+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Gazdára találtak
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Gazdára találtak  (Megtekintve 14245 alkalommal)

Jason Bright
Eltávozott karakter
*****


felhőkről lábakat lógató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2021. 07. 12. - 21:06:00 »
+3

Sandy Bailey
Nem:
Kor: 14
Ház:  Hugrabug
Évfolyam: 4.
Vér: félvér
Hirdető: Jason Bright
Avialany: Sophie Simnett // módosítható

A karakterről:
Anyai ágról vagy az unokatestvérem, és igazából lehetetlen lenne téged nem észrevenni. Egy laza, jókedvű vidám lány vagy, kíváló humorérzékkel, ami egyszerre sötét humor és vidám, könnyed önironizálós.
A családod neked is éppen olyan zűrös és hektikus, mint az enyém, talán emiatt is tartottunk össze mindig is. Édesanyád anya egyetlen nővére, akit balszerencséjére az ujjai közzé csavart egy halálfaló, aki Voldemort visszatéréséig titkolta ezt előttetek. Gyerek voltál még, hogy felfogd milyen rettenetes ember is az apád, aki számtalan bűnt és gyilkosságot követett el életében, de valahogy ő mindig is kedvesen bánt veled, még ha a nagynénémmel rettenetesen hűvös, rideg kapcsolata volt. Nem értetted, hogy miért került az Azkabanba, nem értetted, miért sír az édesanyád szégyenében. Nagyon sokáig hittél benne, hogy édesapád egy jó ember, aki csak valami nagyon furcsa és érthetetlenül zavaros ügybe keveredett.
Egészen a csillagleső fesztiválig hitted ezt, amikor is a fesztiválon megjelenő csukjás alakok között észrevetted, hogy a gonosz emberek közül az egyikük az apád. Rettenetesen összezavarodtál, és onnantól kezdve már te is egyre inkább szégyellted, hogy hözöd van Bruno Baileyhez. A benned lévő rengeteg kérdést és kétséged igyekszel elnyomni, kifelé folyton a laza, eleven és kedves lányt mutatod, akinek az égvilágon semmi gondja sincsen, és tökéletesen boldog életed van. Ezért is találtad ki, hogy az igazi apád nem is Bruno, hanem egy gazdag amerikai varázsló, aki folyton leveleket ír, és ajándékokat ad neked.
Pedig tudod, hogy ez csak egy hamis vágy, egy álom, hogy legyen az életedben valaki aki biztonságod és szereteted ad.

Megjegyzéss: regisztráció után keress meg pm-ben!
Naplózva


Mikhail Bertov
Eltávozott karakter
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2021. 07. 28. - 19:18:44 »
+2

EDUARD SOKOLOV
Nem: férfi
Kor: 39 - 45
Foglalkozás: tulajdonos
Munkahely: Londoni Orosz Mágikus Operaház
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Mikhail Bertov
Avialany: Wes Bentley (módosítható!)

A karakterről:
Eduard egész gyerekkorát egy eldugott orosz kastélyban töltötte, hanem éppen a Durmstrangban volt, hogy tanuljon. A Sokolovok kiváló varázslótehetségét örökölte meg, ahogy tetemes vagyont is, a nagyapja Fyodor Sokolov után. Az így kapott vagyon elegendő volt, hogy a saját lábára álljon már akadémiai tanulmányai alatt. Ekkor diplomáciát és varázsló-jogot tanult, ám valójában üzletember volt. Rengeteg befektetéssel zsonglőrködött, ám az igazi szenvedélye a művészet volt. Ő maga sosem alkotott semmit, de imádta a festészetet, a táncművészetet, így galériákat és színházakat vásárolt meg.
A legnagyobb befektetésére 1996-ban sikerült szert tennie. Ekkor vásárolta fel a Londoni Orosz Mágikus Operaházat, ahol megismerkedett Mikhail Belot-val (Bertov), a tehetséges, fiatal balettáncossal. A kapcsolatuk szimplán plátói volt, Sokolovot nem vitte rá a lélek, hogy a Szófiai Mágikus Táncművészeti Akadémia támogatásáért cserébe a híres Mr. Belot-t kérje magának. A háború alatt amúgy is elsodródtak egymástól, hiszen Eduard a halálfalókkal szimpatizált... és mikor megtudta, mi történt Mikhaillal még csak fel sem emelte a hangját.
1998 májusa után természetesen Sokolov is a Wizengamot elé került, ám nem ítélték el tetteiért, mert a megfelelő zsebekbe csúsztatott nagy pénzeket. Viszont Mikhail megváltzotott, soha többé nem volt ugyanolyan a kapcsolatuk, mert a férfi túl harapós lett, túlzottan beképzelt és Eduard úgy érezte: ezért bűntetnie kell. Talán ezzel próbálta elnyomni magában a bűntudatot, hogy nem tett semmit a táncosért a háború idején. Utálta, hogy úgy néz rá, mintha ő felelős lenne a lábsérüléséért... utálta, hogy azt látta mennyire megveti, amiért halálfaló volt. Persze Mikhail ezt valójában nem tudta, csupán Sokolov hitte azt, hogy igen. Az elmebaj pedig egyre inkább elhatalmasodott rajta: minden pénzforrást megpróbált elvágni Bertov-tól úgy, hogy pletykákat kezdett terjeszteni. Ezzel elűzta a befektetőket és a Szófiai Mágikus Táncművészeti Akadémia is egyre kevésbé kezdett megbízni Mr. Bertov-ban.
Naplózva


Sebastian Bates
Eltávozott karakter
*****


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2021. 09. 11. - 18:33:07 »
+2

JACK STARLING
Nem: Fiú
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Vér: Félvér
Hirdető: Sebastian Bates
Avialany: Noah Centineo (nem módosítható)

A karakterről:
Jack egyke, elkényeztetett kölyök, aki egész életében mindent megkapott. A Starling családnak mindig is volt, mit a levesbe aprítania, ugyanis több generáció óta bájitalkészítéssel foglalkoznak, méghozzá elég hatékonyan. Nem egy szépészeti termék követhető a családhoz, ráadásul egy elég kiterjedt patikahálózat is, melynek minden nagyvárosban van üzlete. Jacknak így születésétől fogvak iváló érzéke volt a Bájitaltanhoz és a Gyógynövénytanhoz. Minden másból természetesen elég rosszul állt, így kihasználva túlzottan is rosszfiús fellépését, néhány hollóhátas diákot félemlített meg némi korrepetálás reményében. Ezen kívül az aktuális barátnőjét, Kate-et is hasonló célokból tartotta maga mellett, titokban más lányoknak is csapva a szelet. A jegyei rohamosan javulni kezdtek, így most az apja is végre büszke lehetett rá, nem kellett a nyarakat büntetésben tölteni.
Jack tizenhárom éves korától kezdve idősebbnek tűnt a koránál, legalább két évvel. Ezt pedig mindig próbálta az előnyére fordítani. Magas alkatával kiváló sportoló válhatna belőle, ezt erősítik a széles vállai is. Ötödikes létére már a legtöbb idősebb lánnyal megjárt egy-egy randit, nagyrészüket titokban és csak Sebastiannek mesélt mindezekről. A fiút immáron két éve a legjobb barátjának tekinti, annak ellenére, hogy hírneve miatt más "arcokkal" is haverkodik. Sebastiannel szembe folyamatosan aggodalmat érez, mióta rájött, hogy vérfarkas, s ezért is intéztette el, hogy az apja rendszeresen ellássa őt Farkasölő fű főzettel... hogy miért iylen figyelmes? Talán azért, mert azon a bizonyos napon, amikor Sebastiant elrángatták a halálfalók, ő követte a Tiltott Rengetegbe őket.. és látta, ahogy belemar a vérfarkas a fiú testébe. Hallotta a sikolyát, mindeneste ott csengett a fülébe... de ezt sosem vallotta volna be Sebastiannek. Túl gyengének tűnt volna, amiért nem lépett közbe. S Jack bizony túl büszke volt ehhez.
Naplózva


Leah Barlow
Eltávozott karakter.
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2021. 10. 07. - 14:28:48 »
+3

JOSEPHINE FAIRFAX
Nem:
Kor: 22
Foglalkozás: Tanuló-Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály- Bájitalmester szak
Munkahely: Varázslény-felügyelő Főosztály-Értelmes Lény Tagozat - gyakornok
Vér: arany
Hirdető: Leah Barlow
Avialany:  Cara Delevingne ~ de bármire rábólintok ha csak ez lenne a probléma kacsint

A karakterről:
A legjobb barátnőm vagy. Mindent tudsz rólam, a múltamat, a jelenemet, sőt néha még a jövőmet is, legalábbis én így szoktam érezni. A barátságunk abban az évben kezdődött, amikor Dumbledore professzor bejelentette, a 3 diák tragikus sorsát. Az egyetlen voltál a diák közösségben, aki tényleg érdeklődött és átláttál a „Már jobban vagyok” szövegen. Kitartóan ostromoltad a barátságunk kapuját, hogy segítő kezet nyújts és visszahozz a valódi életbe. A Roxfort-i csata alatt, megmentetted az életemet egy vérfarkastól, így viszont Téged ért a vérfarkas átok. Miután felépültél a támadásból, eldöntöttük, hogy megtaláljuk a gyógymódot. Együtt szoktuk kitalálni a következő főzet új összetevőjét és Te hősnőként állod a kísérletezés minden pillanatát.
Élvezed az életet, dacára annak, hogy meg kell jelenned a Minisztériumban, amikor behívnak a Vérfarkas Nyilvántartóba. Ezen felül, igazi csajos csaj vagy. Imádod a magas sarkút és a férfiakat. Mindenkiben látod a potenciális lehetőséget, noha eddig nem szántad el magad egy komolyabb kapcsolatra. Viszont mindig szereted az orrom alá dörgölni, hogy ki az új áldozatod, és nem felejted el felróni azt a hibámat, amiért még mindig egyedül vagyok.

~Ezen kívül mindent egyeztethetünk üzenetben, ha megérkeztél. kacsint ~

Naplózva

Armin Narek
Eltávozott karakter
*****


A festő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2021. 10. 09. - 22:11:43 »
+2

NORA NAREK
Nem: lány
Kor: 15
Ház: ahova beosztanak
Évfolyam: V.
Vér: Aranyvér
Hirdető: Armin Narek
Avialany: Sarah Hyland (módosítható)

A karakterről:
Mindig is mi voltunk a kistesók a családban. A nagyobb testvéreink és közöttünk jó nagy a korkülönbség, míg kettőnk között éppen csak három év van. Bár én vagyok az idősebb, te vagy a talpraesettebb és a kevésbé ártatlan. Pontosan tudod, hogyan csavar az ujjaid köré az embereket, győzd meg őket arról, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogyan te szeretnéd. Iránban egy nőnek persze ez a legjobb lehetősége arra, hogy kitörjön és te ki akartál mindig is.
Apánk szigorú nevelésével sosem mentél szembe, de te nem akartál fiatalon házasodni, mint a nővéreink. Valahogy mindig is tudtad: több van benned. Egészen fiatalon eldöntötted, hogy plaszti-medimágus leszel és ehhez bizony nem odahaza kell tanulni. Állandóan bújtad a gyógyítással foglalkozó könyveket, sőt még konferenciákra is eljártál. Így ismerkedtél meg egy bizonyos Mr. Macmillannel, az aranyvérű gyógyítójelölttel, aki Angliából érkezett az országunkba. Te csak kisegítő voltál, de könnyen egymásra hangolódtatok és csak azért, hogy ne utasítson el, huszonegy évesnek mondtad magad. Csak később mondtad el, hogy illetlen dolgot történtek közöttetek, ami miatt apánk megszidhatna... én pedig valamiért irigyeltem a bátorságod. A titkodat azóta is őrzöm, bár a férfi soha többé nem bukkant fel az életedben - tudtommal.
Aztán befejeztem a tanulmányaimat, felvettek az otthoni akadémiára és a második félévemben máris Hertfordshire-be kerültem vendéghallgatónak. Te persze lelkes lettél, megkérdezted, nem jöhetnél-e velem és tanulhatnál a Roxfortban... aztán szép lassan úgy tűnt, apát is sikerült meggyőznöd, aki intézkedni is kezdett ebben az ügyben. Nekem meg a lelkemre kötötte, hogy vigyázzak rád.
Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2022. 03. 06. - 21:15:48 »
+2

NELLIE NOTT
Nem:
Kor: 27
Foglalkozás: protektor
Munkahely: minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara & Aiden Fraser
Avialany: Inbar Lavi (módosítható, ha szeretnéd)

A karakterről:
Egy nagymúltú aranyvérű família leszármazottjaként te is komoly szakmát tanultál ki, hiába nem volt soha tehetséged a magoláshoz és az összetettebb feladatokhoz. Nem, sosem voltál butuska, inkább csak szabad lélek, akit nehéz volt kordában tartani. Ha bulizni volt kedved, hát buliztál, ha pedig tanulás helyett inkább egy forró fürdőben áztattad volna magad, megtetted. Az életed azonban enm volt egyszerű. A Nott család egy oldalágának utolsó örököse vagy, ráadásul az anyád halálának is szemtanúja voltál a háború alatt. A nő ugyanis öngyilkos lett, mikor megtudta, hogy apád halálfalók közé keveredett és téged is belerángatott ebbe. Azon az éjszakán megbomlott benned valami, hol sírtál, hol hisztérikusan nevettél és a mungóbeli kezelés sem segített. Néhány napott töltöttél a Szebb Napok Pszciho-medimágiai Intézet falai között, de azóta sem vagy a régi önmagad.
Szeretőt szeretőre halmozol, a legjobb ruhákad hordod, de amúgy csak egy kiszáradt kagylóhéjnak érzed magad, amit már nem jár át az élet. Talán a nyugatóbájitalok mellékhatása, magad sem tudod... mindenesetre, mikor apád azt mondta, hogy a Phillip Rowle örökésének menyasszonya leszel, csak engedelmesen bólintottál. Ezt az árat el tudtad még viselni azért, hogy apádnak unokát adj. Ő csak is erre várt.
Aztán ahogy telt az idő, kiderült, mégsem olyan jó üzlet ez az egész. Bár szerettél volna Elliot Rowle felesége lenni, a vőlegényt az esküvőről szöktették meg, te pedig hoppon maradtál. Apád megígérte: bosszút áll érted és ha kell azt a srácot a föld színéről törli el. De persze nem csak Elliot ejtett foltot a Nott becsületen, hanem bizony Phillip Rowle is, így a családok közötti együttműködés is megszakadt.
Naplózva


Florian le Fay
Eltávozott karakter
*****


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2022. 05. 28. - 18:42:30 »
+1

HENRIETTE LE FAY
Nem: Lány
Kor: 12
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 2.
Vér: Félvér
Hirdető: Florian le Fay
Avialany: Julia Butters

A karakterről:
Henriette a legkisebb le Fay gyerek, Henry ikertestvére. Valahogy mindig is szoros kötelék kötötte az ikertestvéréhez, gyakran érezte meg a fájdalmait, de az érzéseire is rendkívül érzékeny volt. Ha valami megváltozott Henry lelkiállapotában úgy az övében is. Rendkívüli érzékenységének köszönhetően korán megnyilatkoztak mágikus képességei, ha szomorú volt valami összetört a házban, ha vidám volt, akkor pedig az édesanyja virágai azonnal kinyíltak a kertben.
A Roxfort azonban nem volt már olyan kellemes hely, mint a családi ház. Henriette nehezen illeszkedett be, rosszul viselte, hogy másik házba került, mint Henry. Egy évtizedes köteléket érzett szétszakadni, ahogy bátyja jobban eltávolodott tőle. Végül, a második évére talált magának barátokat, és éppen ennek az új társaságnak köszönhetően került be az iskolaújság szerkesztőségébe is.
Naplózva


Sandy Bailey
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #37 Dátum: 2022. 05. 29. - 22:31:45 »
+1

EZRA ELLSWORTH
Nem: Férfi
Kor: 16
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 5.
Vér: félvér
Hirdető: Sandy Bailey
Avialany: Lucass Zumann

A karakterről:
Ezra az a fajta fiú, aki mindig igyekszik megnevettetni a környezetét. A családban ő a középső gyerek, akit valahogy mindig elfelejtenek, ezért már gyerekkorában igyekezett kitűnni vicceivel, különböző csínyeivel, hátha akkor kicsit jobban felfigyelnek rá. A családja szerethető, bár néha kissé kaotikus állapotok vannak. Édesanyja sellő fordító a minisztérium értelmes lény osztályán, édesapja mugli származású, alsós angol irodalom-rajz tanár. Hármójukat inkább édesapjuk neveli, hozzájuk jobban is kötődnek, de nem mindig tudja kézben tartani a dolgokat. A hangzavar és a kupi valahogy az életük bájos részévé vált.
Ezra A Roxfortban hamar megtalálta a helyét, még úgyis, hogy az első éve nem volt egyszerű. félelmeit is valami morbid viccel leplezte. Édesapját ebben az időben nem látta sokszor. Édesanyja és a nénikéje valami biztonsáos helye vitték, de nem árulták el Ezrának, hova. Ő pedig félt, bár nem mondta senkinek, inkább..szórakoztatta magát és a többieket. Ha bohóckodásról volt szó, mindig ott volt, és szívesen kezdeményezett kisebb vagy nagyobb csínyeket, ami miatt sokszor került büntető munkára. Egyszer másodikban véletlenül felgyújtotta Trelawney haját egy robbanó chili csokival, harmadikban pedig elárasztotta az egész hugrabug klubhelyiséget trágyagránáttal. Harmadikban barátnőre is talált Cassie Corin személyében, akinek imponált Ezra vagánysága. A házában hamar népszerű lett a lányok körében, de Ezra fülig beleszeretett Cassiebe, aki okos volt, és mindig mosolygott. Aztán ötödévben valahogy Cassie megváltozott. Nem nevetett már Ezra viccein, és kerülni kezdte. Levélben szakított a téli szünetben, amit Ezra egyáltalán nem tartott szép dolognak.
Bár az RBFjei jól sikerültek, ő mégis művészeti pályára szeretne menni. Érdekli a színművészet, és tehetsége is van hozzá. Ötödév végén ismét többször került büntető munkára, itt kezdett összebarátkozni Sandy Baileyvel, akivel együtt kellett kitakarítani a bagolyházat, majd megetetni őket. Szeret a társaságában lenni, mert jó hallgatóság, és jó tanácsokat ad. Igazából furcsának is gondolja, hogy eddig nem barátkoztak össze, mert valahogy olyan hasonlóak. Talán Cassie miatt nem látott tovább az orránál.

Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #38 Dátum: 2022. 06. 23. - 12:12:56 »
+1

VINCENT O'MARA
Nem: Férfi
Kor: 38-39 év
Foglalkozás: Kutató-medimágus, medimágus
Munkahely: Saját praxis Glenhullban
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara, Daniel O'Mara
Avialany: Ryan Gossling

A karakterről:
Vincent James O'Mara és Adele Wales legidősebb fia, két kisebb testvére Monty és Hazel. Szemtelen kis kölyök volt, akit minden és mindenki érdekelt. Gyakran járt Elliottal felfedezni a közeli erdőben, máskor viszont magányos utakat tett a szülei nem kis aggodalmára. A Roxfortba kerülve már tudták, hogy nagy bajkeverő lesz belőle, ezért azonnal betették a Griffendél kviddicscsapatába, hogy levezessék az energiáit. Vincent meglehetősen jónak bizonyult a sportban, így akár profil játékos is lehetett volna. Ő azonban kötelességének érezte a családi hagyományt folytatni. Kutató-medimágusi pályára került hosszas tanulást követően. Dzsungeltől a hegytetőig mindenhol megfordult, ahol csak természeti népeket lelt. Az ő gyógyítási technikáik érdekelték leginkább, hogy azok miképpen használhatók fel a modern medimágusi eljárásban. Így hát Vincent amolyan örök kalandora lett a családnak, annak ellenére is, hogy már visszatért, hogy saját praxisba kezdjen Glenhullban.
Elliot és Daniel O'Mara másod-unokatestvéreként kapcsolatban állt a Glenhullban található Banyanyavalya- és Mágusfene Apotékával. Betegeit gyakran odairányítja, vagy éppen onnan szerzi be a gyógyításhoz szükséges alapanyagokat. Szabadidejében nagyrészt tudományos cikkeket ír vagy a környékbeli kis kocsmákba jár iszogatni a barátaival és a rokonaival. Néha-néha flörtöl a csaposlányokkal is, csakhogy biztosítsa a környéket, ő leghelyesebb varázsló talán egész Észak-Írországban.

Megjegyzés: A karakter megírásához erősen ajánlott a családtörténetet átolvasni, illetve pm-ben ötletelhetünk is jobban.
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #39 Dátum: 2022. 12. 04. - 15:35:27 »
+1

ELOISE HARDING
Nem:
Kor: 15
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 4.
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Zendaya


A karakterről:
Eloise legkorábbi emléke a mágiával kapcsolatban nem is olyan régi. Tízéves volt, mikor a varázslóháború kitört, ám erről az egészről mit sem sejtett. Édesanyjával, ahogyan mindig, az esti vacsorájukat költötték el a muglik teljes nyugalmával, mikor valaki hangosan dörömbölni kezdett az ajtón. "Winnifred, én vagyok! Edgar. Azonnal engedj be!" Az ajtón magas, erős férfi alak lépett be, mikor az asszony ajtót nyitott. Kezét a vérző oldalára szorította, ahogy elvánszorgott a kanapéig, ott pedig... ott pedig! Elővett egy hosszú, fából készült, szépen munkált pálcát és meggyógyító magát. Szó szerint. Varázslattal.
Eloise-nak még a szája is tátva maradt. A következő pillanatban kapott egy apukát és azonnal csomagolnia kellett a kedvenc babáit és ruháit, mert "itt nem vagytok biztonságban" - ahogy a férfi mondta. Eloise egész élete ettől kezdve változott még. Tízéves kora előtt elképzelni sem tudta, hogy neki van valahogy egy apukája, erre egyik pillanatról a másikra kiderült, igaz, amit az édesanyja mondott. Volt neki, bizony hogy volt, méghozzá egy varázsló!
Edgar persze a későbbiekben sem volt éppen gondoskodó apa, hiszen állandóan a világot járta átoktörőként és sosem tért haza. Azonban Eloise és az édesanyja, Winnifred új életet kapott. Vidékre költöztek, Edgar szüleihez, a nagymamihoz és a nagypapihoz, lettek unokatestvérei és hamarosan a Roxfort falai között is megkezdhette a tanulmányait a fiatal lány.
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.176 másodperc alatt készült el 38 lekéréssel.