Anne-Rose Tuffin
Griffendél

Brownie-maker
Piroska <3

Jutalmak: +106
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Kor: 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hatodik
Családi állapot: Egyedülálló
Kapcsolatban:: Forever alone
Legjobb barát: Ophi & Eperke
Kviddics poszt: Terelő
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2025. 05. 27. - 12:41:44 » |
+1
|
Brownie Buddies for Life
6 év. Szinte el sem hiszem, hogy ennyi ideje szinte észre sem vettük egymást. Te túl csendes voltál, én pedig túl harsány. Most is így van ez, de valahogy mégis... megtörtént. Állítólag az ellentétek vonzzák egymást, nem? Ki hitte volna, hogy macskáink példáját követve mi is így egymásra találunk, noha mi az egyetlen közös pont bennünk? A brownie. Na jó, meg mindketten Griffendélesek vagyunk, de ez már részletkérdés.
Eleinte azért kezdtem keresni a társaságod, mert szerettem volna elfeledtetni veled a bánatod, rossz emlékeid, még ha csak egy kicsit is. Aztán pedig... megszokássá vált az egész. Olyan természetessé vált, hogy mellém ülsz reggelinél, mintha csak levegőt vennék. Mikor leültem az általam készített brownie-t eszegetni a klubhelyiségben, már fájdalmasan gyötrő volt minden falat, ameddig meg nem jelentél. Az elején még kínáltalak, de utána már nem volt rá szükség. A pirosak tengerében is mindig a te kócos buksidat pillantom már meg legelőször. Ha nem látlak, azonnal keresni kezdelek. Eleinte én akartam segíteni neked, de úgy fest, nekem talán nagyobb szükségem van Rád, mint fordítva.
Nem érdekel az, hogy nem tudod a nevem, nem is akarnék tőled mást hallani, mint azt, amit Te adtál nekem. Éppúgy hozzám nőtt, ahogyan Te is. Nem vagyok a fizikai szeretet-kinyílvánítások nagy mestere, de nálad minden érintés, minden ölelés ösztönösen jön, olyan, mintha hazatérnék. Előfordul, hogy összekapunk, hogy szekáljuk a másikat, de a végén minden mindig rendeződik, éppen úgy, ahogyan annak lennie kell.
Szeretném, ha boldog lennél, végre valahára többet ülne széles őszinte mosoly az arcodon, mint azok a visszahúzódó lapos pillantások, amelyeket korábban én is kaptam tőled. Ezért pedig bármire is képes vagyok, mit nekem egy-két újabb betört orr és jó pár újabb büntetőmunka. Legnagyobb shippered, simped vagyok és leszek, brownie buddy-d for life, Mestered bizonyos dolgokban és plüss Piroskád, ha éppen fáradtan egy reggeli/délutáni/esti/egész napos sziesztára hajtanád fáradt fejed. Természetesen foglak még őrültségekbe rángatni, de egyet se félj, mindből ki is foglak rángatni a teljesség kedvéért.
|