Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,
A kutyák kutyák, a madarak madarak, a macskák... ISTENEK.
Jutalmak: +2741
Játéklista: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Ház: -
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Kapcsolatban:: Mr Norris
Legjobb barát: Mindenki!
Kviddics poszt: Fogó
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2025. 06. 14. - 21:12:50 » |
0
|
 A Hollóhát kviddicscsapatának öltözője. Itt öltöznek át kviddicstalárjaikba a csapat tagjai. A lányok és fiúk részét egy szekrénysor választja el egymástól.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Jutalmak: +448
Előtörténet: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : Sötétbarna
Szemszín: Barna
Kor: 18
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hetedik
Kedvenc tanár: Leon Lutece
Legjobb barát: Revan Morgenstern
Kviddics poszt: Hajtó
Pálca: Főnixtoll, Szőlő, 12 és fél hüvelyk.
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2026. 02. 15. - 20:45:31 » |
0
|
Zafira
 2006.02.04.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Zafira Tavish
Hollóhát

༻❁✿❀༺

Jutalmak: +187
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Hajszín : sötétbarna
Szemszín: aranybarna
Kor: 16
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Hatodik
Családi állapot: Egyedülálló
Legjobb barát: Soffi Lowe
Kviddics poszt: Fogó
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2026. 03. 13. - 19:45:43 » |
+1
|
2006.02.04.
Sienna Scrimgeour
A megtört cikesz
Százhatvan és százötven. Tíz pont különbség. Szép játéknak is lehetne mondani. Elkaptam a cikeszt, legyőztem Jenkinst. Hogy Connor győzött? Nem érdekel. Hogy vesztett a csapat? Nem érdekel. Csak tartom tenyeremben az aranygolyót, ami kiengedett szárnyait fáradtan hajtja tenyeremben. Bámulom, csak ülök és bámulom. Kicsekkoltam. Nem csak most, de a pályán is. Nem is akartam játszani ma. Nem akartam itt lenni, de nem tehettem meg a többiekkel szemben. De talán jobb is lett volna, ha nem vagyok itt. Ha eltűnök. Ha annyira megsebesítenek a bál után, hogy többé ne tudjak játszani. Legalább lett volna mire fogjam ezt az egészet. Lett volna valami, amire rákenhetem ezt az üres érdektelenséget.
Öt év. Öt éve nem hajt más, csak hogy én legyek a legjobb, a leggyorsabb, a született fogó zseni az iskolában, aki még Potter legendáját is felülmúlja. Elértem a célt. Tavaly győzelemre vittem a csapatot és idén ha nem is állunk rózsásan, eddig minidig elkaptam a cikeszt. Még ma is, amikor nem is akartam játszani. Miért? Miért gyötörtem magamat ennyi éven keresztül? Miért akartam ennyire görcsösen, hogy ez legyen egyenlő az identitásommal? A barna szemek felsejlenek elöttem. Persze a dzsinn már hallgat, de nagyon is jól tudom, hogy miért tettem. Először bizonyítani akartam és elrejteni a gyengeségemet. Aztán pedig le akartam nyűgözni mindenkit, de leginkább őt. Megérte volna?
Szeretek repülni. Tényleg szeretek. Amikor a magasba szállok, ahol már semmi és senki sincs körülöttem, szabadnak érzem magamat. Ott nem én vagyok a pakisztáni lány, nem én vagyok hollóhát fogója, nem vagyok semmi sem, csak Zafira. De akkor mégis mi ez az érzés, ami azt sugalja, hogy ez csak egy könnyű menekülőút? Hogy amíg játszom, amíg csak erre koncentrálok, amíg ez az identitásom, addig máshogy nem sérülhetek. De ez megváltozott egyetlen egy éjszaka alatt. A valóság sebei még mindig ellepik a karomat.
Nem tudom mióta ülhetek itt. A meccsnek már régen vége, a többiek pedig elmentek. Valamikor besötétedett és az öltöző mágikus világítása fellobant, érezve a jelenlétemet. Én pedig nem mozdultam. Soffi azt hiszem itt volt egy darabig, de aztán ő is elment. Csak én maradtam és a megfáradt cikesz, válaszokat és értelmet keresve.
Összetört valami bennem és kár is lenne tagadnom. Az a tűz, ami hajtott eddig mintha tompább lenne, csak akkor éreztem egy pillanatra is a fuvallatát, amikor Connor bevédett a gurkótól. Felhúzott a szánalma és le akartam zárni a játékot, ezért eredtem végül a cikesz nyomába. Persze már hallom is a fülemben a pletykákat, hogy biztos csak Gemmát akartam legyőzni, de erről szó sem volt. Legbelül, az négy évnyi versenyzés alatt tudom jól, hogy nem érdekelt volna, ha ő kapja el a cikeszt. De ha ez sem... akkor mi érdekel?
Valaki benyit az ajtón és kizökkent a gondolataimból. Egy pillanatra megijedek, mert félek, hogy megint Connor akarja játszani a nagy védelmezőt és úgy csinálni, mintha érdekelné, mi van velem. De a zavart félelem elillan, amikor meghallom a másik Roxfortos Bajnok hangját. Ahogy felnézek rá, látom, hogy ő is kviddics-szettben van. Repült volna a pályán? Fel sem tűnt.
- Áh Sienna! Szia – köszöntöm és furcsán cseng a hangom ennyi óra némaság után – Öhm, igazából el sem mentem innen – merengek – mennyi az idő?
A dicséretet egy mosollyal és bólintással megköszönöm, de saját mércémmel mérve tudom, hogy nem igaz. Ha akartam volna sokkal előbb elkapom a tenyeremben heverő cikeszt. De nem akartam és ez a gondolat borzalmasan zavar.
- Repültél? Készülsz a meccsre? – próbálom terelni a témát, mielőtt előjöhetne, hogy mégis miért vagyok még mindig itt, mert nem tudnék rá válaszolni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Jutalmak: +448
Származás: Félvér
Hajszín : Sötétbarna
Szemszín: Barna
Kor: 18
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hetedik
Kedvenc tanár: Leon Lutece
Legjobb barát: Revan Morgenstern
Kviddics poszt: Hajtó
Pálca: Főnixtoll, Szőlő, 12 és fél hüvelyk.
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2026. 03. 28. - 07:34:31 » |
+1
|
Zafira
 2006.02.04.
|
|
|
|