+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Karácsonyi ajándékozás
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Karácsonyi ajándékozás  (Megtekintve 1271 alkalommal)

Amycus Carrow
Moderátor

if u seek amy

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 12. 20. - 21:34:52 »
+4

csillog Karácsonyi ajándékozás csillog

Szeretnél egy kedves Karácsonyi ajándékot küldeni valakinek?
Csak töltsd ki az ajándékkártyát és posztold be,
hogy még biztosan megérkezzen a fa alá.

Sajnos a manók kapacitásának kímélése érdekében
minden karakter csak egy posztot küldhet be -
de minden poszt 2 házpontot is jelent.

Aki folyékony, gyúlékony, vagy hangos dolgot küld,
azzal az angol Mágikus Posta dolgozói egy
narglikkal teli fagyöngy alatt elbeszélgetnek
az újévben.

Merry XmasFrom:
To:
Note:

Kód:
[box title=Merry Xmas]
[b][i][font=Georgia][color=#FF0000]From:[/color][/font][/i][/b]
[b][i][font=Georgia][color=#FF0000]To:[/color][/font][/i][/b]
[b][i][font=Georgia][color=#FF0000]Note:[/color][/font][/i][/b]
[/box]

Naplózva

Solace Barbon
Ilvermorny
*

a szenátor kedvenc bajnoka

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2025. 12. 22. - 05:14:12 »
+4

Merry Fcking XmasFrom: Barb
To: Varv
Note: no comment

A rövid levélhez egy apró, ötszög alakú, fekete doboz jár, amiben egy pár, általa készített, extravagáns fülbevaló van.
Egy-egy, bibliailag pontos angyalmotívumot ábrázolnak a fülbevalók. Nem a kedves, pufók, pucér csecsemőket, és nem is a magasztos, humanoid, dicső harcosokat. Szárnya legalább van, több is, középen egy hatalmas szemmel, és az egészet körbefonja két, semmiben lebegő karika, amin csak még több szem található. Minden egyes szem akvamarinból készült, és képesek mozogni, pislogni, minimálisan érzelmeket mímelni.
Nehéz súlya ellenére a viselése rendkívül kényelmes, mert az elbűvölt szárnyak is funkcionálnak. A fülbevaló megartja a saját súlyát.
Naplózva

Vianne M. Gardner
Ilvermorny
*

˙✦ joviális

« Válasz #2 Dátum: 2025. 12. 25. - 19:28:06 »
+6

Merry Christmas

From: Vianne
To: Wild West Vale
El se hiszem, hogy nem jöhetsz haza karácsonykor! Technikailag fogoly vagy abban a szomorú kastélyban. Tarts ki, januárban kiszabadítunk!
gift
Ajándék: egy vicces karácsonyi pulcsi a depresszív, angol időjárás ellen.

Merry Christmas

To: Varvara, a Matroska
I caught you on the naughty list! Puszilom Grishát!
gift

Merry Christmas

To: Miguel
Szánkót akartam küldeni, de azt itt, Californiában nem találok.
gift
Ajándék: karácsonyi ruhácska SoS-nak, és két pár kesztyű a gazdájának - és a gazdi testvérének.

Meri Kurisimasu!

To: Rokuro
Megláttam és rád gondoltam, Rokuro ♥
gift
Ajándék: ez a szép pár zokni.
Naplózva

Daphné d'Aboville
Beauxbatons
*

« Válasz #3 Dátum: 2025. 12. 26. - 01:10:10 »
+4

Feliz navidad

From: Mikaela
To: Miguel
Te quiero mucho. Nada me hace más feliz que tenerte en mi vida otra vez.
ide kerül egy bármilyen kép
Ajándék: egy emlékkönyv/napló, festett képek, fényképek, dalok és dalszövegek vannak benne, amiket Miguel írt - a saját, közös kis dolgaik és emlékeik szeptember óta, további üres lapokkal az új élmények gyűjtésére.

Joyeux noël

From: Daphné
To: Élodie
Tu prendras soin d'eux, je prendrai soin de toi. Tu me manques et j'ai hâte de te revoir en janvier. Salutations à ton frère et à ta mère aussi!
Ajándék: Hét darab, valódi virágokat idéző, kézzel készített hajcsat, ami megvédi a viselőjét attól, hogy beverje a fejét az ajtófélfába, vagy a plafonba, vagy akármibe. Egy pár növénykés fülbevaló, illetve több kisebb csomag, brit mágikus és persze mérgező növények magjai, festett cserepekkel.

Merry Christmas

To: Rokuro
Emlékszem, hogy az előzőek is tetszettek neked - remélem, ezek is fognak.
Ajándék: 12 darab, képeslap méretű festmény különböző szép kertekkel, növényekkel és virágokkal. A 13. képen az Eiffel torony van egy ikonikus mondattal.

Merry Christmas

To: Annie
Azt hiszem, ez még nincs meg neked. Még nem olvastam ilyet, de megvettem magamnak is, alig várom, hogy elkezdjük!
Ajándék: egy újonnan megjelent, Annie-féle romantikus könyv. Természetesen családbarát - borítója alapján legalábbis mindenképp. Illetve egy doboz francia édesség.

Merry Christmas

To: Vianne
Sajnos itt csak az eső esik, nem tudunk szánkózni.
Ajándék: Egy doboz többféle, nagyon szép, igazán kellemes illatú fürdősó - és igen, csillámos.

Merry Christmas

To: Mandragóra klub (Alma, Annie, Élodie, Malachi, Rokuro)
A Mandragóra Klub ezzel a kis aprósággal szeretne kellemes ünnepeket kívánni!
Ajándék: Egy-egy aranyos kis szukkulens minden klubtagnak.

Joyeux noël

To: Inès & Lolita
Puisque nous sommes tous réunis pour Noël, que diriez-vous de passer cette journée à simplement nous détendre?
Ajándék: Brunch, francia karácsonyi ízekkel, egy üveg száraz fehérbor társaságában, majd kipihenik a tanév és a Tusa fáradalmait a prefektusi fürdőkben - amihez valaki tudja a jelszót.

Naplózva

Chikara Tetsuya
Griffendél
*

B.A.T

« Válasz #4 Dátum: 2025. 12. 26. - 23:50:22 »
+3

Merry Crisis

From: Az idióta barom
To: Vivien
Ha azt hitted volna, hogy hülyét kapsz tőlem karácsonyra…
Ajándék: A kis csomagban található néhány koreai és japán skincare különlegesség, selyem szalagok fehér, rózsaszín és ekrü színekben, néhány kézzel készített meglepően ízléses kis kuponkártya, amik beválthatóak pl: 30 perc csöndre, azonnali hatállyal való megjelenésre stb. és egy pici nemezelt kulcstartó, ami megdöbbentően hasonlít Catkara Nekoyára.

Merry Sister

From: Big bro
To: Hugi
Remélem nem januárban tartod, ha mégis, bontsd ki akkor! Ja...és várlak vissza januárban!
Ajándék: Az ajándékcsomagot a Sanrio shopba való beszabadulás támogatta. Van ott Kuromis puha papucs, Kuromi ruha a plüssbékára, kis lila, házikészítésű mochik, és egy japán feladatgyűjtemény.

Merry f*cking Everything

From: Tetsu
To: Gemms
Remélem kultúrjelleggel elszopogatunk egy laposüvegnyivel azon a rohadt bálon! Addig meg jót ne halljak rólad, tesa!
Ajándék: A csomagban lapul egy elegánsan csomagolt Japánban népszerű gin, egy gravírozott laposüveg Gemma nevének kezdőbetűivel, az alján pedig a „Mértékkel nem iszom.” felirat. A gin mellé jár még egy Koreában népszerű gyömbéres italka, amit másnaposság ellen ajánlanak.

Naplózva

Sienna Scrimgeour
Griffendél
*

« Válasz #5 Dátum: 2025. 12. 27. - 00:14:39 »
+5

Merry XmasFrom: Scrimgurl
To: Amy
Note: Ezeket esküszöm, hogy nem én csináltam. Biztonságos a fogyasztásuk. love
(Az üdvözlőlap mellé öt csomag zöld, mikrózható popcornt raktak. Emellett egy rózsaízű cidert)

Merry XmasFrom: Sienna
To: Revan
Note: Körbejártam a Griffendél tornyát és környékét az elmúlt három órában. A nagy fehérnek  extra adag tonhalat kellett adnom az autogrammért, de siker.
(Egy papírlapon különböző színekben macskák mancslenyomatai láthatóak, húsz különböző méretű állattól. Emellett Revan már korábban kapott egy pár macskamancs mintás fogó kesztyűt)

To: Skylar
Note: Anyám biztosan nem lenne boldog ettől az ajándéktól, de remélem, hogy neked tetszik. Ha marad még, a Kifutóban elszívhatunk belőle együtt.
(Két megbűvölt, karácsonyi mintás doboz cigi van a csomagban, a szálak úgy vannak megbűvölve, hogy karácsonyi dalokat játsszanak, amíg égnek.)

Note: Tudom, hogy nem túl extrák az ajándékaim, de azért remélem, hogy örülsz nekik. love
(Egy kis, Roxfort címeres fadoboz van a csomagban, nyolc kis rekesszel, a rekeszekben külön-külön föld- és kődarabokkal, mindegyiknél felcimkézve, hogy az iskola melyik részéről származik- ha már nem fognak tudni eljönni azokba a helyiségekbe többet. Emellett Annie korábban kapott egy vörös-arany csíkosra bűvölt terelőütőt, még a meccs előtt.)

To: Lolita
Note: Boldog Karácsonyt az Első Próba igazi győztesének! love
(A csomagban egy kicsit ügyetlenül bűvölt sál van, amelyen mozgó villámok, eső, és egy kicsit fura külsejű, de rengeteg lelkesedéssel készített viharmadár mozognak)
Naplózva

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

kuromi-boots on ur neck girl core

« Válasz #6 Dátum: 2025. 12. 27. - 23:38:31 »
+1

Merry Christmas

From: Hera
To: Viv
Keselyűk várták porhüvelyünk, hogy miután a hiénaként ránk vicsorgó szüleim végeztek velem, lakmározhassanak abból, amit meghagytak belőlünk. Melletted biztonságban vagyok, mert te akkor is ott vagy nekem, amikor azok, akiknek a feladatuk lenne szeretni engem, erre nem képesek. Ketten vagyunk a világ ellen, Viv, és ketten állunk a csúcsán, hogy a magasból röhögjünk annak abszurditásán. Nem próbáljuk megjavítani azt. Hagyjuk, hadd pusztuljon. Együtt gyújtjuk fel, hogy koccinthassunk perzselő melegében.
Köszönöm, hogy vagy nekem, Viv. Maradj velem jövőre is.
Ajándék: egy befőttesüveg, amiben apró origami madarak repkednek, pontosan 365 darab. Különböző színűek: a rózsaszínűek Vivien egy-egy, Hera szerint pozitív tulajdonságot emelnek ki, a kékek valamilyen közös emléket idéznek fel, a sárgák a jövő terveire szólnak, a pirosakat pedig akkor kell olvasni, amikor Vivien mérges, ideges vagy szomorú.

メリークリスマスだよ!

From: Hera
To: Tetsu
テツヤ。 クリスマスだから、少しだけ優しい言葉をかける。 習慣になると思わないで。慣れないでね。 ちゃんと前に進んでるの、見てるよ、テツヤ。 自分では気づいていなくても、あなたが積み重ねてきたこと、その成果は私には見えてる。 それで合ってるよ。 うちは一月に祝う。 アルメニアの習慣だから。 スリッパ、ありがとう。 すごく柔らかい
Ajándék: 金なくなっちゃってさ、 本当はイケてるスニーカー買ってあげたかったんだけど。
Naplózva

Rokuro Ishida
Ilvermorny
*

the Herbalist / Kertész majom

« Válasz #7 Dátum: 2025. 12. 29. - 00:43:05 »
+2

Merry Christmas

From: Rokuro
To: Daphné
Engedd meg, hogy Japán újabb apró darabját ajándékozzam neked. Bizonyára jó kezekben lesz nálad.
Ajándék: Az üvegcsében Marimo gömbmoha található, melyet Japánban szerencsehozó szimbólumként tartanak számon.

Merry Christmas

From: Rokuro
To:Vianne
Remélem hasznosnak találod majd. Utóirat: tudom, hogy nem a koalával állsz egy kognitív szinten, csak néha rémületesen nehezemre esik elhinni.
Ajándék: A rózsaszín borítású kiskönyv címe: 1000 idegen szó, amit mindenképp ismerned kell.
Naplózva

Malachi Maddock
Ilvermorny
*

« Válasz #8 Dátum: 2025. 12. 29. - 01:20:50 »
+3

Merry Christmas
From: Malachi

☙ ❧

Kedves Annie!

Remélem csodásan telnek majd az ünnepek. Ezzel a kis csomaggal szeretném megköszönni neked ezt a pár hónapot, amit melletted tölthettem és leginkább, megköszönni téged. A mosolyod, a segítséged, mikor eltévedtem a Roxfort útvesztőiben, a kalandjaidat. Nélküled nem ment volna. Találkozunk jövőre.

Szeretettel,
Malachi

Ui.: A sütemény édesanyám receptje, de bátorkodtam én elkészíteni, még a csúfosan sikerült bűbájtan óra után is. Hidd el, ha édesanyám csinálta volna, sokkal finomabb lenne. Remélem azért ehetőnek találod. Ha nem, kérlek, csak tedd ki a manóknak.

☙ ❧

A csomag tartalma: egy dobozka sütemény, szépen elkészített cukormázzal, de összesen ennyi írható a javára. Egy konyhai sárkánybőr kesztyű, amin a legforróbb tepsi sem fog ki, illetve egy kötény, ami mindig a viselője hangulatához illeszkedik színben és mintában.

Naplózva

Varvara Chernov
Ilvermorny
*

Dolorosa

« Válasz #9 Dátum: 2025. 12. 29. - 22:42:51 »
+3

Merry Christmas

From: Varv
To: Barb
Hogy sose szaladjon ki a főd a lábod alul. Meg akartam áldatni a pappal, de megrémült tőlem, azt kirongyolt a templombu’.
Ajándék:A medálként is hordható ampullában a Harpers Ferry melletti erdő földje található.

Merry Babemas

From:Varv
To: The Gang
Szeretlek titeket! Akartam bele hajat fonni, de Grisha azt mondta para vóna. Mikor koccintunk?
Ajándék: Mindkét lányzó szívecskés fonott karkötőt kapott, egy szál kósza hajat azért könnyen találhatnak benne.

Naplózva

Sir Daniel Tayilor
Moderátor

♔♕♖♗♘♙

Elérhető Elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2025. 12. 29. - 23:17:05 »
+2

Sienna Scrimgeour
From: Sir Daniel Tayilor
Idillkendő Egy sál, amely soha nem hűl ki és soha nem szúr - az anyaga a viselő érzelmi állapotához igazodva mindig puha marad. Illata az Amortentiához hasonló, de nem csábít, hanem megnyugtat: azt az illatot árasztja, amely viselőét a leggyorsabban visszahozza önmagához stressz vagy döntéshelyzet előtt.
Owen Redway
From: Sir Daniel Tayilor
Nőmutató Egy kopott, zsebben hordható iránytű, amely mindig a legközelebbi felnőtt, szingli nő irányába mutat, függetlenül falaktól, emelettől vagy társadalmi státusztól. A tű nem mozdul, ha a kiszemelt személy érzelmileg elérhetetlen, házas, vagy ha Owennek jobb lenne inkább hazamennie.
Naplózva

Adrian Madrigal
Ilvermorny
*

« Válasz #11 Dátum: 2025. 12. 30. - 10:35:36 »
+2

Vale Bate
From: Adrian Madrigal
Memoloid No. VII Egy polaroid fényképezőgép, amely nem a valóságot, hanem a használó emlékeit exponálja. A használó képes mozgó fényképéket készíteni saját emlékeiről.
Santiago Herrera
Sotto Voce Egy reggeli használatú parfüm, amely egész nap elnyomja a cigarettaszagot. Mellékhatásként halk, pajzán suttogást hall Adrian hangján, amíg alaposan le nem mossa az illatszert.
Gwendolyn P. Jadisland
Narrativa Kezelő Egy jegyzetfüzet, amely a beleírt szöveget mindig a legelőnyösebb narratívává rendezi. Nem hazudik – csak eldönti, mit érdemes elmondani és kiről miyen képet lehet festeni. PR-osok és sajtósok gyakran használják.
Naplózva

Hagen Romanov
Szent Mungó

Az Alkimista

« Válasz #12 Dátum: 2025. 12. 30. - 22:25:29 »
+2

С Рождеством!

From: Хаген
To: Лиси́чка
Ты подарок в моей жизни. Надеюсь, ты останешься, когда другие исчезнут.
hógömb
Подарок: снежный шар, внутри которого ледяной дворец и маленькая лисица. Лисица движется внутри, играет, спит, живёт своей жизнью. Иногда же он показывает образ-воспоминание, именно такой, какой нужен Лилии.

Gleðileg jól!

From: Hagen
To: Irina
Enginn meðfylgjandi texti, aðeins undirskrift á kortinu.
Gjӧf: bók um mannlega hegðun og sjálfsþekkingu.

Merry Christmas

From: Hagen
To: Oakley professzor
Kellemes Ünnepeket kívánok Önnek, professzor! Kívánom, hogy az idei karácsony békésebb és kezelhetőbb legyen, mint a tavalyi.
Ajándék: egy üveg bor, és egy doboz különleges bájital alapanyagokból, melyek Európában nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhetőek.

Merry Christmas

From: Romanov professzor
To: A Roxfort tanári kara és a delegációk igazgatói
Karácsonykor mindenki jobb akar lenni, de az érzés csak addig tart, amíg el nem alszanak a gyertyák. Mégis, amíg égnek, kívánok Önöknek Kellemes Ünnepeket!
Ajándék: egy-egy ajándékkosár, melynek tartalma egy-egy kis üveg vodka (nem a gyenge szívűeknek), fűszerek, julebrus italt, csokoládék, különleges lakritzok, sajtok, lekvárok. Tartalmaz még egy-egy, mozgó mézeskalács figurát is, amit ő készített, és mindegyik az adott kollégát testesíti meg. Az ajándékot a delegációk tanári tagjai is megkapják - Madame Maxime a kísérőszöveget francául.
Naplózva

Червь проел во мне дыру
И теперь он часть меня

Alma L. Remington
Hugrabug
*

cozy sunshine

« Válasz #13 Dátum: 2026. 01. 02. - 14:38:35 »
+2

Warm Christmas Wishes

From: Alma
To: Ophi
A hét évünk alatt soha nem kívánhattam volna jobb szobatársat! Éppen ezért, remélem ez az apróság rengeteg boldog emlékedet fogja őrizni a jövőben. Legyen kellemes karácsonyod!
Nem rejtegetheted mindig ezt a mosolyt!
Ajándék: Egy fából készült, kézzel festett faládika, amiben tárolható ékszer, Tarot pakli, vagy apróbb kincsek, emlékek.

Happy Yule!

To: Miguel és Daphné
Ezeket a karkötőket az Apple Market egyik kézművesénél láttam, mikor Daphnéval a Covent Garden karácsonyi vásárán jártunk. Rátok emlékeztettek és képtelen voltam otthagyni őket! Kellemes ünnepeket kívánok a modern Appolo-nak és Artemis-nek!
Legendary Twins
Ajándék: Páros karkötők; az egyik arany nap, a másik ezüst hold medállal.

Happy Christmas

To: Mandragórafüggők
Télen a növények azt tanítják nekünk, hogy lassítsunk le, pihenjünk és várjuk meg, amíg elmúlik a sötétség. Remélem ez a kis apróság segít majd benne! Kellemes ünnepeket!
Ki rakta tele a bakancsomat virágokkal?!
Ajándék: Minden klubtagnak egy-egy üveg teakeverék, apró megjegyzéssel a felhasznált gyógynövényekről és ajánlott adagolásról.
Naplózva

"Never fear shadows. They simply mean there's a light shining somewhere nearby."

Ophelia Langley
Hugrabug
*

Hogwarts Deep State

« Válasz #14 Dátum: 2026. 01. 03. - 03:41:49 »
+4

Merry Christmas

From: Oph
To: Holden
Köszönöm, hogy vendégül láttok! ♥ Nincs már olyan szó, amit ne mondtam volna el. Minden, ami maradt, már nem vár kimondásra, hanem hogy együtt éljük át, lépésről lépésre.
Ajándék: Egy bőrszíjas karóra, ami az időn kívül más dolgokat is megmutat. Ha késésben vagy valahonnan, akkor figyelmeztet, ha pedig nagyon unatkozol valahol, akkor lelassul, majd egyszerűen megáll. Beépített malícia mutatóval rendelkezik. A mutatók és a számok szétesnek akkor, amikor olyan személy van mellette, akiben nem érdemes bízni. Rendelkezik továbbá csillagtérképpel, iránytűvel és időzítővel is.
Valamint egy vastag, víz és szélálló, kültéri lótakaró.

Merry Christmas

Tudom, hogy már megkaptad tőlem azt, amit karácsonyra kértél, de úgy érzem, hogy sosem tudom visszaadni azt, amit az évek alatt nyújtottál nekem. ♥
Ajándék: Egy high-quality lovagló egyenruha, valamint örökbérlet a Langley-lovardába.

Merry Christmas

To: Alma
Remélem, hogy az Ünnepek békésen telnek nálatok! ♥ Alig várom a januárt. Furcsa, hogy mennyire üres tud lenni az este a hangod nélkül.
Ajándék: Egy üveg enyhe, virágos-fás illatú parfüm és néhány mágikus gyertya. A címkék szerint ezek segítik a koncentrációt, nyugtató hatással vannak, vagy épp segítenek a kreativitásban.

Merry Christmas

To: Hazel
Tudom, hogy milyen keményen dolgozol. Nem tudom, hol lennék nélküled. Ha kicsit elfáradnál, jusson eszedbe ez a takaró. Csak burkolózz bele és élvezd a nyugalmat. ♥
Ajándék: Egy doromboló takaró. Patchwork stílusú, minden kis négyzet más-más macskás minta. Nagyon puha, nagyon meleg, és halk, nyugtató dorombolást hallat.
Naplózva
Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: