+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Griffendél
| | | |-+  Chikara Tetsuya
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Chikara Tetsuya  (Megtekintve 1197 alkalommal)

Chikara Tetsuya
Griffendél
*

B.A.T

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 05. 28. - 20:12:45 »
+2

Chikara Tetsuya

wannabe kviddics sztár "lábfetisiszták kíméljenek" team Japan, team Gryffindor

Lepj meg!
De nagyon!
Naplózva

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

kuromi-boots on ur neck girl core

« Válasz #1 Dátum: 2025. 05. 28. - 20:41:20 »
+1

Team Tetsuya

Lehetsz a minionom.
...és ezzel elégedj meg.
Naplózva

Clarice Edevane
Eltávozott karakter

A Holyheadi Hárpiák fogója

« Válasz #2 Dátum: 2025. 05. 31. - 22:15:13 »
0

be a badass
Törött szárnyakkal is lehet repülni - sőt, úgy lehet csak igazán. Mi tudjuk igazán, mit jelent az, hogy a tehetség mellé mennyi vért is kell izzadni az elismerésért. Nem egyszerűen játszunk, hanem a pályát makacs akarattal uraljuk és meghódítjuk. Nekünk ez jobban kell, mint bárki másnak.
Találkozunk a pályán, lehetőleg minél hamarabb. Addig is, ne add alább.
Naplózva

Sienna Scrimgeour
Griffendél
*

« Válasz #3 Dátum: 2025. 06. 04. - 18:47:20 »
0

A fiú, aki elkapott volna, ha kiugrom egy ablakon

Sokszor érzem, amikor látlak az edzéseken, hogy a pozícióm téged illetne. A csapatban voltál már, amikor engem először bevettek, és mindig úgy láttam, hogy a hajtók közül te vagy az egyetlen, aki bármennyire összehasonlítható képességek terén azzal a kiállhatatlan O'harával. Ahogy láttalak, a sérülésed ezen nem rontott semmit. Persze, talán nem is baj hogy nem kell ezzel is foglalkoznod egy kimaradt év után.

Kedvellek téged. Már negyedikben eszembe jutott, hogy ha leesnék egy meccs közben, mert Echohawk vagy Travers eltalált, elkapnál. Most is biztos vagyok benne, hogy ha kiesnék- kiugranék? - egy ablakon, utánam repülnél. Szeretném hinni, hogy én is azonnal repülnék, bár sokszor eszembe jut, milyen keveset írtam neked, amikor kimaradtál.
Naplózva

Vivien M. Smithe
Mardekár
*

Queen Bee

« Válasz #4 Dátum: 2026. 01. 11. - 19:41:27 »
+2

...

Szerintem nagyjából tisztában vagy már azzal, amit mondani fogok most neked. Az esetek nagy részében idáig elég szélsőséges volt a kapcsolatunk. Valljuk be, tűz és víz vagyunk, nincs bennünk igazán túl sok közös elsőre, de másodjára sem igazán...
Nem is tudom, hogyan fogalmazhatnám meg anélkül, hogy megjelenne az arcodon az a jellegzetes önelégült vigyorod, de... kénytelen-kelletlen be kell vallanom, hogy egészen kellemes a társaságod alkalomadtán - kiváltképp mióta Catkara Nekoya közös "gyermekké" avanzsált - és azért is rettentő hálás vagyok, amit Heráért tettél. Nélküled valószínűleg már nem lenne itt az pedig... borzalmas lenne. Szóval köszönöm.
Köszönöm továbbá, hogy elviselsz megosztod velem a macskád felügyeleti jogát, igazán megszerettem a kis csufi fejét. Igazából nem vette észre a hiányod a téli szünetben, végig a nyomomban volt, amikor kimentem levegőzni mindig valami furfanggal kellett meglépnem előle. Azért síoverált mégsem adhatok rá lassan.

Tudom nem mondok ilyet gyakran, de én egyszerre sajnálom és örülök annak, hogy nem lettél bajnok - igazán nem kell eggyel több hely, ahol jó önkéntes öngyilkosjelöltként kinyírathatod magad. Koncentrálj inkább a kviddicsre, ott vagy igazán elemedben - a pályán, a seprűdön a levegőben, kvaffal a kezedben.
A következő meccseden is kint leszek és - figyelj, mert nem gyakran hallasz tőlem ilyet - szurkolni fogok neked. Mindent bele Battle Angel Tetsuya, aztán majd a többit megvitatjuk a japán császárral, Erzsébet királynővel és a kis petjével Erzsébet királlyal egy teadélután során.
Naplózva

Daphné d'Aboville
Beauxbatons
*

« Válasz #5 Dátum: 2026. 01. 30. - 12:48:26 »
+1

Hajrá Griffendél
Nem ismerjük egymást jól, a bátyám amigo-ja vagy, mióta lerészegedtetek együtt a nyáron Barcelonában. Erről nem biztos, hogy szeretnék részleteiben tudni, mindenesetre látom, hogy igazán tehetséges játékos vagy és mindketten a ti házatoknak szoktunk drukkolni a kviddics meccseken, Miguel kifejezetten a te tiszteletedre jár ki - de azt mondta, adjam át, hogy kizárólag #nohomo módon.
Naplózva

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

Elérhető Elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2026. 01. 31. - 23:24:19 »
+1

Szerencsecsomagom

Te vagy az ivócimbim, akinek a legkitartóbb a mája és a lelke. Te vagy az a barátom, aki ordítva nevet és bebaszva teljes faszágokat csinál(unk). Te vagy a tornádó, aki sírva vagy éppen elképesztően mérgesen üvöltve szid valaki mást (aki ilyenkor jobb, ha fülét-farkát behúzza…). Te vagy az a jóember, aki kifogyhatatlanul humoros és közben mindig fejjel megy a falnak (hiába tépem a kurva számat, hogy mi lenne, ha nem...). Te vagy az szerencsecsomag, aki idegbeteg módon teljesen jogosan megrángat, adott helyzetben helyretesz, mert amúgy rohadtul rámfér és fordítva is. Te, aki egy pillantásból tudod, mire gondolok és fordítva (lehet, hogy a megosztott két agysejt miatt?). Te legnagyobb bizalmasom. Te, aki a legélesebb kérdéseivel rést tudsz ütni azon a betonon, amin nem sokaknak sikerült előtted. Na, te vagy bátyám helyett bátyám. Említettem már, hogy otthon a fiúk is mondták, hogy számukra már te is tiszteletbeli Jenkins vagy? Nem osztogatjuk ez a címet túl gyakran, csak szólok (te vagy az első)!  Ha beütne a szar, tudd, hogy Jenkinséknél vár egy szabad hely bármikor, kérdés nélkül. Előtted már nem tagadom, ki is vagyok valójában.
Naplózva

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

kuromi-boots on ur neck girl core

« Válasz #7 Dátum: 2026. 02. 01. - 22:27:37 »
0

Forever Team Tetsuya

Nem adom ingyen a hűségem és a bizalmam, te viszont rászolgáltál azzal, hogy segítettél, amikor arra szükségem volt, és nem hagytál cserben.
Köszönöm, Tetsu.

U.i.: látod, hogy megy neked a nyelvtanulás. Nem vagy te olyan ostoba, csak nem szereted megerőltetni magadat.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: