+  Roxfort RPG
|-+  Legutóbbi hozzászólások
Oldalak: [1] 2 3 ... 10

 1 
 Dátum: Tegnap - 20:21:23 
Indította Kean R. Rowle - Utolsó üzenet: írta Kean R. Rowle


Sometimes the past come back,
Sometimes the future move away,
But everytime we and our decisions
are in the present.Azt hiszem, vannak néhányan, akik félreértenek. Nem mondom, hogy nem lennék olyan jó, mint aminek beállítanak, de az tény, hogy sokkal rosszabb vagyok, mint aminek hisznek. Rengeteg a hátsó szándékom, és egyre nagyobb rejtett szobára van szükségem a meglapuló fontos információkat rejlő akták miatt. Azzal, hogy megígértettem vele, senki sem tud arról, hogy idejön, nem őt akarom védeni. Nem igazán érdekel, hogy mit kezd utána az információkkal. Egy feltételem volt, és biztos vagyok benne, hogy ehhez tartani tudja majd magát. Mert az nem tenne jót a jó ügynek, ha kiderülne, hogy inkább kém vagyok, mint Tudjukki követője.

Nem tudok nagyon mit mondani. Ami az aktákban szerepel az mind olyan mértékű információ, hogy még a legerősebb embereket is képes lenne megtörni. Ki várná akkor el egy ilyen fiatal lánytól, hogy megbirkózzon a kapott információkkal?

- Azt nem tudom fájni fog-e, de az biztos, hogy nem esik majd jól.
Néha azt kívánom bárcsak ne látnám mások gondolatait. Bárcsak azok a pillanatok megmaradnának maguknak, de nem. Az áldás néha nagyon is átok, és ilyenkor a világból kimenekülnék, ha tehetném. A kérdése nyomán rátettem a kötegre a kezemet. Igen, minden ezekben van, amik nem hivatalos jelentés részét képezték, minden olyan személy vallomásával, akiket el tudtam érni.
- Igen, ezekben. – Sóhajtok egyet, mert a következő kérdésekre viszont nem szeretnék felelni, de ha már elhangzanak, akkor kénytelen vagyok. – Igen, ismeri a gyilkost, bár nem biztos, hogy az, akire gondol. Igen, most is van közöttük olyan, aki akkor is fenyegette a családját.
Az utolsó kérés már sokkal bonyolultabb és sokkal összetettebb. Nem is tudom, hogyan kéne úgy fogalmaznom, hogy mindenkinek jó legyen. Neki, nekem, a családjának. Végül kihúzom magam, és előállok néhány javaslattal. Bár, ezek most nagyon keveset fognak érni, később, ha vége a háborúnak és Tudjukki elbukik, akkor még lehet haszna.
- Az egyik megoldás, hogy testőröket fogad, olyanokat, akikben megbízik. Jelenleg ez egy nagyon szűk kör, de van néhány exauror ismerősöm, akik még azelőtt eltűntek, hogy a helyzet élesebb kezdett volna lenni. Megadhatom az elérhetőségüket. De talán az lenne a legjobb, ha nem tenne semmit. Ha elkezd mozgolódni, akkor talán rájönnek, hogy tud valamit. A helyzet nagyon ingoványos, jelenleg senki sem tudja, hogy mi lenne a legjobb. Talán az, ha nyaralás cím alatt elhagynák az országot.
És persze nem is jönnének vissza egy jó ideig. Egy nagyon hosszú nyaralás lenne, mert ha nincs vége a háborúnak rövid időn belül, akkor valószínűleg soha nem térhetnek vissza. A helyzet az, hogy jelen állás szerint csak akkor lennének veszélyben, ha valamilyen feltűnő dolgot tesznek. Addig amíg igyekeznek semlegesek maradni, nem fogja bántani őket. Az aranyvérűek kincset jelentenek az országban, ha bármilyen módon kevesebb lenne belőlük, akkor a saját elméletüket kezdenék el aláásni.
- A legjobb az lenne, hogy ha egyelőre nem tenne semmit vagy csak szépen lassan, nyugodtan. A lényeg, hogy bármit is tervez, ne szúrjon szemet azoknak a családtagoknak, akiket ott lát.
Felveszem a dossziét az asztalról, és Emily felé nyújtottam. Ideje, hogy megtudja az igazságot. Nem akarom, hogy húzza az időt, ezért ki is nyitom neki, mielőtt még felé nyújtanám. Van, amin túl kell esni minél hamarabb.
- A szemtanúk leírása alapján Mason volt az, aki közrejátszott a nagyapád megölésében, és most is az elsők között tért vissza a Nagyúr oldalára. Jelenleg nem tudom megmondani hol van, talán valamilyen kiküldetésen. Sajnos annyira nem állok közel a belső körhöz, hogy minden kérdésre pontosan meg tudjam szerezni a választ.
Figyelem a reakcióit, ahogy átfutja a jelentést, és készen állok arra, ha esetleg rosszul lenne akkor tudjak segíteni neki.

 2 
 Dátum: Tegnap - 11:21:09 
Indította James Wolf - Utolsó üzenet: írta Willow Fawcett
Nekem itt vadmacskának tűnsz,
nem doromboló kis cicának.
Avi: Colin O'Donoghue

 3 
 Dátum: Tegnap - 10:50:46 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Kean R. Rowle
- Láttad?
- Nem, mit kellett volna látni?
- Tillt behívták a Miniszter irodájába. Szerintem le fogják váltani a pozíciójáról.
- Miért váltanák? Kingsley nem feltétlenül találna helyette jobb embert.
- Akkor te nem tudsz róla? Az ő irányítása alatt súlyosan megsérült egy diák. Jelenleg is élet és halál között lebeg, és azt is mondják, hogy ez a diák a Miniszter úr egyik rokona.
- Persze, ezért nem fogják leváltani. Megróni talán, de nem váltják le.
- Pedig pletykálják, hogy te kerülnél abba a pozicióba.
- Kizárt.

megbízhatósági mérő: 5%

 4 
 Dátum: Tegnap - 10:40:15 
Indította James Wolf - Utolsó üzenet: írta Esmé Fawcett
Mágikus ketyerékA: Álságdetektor
B:
C:
D: Dr. Filibuster féle 'nedvesen is indítható garantáltan tűzmentes' csillagszóró.
E:
F:
G:
H:
I: Időnyerő
J: Jajgató jojó
K:
L: Láthatatlanná tévő köpeny
M: Magifix ragasztószalag
N:
O:
Ö: Önoltó
P: Puricerpenna
R: Robbantós snapszli
S: Subrosa-szenzor
T: Telefül
U:
V:
Z:

 5 
 Dátum: Tegnap - 10:34:42 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Esmé Fawcett
477

 6 
 Dátum: Tegnap - 09:43:23 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Emily M. Dean
476

 7 
 Dátum: Tegnap - 07:11:53 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
475

 8 
 Dátum: 2018. 10. 17. - 18:49:33 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Esmé Fawcett
Elliot galériájának a megnyitóján hallottam ezt, mikor a mosdóban voltam, és két kollégám ott beszélték meg a látottakat és hallottakat.
- Láttad kinek a képei vannak kiállítva? Mármint többségében.
- Láttam. Szerinted még mindig van közöttük valami?
- Biztos, különben miért támogatná ennyire?
- Ráadásul, ha jól tudom a szakításuk Esmé hibája volt. Szegény Mr. Forest, pedig látszik rajta, hogy mennyire szereti Elliotot.
- Én is ezt hallottam. Szerinted meggondolta magát?
- Remélem nem, mert már így sem szimpatikus. Ahhoz képest milyen fiatal, még főiskolás és többet elért, int más hatvan éves korára. Tuti, hogy nem a tehetsége miatt...
Ekkor untam meg a dolgot, és fedtem fel magam. El is hallgattak azonnal.megbízhatósági mérő:35%

 9 
 Dátum: 2018. 10. 17. - 16:09:34 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Esmé Fawcett
476

 10 
 Dátum: 2018. 10. 17. - 12:00:33 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Augustus Pye
475

Oldalak: [1] 2 3 ... 10

Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 08. 26. - 01:21:44
Az oldal 0.074 másodperc alatt készült el 23 lekéréssel.