+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Tanácsadó
| | |-+  Hogyan találtatok ránk?
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hogyan találtatok ránk?  (Megtekintve 15246 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2021. 05. 13. - 08:14:01 »
+3
Oszd meg velünk, hol bukkantál az oldalunkra, hogy mi is tapasztalatot meríthessünk a tapasztalatokból!
Láttál egy facebook hirdetést? Esetleg valaki ajánlotta?
Naplózva

Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 05. 13. - 08:17:50 »
+4

Hogy ezt már milyen sokan kérdeztétek tőlem...  LOL
Valójában jó ideje szemeztem már a szerepjátékkal, mint olyannal, de nem regisztráltam be sehova. Így lényegében majd' 30 éves fejjel érkeztem ide hozzátok... illetve még csak azt sem én tettem meg. Egy nagyon kedves leányzó csinálta meg helyettem - aki a Facebookon lelt a fórumra - és kiadta a parancsot, hogy meg kell írnom az előtörténetet vagy leüt, ha tovább agyalok a fórumozáson. Vigyorog Érdekelt a dolog, de féltem az elutasítástól vagy hogy nem tetszem majd senkinek. Labilis időszakom volt, viszont izgatott ez a lehetőség, így neki álltam és 2 hét munka után tádááá: Elliot. Végül nem bántam meg és örülök, hogy a közösség tagja lehetek. Lassan minden aktív taggal volt szerencsém megismerkedni a játéktéren és szeretném is ezt a tendenciát folytatni. Reszkesseteeeeek!
Naplózva


Sophie Flynn
Eltávozott karakter
*****


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 05. 13. - 09:27:18 »
+4

Ez egy nagyon érdekes történet. XD
2018 környékén keveredtem ide, amikor a regisztrációm is megtörtént, és ami csupán egy véletlen kis szörfözés eredménye volt. Azt hiszem agyaltam valami HP fic-en (amit sosem írtam meg, de agyalni jó volt rajta  LOL), és valamiért belém nyilallt, hogy nekem varázspálca adatok is kellenének, és lusta voltam a hivatalos oldalát felkeresni. Így jó magyarhoz híven beírtam ezt a keresőbe, hogy: varázspálca adatok. És kidobta a fórumot. XD Egészen megtetszett az ottani részletes leírás meg minden, egészen elböngésztem meg barangoltam, és gondoltam regisztrálok, mert nem tudom. Totál semmi célom nem volt csak a nézelődés. Aztán láttam, hogy pörög a chat, meg bejött az ET írás dolog, aztán meg kaptam üdv pm-et is. És ez nagyon megrémísztett, hogy jesszusom, megnézték emberek a profilom, mit láthatnak még! Szóval, igen, megijedtem!! XD nem is nagyon vágtam ezt a fórumos szerep témát, és gondoltam ehh, ennyit erről. De aztán csak visszatértem, Elliot meg érzékelte, hogy világtalan vagyok, és rámírt, hogy segítsen, aztán csak megszületett Sophie is.   LOL
Naplózva


Niraniel Ays
Hugrabug
*


*Trouble magnet*

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 05. 14. - 10:32:10 »
+4

2012. nyarán kezdődött minden... egy akkori egyetemista barátnőm javasolta nekem a fórumos szerepjátékot, ami rögtön rabul ejtett. Eleinte egy másik oldalon kezdtem el játszani, és hamar menthetetlenül függő lettem, így nem csoda, hogy mikor az illető barátosné ezt az oldalt is megemlítette, rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon tetszett az oldal igényessége, megfogott a hangulata, így szinte azonnal regisztráltam is az első karakteremmel, Nirával ^^ Bár azóta voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, idestova kilenc éve szerettem bele az oldalba, és ez a rajongás a mai napig tart. Remélem, hogy a fórum még nagyon sokáig fennmarad, és hogy bennem sem szűnik meg soha az írás szeretete... Hogy még őszülő fejjel, vénülő szemmel és ráncos kézzel is bármikor jöhetek ide, játszani. *.*
Naplózva

Serena Fawley
Eltávozott karakter
*****


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 05. 14. - 19:52:08 »
+4

Én tavaly csatlakoztam az oldalhoz. Egy Facebookos Harry Potteres csoportban láttam a hirdetést. Egy ideje már érlelődött bennem a gondolat egy Harry Potteres szerepjátékhoz, de nem találtam meg a megfelelő oldalt. Ahhoz már öreg vagyok, hogy iskolába járjak, és a legtöbb sulis tematikájú volt. Ezért örültem ennek az oldalnak, hogy itt lehetett iskolán kívüli felnőtt karakterekkel is játszani. Az is nagyon tetszett, hogy igényes előtörténetet kellett leadni a jelentkezéshez (ez a legjobb része a játéknak :D ).
Örülök, hogy idetaláltam, mert nagyon kreatív, jófej emberekkel találkoztam eddig. Mindenkivel annyira jó játszani, mert ötletes történetek születnek, és mindenki szívét-lelkét beleadja.
Szóval tök szuper, hogy itt lehetek.
Naplózva


Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 06. 07. - 05:37:25 »
+2


Én kicsit több, mint 2 éve csatlakoztam, majdnem véletlenül találtam ide. Nagyon sok időt töltöttem a négy fal között úgy, hogy legfeljebb olvasgatni tudtam, de kellett valami, ami kevésbé eszköz-, hely- és időigényes, mint a korábbi hobbijaim, viszont valami aktívabb az olvasásnál, hogy kicsit alkothassak is. Mivel korábban még gimis koromban játszottam (nem itt, más oldalon, csak az megszűnt), és írni is szeretek, eléggé adta magát, hogy fórumos szerepjátékot keresek, de nem nagyon volt konkrét tervem, hogy milyen jellegűt. A keresőben az első találat valami magyar frpg gyűjtőoldal volt, és ott volt ez az oldal is a listában, persze megakadt a szemem a HP témán, mert közben épp újraolvastam a könyveket (megint... XD). Megtetszett az ötlet, regisztráltam az első karakteremmel, Mircivel (most azért nem vele írok, mert a havi kihívásokat Lolával csinálom Vigyorog ), és nagyon megtetszett az egész, a keretsztori, a hangulat, és sok segítséget is kaptam a stafftól az induláshoz (ami a korábbi oldalon, ahol az ősidőkben játszottam, abszolút nem volt, szóval az nagyon kellemes meglepetés volt). Az is meglepett, hogy itt sokkal hosszabb reagokat szokás írni, mint amit én megszoktam (anno kb. bekezdésenként játszottam), de az is nagyon bejött. Elkezdtem játszani, és teljesen beszippantott, szóval maradtam. Mosolyog
Naplózva


April Sheridan
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 06. 07. - 10:16:22 »
+3

Először 13 évesen taálkoztam frpg oldallal. Bár nem konkrétan ezzel az oldallal, de az is Harry potter témájú volt, de a jelenben játszódott, játszódik, és Magyarországon. Aztán elteltek évek, egyetem stb hogy nem játszottam. 2 éve megint visszalátogattam, de valahogy már nem jött be az az oldal, így keresgéltem a neten. Így bukkantam rátok. Tetszett a design, a világ, hogy vannak színek, hosszabbak a reagok, és úgy minden. Nem vagyok egy nagyon kreatív ember, de a gimiben is írogattam ezt azt, szerettem írni. Ez a játék pedig teljesen kimeríti az igényeimet. Kikapcsol, mikor ki akarok kapcsolni. Azt hiszem itt 2020 decembertől vagyok tag, és remélem maradok még sokáig.
Naplózva

Tyra Quinn
Eltávozott karakter
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2023. 04. 28. - 08:58:24 »
+1


Akkor lett a szüleimnél szélessávú internet, amikor ide regisztráltam először. Vagyis nem ide, hanem egy tök más domain-re, akkor még nem ez volt a weboldal címe. Ez talán a negyedik. Annyira sokat kellett költözni, hogy már nem is emlékszem. Meglep?dött
Random olvasgattam HP témában mert imádom (egyszerre nőttem fel Harryékkel) és szembejött a keresőben az oldal. Lövésem se volt, mit kell itt csinálni, de szépen lassan megértem rá.
Nagyon örülök, hogy még mindig egyben van és sok aktív játékos van szív megérte a sok éjszakázás *.*

Fun fact: én találtam ki, hogy Mrs Norris legyen a főadmin, Dementor meg Csámpás pedig a kalandmesterek Vigyorog (igen, a jelszavukat is tudtam régen xD )
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 07. 02. - 00:22:55
Az oldal 0.118 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.