+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Mathias Montrego
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Mathias Montrego  (Megtekintve 13261 alkalommal)

Mathias Montrego
Adminisztrátor
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 07. 31. - 18:50:45 »
+2


sárkánykutató-exmardekár- a ficsúr          Szerelem
                      'Nevetséges, de mindannyian érzelmeink rabjai vagyunk.'

         Barátság
                     Úgy tartják a barát az, aki melletted is önmaga mer lenni.
                     Ő ad neked a legtöbbet, s mindezt önzetlenül. Te meg vissza.... Mi hát a barátság?
                                         Egyszerű cserekereskedelem…

         Ellenség
                     Ha valamit jól csinálsz, abból irigyeid születnek. Ne szégyelld
                                      hát ezeket, hisz ők mutatják meg, te jobb vagy közülük.

          Rokon
                     Valaki, akit nem válogathatsz meg. Csak úgy van az életedben, már a születésedkor,
                                                 mintha hozzád vágnák…

        
Kód:
[box][color=#BDFCC9][u][size=15pt][font=Impact]Érzelemnyilvánítás[/font][/size][/u][/color]
[size=9pt][font=times new roman]Értékelés[/font][/size][/box]
Naplózva


Richard Grosiean
Eltávozott karakter
*****


| a rebellis | VIII. |

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2012. 08. 27. - 13:04:28 »
+1

Szobatárs
Sosem szenteltem nagyobb figyelmet, vagy tulajdonítottam különösebben jelentőséget a szobatársaimnak, veled azonban ez másként esett, Montrego. Már a Roxfort előtt megismertelek, természetesen a bálakban, ahogyan oly sok másik háztársam is.  Hasonló közegben nevelkedtünk, éltünk, mindketten gazdagok voltunk, és mindent megkaptunk, amit csak akartunk. Az élet jól bánt velünk, így sok közös vonásunk volt. Szimpatikus voltál, és lehetett is veled beszélni, aminek külön örültem, a barátomnak azonban sosem mondtalak volna, annál azért kicsit kevesebb voltál. Egyszerűen csak egy szobatárs, akit az ember megtűr maga mellett, beszélget vele, néha jól is érzi magát a társaságában, és kicsit többet tud róla, mint a többiek, de semmi több.
Naplózva

Seraphin Lamartin
Eltávozott karakter.
*****


VII. Kis Alkimista

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2012. 08. 27. - 15:23:35 »
0

Ellenszenv
Viszolygom tőled Montrego, valami nagyon nincs rendben veled, és ezt egyszerűen nem lehet már a vér hígulására fogni. Kikerüllek a kígyófészekben.
Naplózva

Vikitria Mirol
Eltávozott karakter
*****


Hetedév - Haláltfaló Iskolaelső Prefektus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2012. 09. 09. - 16:14:11 »
+1

Távoli rokon
A családnak kéne a legfontosabb lennie az életben. Ez nincs így. Rokonok vagyunk. Ennyi. Semmivel sem több. Semmivel sem kevesebb. Még nem sikerült nagyobb tiszteletet kiharcolnod. Egyszer talán sikerül. Addig is egy vagy a Malfoy kolóniából, akik egy embert leszámítva, nem tartoznak a kedvenceim közé. Te viszont a semleges kategóriába tartozol. Neked még van esélyed bebizonyítani: érsz valamit.
Naplózva

Athalea Lestrange
Eltávozott karakter
*****


miss strange

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2012. 09. 16. - 09:40:34 »
+2

A LEHETETLEN
Barátom. Olyan, akihez erősebb kötelék fűz, mint egy trollal való viaskodás emléke a pincében, mégis kevesebb a kapocs, mint mely a feltétlen odaadás illúziójába ringathatna.
Rokonom. Pontosan hogyan is? Te vagy édesapám testvére feleségének másod unokaöccse? Vagy az nem te vagy, hanem Dorin? Lényegtelen, mit számít? Közelebb állsz hozzám, mint a legtöbb családtagom, mégsem jár ki neked a nekik jutott tisztelet, így téged gátlástalanul utálhatlak és vakon szerethetlek, ha úgy tartja kedvünk.  
Háztársam. Elkerülsz, ha éppen lányok után futkosol, Bisop után sorolsz engem is, és ezzel a házunkat is. Mégsem szégyenlek, sőt minden nőügyed után társaságom adom a panaszkodásodhoz, mert mi így biztosítjuk egymást a bizalomról.
Bizalmasom. Viszolyognak a portrék kúriánk falán, mikor szeszélyem az öledbe torkollik egy sötét folyosón, mi pedig csak meg sem borzongunk az emlékétől. Utáljuk érte magunkat, egymást, de olyan forróság önt el az emlékére, mint mikor valami őrület hagyta, hogy a elcsábuljunk.
Boldogít a tudat, hogy mi mindig hibáztathatjuk egymást saját hibáinkért, és végül mindig ott vagyunk egymásnak, ha kell egy támasz magunkkal, vagy másokkal szemben. Én szeretem, hogy így alakult a kapcsolatunk, ilyen lehetetlenre sikeredett,  ilyen sok szenvedést és örömet hozott. Így szeretlek téged.
Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter
*****


★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2012. 10. 09. - 20:17:04 »
+2

Bevezetés, tárgyalás, befejezés
Nem akarlak megfejteni. Nem akarom tudni, hogy mire gondolsz, hogyan érzel, mit miért teszel. Már így is túl közel vagy a tűzhöz.
Az a te egyetlen szerencséd, hogy nem emlékszem egész pontosan az Imbolc bálon történtekre… oké, ez így nem teljesen igaz, inkább úgy mondom: nem akarok rá emlékezni. De tehetetlen vagyok a szárnyra kapott pletykákkal szemben. Egy cseppet sem hiszem, hogy a véletlen műve volt, dehogyis: kihasználtál. Na mindegy, ez a legkisebb tétel a számládon. Rosszabb dolgokat is tettél te ennél. Csak azt nem értem, hogy miért akartad, hogy tudjak róla. Ez valami perverzió? Te és én nem egy világból valók vagyunk, és ahogy a dolgok mostanában alakulnak, nagyon úgy tűnik, hogy már nem csak a szokásos házak közti ellentétek feszülnek köztünk. Halálfaló vagy, mit vársz tőlem? Mégis hogy mászol majd ki ebből a gödörből? Ne félj, ha rajtam múlik, akkor az alján maradsz.
Naplózva


ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

lisa
Vendég

« Válasz #6 Dátum: 2015. 11. 08. - 17:21:57 »
+2

Rád ugranék!
Jesszusom, Te vagy az egyik főszereplője általában a fantáziadús álmaimnak! Persze hallani pletykákat, meg minden, de merlinre mit tudnál tenni velem azok alapján, hogy láttam hogyan eszed ki a lekvárt a buktádból a nagyteremben. Öregem a nyelvmozgásodból ítélve egyre biztosabb vagyok abban, hogy egy gekkó a patrónusod!

Aztán nehogy azt hidd, hogy ennyi elég nekem! Amint úgy gondolod, hogy végre készen állsz bevallani nekem a szerelmedet - amiben biztos vagyok, hiszen az elmúlt évek alatt már kemény KETTŐ szót is váltottunk! - veheted is a virágokat, meg ahogy hallom pénzes a családod, szóval egy kis gyémánttal is meglephetsz. Jah és csak két gyereket vállalok be, szóval jól oszd be a kis Mattyket!
Naplózva

Emily M. Dean
Adminisztrátor
***


■ leendő medimágus ■ ex-mardekáros

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2017. 04. 02. - 18:40:54 »
+1

Barátság
Éppen öt éves lettem, amikor megismertelek. A szüleim egy hatalmas ünnepséget rendeztek a születésnapom alkalmából, ezen pedig a te családod is részt vett. Valószínűleg nem emlékszel túl sokra belőle, de be kell, hogy valljam, én sem. Túlságosan lefoglaltak az ajándékok és a töménytelen mennyiségű édesség... Ilyenek a gyerekek, nem igaz? Természetesen az ezt követő éves Dean-Morel banzájokra is hivatalosak voltatok, ezeken pedig futottuk a szokásos udvariassági köröket. A Roxforttal azonban a kezdeti semleges viszony átalakult, kellemes ismerősök lettünk, akik szívesen ültek le néha-néha beszélgetni egymással, ha úgy alakult.
Mindig jókat szórakoztunk együtt, így kerültünk az Imbolc-bál után Piercékkel a Meredező Pálcák Klubjába. Az este eléggé eldurvult, és voltaképp te mentettél meg attól, hogy ne egy sötét sikátorban kössek ki megalázottan, kifosztva, rosszabb esetben holtan. Örökké hálás leszek neked ezért, még akkor is, ha kisebb szívrohamot kaptam, amikor másnap meztelenül ébredtem az ágyadban. Bár utólag kiderült, hogy semmi sem történt köztünk (ugye tényleg nem?), de abban a pillanatban egy olyan kapocs jött létre köztünk, ami mindig össze fog kötni minket.
Ezért kerestelek fel szinte azonnal, amikor tudomást szereztem arról, hogy elvesztetted az emlékezetedet. Bár kezdetben beszélni sem nagyon akartál velem, kitartó munkával sikerült meggyőznöm arról, hogy jót akarok neked. Szerencsére nyár végén az unszolásomnak köszönhetően úgy döntöttél, hogy visszatérsz a Roxfortba. Azóta is melletted állok, hiszen tudom, hogy nehéz időszakon mész keresztül.
Nos, így vagyunk mi - segítünk egymásnak, ha szükségünk van valakire. Ritka az ilyen barátság, de hálás vagyok a sorsnak, hogy vagy nekem. Arról nem is beszélve, hogy szeretek veled lenni, mert a társaságodban boldog és felszabadult lehetek. Furcsa ezt mondani, de bízom benned.

Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2017. 06. 06. - 19:49:28 »
+1

Ellenség és barátság között félúton? – talán
Vannak dolgok, amik értelmezhetetlenek, emberi ésszel fel sem foghatók. Nekem te vagy ez Montrego. Hol a pálcádért nyaggatsz, hol pedig egy dacos kisfiúként ellenségeskedsz. Azonban van benned valami érdekes, amiért még ezeket a gyerekes hülyeségeket is hajlandó vagyok elviselni. Szerencsés vagy, hogy az életedbe kerültem – erre már nyilvánvalóan te is rájöttél –, hiszen talán nem csak az a kulcs, amit mindig a nyakadban hordtál, lehet egy fontos zár nyitja, hanem én magam is. Egyszer remélem fordul a kocka és rájössz mennyire félreismertél. Nem az az üres fejű tolvaj vagyok, akit a zsebmetszés életet, ez annál sokkal több.
Mellesleg nagyon csinos kis húgocskád van. Vigyázz rá vagy velem gyűlik meg a bajod!
Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2018. 03. 28. - 18:17:42 »
+1

BARÁTSÁG EXTRÁKKAL
(update)

Nem mondom, hogy elfelejtettem azt, amikor még káposztába fürdettük egymást abban a meghitt sikátorban. Azt sem felejtettem el, hogy sokszor felsőbbrendűskődtél… de volt bőven rá alkalom, hogy valami felülírja a dolgokat. Kezdve azzal, hogy megmentetted az életemet és magad mellett altattál az ágyadban – ne tagadd, tudom, hogy te fektettél oda!
Most már azonban nem csak civódó kölykök módjára viselkedő „haverok” vagyunk, hanem barátok. Olyan barátok, akik szívességet tesznek egymásnak. Másnak nem keresném az elveszett emlékeit ingyen és bérmentve, ráfogva, hogy a szórakozás kedvéért. Sőt, mást nem kértem volna meg arra, amit tőled tervezek kérni, életem egyik legfontosabb eseményéhez. Így hát Montrego, hanem a legjobb barátodként gondolsz rám, nálam most te viseled ezt a címet… szóval ha esetleg bajba kerülnék, kérlek gyere értem a sittre!
Naplózva


Dakota Bourgh-Barrow
Eltávozott karakter
*****


az indiános lány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2018. 03. 31. - 23:21:07 »
+1

Homály fedi
Talán sosem tudod meg, hogy kid vagy mid voltam. Talán csak egymás ágyát melegítettük egy éjszakára. Talán többre. Vagy talán jóban voltunk... Vagy talán haragban...
Sosem tudhatod meg. És lehet éppen ez a jó. Így fehér lap helyezkedik el előtted velem kapcsolatban. Bármi lehetek, mi szeretnéd, hogy legyek a múltadban. Egy trófea éppúgy, mint sosemvolt ismerős. Nekem mindegy. A lényeg úgyis midnig a jövő. Arról kell döntened; Ellenségnek akarsz-e, barátnak, vagy épp csak egy eltűnő homálynak. Te döntesz!
Naplózva


Athalea Lestrange
Eltávozott karakter
*****


miss strange

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2018. 04. 07. - 12:18:26 »
+1
UPDATE
Most, hogy nem emlékszel rám úgy, ahogy én te rád, nincs többé mit szeretni vagy utálni rajtad. Olyan sokáig voltunk sok mindenek egymásnak, hogy más el sem fért a szívemben, mert mindent és mindenkit helyettesítettél egy személyben, de te ezt már nem tudod. Az, hogy a bátyám igyekezett vissza adni neked néhány rég múlt esemény emlékét, csak azt jelenti, hogy mostantól ő lesz az, akinek hiszel, az, akiben bízol, és az, aki nem érti a családunkban vergődő viszályt. Attól még család tag maradsz, persze, de már nem olyan család tag, akit én választottam volna magamnak. Nem lehet leírni az érzést, amikor rád nézek és tudom, hogy nem tudod, de mióta kikeveredtem a homályból már örülök, hogy neked a múlt nem fáj úgy, mint nekem. Kezdetben utáltalak érte.

       
1999 májusa
                
Naplózva

Merel Everfen
Boszorkány
*****


A Vérborz

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2018. 04. 07. - 15:40:23 »
+1

Bet my mama don't know...
I can bite like that Hááát
De ezzel számolnia illene annak, aki szertárakba akar lányokat berántani. Hallottad te is - lévén néhány méterrel odébb üvöltöttem rekedtre magam Salamander felé - milyen viszonyban vagyok itt a tanári kar javával, úgyhogy már innen is tudhatnád, hogy nem kell attól tartanod, hogy beköpnélek bárkinek. Le- is hamarabb, de ja, én már csak ilyen személyeskedő vagyok, nem bújok közvetítők mögé.
De nyugi, ilyen apróságokért nem vagyok haragtartó, nem harapom le semmidet, ameddig nem te kínálod föl megint.

És ha az Avis átok lenne, éreznéd a különbséget.
Naplózva


Nathaniel Forest
Eltávozott karakter
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2018. 04. 07. - 23:56:40 »
+1


Nem akarom
Azt hiszem kijelenthetem, hogy nem vagy szimpatikus. Nem akartam rosszindulattal hozzád állni amúgy. De már mindegy. Egyszerűen megláttalak és már éreztem, hogy minden rossz érzés az agyamba tolul. Férfi vagyok, de jól nézel ki, ezt még én is látom. Vagyis, hát én meg főképp. Elliot ragaszkodik hozzád és jó barátjának tart. Nyilván a féltékenység miatt ez az, amit nem akarok. Meg, hát azért se, mert beképzeltebb vagy a semmivel szerzett vagyonodra, mint én a munkával szerzettre. Na, de ez mindegy. A lényeg, hogy nem akarlak Elliot mellett látni. De az is egy tény, hogy ezt mégsem fogom kimondani... És szerintem ezzel nagyon jó fej leszek.
Naplózva


Chloé Sundance
Eltávozott karakter
*****


Latin vér

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2018. 04. 11. - 13:38:30 »
+1


Minek nevezzelek
Egy ideig egyáltalán nem tudtam hova tenni kettőnk kapcsolatát, hiszen pont olyanok vagyunk mint a tűz és a víz, vagy éppen egy hullámvasút hepéje és hupája. Volt hogy utáltalak, mert szerintem igenis faszság ez az aranyvér mizéria, mint ahogy az az egész elitista hozzáállás, amit a Mardekár képvisel. És nem, az sem érdekel, hogy szerinted a nők nem mondanak olyat, hogy faszság, mert hogy nem illik, én sajnos nem ugyanolyan környezetben nevelkedtem mint Te. Ettől függetlenül, meg attól, hogy szinte már vadállat módjára rontottunk egymásnak több ízben is, el kell hogy mondjam, az egyik legjobb numeráim közé tartozol. Soha nem bántam meg, és soha nem is játszottam a szende szűz lányt az együttlétünk után. Miért ne ismételhetnénk meg? Én csak ennyit akarok, pár jó éjszakát, némi kielégítő, vágyakkal teli órácskát, te meg egy vállat, amin "sírhatsz" és egy nőt, aki nem akar egyből hozzád menni. Hidd el, én nem akarok. Tőlem a világ legnyomorékabb nőjét is szeretheted, vagy épp a legszebbet, az a kettőnk kapcsolatán akkor sem változtat. Nem akarok kötődni, pláne nem hozzád, de azért ha nem gond... kihasználnám az általad nyújtott lehetőségeket... végül is, ez már barátságnak is nevezhető. Mert szex után valahogy... olyan más vagy. Sebezhető, kezelhető, barátságos, esendő, kedves... ezt pedig csípem! 
Naplózva

Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 03. 29. - 13:55:50
Az oldal 0.315 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.