csak mert... hányszor voltál te már életedben berúgva?
Kérdésem talán túlzottan is őszinte, de nem tehetek róla... nem nézek ki belőle sok alkalmat. Ez nem függ össze az életstílusával, vagy bármi egyébbel, egyszerűen úgy hiszem, ő mindig észnél marad ha teheti. Most viszont mégis akad valami, lelki válság vagy a bús fene tudja mi a szösz, ami erre készteti. És alapvetően nem is annyira izgatna ez (izgassa Natot ha már vele él), de jelen esetben, mikor a kulcsom ott fityeg a kezében, az emlékeimhez vezető zálog útjaként.... hát de, kurvára foglalkozta a lelki baja. Úgyhogy most, ma csak a kedvéért előveszem a jobbik, a nem létező Dr. Montrego-s énem és kilépve a szabadba felteszem a kérdést.
- Akarsz róla beszélni?
Tudom hogy tudja mire gondolok. Elég a barna íriszeimbe pillantania miközben a szél belekócol a hajamba. Várom hogy megnyíljon és kitárulkozzon. Ha nem teszi tudhatja hogy ejtem a témát. Nem vájkálok senki életében, ahogy én magam sem szeretem ha az enyémbe bárki belekontárkodik. Szóval páratlan, vissza nem térő lehetőség ez O’Mara. Érezd magad szerencsésnek, mint a ki nyert az Ötlevelű szerencsesorsjegyen....

Folytatása következik!


Köszönöm a játékot
A helyszín szabad!

 7 
 Dátum: Tegnap - 20:02:19 
Indította Tom Lovegood - Utolsó üzenet: írta Mathias Montrego
Hello Tom,

Az előtörténeted egyenlőre még nem tudom elfogadni. Az alábbiakban részletezem neked, hogy miért. Légy szíves ezeket a dolgokat javítsd ki és gondold át.Kezdjük az alapokkal:

Mindenekelőtt a neved nem stimmel. Ezt a fórum felső részén a profil-ra kattintva onnan pedig a bal oldalsó sávban lévő Azonosító beállításainál tudod orvosolni. Ha megvan akkor alul válaszd a profil módosítását ahol kérni fogja a rendszer a jelszavadat aminek megadásával máris Tom Corner-ré válsz.

1. Rossz helyre indítottad az előtörténeted.  Ezt helyetted orvosoltam. A TTT-ben benne van hogy iskolás korú karakter esetén a STAFF bírálja el melyik ház tagja leszel.

2. A jelszó. A jelszó nem az, amit te megadtál. A helyeset a TTT-ben találod meg. A TTT pedig itt van.

3. Jelenleg 1999. májusát írunk. Attól függően hanyad éves karaktert akarsz indítani kell levonnod az életkorát. Ha a te karaktered 1980-ban született, akkor már 19 éves ergo kijárta a Roxfortot és felsőoktatásban tanul vagy dolgozik.

Most pedig a tartalom:
4.A múlt rész nagyon-nagyon rövid. Ettől sokkal több kell. Fejtsd ki részletesebben, színezd ki az érzések leírásával. Szeretnénk részletesebben megismerni a karaktert. Tulajdonképpen szabad kezet kapsz mit írsz és szándékosan nem mondok semmit, mert nem akarlak befolyásolni. Törekedj a teljes kerek egész mondatokra, ne csak a tőmondatokra, mert ez az egész előtörténeted nagy negatívuma.
5. A Roxfortos éveket szinte teljesen kihagytad! Óriási hiba hiszen bárhogy nézzük is, több éve koptatod az iskolapadot elviekben. Valószínű ez idő alatt szert tettél barátokra, részt vettél csínytevésekben ésatöbbi. Kérlek ezt írd szépen le de úgy hogy a házad tényleges említését mellőzöd. Hidd el nem lehetetlen dolog körbeírni a dolgot s így nekem megmarad a szabad döntési jogom melyik csapatot is erősíted a jövőben.
 6. A háborút szintén teljes mértékben kimaradt. A világunk a Harry Potter kötetek után játszódik, immár lezárult a Voldemort elleni összecsapás, megvolt az ostrom ahol sokan súlyos veszteségeket értek meg. Mindenkit érintett kit így kit úgy. Kötelező ezt a részt mindenkinek részletesen kifejteni, ez alól te sem vagy kivétel.
 7. A jellem is borzasztóan rövid. Ide legalább negyed bekezdést illik írni vagy legalább 4-5 hosszú szép kerek mondatot.

Összességében azt kell mondjam, hogy szeretném, ha ezen még dolgoznál. Látom, hogy mit szerettél volna kihozni a karakterből, de ez a múlt kevés. Szeretnék olvasni kidolgozottabban az egész életedről. Szeretném jobban megismerni a karaktert, az érzéseit, a gondolatait. Hogyan élte meg a húga elvesztését? Hogyan fogadta a háború végét és a békét? Milyen érzése volt az iskolában? Hogy érzi magát a tanórákon? Mit szeret mit nem? Szeretném, ha a múltat egy az egyben átgondolnád, és szépen lassan, kidolgozva újraírnád. Megvan hozzá a tehetséged, szóval kérlek ne kapkodd el, és dolgozz ki mindent.
Tanácsolom hogy olvass már elfogadott előtörténeteket. Inspirációt meríthetsz belőlük és felmérheted mi a követelmény, mit is várunk el tőled.

A javtást úgy tudod megejteni, hogy itt a saját hozzászólásod tetején ráklikkelsz a módosítás gombra, onnantól tudod szerkeszteni a szöveged. Amint elkészültél pedig a mentés gombot használod és jelzel nekem privát üzenetben hogy elkészültél.

Ha megvagy a javítással, vagy bármiben segítséget szeretnél kérni, írj bátran!

Mathias

 8 
 Dátum: Tegnap - 17:30:59 
Indította Tom Lovegood - Utolsó üzenet: írta Tom Lovegood
TOM CORNERMottó
Ami nem öl meg az majd megfog légy éber.!        Alapok

jelszó || A Keksz
így ejtsd a nevemet ||  Tom Kornör
                               
nem || férfi
születési hely, idő || Manchester 1980 április 18.

horoszkóp || kos
kor || 17
vér || félvér
                 


        A múlt

Tom Corner Manchesterben látta meg a napvilágot.Apja Livius Corner a mágiaügyi minisztériumban dolgozik mint mugli szakértő. Anyja Emma Lovegood a hírverő újság szerkesztőségénél dolgozik.Nővére Emilia Corner válogatott őrző.Tom már kiskorában imádta nézni nővérét ahogy szárnyal.Tom a mugli iskolában is kapus szerepet töltött be az iskola focicsapatában.Nagyon ügyes és gyors volt ezért is lett ő a kapus. Kedvenc emléke mikor megnyerték a városi u11-es focibajnokságot és a végén kivédett egy bűntetőt.A csapat megkapta az elsőknek járó aranyérmet.Eljött a 11. születénapja és megkapta a meghívó levelet a Roxfortba. A család tudta de mégis  örült a hírnek. Ám Tom nem tudta hogy az a nap lesz élete legrosszabb napja, aznap volt Emilia fontos meccse és a játék felénél lezuhant a seprűjéről és szörnyet halt. A család soha nem élt át máskor ilyen fájdalmat, kérdezte is Tom a temetésen anyjától
-Anya. ugye nem repül már?
-Nem, Tom!(könnyes szemmel)
A gyász sokáig tartott és ott Tom megfogadta hogy Emilia nyomdokaiba lép és híres őrző lesz majd az iskolai kviddics csapatában.Mást sem csinált csak gyakorolt amikor tehette.Egybehangolta a kapus és a repülés gyakorlását. Teljesen harmónikus volt a kettő.Szülei próbálták túltenni magukat az eseten és ez sikerült is, de elfeledni képtelenek voltak.Nem akarták hogy Tom is kviddicses legyen, hiszen borzalmas lenne még egy tragédia a családban.Anyagilag mindent megtudtak adni a kis Tomnak de nagyon féltették.Tomnak minden megadatott hogy beteljesítse igéretét.
Eljött a nap amikor elmentek az Abszol-útra és bevásároltak az iskolába kellendő dolgokat, könyveket, ruhát, pálcát és denevért.Így kezdődött el a kis Tom élete a varázsvilágban.

 Gyerekkor
Átlagos volt a mugli iskolában hamar beilleszkedett és sok barátot tudott szerezni.Luna Lovegoodal szoros barátságot ápolt hisz anyai ágon unokatestvérek.
Roxfortos évek
Tom hogy betartsa szavát mindig amikor tehette repülni ment és elég hamar megkapta saját nimbus 2001-esét.
Tomnak várnia kellett 3.ig hogy bekerüljön  a Hollóhát kviddics csapatába mint őrző.
A tanulás is jól ment neki csak nagyon lusta ezért volt pár nehézsége.

[
        Jellem

Nagyon érdekes alak, órákon csöndes és zárkózott, de órákon kívül szeret középpontban lenni, vicces és kedves srác aki szeret a barátaival lenni.
Erősség || kedves vicces romantikus ambiciózus bátor
Gyengeség || lusta makacs nemtörődő

        Apróságok

mindig || repülés lógás, csajozás, evés, alvás
soha ||  bántalmazás ok nélkül, tanulás, csokibéka, szellemek  tanárok
hobbik || repül és általában a 3 seprűben van, hírverőt olvas
merengő || A legszebb amikor megtanult repülni, és megkapta az első kviddicskupát csapatával. A legrosszabb amikor értesült nővére haláláról.
mumus || patkány
Edevis tükre ||  bajnok őrző
százfűlé-főzet || lila és májízű
Amortentia || vizes pázsit citrom vanília
titkok || a prefektusi fürdőben néha flörtöl Hisztis Mirtillel
azt beszélik, hogy... || egy mardekáros csajnál bepróbálkozott de dobta.


        A család

apa || Livius Corner 42 éves (félvér) nagyon jó viszonyban vannak
anya || Emma Lovegood 39 éves  (aranyvérű) szintén jó viszonyban vagyunk
testvérek ||   Emilia Corner 21 éves jó volt a kapcsolat amig élt.
állatok || denevér
        Külsőségek

magasság || 180 cm
testalkat || sportos
szemszín || zöldeskék
hajszín || barna
kinézet || magas vékony srác, laza ruházattal és elég fura járással
         A tudás

varázslói ismeretek ||
                      6 éve az iskola tanulója, nagyon jeles a sötétvarázslatok kivédésében, ám gyógynövénytanból nagyon gyenge képességű sokszor voltak megszorítások.
felvett tantárgyak ||
                      Mágiatörténet
                      Rúnaismeret
                      Gyógynövénytan
                       Sötétvarázslatok kivédése
                       Legendás lények gondozása

pálca típusa || 12 cm tölgy , és sárkányszívhúr
RBF || Várakozáson felüli RBF vizsgaeredményt ért el, mivel nem nagyon tanult
                     


     

 9 
 Dátum: Tegnap - 17:09:41 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Emmeline Smethwyck
241

 10 
 Dátum: Tegnap - 17:06:38 
Indította Nathaniel Forest - Utolsó üzenet: írta Nathaniel Forest

HOLTTEST AZ ÁGYBAN


Annyira belemerültem volna még abba a lágy csókba és finom cirógatásba. Nem azért, mert épp ezt a mocskos helyet választanám vágyaim kiélésére. Egyszerűen csak mindig félek… Valahányszor nem ölel, nem érint, nem csókol, csak félek, hogy nem is létezik. És egyszer épp olyan könnyedén fog eltűnni, mint amilyen könnyedén sétált be az életembe. Jól esik, hogy hozzám tartozik. Szeretem. És ezt nem akarom elengedni… A szemeibe nézek, miközben kezem az arcomat simító kezére csúsztatom. Most sem akarom elengedni. De tisztában vagyok vele, hogy muszáj. Nyilván az a pofon bőségesen megtanított rá, hogy jelenleg hol van a helyem. Lássuk be, jogosan. Én pedig maradjak csak ott, ahol segíteni tudok.
- Mérem az időt. – Mondom féltő fenyegetéssel és csak hagyom, hogy megfogja a holttestet. Talán egy percnek tűnik, míg nézek a gyönyörű sötét szemeibe, amikben több erő villan, mint nekem az egész behemót testemben. Aztán hagyom, hogy hoppanáljon.

Úgy érzem, mintha víz alá süllyednék… Tompának tűnik a ház, tompának a zajok, amik innen-onnan beszűrődnek, vagy amik szimplán csak a részét képezik a régi kis háznak. Tompának tűnik az élet is a félelem és aggódás árnyékából. szeretnék már felszabadulni, szeretnék már jóvá válni. Kár, hogy sosem lehetek az…
Felsóhajtok és miközben hagyom, hogy az undorít levegő kiszűrődjön tüdőmből, órámra nézek. És most mintha lélegzetvisszafojtva bámulnám a számlapokat, amin csak nem telik az idő… Talán elakadt. Talán rossz. Fülemhez emelem és kicsit meg is rázom, bár felesleges. Azonnal hallom, ahogy a mutató lépked; Tikk-Takk, Tikk-Takk, ismétli nagyon lassan, vontatottan egymás után a kis hangokat. De mintha ólomnehezéket vonszolnának a hátukon, úgy érzem alig-alig mozdulnak előrébb. – Meg fogok őrülni... – Fújok ki egy újabb adag, gyorsan beszívott szörnyű levegőt, majd végre megmozdítom tagjaim és az ablak felé indulok, hogy szélesre tárjam.
Aztán nézek végig az egykor kedves kis helyen, ezen a kellemes emlékekkel teli régi házikón. Jó lenne teljesen helyretenni. Mindent, ami undorítóan beszennyeződött csak kipucolni, mire Elliot megjön. Elképzelni se tudom, mit érezhet most, hogy az édesanyjából maradt eddig sérthetetlennek hitt, utolsó mentsvár is teljesen odalett. Tudom, mert annyira már ismerem, hogy tudjam, sosem tekintheti ugyanannak ezt a helyet.
Önkéntelenül felüvöltök. Miattam lett mocskos. Bocsássatok meg nekem, mind kik itt laktatok, mind kiknek itt volt az emléke. Bocsássatok meg… Hagyom, hogy keserű könnyeim kihulljanak és eláztassák az arcom, majd onnan lehullva a padlót. Mérges, tehetetlen kis könnyek ezek. És hagyom, hogy engem is csak mérgezzenek és formálják a dühöm. Ami ordító fájdalommal érkezik és végül lábaim rúgásával csap le az ágyra. Az ágyra, amiben Elliot aludt. Az ágyra, amiben először érinthettem. Az ágyra, amiben öleltem és szuszogott és imádtam. Csak ütöttem és rúgtam és téptem az ágy fáját, az anyagát. Hagytam, hogy a tollpárna cafatokban lógjon a földre taposva, miközben szilánkosra törtem a fát. Törtem vele az ujjaim is… Már talán nem is számít az extra kis fájdalom az alkaroméhoz és a lelkeméhez viszonyítva. De elegem van! Most lett elegem abból, hogy minden csak tönkremegy körülöttem.

Elsétálok a kandallóig. Egyszerű pálcaintéssel gyújtok tüzet benne, dobom bele a zakómat is, jó helyen van az ott mindennel együtt, már úgyis mocskos, mint az ótvaros bőr. Mocskos tőlem, mocskos Reagantól… Aztán szépen sorban elkezdtem odahordani az ágy darabjait. Van, amin még törni kell majd. Mindennel nem leszek kész Elliot érkezéséig, de legalább elkezdem. Már ez is elégtétellel tölt el. Ha kicsivel is. Homlokomról letörlöm a verítéket, mikor megállok egy pillanatra és csak bámulom a lángnyelveket, amiket okoztam. Akkor nézek ismét az órámra is. De feleslegesen. Hallom a puffanást és gyors léptekkel oda is sietek, hogy elkapjam Elliotot. Csak tartom a kezemmel a bűzben, amibe most belevegyül a füst töményen fojtó szaga is. Tudom, hogy káoszt okoztam, de aztán helyrehozom. Ez a ház egyszer ismét egy menedék lesz a párom számára. Mindent meg fogok tenni érte, hogy azok, akik itt laktak, visszakapják a méltó emlékeiket.
Most azonban csak magamhoz ölelem párom vékony és gyönyörű kis tagjait. És ölelésembe rejtem, hogy tudja, minden rendben lesz. Mert vigyázunk egymásra.

Oldalak: [1] 2 3 ... 10

Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2017. 10. 30. - 23:32:16
Az oldal 0.079 másodperc alatt készült el 23 lekéréssel.