+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Reginald Cobham
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Reginald Cobham  (Megtekintve 5117 alkalommal)

Reginald Cobham
Akadémiai tanár
***


Ex-Auror - Griffendél Godrik Akadémia tanára

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2016. 02. 29. - 19:20:20 »
+2

Reginald Cobham
33 éves ◦ Griffendél Godrik Akadémia tanára, Ex-Auror


Barátok/bajtársak
Őszintén szólva inkább bajtársakkal, semmint barátokkal büszkélkedhetem. Ez leginkább foglalkozási ártalom, másrészt személyiségemből is adódik. Akit barátomnak tekinthetek és tekintek, azzal már átestem többnyire a tűzkeresztségen is, onnantól kezdve pedig bajtársnak minősül, az pedig azért többet jelent. Az ilyen emberekért elég sok mindenre hajlandó vagyok, testvéries szellemet szül a vész által összekötött sors. Lényeg a lényeg: a legbelsőbb köröm közülük kerül ki.


Ellenségek
Rács mögé juttattalak? Nos, akkor már adott is a helyzet, minden bizonnyal nem lelkesedsz értem. És negatív előjelű kapcsolataim java részét az ilyenek teszik ki, már azért is, mert nem kenyerem senkivel sem haragot tartani. Ennek ellenére mégis lehet egy kis csoport, akik nem bírják a gőgösnek ható tartásom, vagy esetleg egyes sikereimet nézik ferde szemmel... szóval nyilván én sem vagyok mentes az ilyen "ismeretségektől" mint senki, aki karriert épít ezen a világon.


Hölgyek
A szebbik nem sose hagyott hidegen, még ha képes is voltam sok (legyünk őszinték a legtöbb) helyzetben más dolgokat eléjük helyezni magán életemben. Önző voltam? Kétségtelen.... de mindent egy küldetéstudat hajtott egészen a háború végéig. Akárhogy is, ez eredményezte leginkább, hogy múltbeli kapcsolataim tiszavirág életűnek bizonyultak. Viszont a háború sok dologra rávilágított számomra és a változás szelei kezdtek fújni mostanra...


Hányadán is állunk?
[color=##FFFFFF]Tied a lehetőség, hogy itt kifejtsd[/color][/font]Kód:
[center][font=Matura MT Script Capitals]
[color=#FFFFFF][size=16pt]Hányadán is állunk?[/size][/color][/font][/center]
[font=Rimes New Roman][size=10pt]
[color=#FFFFFF]Tied a lehetőség, hogy itt kifejtsd[/color][/size][/font]
Naplózva

Kean R. Rowle
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2016. 05. 01. - 20:13:53 »
+1


Kollégák          Kollégákként eddig sajnos nem volt sok lehetőségünk találkozni. Az a néhány alkalom viszont nagyon is emlékezetesre sikeredett. És bevallom, nem is gondoltam rá, hogy majd egyszer elérkezik az a nap, hogy a jól megérdemelt pihenés közben is dolgoznom kell, de ezt is nagyszerűen sikerült megoldanunk. Azért bízom benne, hogy többé nem lesz ilyen. Nem volt annyira jó érzés sörözés közben még erre is figyelni.
          Személyedben egy nagyszerű embert ismertem meg, egy olyan bajtársat, akire rábíznám az életem, mert tudom, hogy védené a hátam, ha esetleg úgy alakulna. Ahogy kiderült a csajozási technikákban nem értünk egyet, de mindenki a maga módján boldogul, és ez jól van így. Legalábbis nekem kinézőben van valami. Neked, barátom? Remélem lesz még alkalom, mikor együtt róhatjuk a Királyság útjait, vagy esetleg a külföldiekét. Akármit is hoz a jövő, az Auror főparancsnokságon mindig megtalálsz.
Naplózva


Esmé Fawcett
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2016. 11. 24. - 20:22:57 »
+2


Hős lovag?


Pont úgy, mint aki a filmvászonról lépett ki, mentette meg a kiállítás képeit. Pedig csak a kötelességed teljesítetted, mondanád, de tudom, hogy nem így van. Talán akkor hasonlítanál a legjobban ahhoz a lovaghoz, ha még páncélod is lenne, de csak egy pálcád volt, megnyerő külsőd, csábos mosolyod, és bátorságod. Kell ennél több? De azért legközelebb vigyázz magadra. Mert biztos vagyok benne, hogy lesz még legközelebb, csak azt nem tudom, hogy mikor, és akkor milyen kalandban lesz részünk.
Naplózva


Liam G. Avery
(N)JK
*****


☤ Medimágus ☤

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2018. 04. 14. - 17:41:59 »
+1


Kétséges...

Téged hoztak be a múltkor méregnyákkagyló mérgezéssel? Vagy van más Cobham is rajtad kívül? Nyugodtan mondd nem gond ha nem te voltál., de akkor üzenem a kedves rokonodnak hogy igazán megköszönhette volna. Nem mintha bármi mély hálát várnék az élete megmentéséért, csak azért mondjuk jól esne. Legközelebb megpróbálom nem félrediagnosztizálni... talán túléli.
Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2018. 04. 16. - 06:38:00 »
+1

TE MINDENHOL OTT VAGY

Bosszantó egy alak vagy. Nem azért, mert olyan fene jól fésült vagy, hanem mert ahol felbukkansz, ott elrontod a szórakozásom. Először is, nem tudok ellopni egy aranykupát egy sárkánnyal teli széfből, majd megakadályozod, hogy robbantsak... illetve csak próbáltad, ugyanis Nat szavaival élve a séróbáró - Montrego - megelőzött. Jó lenne, hogy ha már egyszer minden ígéretes helyen felbukkansz, legalább akkor érkezz, amikor én már kiszórakoztam magam. A fontoskodó stílusod döbbenetesen emlékeztet Keanére.
Nem akarok veled rosszban lenni, elvégre sokat nem tudok rólad azon kívül, hogy mindig felbukkansz, ha nem kéne. Nem tudom te vonzod-e a bajt vagy én téged... de mindkettőnknek jobb, ha tartjuk a három lépés távolságot. Elvégre te auror vagy, én meg tol... én.
Naplózva


Gabriel F. Milton
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 11. 16. - 22:29:40 »
+1


(Ex)Kolléga

Korábban a háború közben többször is volt alkalmunk találkozni, és néhány alkalommal még együtt is dolgoztunk, de a többségében csak voltunk egymás mellett. Mind a ketten végeztük a munkánkat. Sajnálom, hogy egy ennyire jó kollégát korán kellett nyugdíjazni, de azt viszont megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy újra visszatért a kötelékbe, még akkor is ha csak nem hivatalos módon. Remélem, lesz még alkalmunk közös munka végzésére.
Naplózva


Daisy Day
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 11. 22. - 13:06:06 »
+1


ijesztő idegen

A héten többször is azt éreztem, valaki követ. Mikor megfordultam, maga mindig ott volt. Aggódnom kéne? Csak szólok, hogy jó vagyok önvédelemből!
Naplózva


Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 12. 09. - 06:29:55 »
0


Hmm, te tanítasz is

Végül is, nem volt olyan rossz az az órád, amire betévedtem. Egész ügyesen harcoltam magamhoz viszonyítva és még süti is volt a végén. Bevallom ez utóbbival egészen megleptél, nem néztem volna ki belőle az édességgel való kedvességet. De azért ne bízd el magad. Hááát
Naplózva


Edward Nott
Minisztérium
***


stukkerman

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2022. 03. 10. - 14:34:08 »
0


Együtt küzdünk         Ha van ember, akinek örülök, hogy visszatért a nyugalmazásból, az Te vagy. Többször is mentünk együtt terepre, és szerintem nagy hiba volt a leszázalékolásod. A profizmusod mit sem vesztett, de nyertél néhány kiélesedett érzéket is. Nem aggódom, ha tudom, hogy Te is a csapatban vagy, és örülök, hogy együtt dolgozhatunk a Rend ügyén.
Naplózva

Armin Narek
Eltávozott karakter
*****


A festő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2022. 03. 30. - 16:39:48 »
+1


Nekem ezt miért kell tanulnom?

Professzor úr, esküszöm semmi bajom Önnel és tudom, hogy önvédelem fontos mindenkinek... de az az óra egy kicsit túl magas szintű volt egy festő hallgatónak. Persze, ne gondolja, hogy emiatt nem vettem komolyan, még Caine-re is szóltam, mikor az volt szükséges. Oscar Caine ugyanis végig aludta az óráját. Nyugodtan jelezze a többi tanárnak!
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 01. 14. - 07:33:55
Az oldal 0.254 másodperc alatt készült el 37 lekéréssel.