+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Gazdára találtak
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Gazdára találtak  (Megtekintve 6405 alkalommal)

Deliah Beckett
Boszorkány
*****


A Könyvkereskedő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2020. 10. 07. - 15:09:08 »
+3

LEONARD BOYD BECKETT
Nem: férfi
Kor: 35 év
Foglalkozás: ismeretlen
Munkahely: ismeretlen
Vér: Arany
Hirdető: Deliah M. Beckett
Avialany: Richard Maddenre vagy Sebastian Stanre gondoltam, de más sötét hajú, kék szemű úriember is szóba jöhet - megbeszéljük.

A karakterről:
Leonard, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Leon, Ceasar Beckett és Delafloria Gordon első és egyetlen gyermekeként született és az aranyvérű varázslónemesekre jellemző, lehető legkiváltságosabb körülmények között nőtt fel.
Alig néhány éves volt, amikor Halálfaló szüleit egy kislánnyal áldotta meg Voldemort, ám a szőke, őzszemű hugicától tiltották amíg lehetett. Leon azonban már akkor is öntörvényű és akaratos volt és sokat lógott a kúria egyik rejtett szegletében nevelt kislánnyal mielőtt tizenegyévesen elhagyta a családi fészket és Roxfortban kezdte meg tanulmányait. Sajnos Deliah, akivel hiába várták a lány felvételi értesítőjét, a Drumstrangba került pár év múlva, hogy továbbra is távol tartsák őket egymástól.
A Roxfortban Leon a Mardekár házat erősítette, ahol szorosabbra fűzte barátságait a többi aranyvérű család sarjaival és a Sötét Nagyúr egykori eszméit is egyre jobban magához vette szülei bátorítására. Leon utolsó évében Deliah ötödévesként érkezett az iskolába és szülei megbízták a lány szemmel tartásával, ám nem számítottak rá, hogy az együtt töltött néhány hónap alatt a fiuk teljesen beleszeret majd a betegeskedő, esetlen lányba. Leon úgy érezte, hogy bátyként, férfiként az ő feladata megvédeni Deliaht mindentől: udvarlóktól, pletykálkodóktól, a szüleitől, minden esetleges fájdalomtól, csalódástól. Bár az iskola elhagyása után két évig csak levélben kommunikáltak és pár lopott alkalommal találkoztak, titkolt, fejletlen szerelmük kitartott és amikor végre újra együtt lehettek, virágba borult.
1993. decemberében Leon úgy döntött nem akarja tovább titkolni az érzelmeit a szülei előtt, így karácsony éjjel megkérte Deliah kezét, másnap pedig bejelentette a családjuknak, hogy összekötik az életük. A szülők természetesen nem tudták elfogadni a döntését, már mást néztek ki számára és eszük ágában sem volt hagyni, hogy a szőke fattyú még jobban bepiszkítsa a családjuk hírnevét. Három hónap telt csak el az eljegyzés óta, amikor Ceasar csapdába csalta a fiát, hogy egy szakember Exmemoriamot hajthasson végre rajta, amelynek következtében elvesztette Deliah-val kapcsolatos emlékeinek nagy részét.
Leon ennek hatására eltaszította magától Deliah-t, aki hosszú ideig próbálta meggyőzni arról, hogy ki és mi ő valójában, visszahozni az emlékeit, de ezzel csak jobban elidegenítette a férfit, aki számára a családja hírneve lett a legfontosabb. Pont ezért, amikor Voldemort visszatért, Leon szinte elsőként fogadta el a Sötét Jegyet és fogadott hűséget sötét eszméinek. A háborúban és előkészítésében aktív szerepet vállalt, illetve Roxfort ostroma előtt meg is házasodott a szülei választottjával, hogy biztosítsa családja pozícióját az új társadalomban, amit a Nagyúr épített. Deliah ekkor engedte el őt végleg és azóta nem találkoztak.
A háború végével Leon és felesége menekülni kényszerültek Angliából, hiszen köztudomású volt kapcsolatuk Voldemorttal, de a férfi mindig is vissza akart térni korábbi, kényelmes életébe, ha elült a por. Önkéntes száműzetésében az évek múlásával, szülei hiányában az emlékezetét módosító átok hatása fakulni kezdett és Leonban egyre tisztábban fogalmazódott meg a kérdés: lehet, hogy Deliah igazat beszélt?

Megjegyzés: NJK-ként is el tudom képzelni a karaktert, ha úgy szimpatikusabb valakinek. Több információ a karakterről itt, itt vagy itt, illetve PM-ben. kacsint
Naplózva


"There's a light in all of us trying to get free"

Arelia Tobervic
Eltávozott karakter
*****


Átoktörő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2020. 10. 21. - 11:02:15 »
0

Elkelt, marad az én NJK-m
2020.10.28.

FLOYD GATWYCK [flojd getvik]
Nem: Férfi
Kor: 31
Foglalkozás: Gyógyító, vajákos
Munkahely: Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály, a Varázslati Traumák és a Varázstárgy Okozta Balesetek osztályai
Vér: Félvér
Hirdető: Arelia Tobervic
Avialany: Robert Downey Jr. vagy Jude Law

A karakterről:
Mr. Gatwyck a harmincas éveiben járó agilis fiatalember. Osztályelsőként végzett gyógyító, de a mugli orvoslás területei is érdeklik hobbi szinten. Emellett több gyógyítói érdemrend, kitüntetés és oklevél büszke tulajdonosa. Akiben az elhivatottság, a munkaszeretet és a páciensei iránti elkötelezettség mindennél előbbre való s képes mások érdekeit a sajátjai elé helyezni. Hisz benne, hogy elegendő kitartással és önzetlenséggel szépen, lassan jobb hellyé teheti a mágus világot. Emellett palléros értelemmel, férfias kiállással, kellő türelemmel, magas érzelmi intelligenciával és könnyed, élcelődő humorral megáldott, finom, angol úriember.
Mindaddig amíg egy helyzet nem igényli a határozottabb fellépést, beavatkozást, mondjuk egy olyan szituációban, ahol meg kell védeni, menteni valakit vagy nincs más módja, minthogy erővel, harccal szerezzen érvényt akaratának egy jó ügy érdekében.
A félrevezetés, lopás, csalás, megkárosítás, nyerészkedés, sikkasztás, ok-nélküli kegyetlenkedés, önzés, elnyomás, hazudozás távol áll a jellemétől. Szókincsében szerepel a köszönöm és a bocsánat szavak. Floyd a becsületes munkában hisz, és abban, hogy kellő utánajárással, olvasással, kutatással fejlesztheti, képezheti magát és gyarapíthatja szellemi tőkéjét. S egészen új eljárásokat, módszereket fejleszthet ki a gyógyításban, amivel mindenkinek a javát szolgálhatja. Két betegség után jelenleg is kutatásokat végez; a sárkányhimlő és az eltűnési viszketegség, bár egyik ragály sem a szakterülete.

Kedveli a szebbik nem képviselőit és az udvarlási szokásokban, praktikákban örömét leli, de nem az a kifejezett nőcsábász és nem ez jelenti számára az egyetlen szórakozást vagy az élete-értelmét, bár a nagy Ő, a szerelem még nem volt része életének, de úgy gondolja, aki keres az talál.

Családját három fivére; Paul, Manuel, Enrico és a még élő szülei; Alfred és Ingrid jelentik neki. Ő a második legidősebb testvér, Paul után. És van egy mopsz kutyája, aki a Winston névre hallgat, szabadon Churchill után.

Külsejét, megjelenését és kisugárzását tekintve átlagos szálkás, szikár termet, nem az a kigyúrt kolosszus, de nem is az a úszógumis, sörhasú alkat. Magassága középmagas. Ápoltsága kedélyétől és attól függ, hogy a társadalom előtt kell megjelennie vagy otthon van. Szereti a peckesen nyírt és fésült bajuszt, vagy a teljesen simára borotvált arcélt, de ha a hétvégéket borostásan tölti el, azt sem bánja.
Nem egy rendmániás pasas benyomását kelti, aki a zoknikat szín szerint párosítva külön fiókba teszi és a gyerekkel gyalázatosan durván beszél, amikor az egy trollt hoz haza számmisztikából, de nem is egy trehány, lusta férfiállatét, aki egy hétig hord egy alsót, sose főz, mosogat, és lábbeli nélkül csak saját felelősségre tanácsos járkálni nála a házban.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2020. 11. 29. - 21:00:16 »
+1

NELLIE NOTT
Nem:
Kor: 27
Foglalkozás: protektor
Munkahely: minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara 
Avialany: Inbar Lavi

A karakterről:
Egy nagymúltú aranyvérű família leszármazottjaként te is komoly szakmát tanultál ki, hiába nem volt soha tehetséged a magoláshoz és az összetettebb feladatokhoz. Nem, sosem voltál butuska, inkább csak szabad lélek, akit nehéz volt kordában tartani. Ha bulizni volt kedved, hát buliztál, ha pedig tanulás helyett inkább egy forró fürdőben áztattad volna magad, megtetted. Az életed azonban enm volt egyszerű. A Nott család egy oldalágának utolsó örököse vagy, ráadásul az anyád halálának is szemtanúja voltál a háború alatt. A nő ugyanis öngyilkos lett, mikor megtudta, hogy apád halálfalók közé keveredett és téged is belerángatott ebbe. Azon az éjszakán megbomlott benned valami, hol sírtál, hol hisztérikusan nevettél és a mungóbeli kezelés sem segített. Néhány napott töltöttél a Szebb Napok Pszciho-medimágiai Intézet falai között, de azóta sem vagy a régi önmagad.
Szeretőt szeretőre halmozol, a legjobb ruhákad hordod, de amúgy csak egy kiszáradt kagylóhéjnak érzed magad, amit már nem jár át az élet. Talán a nyugatóbájitalok mellékhatása, magad sem tudod... mindenesetre, mikor apád azt mondta, hogy a Phillip Rowle örökésének menyasszonya leszel, csak engedelmesen bólintottál. Ezt az árat el tudtad még viselni azért, hogy apádnak unokát adj. Ő csak is erre várt.
Naplózva
Leonard B. Beckett
Sötét varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2021. 01. 03. - 20:21:49 »
+1

LORIEN BARREL/BECKETT
Nem:
Kor: 33
Foglalkozás: Háztartásbeli (ha szeretne, dolgozhat is, szerintem előadóművészi/művészi pálya illene hozzá, de ezt az alkotóra bízom)
Munkahely: -
Vér: Arany
Hirdető: Leonard B. Beckett
Avialany: Alexis Bledel/Natalie Dormer/vagy más sötét hajú, kék szemű hölgy is szóba jöhet

A karakterről:

Lorien a Barrel család szeme fényeként, no meg művészi vénával megáldott, gyönyörű, aranyvérű, fiatal nőként egész életében mindent megkapott, amit csak akart. Ezt hamar természetesnek tekintette, épp ezért, amikor 23 éves korában megpillantotta Leonardot egy aranyvérűek számára rendezett partin, rögvest kinyilvánította a szüleinek, hogy őt akarja... A lánynak kifinomult érzéke volt ahhoz, hogy mi tenné boldoggá, és mivel származását és vagyonát tekintve Leon tökéletes partinak számított, így a szülei hamar beleegyeztek a választásba... Beckettékkel régóta jó viszonyt ápoltak, így nem volt nehéz megegyezni velük a frigyről. Még úgy sem, hogy akkor még történetesen Leon és szerelme, Deliah jegyesek voltak. Caesar, a Beckett család feje természetesen biztosította Barreléket, hogy ez nem akadály, s hamar tett is arról, hogy egyszer, s mindenkorra szétválassza Leont és Deliaht. Felbérelt valakit, aki exmemoriammal minden Deliahval közös emléket kitörölt Leon elméjéből. Ezután már zöld utat kapott Lorien, aki - mint mindig - most is hamar megszerezte, amire vágyott. Az új álompár tündöklését csak a háború viszontagságai árnyékolták be, Leon mindkét szülőjét, Lorien pedig az édesapját veszítette el. Halálfaló-feleségként hűen követte Leont a menekülésben, kapóra jött nekik Lorien anyjának, Liliethnek amerikai származása és kapcsolatai. A roxforti csata után közvetlenül elmenekültek New Yorkba, ahol a varázslónegyedben, egy gyönyörű kúriát bérelve élték aztán gondtalan életüket Bailey álnéven. Úgy tűnt, kapcsolatukat semmi sem szakíthatja szét, ám 2001 tavaszán Leonnak váratlanul álom formájában elkezdtek visszatérni az emlékei... S minél többre emlékezett, annál dühösebb lett Lorienre. Ahogy összerakta az igazságot, tajtékzott: tudta jól, hogy Lorien és az anyja szánt szándékkal tévesztették meg őt, és hallgatták el előle, hogy mást szeretett... Leon tehetetlen dühében végül felkereste Deliaht Londonban, s a találkozás után végleg eldöntötte, hogy elválik Lorientől. Haza sem ment New Yorkba, mindössze a válási papírokat küldte meg feleségének, egy nyomdafestéket nem tűrő levél társaságában, melyben mindennek elhordta egykori szerelmét. Azóta Leon Toszkánában húzza meg magát, élve a gondtalan agglegény-életet. Szándéka szerint soha többé nem akar találkozni Loriennel, és miután a felesége - a levélben vázolt fenyegetéseknek hála - aláírta a válási papírokat, úgy gondolja, örökre letudta az ügyet. Egyáltalán nem számít arra, hogy exneje mégis felkeresi őt olaszországi rejtekhelyén, azzal a céllal, hogy visszaszerezze, ami az övé.

További információ a karakterről itt.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2021. 01. 04. - 17:55:12 »
+3

BEATRIX FLINT
Nem:
Kor: 20
Foglalkozás: Asszisztens
Munkahely: Szombati Boszorkány szerkesztősége
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Jasper Flynn
Avialany: Danielle Campbell

A karakterről:
A Flint család igencsak nagymúltú, Bea is egész életében arra készült, hogy majd kiházasítják és tovább kell örökítenie a családi vért utódaiban. A szigorú neveltetés ellenére mindig kedves és játékos teremtés volt, akit csupán az édesapja gyenge idegi állapota viselt meg. A Flint család számos tagja halálfalóként tevékenykedett a háború idején, ám Bea szűkebb családja ebből kimaradt, egyrészt mert az apja, Richard pszicho-medimágiai kezelés alatt állt ebben az időben, édesanyja pedig egészen magába roskadt a magánytól. A lány visszatért az Ostrom évében a Roxfortba, ahol Jasperrel, a nála két évvel fiatalabb háztársával közelebb kerültek egymáshoz. Úgy tűnt minden jól alakult... egészen addig, míg meg nem támadták a Roxfortot.
Bea az ostrom alatt elveszítette szem elől Jaspert, belekeveredett a harc sűrűjébe. Rengeteg halált látott, ami egész egyszerűen megbomlasztotta az elméjét. Rettegve rohandt be a Tiltott Rengtegbe, ahonnan csak hosszú napok után, jóval az ostrom végével jutott ki. Ezért nem találták a testét soha sem meg, így csak egy emlékművet emeltek számára a birtokon taláhlató sírkertbe. A lány hosszú ideig semmire sem emlékezett, csak arra, ahogy Jasper nevét kiáltozta, de nem találta meg a fiút. Ez pedig annyira beleégett a tudatába, hogy miután meggyógyult és visszatértek az emélkei is rögeszmésen Jaspert kutatta, ám mire rátalált, már ő is befejezte a Roxfortot és egy másik lány kezét fogta...
Bár Bea megpróbált visszatérni a normális kerékvágásba, a Szombati Boszorkány főszerkesztőjének asszisztense lett, hogy hamarosan ő maga is újságíróvá válhasson, az élete nem lehetett teljes. Továbbra is pánikrohamok, erőszakos ragaszkodás és hasonló problémák gyötörték... úgy érezte, hogy csak és kizárólag Jasper mellett lehetne újra önmaga, de ahhoz el kell távolítania valahogy Avery Cassent a fiú mellől.
Naplózva


 

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2021. 01. 18. - 19:09:14 »
+1

LISBETH ROWLE
Nem:
Kor: 34 (hamarosan 35)
Foglalkozás: protektor / háziasszony
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Aranyvér
Hirdető: Elliot O’Mara
Avialany: Adelaide Kane (módosítható)

A karakterről:
Lisbeth Rowle. Ha csak rád néz az ember azt látja, ami te vagy igazán: az erő nőitestbe bújt, kétlábon járó valója. Mindig is ezt mutattad kifelé, hogy hatalmad van, hogy apád minden képességét örökölted, amire csak szükség lehet egy nagy múltú család vezetéséhez. Sosem volt fiútestvéred, így arra készültél, hogy te leszel Phillip Rowle elsőszülöttjeként a Rowle család oldalágának vezetője, hiszen te mindenre képes vagy a famíliáért.
A terveid már-már sikerülni látszottak, mikor apád bejelentette, van egy házasságon kívüli fia, egy bizonyos Elliot. Nem tudtál róla semmit, igazából mikor ki is derítetted, hogy az anyja egy mocskos sárvérű volt, apád azonnal törölte az emlékeidet. Így egyelőre te is abban a hitben élsz, hogy apád egy aranyvérű, kínai szeretőjének gyermek. Sem te, sem a húgod Prue nem tűritek meg a féltestvéred. S hogy mikor fogant Elliot? Szinte pontosan akkor, amikor te a világrajöttél… és ez csak még megalázóbb volt. Arról nem is beszélve, hogy a Roxfortos éveid alatt éppen ebbe a srácba sikerült belehabarodnod, a saját féltestvéredbe. Mindezt persze jobbnak láttad titkolni a rokonság előtt… és pont eléggé zavart, hogy Elliot tökéletesen emlékezett rá.
Bár a szüleid 28 éves korodban férjhez kényszerítettek, közötted és Thomas Flint között sosem alakult ki mély kötődés, egy csapat voltatok, de te mindig tartottad a távolságot vele, hiába született meg egy éve az első gyermeketek. A kicsivel nem igazán foglalkoztál, te nem háziasszonynak való vagy, így nagyrészt a dadákra bíztad a nevelését a kislánynak, miközben te protekorként kerested a kenyeredet… na meg persze bérgyilkosokat fizettél, hogy végre elintézzék a látszólag halhatatlan Elliotot… vajon sikerül a terved?

Megjegyzés: A karakterrel valószínűleg lesznek összetűzések, szóval komolyabb sérülésekre minimum számíts.
Naplózva
Giacomo B. Santeria
Varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2021. 03. 07. - 09:52:54 »
+1

EVE V. SANTERIA
Nem:
Kor: 19
Foglalkozás: Színművész & táncos
Munkahely: Púder és Varázs Mágikus Színház
Vér: Arany
Hirdető: Giacomo B. Santeria
Avialany: Zoë Kravitz (megbeszélés szerint módosítható)

A karakterről:
Giacomo kishúgaként mindig magadon érezhetted bátyád féltő gondoskodását. Csak másfél év korkülönbség van közöttetek, így nem csoda, hogy miután követted őt a Roxfortba, bátyád lépten-nyomon óvott minden rossztól, még akkor is, ha te azt a bizonyos rosszat nagyon is akartad volna. Hiába kerültél a Hugrabug helyett a Griffendélbe, így sem menekültél meg Giacomo idegesítő pesztrálásától. Szereted a bátyád, nagyon is, de egyszerűen ki tud kergetni a világból, amikor okoskodni kezd, és meg akarja szabni neked, mit és hogyan kéne tenned.
Amikor Gia végzett a Roxfortban, kissé fellélegezhettél hát, úgy érezted, most eljött a te időd, s egy évig valóban azt az életet élhetted volna végre, amit minden más korodbeli tinédzser, ám ekkor az egyre eldurvuló háborús helyzet húzta keresztbe a számításaidat. Nem csoda, hogy miután végeztél, kapva kaptál anyai nagynénéd meghívásán, és elszabadultál egy évre Madridba, hogy végre levezesd az évek óta felgyülemlett feszültséget, és kiszórakozd magad, mielőtt belekezdenél a nagybetűs életbe. Két éve már, hogy hazatértél, azóta Gia nyomdokaiba lépve a MMMM növendéke vagy, s hozzá hasonlóan az egyetem mellett te is elhelyezkedtél színész-tanoncként. Bár tárt karokkal vártak volna a Keresetlen Komédiás Kamaraszínházba, direkt nem akartál odamenni, hisz leghőbb vágyad, hogy ne a már sikeres és befutott Giacomo kishúgaként tartsanak számon, hanem önnön érdemeid miatt ismerjenek el. Jól is haladtál ezen az úton, szépen beilleszkedtél a Púder és Varázs Mágikus Színházban, és egyre komolyabb szerepeket bíznak rád, ámde szeretett bátyád ismét keresztbehúzta a számításaid azzal, hogy igent mondott a színház igazgatójának felkérésére, így hamarosan ő is a Varázs színházban lép a világot jelentő deszkákra... akaratlanul is megnehezítve ezzel az életedet.

Tovàbbi információt a Santeria családról itt találsz.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2021. 03. 29. - 15:25:37 »
+2

GABRIEL FRANCIS MILTON
Nem: Férfi
Kor: 39
Foglalkozás: Auror
Munkahely: Aurorparancsnokság
Vér: Mugli születésű / félvér
Hirdető: Elliot O'Mara, Johann Metzger
Avialany: Joel Kinnaman (nem módosítható!)

A karakterről:
Gabe hosszú évek óta az aurorpálya egyik kimagaslóbb alakja volt. Legalább öt kitüntetést zsebelt be és persze az ehhez tartozó jutalmat is, amit befektetett egy gyönyörű, Londonon kívül házba, hogy legalább a munka nélkül töltött időt nyugalomba töltse a saját birtokán, az állatai (a négy doberman) között. Itt érezte egyedül azt, hogy nem kell őrült bűnözők után rohangálnia. Senki sem húzta fel, nem hozta ki belőle az állatot, igazán békére tudott lelni. A munkájában annyira megszállott volt, hogy észre sem vette az őt körülrajongó kollégákat és kolleginákat, így a magánélet rövid időn belül mélyrepülésbe kezdett. Hogy feltűnt-e neki? Aligha.
Azonban a mi aurorunknak úgy alakult az élete, hogy 1999 nyara óta, az az most már bőven 2 éve olyan esetek nyomában járt, amiket nem tudott lezárni. Az nem zavarta, hogy elmaradt a kitüntetés vagy a jutalom, sokkal inkább az, hogy nem sikerült elkapnia egy piti tolvajt, akiről mindössze annyit tudott, hogy rosszabb, mint egy szarka és sötét
a haja, a szemei pedig mandulavágásúak. Ő maga sosem találkozott szemtől szemben az úriemberrel, csak a szerencsétlenül járt áldozatokkal találkozott. Először akkor lett neki gyanús ez a bizonyos Elliot, mikor a Próféta pletyka rovatában olvasott a bortányos kapcsolatáról Nat Forest íróval, aztán jött az újabb cikk, hogy a Csillagleső Fesztiválon egy bizonyos Elliot O'Mara terítette le az egyik csuklyás alakot és mivel Gabe is ott volt a helyszínen, bizony látta a fickót, aki leterítette a bűnözőt... mandulavágású szemek, sötét tincsek... És bizony Gabe ekkor döntött úgy, hogy ideje lesz Mr. O'Marát mindenhova követnie. Talán kicsit megszállottja lett az ügynek? Nem kizárt.

2002-ben végül valahogy mégis csak Elliot közelébe sikerült férkőznöd. Bár sosem mondtad volna ki eleinte, sőt talán később sem, de rájöttél, hogy az a megszállottság egészen más módon nyilvánul meg. Akartad magadnak, nagyon is akartad, így hát megszerezted. Azt ígérted neki, hogy örökre vele maradsz. Azt ígérted, hogy vigyázol rá... de nem tartottad be az ígéreted. Mindössze 2 hónapot voltatok együtt, mielőtt elmentél arra a bizonyos bevetésre és végül eltűntél. Csak a véres kabátod maradt utánad, s nem csak Elliot, de a legjobb barátod, Metz is úgy vélte, meghaltál. De tényleg így van?

Megjegyzés: A regisztráció után a karakter megalkotásához adok infókat.

Az eredeti előtörténetét itt olvashatod el! Ha valamin módosítanál, beszéljük meg.

4-5 játékom volt Gabe-bel, amit érdemes elolvasni, ám nem várom, hogy pontosan ugyanolyan legyen a karakter, mint akkor. Az eltűnése során elszenvedhetett egy csomó féle sérülést mentálisan és testileg is, amik megváltoztathatták. (discordon is akad egy jó adag RT-jellegű játék, ezeket szívesen megmutatom szintén)
Naplózva
Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2021. 04. 16. - 21:12:18 »
+2

LUNA LOVEGOOD
Nem:
Kor: 21
Foglalkozás: diák / természettudós
Munkahely: Mandragóra Gyógyítóképző
Vér: félvér
Avialany: Evanna Lynch

A karakterről:
Luna a háború után is ugyanaz a lány maradt, aki eddig volt, és ő így érzi jól magát! A RAVASZ után a Mandragóra Gyógyítóképző Ispotályt szemelte kimagának,ahová felvételt is nyert. Természettudós lesz, aki fel nem fedezett állatokat kutat fel. Később feleségül megy Rolf Salamanderhez.
Naplózva

Aerith Baldron
Mardekár
*


She's a Killer Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2021. 05. 31. - 20:55:39 »
+3

ALFONZ BALDRON
Nem: fiú
Kor: 11
Ház: Mardekár
Évfolyam: első
Vér: arany
Hirdető: Aerith Baldron
Avialany: William Franklyn Miller / módosítható

A karakterről:
Az öcsém vagy. És én majdnem megöltelek, amikor még csak beszélni sem tudtál. Hibáztam, tudom, amikor azt a rossz bájitalt adtam neked. Kicsit lassabban is tanultál meg bezsélni, járni, gyengék lettek az izmaid, nehezen fejlődtél. De most már egy nagyon édes kisfiúvá cseperedtél, én pedig ugyan úgy imádlak.
Te vagy a család kedvence, elhalmoznak minden jóval, te pedig élvezed a figyelmet. Kicsit úgy érzed neked mindent szabad, ezért mondhatni kissé beképzelt vagy, és magasan hodrod az orrod. Nem számít mit csinálsz, mennyire vagy rossz, mindig te vagy az, akit sosem vonnak felelősségre. Ez pedig csak még több löketet ad neked, hogy mindenféle galibába keveredj. És erre még rátesz egy lapáttal az is, hogy az unokabátyádat, Dominic Monstrot utánzod mindenben, na meg a bátyánkat, Oscart. Furcsa a kapcsolatunk, távolságtartó, félek hozzád közeledni, és inkább kifogásokat keresek, amiért nem akarok veled játszani. Dühös vagy rám emiatt, és sokat veszekszünk. Pedig csak nem akarlak még egyszer bántani.

Megjegyzés: Részletek regisztráció után, pm-ben.
Naplózva


Sean Westerfeld
Vérfarkas
***


the lonley beast

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2021. 06. 08. - 09:37:58 »
+6

LEAH BARLOWNem:
Kor: 22
Foglalkozás:Akadémiai tanuló: Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
Munkahely: -
Vér: félvér
Hirdető: Sean Westerfeld
Avialany: Sophie Reynolds

A karakterről:
Te voltál a húgom legjobb barátnője. Mindent megosztott veled, elválatszhatatlanok voltatok azalatt a pár év alatt, míg az iskolába jártunk. Tudtad azt is, hogy vérfarkas vagyok, de te megőrizted ezt a titkot, bár mindig furcsán ferde szemmel bámultál rám, mintha kárt tehetnék Susie-ban. Azt hitted együtt fogjátok kijárni a Roxfortot, és még sokat tervezgettétek, hogy a hetedév után világjáró körútra indultok. De ez sosem valósult meg. Amikor azon a bizonyos estén közölték, hogy három diák, ugyan abból a kisvárosból, a családjukkal együtt tragikus módon elhunyt, tudtad, hogy Susan volt az egyikük. A hír sokkolt és nem bírtad feldolgozni, hiszen annyit leveleztetek még a nyáron is. Próbáltad összerakni a dolgokat a fejedben és az egyetlen magyarázat, amit találtál, hogy én ölhettem meg őket. Vérfarkas voltam, és biztos teliholdkor lemészároltam a családom. Mindent a vérfarkasokra fogtál, fiatal voltál és nehezen tudtad feldolgozni a veszteséget. Dühös voltál és kétségbeesett, gyűlölni kezdtél nem csak engem, hanem a többi vérfarkast is. Kegyetlen fenevadnak kezdted őket látni, és amikor láttad az ő pusztításukat a Roxfort ostromán még jobban gyűlölted őket.
Oltalmaző és hűséges természeted lévén mindig is szerettél kiállni a gyengébb mellett, bár a harcokat kerülted, a legjobb tudásod szerint segítettél a sérült diákok és felnőttek ápolásában az ostrom idején. Láttál halált, láttál életveszélyes sérülést azon a napon, és eldöntötted, hogy a legjobb tudásod szerint fogod az embereket gyógyítani, így most a Mandragóra diákja vagy, általános medimágus szakon, még annak ellenére is, hogy túlsáágosan sokszor keresel vígaszt az alkoholban.
Amikor már azt hitted az évek alatt sikerül valamennyire feldolgozni Susie halálát, 2001-ben megpillantottál egy ismerős arcot az Azkaban körözési plakátján. Én voltam rajta, és téged pedig elöntött a gyűlölet. Azóta is próbálsz megkeresni, hogy számon kérj, és minden áron vissza akarsz juttatni az Azkabanba.

Megjegyzés: Részletek regisztráció után, pm-ben!
Naplózva


Jason Bright
Hugrabug
*


felhőkről lábakat lógató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2021. 07. 12. - 21:06:00 »
+3

Sandy Bailey
Nem:
Kor: 14
Ház:  Hugrabug
Évfolyam: 4.
Vér: félvér
Hirdető: Jason Bright
Avialany: Sophie Simnett // módosítható

A karakterről:
Anyai ágról vagy az unokatestvérem, és igazából lehetetlen lenne téged nem észrevenni. Egy laza, jókedvű vidám lány vagy, kíváló humorérzékkel, ami egyszerre sötét humor és vidám, könnyed önironizálós.
A családod neked is éppen olyan zűrös és hektikus, mint az enyém, talán emiatt is tartottunk össze mindig is. Édesanyád anya egyetlen nővére, akit balszerencséjére az ujjai közzé csavart egy halálfaló, aki Voldemort visszatéréséig titkolta ezt előttetek. Gyerek voltál még, hogy felfogd milyen rettenetes ember is az apád, aki számtalan bűnt és gyilkosságot követett el életében, de valahogy ő mindig is kedvesen bánt veled, még ha a nagynénémmel rettenetesen hűvös, rideg kapcsolata volt. Nem értetted, hogy miért került az Azkabanba, nem értetted, miért sír az édesanyád szégyenében. Nagyon sokáig hittél benne, hogy édesapád egy jó ember, aki csak valami nagyon furcsa és érthetetlenül zavaros ügybe keveredett.
Egészen a csillagleső fesztiválig hitted ezt, amikor is a fesztiválon megjelenő csukjás alakok között észrevetted, hogy a gonosz emberek közül az egyikük az apád. Rettenetesen összezavarodtál, és onnantól kezdve már te is egyre inkább szégyellted, hogy hözöd van Bruno Baileyhez. A benned lévő rengeteg kérdést és kétséged igyekszel elnyomni, kifelé folyton a laza, eleven és kedves lányt mutatod, akinek az égvilágon semmi gondja sincsen, és tökéletesen boldog életed van. Ezért is találtad ki, hogy az igazi apád nem is Bruno, hanem egy gazdag amerikai varázsló, aki folyton leveleket ír, és ajándékokat ad neked.
Pedig tudod, hogy ez csak egy hamis vágy, egy álom, hogy legyen az életedben valaki aki biztonságod és szereteted ad.

Megjegyzéss: regisztráció után keress meg pm-ben!
Naplózva


Mikhail Bertov
Varázsló
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2021. 07. 28. - 19:18:44 »
+2

EDUARD SOKOLOV
Nem: férfi
Kor: 39 - 45
Foglalkozás: tulajdonos
Munkahely: Londoni Orosz Mágikus Operaház
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Mikhail Bertov
Avialany: Wes Bentley (módosítható!)

A karakterről:
Eduard egész gyerekkorát egy eldugott orosz kastélyban töltötte, hanem éppen a Durmstrangban volt, hogy tanuljon. A Sokolovok kiváló varázslótehetségét örökölte meg, ahogy tetemes vagyont is, a nagyapja Fyodor Sokolov után. Az így kapott vagyon elegendő volt, hogy a saját lábára álljon már akadémiai tanulmányai alatt. Ekkor diplomáciát és varázsló-jogot tanult, ám valójában üzletember volt. Rengeteg befektetéssel zsonglőrködött, ám az igazi szenvedélye a művészet volt. Ő maga sosem alkotott semmit, de imádta a festészetet, a táncművészetet, így galériákat és színházakat vásárolt meg.
A legnagyobb befektetésére 1996-ban sikerült szert tennie. Ekkor vásárolta fel a Londoni Orosz Mágikus Operaházat, ahol megismerkedett Mikhail Belot-val (Bertov), a tehetséges, fiatal balettáncossal. A kapcsolatuk szimplán plátói volt, Sokolovot nem vitte rá a lélek, hogy a Szófiai Mágikus Táncművészeti Akadémia támogatásáért cserébe a híres Mr. Belot-t kérje magának. A háború alatt amúgy is elsodródtak egymástól, hiszen Eduard a halálfalókkal szimpatizált... és mikor megtudta, mi történt Mikhaillal még csak fel sem emelte a hangját.
1998 májusa után természetesen Sokolov is a Wizengamot elé került, ám nem ítélték el tetteiért, mert a megfelelő zsebekbe csúsztatott nagy pénzeket. Viszont Mikhail megváltzotott, soha többé nem volt ugyanolyan a kapcsolatuk, mert a férfi túl harapós lett, túlzottan beképzelt és Eduard úgy érezte: ezért bűntetnie kell. Talán ezzel próbálta elnyomni magában a bűntudatot, hogy nem tett semmit a táncosért a háború idején. Utálta, hogy úgy néz rá, mintha ő felelős lenne a lábsérüléséért... utálta, hogy azt látta mennyire megveti, amiért halálfaló volt. Persze Mikhail ezt valójában nem tudta, csupán Sokolov hitte azt, hogy igen. Az elmebaj pedig egyre inkább elhatalmasodott rajta: minden pénzforrást megpróbált elvágni Bertov-tól úgy, hogy pletykákat kezdett terjeszteni. Ezzel elűzta a befektetőket és a Szófiai Mágikus Táncművészeti Akadémia is egyre kevésbé kezdett megbízni Mr. Bertov-ban.
Naplózva


Sebastian Bates
Griffendél
*


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #28 Dátum: 2021. 09. 11. - 18:33:07 »
+2

JACK STARLING
Nem: Fiú
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Vér: Félvér
Hirdető: Sebastian Bates
Avialany: Noah Centineo (nem módosítható)

A karakterről:
Jack egyke, elkényeztetett kölyök, aki egész életében mindent megkapott. A Starling családnak mindig is volt, mit a levesbe aprítania, ugyanis több generáció óta bájitalkészítéssel foglalkoznak, méghozzá elég hatékonyan. Nem egy szépészeti termék követhető a családhoz, ráadásul egy elég kiterjedt patikahálózat is, melynek minden nagyvárosban van üzlete. Jacknak így születésétől fogvak iváló érzéke volt a Bájitaltanhoz és a Gyógynövénytanhoz. Minden másból természetesen elég rosszul állt, így kihasználva túlzottan is rosszfiús fellépését, néhány hollóhátas diákot félemlített meg némi korrepetálás reményében. Ezen kívül az aktuális barátnőjét, Kate-et is hasonló célokból tartotta maga mellett, titokban más lányoknak is csapva a szelet. A jegyei rohamosan javulni kezdtek, így most az apja is végre büszke lehetett rá, nem kellett a nyarakat büntetésben tölteni.
Jack tizenhárom éves korától kezdve idősebbnek tűnt a koránál, legalább két évvel. Ezt pedig mindig próbálta az előnyére fordítani. Magas alkatával kiváló sportoló válhatna belőle, ezt erősítik a széles vállai is. Ötödikes létére már a legtöbb idősebb lánnyal megjárt egy-egy randit, nagyrészüket titokban és csak Sebastiannek mesélt mindezekről. A fiút immáron két éve a legjobb barátjának tekinti, annak ellenére, hogy hírneve miatt más "arcokkal" is haverkodik. Sebastiannel szembe folyamatosan aggodalmat érez, mióta rájött, hogy vérfarkas, s ezért is intéztette el, hogy az apja rendszeresen ellássa őt Farkasölő fű főzettel... hogy miért iylen figyelmes? Talán azért, mert azon a bizonyos napon, amikor Sebastiant elrángatták a halálfalók, ő követte a Tiltott Rengetegbe őket.. és látta, ahogy belemar a vérfarkas a fiú testébe. Hallotta a sikolyát, mindeneste ott csengett a fülébe... de ezt sosem vallotta volna be Sebastiannek. Túl gyengének tűnt volna, amiért nem lépett közbe. S Jack bizony túl büszke volt ehhez.
Naplózva


Leah Barlow
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #29 Dátum: 2021. 10. 07. - 14:28:48 »
+3

JOSEPHINE FAIRFAX
Nem:
Kor: 22
Foglalkozás: Tanuló-Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály- Bájitalmester szak
Munkahely: Varázslény-felügyelő Főosztály-Értelmes Lény Tagozat - gyakornok
Vér: arany
Hirdető: Leah Barlow
Avialany:  Cara Delevingne ~ de bármire rábólintok ha csak ez lenne a probléma kacsint

A karakterről:
A legjobb barátnőm vagy. Mindent tudsz rólam, a múltamat, a jelenemet, sőt néha még a jövőmet is, legalábbis én így szoktam érezni. A barátságunk abban az évben kezdődött, amikor Dumbledore professzor bejelentette, a 3 diák tragikus sorsát. Az egyetlen voltál a diák közösségben, aki tényleg érdeklődött és átláttál a „Már jobban vagyok” szövegen. Kitartóan ostromoltad a barátságunk kapuját, hogy segítő kezet nyújts és visszahozz a valódi életbe. A Roxfort-i csata alatt, megmentetted az életemet egy vérfarkastól, így viszont Téged ért a vérfarkas átok. Miután felépültél a támadásból, eldöntöttük, hogy megtaláljuk a gyógymódot. Együtt szoktuk kitalálni a következő főzet új összetevőjét és Te hősnőként állod a kísérletezés minden pillanatát.
Élvezed az életet, dacára annak, hogy meg kell jelenned a Minisztériumban, amikor behívnak a Vérfarkas Nyilvántartóba. Ezen felül, igazi csajos csaj vagy. Imádod a magas sarkút és a férfiakat. Mindenkiben látod a potenciális lehetőséget, noha eddig nem szántad el magad egy komolyabb kapcsolatra. Viszont mindig szereted az orrom alá dörgölni, hogy ki az új áldozatod, és nem felejted el felróni azt a hibámat, amiért még mindig egyedül vagyok.

~Ezen kívül mindent egyeztethetünk üzenetben, ha megérkeztél. kacsint ~

Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 07. 04. - 11:26:48
Az oldal 0.84 másodperc alatt készült el 43 lekéréssel.