+  Roxfort RPG
|-+  Legutóbbi hozzászólások
Oldalak: 1 ... 8 9 [10]

 91 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 18:20:48 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Mrs. Norris
Griffendél: +15
Hollóhát: +10
Hugrabug: +5
Mardekár: +15


Pontszerzés oka: A kihívás
Pontszerzők nevei: Elliot O'Mara, Safiya Carson, Leah Barlow, Elizabeth Hepburn, Gabriel F. Milton, Sophie Vanheim, Alfonz Baldron, Jasper Flynn, Aiden J. Fraser.

Griffendél   Hollóhát   Hugrabug   Mardekár

+697 pont      +653 pont        +610 pont         +745 pont

 92 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 10:58:21 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta April Sheridan
Utolsó napjaink
to; Charlie


2002. december 28.


zenéd: ABBA - Happy New Year outfited: style

Tisztában vagyok vele, Charlie milyen hatással van a lányokra, nem is álltatom magam. És abban is biztos vagyok, hogy a suliban is flörtölnek vele, ez ellen pedig semmit sem tehetek. Csak bízni tudok benne, hogy nem csal meg. Egyszerűbb lenne, ha még én is Roxfortos lennék, de hát...ez van. Nálunk is vannak ugyan helyes srácok, de nem igazán lógok velük. És mesterszakon amúgy sem vagyunk már olyan sokan, mint alapon. Igazából már nagyon várom, hogy dolgozzak, de valahol itt is jó még a suli falai között. Kimenni gyakorlatra az más, mert tudod hogy még jegyet kapsz rá, és utána órád van, lemész a suli büfébe, ott elkávézgatsz, tanulgatsz. Lebegsz még a diák és a felnőtt lét között. Azt hiszem később majd ez is fog hiányozni. Egyetemistának lenni jó. De Charlire visszatérve, valamiért nem érzem azt, hogy aggódnom kéne. Ahogy megcsókol, valami azt súgja, hogy nem akar megcsalni, és szeretném is ezt elhinni. Tényleg. Tényleg nem tudok mást tenni, mint ezt elhinni. Mert násnak nem lenne értelme. Akkor is ez a legjobb, amit tehetek, ha netán mégis van másvalakije is. Azt hiszem, mindig meg kell bízni a másikban. ez rólad mondd el sok mindent. Mert ha a másiik félre megy, az meg róla mondd el mindent. Én szeretnék jó barátnő lenni. De ez persze nem egyenlő a naivitással. Tudom, hogy körbelengik. Ilyen ez.
– Nem sok minden történt. Családi zabálás, meg egy ideig a Roxfortban is bent maradtam…  A sulis napok meg elég unalmasak voltak. Bár egyébként a Rúnaismeret órámon egészen jól teljesítettem. A titkosírásokról tanultunk és a végén egy szöveget kellett megfejteni meg ilyesmik…–
Ó, a Roxforti karácsonyok! Hát már majdnem el is feledkeztem róla! Nagyon imádtam. Sehol máshol nincs olyan ünnepi hangulat, mint ott. A halloween is is mindig ott a legszebb. Az a helyzet, hogy a Roxfort különlegesen varázslatos hely. Legalábbis az egyetemhez képest. Kevésbé díszes.
- Már majdnem el is felejtettem, a Roxfort milyen szép tud lenni karácsony környékén. Én is sokszor bent maradtam. Vagy hamar visszajöttem.
Felelem nosztalgikus hangulatban. Megcsapja az orrom a szegfűszeg illat, ami keveredik a naranccsal.
-Gyanítom nem izgalmas annyira, hogy miket meg hogyan tanulok
Felkacagok. A rúna ismeret sose tartozott a kedvenceim közé. Egyszer még el is aludtam rajta, az marha kínos volt. A többiek rajtam röhögtek, és a hajamba reptettek egy csomó hajtogatott madarat. Mire felketem, a hajam egy madár fészekre hasonlított.
- Hát, ha nem is a legérdekesebb, hidd el, nosztalgikusnak elég nosztalgikus.
A tágított kabátzsebemben közben itt lapul egy kis tükör, ami nem túl nagy, de a kendőzetlen tükörben vettem. Az egyetemen láttam egy lánynál, és eszembe jutott. Párban lehet venni őket. Ha nálam van az egyik, Charlie-nál a másik, tudunk beszélgetni, és látjuk is egymást. Sokkal jobb, mint a bagoly. Még nem hasznéltam ilyesmit, remélem jó móka.
-Neked hogyan teltek a napok?
Nekem? Hát azt nem mondom el neki, hogy egy csomót gondoltam rá, mert ciki.A maradék részben magoltam, mint eg őrült, és izguktam, az ujjaim tördeltem, és szitkozódtam, hogy minek mentem mesterre. Azzt sem akarom még elmondani, hogy füleltem, és meghallottam, hogy van valaki az egyetemen, aki próbálkozik valami farkasölő főzet félével, és hogy reménykedem, hogy jutnak majd vele valamire, és újra lesz remény. De nem, nem akarom áltatni sem, mert ki tudja, sikerül e nekik. Olyan sok mindent hallani, pletykák özöne. Csak ad nekem is egy kis reményt. Talán ettől kicsit szebb lett a karácsony.
- Hát, a temérdek tanulás mellett főzöcskéltem otthon anyuval. A tesómmal volt egy kedvenc karácsonyi receptünk, a pulykatöltelékben egy kis eufória főzet volt. Nem akartam, hogy elvesszen ez a hagyomány, így egyedül is megcsináltam. Jó volt. Kicsit meg is idézte Kiliant.
Charlie tüszentésénél rájövök, hogy az illat kavalkád miatt talán mégsem itt kellett volna találkoznunk. BIztos eléggé megterheli az orrát.
- Ne haragudj, elfelejtettem, hogy a szagok...még egy kicsit...hát szoknom kell a farkas dolgot. Tényleg, hogy viseled? Nagyon rossz, mikor közeledik a telihold?

 93 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 06:24:30 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
És akkor szexi csücsörítés... 94 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 06:22:43 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
őrség

 95 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 06:22:16 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
379

 96 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 06:21:57 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
béna

 97 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 06:21:41 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
HOPP

 98 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 06:21:22 
Indította Mrs. Norris - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
bőrös

 99 
 Dátum: 2022. 01. 24. - 06:20:01 
Indította Elliot O'Mara - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
Hideg van
 100 
 Dátum: 2022. 01. 23. - 22:44:53 
Indította Aiden J. Fraser - Utolsó üzenet: írta Elliot O'Mara
Pedig, ha lejönnél, megkóstolhatnád a másik kókuszospitémet is... mucus...

Oldalak: 1 ... 8 9 [10]

Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 05. 17. - 21:29:41
Az oldal 0.037 másodperc alatt készült el 23 lekéréssel.