+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Eltávozottak keresettjei
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Eltávozottak keresettjei  (Megtekintve 5480 alkalommal)

Florian le Fay
Griffendél
*


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2020. 07. 22. - 18:07:30 »
+2

HENRY LE FAY
Nem: fiú
Kor: 12
Ház: Hollóhát vagy Griffendél
Évfolyam: 1. (2001. szeptembertől)
Vér: Félvér
Hirdető: Florian le Fay
Avialany: Noah Schnapp (ha van jobb ötleted nekem oké)

A karakterről:
Egy mindenlében kanál kisfiú vagy, de azért a magaviselted sokkal jobb, mint a bátyádé. Egészen kiskorodtól kezdve céltudatos és határozott fellépésű voltál, csak akkor keverted magad bajba, ha a barátaiddal voltál. Aztán persze, ahogy közeledett a Roxfort, igyekeztél tanulni is előre... hogy miért? Hát azt senki sem értette a családból, de te aztán kifejelentetted egy családi ebéd alkalmával: medimágus akarsz lenni. Anyukádék ezt olyan aranyosnak tartották, hogy a szomszédban élő, nyugdíjas gyógyítóhoz is átengedtek, hogy történeteket hallgass és kölcsönkérd a gyógynövényes könyveit. Hamarosan egészen összebarátkoztál Mr. Petersszel, aki megosztotta veled a legféltettebb gyerekkori titkait. Az egyik ilyen egy elásott kincs volt, amit a szülőfalud Beddgelert határában ásott el az öccsével. Azóta sem hagy nyugodni a dolog.
Ahogy nőttél persze nem csak a kincskeresés kötött le, hanem a bátyádon keresztülmenő változás. Te voltál az egyetlen, aki észrevette, hogy sokszor megsérült, hogy rosszban sántikál, így eldöntötted, amint bekereszül a Roxfortba, te bizony megtudod, mi áll a furcsaságok mögött... na meg persze már nagyon szerettél volna tanulni is.
Naplózva


Leonard B. Beckett r.
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2021. 01. 15. - 18:35:40 »
+1

MITCHELL JACOB PETERSON a.k.a "MITCH"
Nem: Férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Protektor
Munkahely: Saját irodája van Londonban
Vér: Arany
Hirdető:Leonard B. Beckett
Avialany: Matt Smithre/Justin Timberlake-re gondoltam első körben, de abszolút alkuképes a választás. A lényeg, hogy hasonló karakterű úriember legyen...

A karakterről:
Mitch és Leon mardekáros koruk óta elválaszthatatlan bajtársai egymásnak. Leonhoz hasonlóan Mitch is világéletében hedonista volt, és páratlan humorérzékkel áldotta meg a sors. A Peterson család bár aranyvérűként mélyen szimpatizált a Nagyúr eszméivel, nyíltan sosem állt mellé, így a roxforti csata után Mitchnek nem kellett elmenekülnie úgy az országból, mint Leonnak. Petersonék családi öröksége erősen megcsappant a háború alatt, és távolról sem volt elég ahhoz, hogy fedezze Mitch jelentős kiadásait. Így a felmenőihez hasonlóan protektorként végzett aranyifjú kénytelen volt átvenni megboldogult apja protektori irodáját, és keményen dolgozni, hogy fenn tudja tartani a megszokott életszínvonalat. Mitchre egyértelműen ráillik az "Ördög ügyvédje" sallang, minden helyzetből képes kibeszélni magát, így nem csoda, hogy mikor Leon megunta az évek óta tartó számkivetettséget, senki másra nem bízta volna felmentésének intézését a Minisztériumnál, mint Őrá...
Naplózva


Giacomo B. Santeria
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2021. 02. 15. - 22:17:32 »
+1

Belian A. Santeria
Nem: férfi
Kor: 42
Foglalkozás: rendező & mestertolvaj
Munkahely: jelenleg szabadúszó
Vér: arany
Hirdető: Giacomo B. Santeria
Avialany: Omar Sy

A karakterről:
Karizmatikus vagy és tehetséges, nem csoda, hogy számos varázslószínházi díjat besöpörtél rendezői pályafutásod során. Sok tekintetben példakép vagy Giacomo, az unokaöcséd számára. Nem csak az köt össze titeket, hogy mindketten Gia megboldogult dédapjának nevét viselitek (igaz, te első, ő csak második keresztnévként), hanem hogy végtelenül rajongotok a színház és a művészetek iránt. Apropó, művészetek, te aztán igazi nagybetűs életművész vagy, mindenkit megszerzel, akit csak akarsz, egyedülálló kisugárzásoddal... na és persze mindent is...és ezt értsd szó szerint. Kettős életet élsz, az aranyvérű nagypolgári művészember álcája mögött egy vérprofi, nyughatatlan tolvaj áll, aki a legleleményesebb módokon szerzi meg zsákmányát. Képes vagy mindent és mindenkit átverni, bár a színházban rendező vagy, az életben nem csak a másokat megtévesztő jelenetek rendezésében vagy utolérhetetlen, hanem magában a színjátszásban is. Az illúziókeltésben mindkét hivatásodban nagy segítségedre van különleges adottságod, melyet igyekszel mások elől eltitkolni: hogy született legilimentor vagy. Nem  meglepő hát, hogy ilyen életvitel mellett családalapításra még nem jutott időd, s talán nem is vágysz rá, ezt csak te tudhatod... Bizonyos értelemben mégis apa vagy, hisz Giacomót fogadott fiadként szereted, még akkor is, ha van neki vérszerinti apja, aki történetesen a bátyád. George okkal féltékeny rád, hisz jóval mélyebb kapcsolatot ápolsz édes gyermekével, mint ő maga, aki a minisztérium felelősségteljes, tiszteletre méltó tagjaként aligha érti meg Giacomo sok szempontból rád emlékeztető, extrovertált személyiségét, nem beszélve a tiédhez hasonló kaotikus és hedonista életviteléről...
Naplózva


Artemis Greenberry
Eltávozott karakter
*****


♦Önkéntes ELV és AVS tag♦

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2021. 02. 24. - 20:11:00 »
+1

TODD PIPPENS PROFESSZOR
Nem: Férfi
Kor: 58
Foglalkozás: Pszichomedimágus, kutató, professzor
Munkahely: Mandragóra Gyógyítóképző Intézet és Ispotály
Vér: Arany/Fél (választható)
Hirdető: Artemis Greenberry
Avialany: Pip Torrens (nem ragaszkodom hozzá, de fontos, hogy hasonló kisugárzású úriember legyen)

A karakterről:
Igazi pszichomedimágus szaktekintély vagy, lassan negyven éve vagy a szakmában, és még mindig nem égtél ki, ami önmagában is kivételes teljesítmény... Világéletedben megszállottan érdekelt az emberi psziché, nem csoda, hogy a Roxfort elvégzése után a Mandragórára jelentkeztél, ahol játszi könnyedséggel végezted el osztályelsőként a Pszicho-medimágus szakot. Az egyetem elvégzése után a Mandragóra Gyógyítóképző Ispotályban helyezkedtél el, és tíz évet tisztességesen le is húztál itt, mielőtt úgy döntöttél, ideje, hogy a magad ura légy. Magánpraxisodban több száz elveszett léleknek segítettél talpra állni, ez adta az inspirációt, hogy miután kellő anyagi tőkére tettél szert, megalapítsd az Elveszett Lelkek Vonala alapítványt, ahol a minisztérium anyagi támogatásának köszönhetően ingyen és anonim módon juthatnak segítséghez a különböző szenvedély - és más mentális betegséggel küzdő boszorkák és varázslók. Két évtizedes magánpraxist, és az ehhez kapcsolódó kutatást követően úgy érezted, változásra van szükséged, így a Mandragóra Intézet nagy örömére végre beadtad a derekad, és elfogadtad az évek óta ajánlott tanári pozíciót. A diákok eleinte kissé megszeppenten méregettek, nyers, szókimondó stílusod miatt, de aztán egyenesen rajongani kezdtek érted, rendhagyóan izgalmas tanítási módszereidnek és szórakoztató szarkazmusodnak köszönhetően. Nem meglepő hát, hogy az elsőévesek nagy részéhez hasonlóan Artemisnek is te vagy a kedvenc tanára. A gyakorlatilag apa nélkül felnőtt lány nem csak professzorként, hanem igazi mentorként tekint rád, ezért is jelentkezett önkéntesnek az általad vezetett ELV-hez.
Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2021. 03. 22. - 14:09:25 »
+1

GUSTAF
Nem: Férfi
Kor: 30
Foglalkozás: Utazó, utazásokat szervez
Munkahely: Nincs
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Alexander Ludwig (örülnék, ha megmaradna az arc, de győzz meg!)


A karakterről:
Gondolkodás nélkül a nyakadba vetted a világot, miután kijártad az iskolát. Sem az angol anyád, sem a norvég apád nem tudott visszatartani. Tudtad, hogy ez a véredben van és menned kell, míg meg nem találod azt, amit igazán keresel. Sokáig azt hitted, kincseket akarsz, valójában azonban kalandokat. Olyan nagy, mágikus rejtélyek megoldása foglalkoztatott, ami senki mást és ehhez rendszerint más, tehetséges varázslókat és boszorkányokat keresel útitársnak. Közülük nem egy megfordult az ágyban is... de egyet sosem kaphattál meg. Elliot O'Marát.
A megismerkedésetek alkalmával, 1999-ben megpróbáltad beszervezni egy izlandi kalandtúrára, hogy segítsen néhány rejtvényt megoldani, ám Nathaniel Forest ebben megakadályozott és életedben először, valódi ellenségre találtál. Ez még sem tántorított el attól, hogy meg akard szerezni, mint valami kincset vagy titkos térképet, ami megmutatja az utat a vágyott dolgokhoz. Hiába tudtad ép ésszel, hogy nem szabad, hogy menned kell tovább és tovább, míg el nem felejted. Nem ment.
1999. szeptemberében indultál útnak és csak a napokban tértél haza, Londonba. Tele kincsekkel és persze új hegekkel lépted át a Vakegér küszöbét, mire mindenki összenézett: Hát Gustaf él? A Londonban töltött idő során ismét eszedbe jutott Elliot... de csak a válása hírére kezdted újra keresni a társaságát.
(Részletesebb infókkal a regisztráció után szolgálok.)

Megjegyzés: A karakter vezetékneve szabadon választható.
Naplózva


Erica Fraser
Eltávozott karakter
*****


broken mother

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2021. 06. 22. - 20:55:18 »
+3

CHRISTIAN HOPE
Nem: férfi
Kor: 38
Foglalkozás: saját könyvkiadó és művészeti galléria
Munkahely: Ad Astra Galléria és Könyvkiadó
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Erica Fraser
Avialany: Ton Heukels /vagy egyéb szőke! szépfiú

A karakterről:
Az öcsém vagy. Együtt nőttünk fel a legszeretetreméltóbb apa és a legszigorúbb anya mellett. Ki volt kövezve az utunk, de mind a ketten végól a sajátunkat kezdtük el járni, ellenszegülve anyánk akaratának.
A te történeted más, mint az enyém. Olyan, amit én elképzelni sem tudok rólad, mert nem mesélted el nekem. Gyerekkorod óta lenyűgöz téged a művészet, az irodalom, a pezsgő jelen lüktetése, így titkos célod volt midnig is mecénássá válni, hogy a kezdő írókat és művészeket felkarold. Anyánk nem akart erről hallani, a jogra küldtek, amit nem végeztél el. Talán más lett volna az életed, ha nem köszönt be nálad is a szerelem.
Amanda teljesen elrabolta a szívedet, és egy más aspektusát mutatta meg neked az életnek. Szenvedélyes, heves és rendkívül szabadságszerető lány volt, aki mellett megtanultál kiállni az igazadért. Tőle kaptál erőre, és miközben köztetek erős kötelék alakult ki, a hátad mögött már mennyasszonyt szánt neked édesanyánk. Amanda auror volt az egyetemen, és az ő hatására hagytad félbe a jogot, ami sosem érdekelt, hogy saját kiadót és gallériát alapíts. Azt hitted kiharcolhatod, hogy vele lehess.
Egy halálfaló végzett vele, és miközben a karjaid között tartottad, benned is meghalt valami, vele együtt. Tehetetlenül folytál bele egy olyan házasságba, hogy a szívedre mély gyász borult, és élhetetlen kapcsolatod lett a feleségeddel. és bár megszületett a fiad, egyre jobban mérgező házasságodban fuldokoltál. Láttad ahogy a gyermeked is szenved tőle, így te lettél az első a családunkban, aki véget vetett egy szörnyű házasságnak. Ez a bátorságot még Amandától tanultad.
Azóta külön éltek, és bár folytatod a nagyvilági életedet, sosem találtad meg a helyed igazán. A fiaddal való kapcsolatod is különös és hideg, pedig bármit megtennél érte. Talán ideje lenne végre megint találkoznunk és kávézni úgy, mint régen.

Megjegyzés: Olvasd át a Családfát több infóért! További részletek pm-ben!
Naplózva


Dominic R. Monstro
Eltávozott karakter
*****


a túl szőke srác

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2021. 09. 03. - 18:48:06 »
+1

RILEY FLINT
Nem: lány
Kor: 13 - 14
Ház: Mardekár
Évfolyam: 3.
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Dominic Monstro
Avialany: Mckenna Grace (módosítható)

A karakterről:
Anya húgának, Penelope-nak a lánya vagy. Egyetlen gyerekként persze állandóan elkényeztettek, így a legjobb szórakozásod az, ha másokat bosszantasz... többek között engem is. Az új mániád például az, hogy vegyem feleségül a legjobb barátnődet, Dorothyt, aki nem mellesleg mindennek mondható csak szépnek nem. Aztán meg, elloptad a titkos gumicukor készletemet a nyáron, amikor az egész család együtt nyaralt a skót kastélyban. Felbosszantottad a kutyámat, majd a tanév elején Hisztis Myrtle mosdóját pingáltad ki... mert tudtad, hogy Aerith az egyik prefektus és bizony utálja a piszkot, így a festéket is.
Állandóan valamin töröd a fejed. Talán te is hallottad a pletykát, hogy a pincében van egy troll. Ugye nem akarod megkeresni? Remélem nem, mert én képtelen lennék még oda is utánad menni! Tudod, nem szeretem, ha valaki... vagy valami magasabb nálam. A nagy gondolkodás persze annyira lefoglal, hogy fogalmad sincs mi az aktuális tananyag és már Belby professzorral is összekaptál párszor, mert a füzetedet firkáltad Átváltoztatástanon.
Arról senkinek sem beszélsz, hogy a szüleid házassága megromlott. Otthon sokszor csak a vitát hallod, ezért alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak és visszatérhess az iskolába.
Naplózva


Moira Osborne
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #37 Dátum: 2021. 10. 07. - 12:43:55 »
+1

ADAM ...
Nem: férfi
Kor: 30-35
Foglalkozás: énekes-gitáros, frontember
Munkahely: Avada Kedavra (zenekar)
Vér: választható
Hirdető: Moira Osborne
Avialany: Joaquin Phoenix (fiatalon)/Callum Turner/más hasonló kisugárzású illető is lehet megegyezés szerint

A karakterről:

Fékezhetetlen vagy, nemtörődöm és a végletekig önző. Nem csoda, hogy hiába vagy elképesztően tehetséges zenész, még mindig nem futottál be igazán. Ennek minden bizonnyal elviselhetetlen természeted az oka. Zenésztársaid sorra menekülnek tőled, mert megbízhatatlan vagy és borzasztóan makacs. A végletek embere. Sokat elárul rólad, hogy bő egy évtized alatt már a 4. általad alapított zenekarban játszol... általában kisebb bárokban a megélhetést jelentő galleonért. Úgy teszel, mintha ez az élet megfelelne neked, és olyan önpusztító életmódot folytatsz, hogy kész csoda még az is, hogy életben vagy. Az összes rossz tulajdonságod ellenére viszont egy dolgot el kell ismerni: aki valaha látott téged színpadon, az nehezen felejt el. Mágnesként vonzod az embereket magad köré ellenállhatatlan karizmáddal... rövid kalandotok után Moira sem tudott kiverni a fejéből, pedig ennek már öt éve. Hogy te gondolsz-e rá valaha, azt viszont csak te tudhatod.

/A fentieken túl szeretnék teljesen szabad kezet adni a karakter megalkotásához. Moira és Adam történetéről bővebben itt olvashatsz./
Naplózva


Winston L. Smith
Eltávozott karakter
*****


Winnie

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #38 Dátum: 2021. 11. 27. - 19:31:34 »
+1

MARIE ROSALIE SMITH
Nem: lány
Kor: 14
Ház: Hollóhát
Évfolyam:3. évfolyam
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Winston L. Smith
Avialany: Ellie Bamber

A karakterről:
A Smith család legfialabb gyermeke vagy, ettől fogva persze a legelkényeztetebb is, de ebben aztán nincsen semmi rossz. Teljesen természetes, hogy egyszem lányként odahaza igazi kis hercegnő voltál, aztán egyenesen egoista lettél a nagy kényeztetésben és sokszor azt hitted, mindenkinél szebb és okosabb vagy. Ez csak akkor változott meg, mikor a Roxfortba kerültél, ahol a népszerű lányok nem választottak be magad közé, így a régi menedékedet választottad: az olvasást. Rengeteget tanultál már az első évben, a másodikban meg olyan magasra tornáztad magad, hogy majdnem iskoleslő is lettél.
A harmadik év indult aztán csak igazán döcögősen. Korán kezdtél nőiesedni, amitől az idősebb fiúk felnéztek rád, a többi lány viszont cikizni kezdett. Még azzal is meggyanúsítottak, hogy elloptad a ruháikat, az ékszereiket, de ezt bizonyítaniuk sosem sikerült. Csak kikezdtek. Túl törékeny természet vagy, könnyen ki tudtak kezdeni. Néha elcsodálkozom, hogy ugyanaz a lány vagy, aki kiskorában parancsokat oszogatott. Igazi kamasz is lettél időközben, akinek nem kell persze segítség, én még is ott állok melletted, hogy felhúzzalak a földről, még akkor is, ha következő pillanatban félreütöd a kezemet.
Naplózva

Josephine Fairfax
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #39 Dátum: 2021. 12. 09. - 12:23:24 »
+1

SILAS ...
Nem: Fiú
Kor: 15
Ház: Mardekár
Évfolyam: 5.
Vér: Félvér
Hirdető: Josephine Fairfax
Avialany: Felix Sandman

A karakterről:
Nem indult könnyen az életed, az biztos. London nyomornegyedében, Brentben születtél.
A kerület azon részén, ahol gyakorlatilag csak feketék élnek. Képzelem, mi mindent meg nem tettél, hogy a helyi közösség ne verje ki a szart is belőled. Már kiskorodban megtanultad, hogy csak akkor élheted át a tornádót, ha keményebb vagy a sziklánál is. Ebben édesanyád volt a minta... ő volt a bástyád, a mindened. Apádról soha nem beszélt, soha nem hallottad a nevét... egy ideig kérdezősködtél, de aztán vállat vontál és tovább léptél, nem akartad tovább idegesíteni ezzel a kényes témával. Igazából már nem is akartad megismerni azt a szarházit, aki magára hagyta anyádat. Miatta volt olyan iszonyat nehéz minden a kezdetektől. Anyádnak két állást kellett vállalnia, hogy el tudjon tartani, téged meg az utca nevelt, amíg ő dolgozott. Kilenc éves lehettél, amikor suli után elkezdtél drogot árulni a legjobb haveroddal. Egyik délután épp egy zsák kokót készültetek szétteríteni a helyi góré megbízására, mikor a konkurens banda rajtatok ütött. A dolgok elfajultak, a barátodat lelőtték. Te is csak a csodának köszönheted, hogy ép ésszel megúsztad... A golyó menet közben valahogy eltérült, és egy fába csapódott a koponyád helyett. Nem értetted, hogy történhetett mindez, de ezután elő-előfordultak körülötted más furcsaságok is, melyek magyarázatát csak akkor értetted meg, amikor egy bagoly bekopogtatott az ablakodon a roxforti levéllel a csőrében. Anyád nem igazán örült a dolognak, de sosem akart visszafogni, így elengedett, hogy a saját utad járhasd, és a mai napig támogat mindenben. Néhány évbe beletelt mire sikerült barátokat szerezned, de mára egész jól érzed magad az új közegben. Nem vagy a legjobb tanuló, de a talpraesettséged eddig minden nehezebb helyzeten átsegített. Azt viszont a mai napig nem sikerült feldolgoznod, amikor tavaly karácsonykor beállított hozzátok a nővéred, Josephine, akinek addig a létezéséről sem tudtál. A legbizarrabb az egészben az, hogy hiába akartad ignorálni, egy idő után be kellett vallanod magadnak, hogy a kitartása és a ragaszkodása mégis csak jól esik, és lassan nyitni kezdtél féltestvéred felé. Mára egész megszerettétek egymást Jóval annak dacára, hogy aranyvérű apátokat szívből gyűlölöd.

/Megjegyzés: A vezetéknév szabadon választható. Ha érdekel a karakter, és bővebb infókra lenne szükséged a megalkotáshoz Silas múltjával, vagy családi hátterével kapcsolatban, keress bátran pm-ben!/
Naplózva

Winston L. Smith
Eltávozott karakter
*****


Winnie

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #40 Dátum: 2022. 01. 18. - 18:32:54 »
+2

STANLEY GRINSTEAD
Nem: Férfi
Kor: 38
Foglalkozás: Író
Munkahely: Reggeli Próféta, A Jelen Hangja
Vér: Félvér
Hirdető: Winston L. Smith
Avialany: Alexander Skarsgård

A karakterről:
Kisfiú korod óta nagy csatákról álmodoztál. Olyan mesékről, amik csak a fejedben léteztek és sokáig emiatt aurornak készültél. Át akartad élni az adrenalin lüktetését, sőt egyenesen kapaszkodtál minden ilyen helyzetben. Igazi bajkeverő voltál, de elég jól tanultál ahhoz, hogy ne akarjanak kitenni a Roxfortból. Ígyhát könnyedén bekerültél a Griffendél Godrik Akadémiára is és megkezdted az aurori kiképzést. Egyszer azonban, mikor éles helyzetbe kerültél, súlyosan megsérültél, annyira, hogy a mai napig sántítasz. A fájdalomtól állandóan dühös vagy, de ezeket az érzelmeket könnyedén tudtad mesékbe zárni.
Eleinte kalandregényeket írtál, majd misztikus irodalommal kezdtél foglalkozni. Legújabban pedig cikkeket írsz veszélyes bevetésekről, történelmi eseményekről. A Reggeli Próféta örömmel fogadja minden írásodat, hiszen regényeid alapján rendkívül híres lettél. Ráadásul megalapítottad saját irodalmi magazinodat is A Jelen Hangját, aminek én magam is fotózok. Így ismerkedtünk meg.

Megjegyzés: A karakterek közös jövőjét pm-ben egyeztetjük a regisztráció után.  Angyal
Naplózva

Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #41 Dátum: 2022. 03. 06. - 22:02:50 »
+1

ANELIA TIEBON
Nem:
Kor: 32
Foglalkozás: Mestertolvaj / összekötő / prostituált
Munkahely:Egy bordélyház a Zsebpiszokközben
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara & Aiden Fraser
Avialany: Keira Knightley (módosítható szükség esetén!)

A karakterről:
1996-ban találkoztunk Szófiában. Te voltál az egyetlen a mocskosabbnál mocskosabb boszorkányoktól és varázslóktól hemzsegő kocsmában, aki egy kis színt vitt a füstös szürkeségbe. Alig hogy beléptem az ajtón felém intettél s ebből tudtam: te vagy az a bizonyos Anelia, az összekötőm. Azt gyorsan megtudtam, hogy nincs olyan alvilági alak Szófiában, aki ne tisztelne téged. Az egész hálózatot a kezedben tartottad apád halála óta. Keményen odacsaptál, ha kellett, ugyanakkor segítettél az olyan szerencsétlenül járt, éhező tolvajoknak biztos munkához jutni, mint én magam. Talán ezért is kötöttünk ki időnként egymás mellett az ágyban. Tetszett, hogynem csak egy érzéketlen kalapács vagy, ami lecsap, ha kell. Aztán 1999-ben a te élted is megváltozott. Ősszel férjhez mentél egy neves csempészhez… csak éppen azt nem gondoltad, hogy majd ez jelenti pályafutásod végét. A fickó, ez a bizonyos Daniel magához ragadta a hatalmat, neked pedig az életedért kellett menekülnöd. Így kötöttél ki végül Londonban, a zsebpiszok közben, hogy egy bordélyházba meghúzva magad szedd össze a szükséges aranyat a bosszúhoz. Persze az új életformát nehezen viseled, se finom ruhák, se drága parfümök, se tökéletes vacsorák és késő délutáni borozgatások sincsen... de szinte érzed a zsigereidben, hamarosan megint minden a régi lesz. És vajon sejted-e, hogy Londonban segítségre találsz?
Akárhogy is a Zsebpiszok közben saját bordélyod lett. A Szirén. Nem is csak bordély az, ahová szórakozni járnak az emberek, hanem egyfajta központ, ahol te titokban, a háttérből irányíthatod a szálakat, mert bizony a londoni alvilág jelentős alakja lettél. Ma már Aiden Frasernek, egy felemelkedő maffiavezérnek dolgozol, aki számos területre tette rá a kezét az elmúlt időben. Ráadásul rajta keresztül hozzám is közel tudtál maradni. Így hát titokban neki teszel jelentést, minden fontosabb eseményről.

Megjegyzés: A karaktert már beregisztrálták, kész előtörténete van. Aki újra alkotná, annak érdemes azt figyelembe vennie!
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.145 másodperc alatt készült el 40 lekéréssel.