+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 4 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 18247 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2019. 08. 02. - 20:34:39 »
+1

ERNEST NARAS
Nem: Férfi
Kor: 74
Foglalkozás: portás
Munkahely: Trinity árvaház
Vér: varázstalan
Hirdető: Merel Everfen
Avialany: Ian McElhinney

A karakterről:
A harmincas éveiben állt munkába portásként az árvaháznál, azóta is töretlenül dolgozik ebben az állásban, kissé remeteszerűen. Ismert családja nincs, vagy nem tart velük szoros kapcsolatot, az ideje java részét az árvaház ügyeinek szenteli. Régebben gyakran járt utána egyéb elintéznivalóknak is, öregkorára már kevésbé rohangál, de nem tervez nyugdíjba vonulni. 1944-ben közlegényként szolgált a normandiai partraszállások és a francia hadjárat idején, első bevetésén tanúja volt, hogy egy mágus-származású bajtársa (bizonyos Wick közlegény) mugli fegyver helyett varázslatot használt egy szorult helyzetben.
Az esetet a Mágiaügyi Minisztérium a 60-as évekre tudta felgöngyölíteni, és visszavezetni Narashoz a szálat, aki ekkoriban már az árvaháznál dolgozott. A kiküldött minisztériumi alkalmazottak végül úgy ítélték, jól jöhet egy olyan árvaház, ahol biztonságosan elhelyezhetnek varázsló-árvákat, ezért beavatták Narast a mágusvilág létezésébe, és megbízták a varázsló árvák felügyeletére, valamint elkalauzolására az Abszol úton, a roxforti felvételüket követően. Nem sokan tudják, miért él aféle önkéntes remeteségben, jelleme alapján igazi családi ember lehetne, mégis minden jelek szerint egyedül él, az árvaházhoz közeli kis lakásában. Ideje nagy részét is az árvaház portáján tölti, félig-meddig abba a kis helyiségbe is beköltözve. Soha el nem mesélt története, hogy fiatalkorában még reményekkel tele kezdett családalapításba, de feleségét és hamarosan születendő gyermeküket is elvesztette egy szerencsétlenségben, amiért nem ő a felelős, de mégis teljes mértékben önmagát okolja érte, és a hosszú évtizedek alatt se bocsájtotta meg magának. Kifele nem látszik rajta, mindenki barátságos, segítőkész, humoros embernek ismeri, de máig a lelkiismerete, önvádja hajtja, jóvátenni a "bűneit", ami viszont elérhetetlen cél, ameddig magának nem bocsájt meg, hiába tett több mint negyven év munkája alatt sokkal több jót a világnak, mint valaha árthatott.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2019. 08. 05. - 09:48:25 »
+2

MISS ROWLENS
Nem:
Kor: 29
Foglalkozás: Auror
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium, Aurorparancsnokság
Vér: Félvér/Aranyvér (választható)
Hirdető: Henry J. Mirol
Avialany: Blake Lively


A karakterről:
Rowlens egy igazán belevaló aurornő, aki minden kemény helyzetben feltalálja magát. Nem véletlen, hogy a Roxfortban anélkül osztotta be a süveg Griffendélesnek, hogy hozzáért volna szőke hajkoronájához. A Roxfort után kiemelkedő teljesítményének köszönhetően csont nélkül felvették a Griffendél Godrik Akadémiára, ahol választhatóan elvégezte az alábbi szakok egyikét: Általános aurori képzés/Kríziselhárítás/Átoktörői szak, majd a Mágiaügyi Minisztérium Aurorparancsnokságán helyezkedett el. Mióta a Szeszély felütötte a fejét, Rowlens leginkább a Szeszélyelhárító Különleges Egységben tevékenykedik, melynek küldetése értelemszerűen a mágikus katasztrófaforrás kiiktatása egyszer, s mindenkorra. Rowlens lobbanékony, temperamentumos személyiség, így gyakran bízzák rá a keményebb falatnak számító alanyok kihallgatását, amit ő mindig maradéktalanul végre is hajt... Mirollal attól a perctől kezdve izzik közöttük a levegő, hogy a titkár úr először betette a lábát a Minisztériumba. Igaz, Rowlens
ezt soha nem vallaná be... még magának sem.
Megjegyzés: A karakter keresztneve szabadon választható.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2019. 08. 05. - 09:53:40 »
+2

ZANE ROBERTS
Nem: férfi
Kor: 20
Foglalkozás: auror-tanonc
Munkahely: Griffendél Godrik Akadémia
Vér: arany
Hirdető: Artemis Greenberry, Anna Volkova
Avialany: Robert Sheehan (megegyezés szerint módosítható)


A karakterről:
Zane átlagos aranyvérű fiatal, aki érzékeny, emberszerető, a gyengéket és elesetteket gyámolító jellem, bátor és erős moralitású, ezért leendő foglalkozásául az aurorságot választotta. Lelkiismeretesen tanult, tehetséges, ügyes a párbajban és értelmes is. Egy külföldi vérfarkas bűnszövetkezet (az orosz Falka) áldozatává vált, akik be akarták szervezni a soraik közé, hogy kémkedjen/dolgozzon nekik.
Ő, annak ellenére, hogy megfertőződött a vérfarkas kórral, sziklaszilárd elvei miatt, és mert a végletekig elköteleződött a "jók" oldalán, inkább nem állt a bűnözők és maffiózók szolgálatába. Elmenekült előlük, ám az új élethelyzetével nehezen küzdött meg.
Szakítani próbált barátnőjével Zeldával, hogy a lány biztonságban legyen tőle, ám egy baleset során végül őt is csak megfertőzte a kórral. Ettől olyan bűntudata támadt, hogy kis híján végzett magával. Szörnyetegnek érezte magát, a társadalomra irányuló olyan fenyegetésnek, amitől épp hogy meg akarta védeni a polgárokat.  Ráadásul a Minisztérium üldözőbe vette a rejtélyes vérfarkast, azzal a szándékkal, hogy kiiktassák. Az ügy során végül is nem derült ki, hogy Zane volt a támadó, viszont a barátnőjéről mindenki megtudta, hogy vérfarkas lett. Artemis és Anna segítették ki Zane-t, elérték, hogy észhez térjen és rávették, hogy az önmarcangolás helyett inkább segítsen a hozzá hasonlatos bajtól szenvedőknek.
Ők hárman alakítják meg az Anonim Vérfarkassegítő Szervezetet, egyelőre ők is név nélkül segédkeznek, levelezés útján nyújtanak lelki segélyt, küldenek farkasölőfű-főzetet, eltussolnak kisebb ügyeket, segítenek névtelennek maradni, de szükség esetén fizikálisan is közbelépnek. Közben szembe kerülnek a Falka érdekeivel (akik gátlástalan
módszerekkel és szándékos farkas-fertőzéssel állítják a maguk oldalára az általuk fontosnak vagy hasznosnak ítélt embereket), illetve a Vörös Telihold nevű új bandával is meggyűlik a bajuk, akik lényegében a vérfarkasok kiirtására
esküdtek fel.
A karakter első megjelenéséről: itt
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2019. 08. 05. - 09:59:48 »
+1

DANIEL
Nem: Férfi
Kor: 40
Foglalkozás: Maffiafőnök, csempész
Munkahely: A Kirszejovics klán
Vér: Arany
Hirdető: Anelia Tiebon
Avialany: Michael Fassbender (alkuképes)


A karakterről:
Daniel (születési nevén Dmitrij Kirszejovics) a neves, aranyvérű Kirszejovics varázslócsalád szeme fényeként mindent megkapott, amire csak szüksége lehetett az életben. Anyja és apja elhalmozta finom holmikkal, a legjobb iskolákkal, mesés utazásokkal és... a legfontosabb, korlátlan hatalommal.
Fiatalon Daniel bejárta a világot, éveket töltött el Amerikában, ahol tökéletesen elsajátította az angol nyelv mellett az amerikai akcentust. Ösztönös sármja, mellyel remekül tudja leplezni veleszületett kegyetlen természetét, már huszas évei elején kapóra jött neki az üzletkötéseknél.... vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy a tehetős nők vagyonának kicsalásánál? Családján kívül nem táplál valódi érzéseket senki iránt, értük viszont bármeddig képes elmenni. Így amikor a konkurens Todorov maffiacsalád feje Alekszej leszámolt apjával, Vladimirral, elhatározta, hogy kiírtja az egész Todorov famíliát.
 Majdnem teljes sikerrel járt... Meggyilkoltatta Lizandrát és Alekszejt, s már a markában érezte a sikert, amikor váratlanul rajtaütött a lányukon, Anelián is, akit a megtévesztés nagy mestereként hónapokkal korábban feleségül vett. Ám a döntő pillanatban végül kicsúszott a karmai közül a nő... Daniel jelenleg is erős kézzel fogja Szófia uralkodó maffiaklánját. Egy zsíros üzlet ígérete azonban Londonba szólítja, így egy időre jobb kezére, az öccsére hagyja a klán igazgatását. Szándéka szerint csupán néhány hetet készül Londonban maradni, de a sors fintorából kifolyóan eredeti célján felül egy másik terv is kirajzolódni látszik a fejében, amikor rájön, hogy volt felesége, Anelia a Zsebpiszok közben rejtőzködik. Daniel elhatározza, hogy befejezi amit elkezdett, és végleg kiiktatja esküdt ellenségét.
Megjegyzés: A karakter vezetékneve szabadon választható, mindig mást használ az álcájának megfelelően.
Naplózva

Piper Walsh
Sötét varázsló
*****


Az ügyeletes rosszfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2019. 09. 07. - 22:22:05 »
+2

JEREMY PARSONS
Nem: Férfi
Kor: 31
Foglalkozás: Amneziátor
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium Auror Főparancsnokság
Vér: Félvér
Hirdető: Piper Walsh
Avialany: Jonathan Rhys Meyers

A karakterről:
A tipikus báránybőrbe bújt farkas. Bár, auror és a jó ügyet szolgálja, könnyen elcsábul a sötét oldal felé, és ezért nem is riad meg semmitől. Bátran használ sötét mágiát is. A Zsebpiszok közben inkább híres, mint hírhedt, az ott lévők tudják, hogy ha egyedül érkezik, akkor nem kell tőle tartani.
Piperrel van egy közös megállapodásuk, amit még évekkel korábban kötöttek, azonban a háború után érvényesítettek csak. Egyik a másiknak nem szól bele a munkájába. Mind a kettő hasznos a másiknak, amolyan informátor kapcsolattal. Míg Piper az alvilágból viszi az infókat, addig Jeremy a Minisztériumból.
Jeremy árvaként soha nem találta a helyét, a nagyanyja nevelte, bár ez inkább csak felügyelet volt, mert mindig is azt tett, amit akart és úgy ahogy akarta. A nagymama Jeremy 15 éves korában meghalt, utána az egyik barátjához került, amíg be nem töltötte a 17-et.
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2019. 12. 10. - 19:43:20 »
+1

HUNTER COLLINSNem: Férfi
Kor: 17
Ház: Mardekár
Évfolyam: 6
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Alex Høgh Andersen (változtatható)

A karakterről:
Hunter Collinsról senki sem tudta, hogy miféle alak. Főleg, amikor megvillantotta a mindig csodásan szép mosolyát. A csinos ruhák, a minden tanévben újonnan szabott, hibátlan  talárok alapján szinte mindenki azt gondolta, hogy a fiú bizony tehetős családból származik. Nem kevesen suttogták azt, hogy valójában aranyvérű és csak saját biztonsága
 érdekében hazudja magát félvérnek – mert, hogy a szülei halálfalók voltak. Sőt sokan, akik a kviddics pályán látták úgy gondolták: született őrző és az iskolai évek után azonnal helyet kap valamelyik neves csapatban. Csodálkozik bárki, hogy a lányok rajongnak érte? A valóság azonban nagyon nem így volt és ezt csak kevesen tudhatták. A mardekáros  fiú szülei ugyanis négy éves korában meghaltak,  ezután bátyja Albert fogadta örökbe, aki akkor már két éve dolgozott a Mágiaügyi Minisztérium szolgálatában. Annyi pénze sosem volt, hogy gondoskodjon rendesen az öccséről és a balul sikerült házassága után csak tovább romlott a helyzet. A 18  éves ifjú ara ugyanis a kevéske galleont is  felélte. Így hát Hunternek magáról kellett gondoskodnia. Az egész másodévben kezdődött, mikor egy galleonért megírta az egyik szobatársa házidolgozatát. Ki gondolta volna, hogy ezután szinte sorba fognak állni a vevők  és az erszényében csak úgy csilingelnek majd az érmék?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2020. 03. 05. - 11:25:34 »
+1

CLAUS FIRETHORN
Nem: férfi
Kor: 27-35
Foglalkozás: újságíró
Munkahely: Reggeli Próféta
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Hugh Dancy

A karakterről:
Claus világéletében szeretett írni. Elsőként rövidke mesékkel kezdte, de a roxfortos évei alatt részt vett az akkori iskolaújság megalapításában. Utolsó iskolai éveiben pedig már a Reggeli Próféta is leközölte egy-egy cikkét. Akadémiai évei alatt pedig gyakornokként dolgozott a napilap szerkesztőségében.
Bár a karrierje mindig fölfelé ívelt a magánéletben nem volt ilyen szerencsés. Nem csak, hogy egyetlen barátja sem tartott ki mellette, menyasszonya, Isabella is elhagyta egy botrányos megcsalási ügyet követően. A férfi így egyenesen a munkába menekült és hamarosan megkapta a Próféta politikai rovatának vezetését is. Provokatív stílusa egyre kiélezettebbé, már-már támadóvá vált, de rajongói éppen ezt szerették annyira.

Megjegyzés: A karakter egyeztetés után publikálhat rendszeresen a Reggeli Prófétába, az oldal aktuális eseményeiről!
Naplózva

Sean Westerfeld
Vérfarkas
***


the lonley beast

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2020. 07. 21. - 13:21:44 »
+2

ZOEY
Nem:
Kor: 29-30
Foglalkozás: kém
Munkahely: aki felbéreli
Vér: fél
Hirdető: Sean Westerfeld
Avialany: Phoebe Tonkin (nem módosítható)

A karakterről:
Mindenki úgy ismer téged, hogy a Kaméleon. Metamorfmágus vagy, így gyerekkorodtól kezdve arraól álmodoztál, hogy egyszer te is kém leszel, hogy majd te is beépülsz a titkos szervezetekbe, és belülről rohasztod el őket. Szabadúszó vagy, és profi. Mindenkit eljátszottál már a zokogó férjét elvesztő fiatal feleségtől kezdve az öregasszonyig. Minden bőrbe belebújsz és tökéletesen játszod a szereped. Élvezed, hogy belülről dönthetsz meg rendszereket, tehetsz tönkre családokat. Nincsenek aggályaid, akárki kér is fel téged teljesíted a megbízást. Egy bosszúszomjas feleség kéri tőled, hogy csald ki a férjétől az összes vagyont? Szerelmest játszol, hogy aztán eláruld? Voltál már szőke prostituált, ártatlan árva, voltál ázsiai, indiai, amerikai.
Sok neved volt, az igazira már alig emlékszel.
De vajon hol rejtőzöl te igazából? A te igazi arcod hol van?
Talán fel is adtad, hogy ezt megtaláld, azon a napon, amikor végleg az álarcok mögé menekültél. Azon a napon, amikor a tűz előuszított mindenkit, akit szerettél.
Most pedig egy őrült, gyilkos vérfarkast üldözöl, hogy végre visszadugd őt oda, ahova igazából való.
Megtennéd vele ezt akkor is, ha kiderülne, hogy ő igazából a halottnak hitt öcséd?  
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2020. 08. 07. - 12:47:43 »
+2

REED LANCASTER
Nem: Férfi
Kor: 43
Foglalkozás: Gyógynövénytan tanár
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Vér: Aranyvérű
Hirdető: STAFF
Avialany: Dan Stevens

A karakterről:
Reed Lancaster minden bizonnyal a legrendmániásabb Gyógynövénytan professzor, aki valaha betette a lábát a Roxfortba. A tanárúr ugyanis minden porcikájával irtózik a mocsoktól, a körme alá furakodó földtől és minden egyébtől, ami ezzel a munkával együtt jár. Ettől függetlenül a növények lenyűgözik a maguk módján, szívesen olvas róluk órákig. Tudása mindezek ellenére sem csupán elméleti, hiszen már számtalanszor leküzdötte undorát és addig túrta a földet, míg élvezni nem kezdte.
Bár nehezen teremtette meg a pénzt rá, hogy az akadémián tanulhasson, sikeresen megszerezte a szükséges végzettésget. Annyira elismert tudós lett, hogy a háború utáni tanévra Bimba professzor őt ajánlotta saját helyére. Nem csak, hogy a tárgyat, de a Hugrabug ház vezetését is ő vette át. Nem csoda hát, hogy igazán megtisztelőnek érezte a felkérést. Azonban tanári pályája alatt, nem csupán ezt a sikert érte el, magánélet terén is a legjobbak történtek vele. Megismerte a híres kviddicsjátékost, Batsa Welcht és megszületett a még csak pár hónapos közös kislányuk, Rose.


Megjegyzés: A karakter kész előtörténettel örökbefogadható.
Naplózva

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2020. 08. 15. - 12:59:33 »
+2

DEAN O'MARA
Nem: férfi
Kor: 55 - 56
Foglalkozás: Patikus, ex-medimágus
Munkahely: Banyanyavalya és Mágusfene Apotéka
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara, Daniel O'Mara
Avialany: Kristofer Hivju (vagy hasonló, vörös haj, szakáll fontos!)

A karakterről:
Dean élete sosem volt könnyű... legalábbis mióta tudta mi az a szerelem. A huszas évei közepén ismerte meg Jia Lee-t, a gyönyörű, kínai származású, ám angol nevelésben részesülő boszorkányt. A Szent Mungóban futottak össze, mikor Miss Lee a kisfiának, Elliotnak akart megfázás elleni bájitalt szerezni. Azonnal érezték, hogy van valami a levegőben, hogy ez a beszélgetés nem érhet véget azzal, hogy Mr. O'Mara átnyújtja a bájitalos fiolát. Így mielőtt a nő távozott Dean még utána szólt: nem inna meg velem valamit? Randevú, randevút követett, míg nem alig négy hónap után Dean megkérte a nő kezét és ragaszkodott hozzá, hogy Elliottal együtt költözzenek a Cranagh-ban található, észak-írországi kis házába, amit a nagyszüleitől örökölt. Meglepte, hogy Jia könnyen belement... de közbne mérhetetlenül boldog volt.
Dean azelőtt nem volt szerelmes, az életét a gyógyításnak és az O'Mara család évszázados hagyományainak szentelte. Ez pedig a gyógynövények termesztése és eladása volt. Minden vágya volt, hogy egyszer patikát nyithasson odahaza, a háza közelében. Azonban a házasság erről elvonta a figyelmét, új nehézségekkel találta szembe magát. Mindig morgós, magának való ember volt, nehezen mutatta ki az érzéseit, de Jia kedvéért ezen próbált változtatni. Viszont a kisfiút, Elliotot képtelen volt sajátjaként nevelni, még ha örökbe is fogadta, nevére is vette, sőt nagyszülőket adott neki. Bűntudattal feküdt le minden este, mikor lerázta magáról a kisfiú közeledését, de nem tudott a természetével szembe forulni. Ráadásul Elliotot látta felesége szenvedésének egyetlen okozójaként. Ha ő nem születik meg, nem került volna szembe egy aranyvérű családdal. Már az első pár randevújukon megtudta, hogy Jia a szeretője volt egy bizonyos Phillip Rowle-nak, akitől egyetlen gyermeke, Elliot született. A probléma csak az volt, hogy Rowle-nak nem volt több fia és meg akarta kaparintani magának az öt éves gyermeket... akiről Jia képtelen volt lemondani. Innentől kezdve a család állandó zaklatásainak voltak kitéve. A gondokat pedig csak tetőzte, hogy Elliotot 15 évesen kicsapták a Roxfortból, majd megszökött. Egyszerűen képtelenség volt építeni a közös életüket, örülni a közös gyermeknek, Danielnek. S mivel Jia mugli születésű volt, a Második Varázslóháború különösen veszélyes lett rájuk nézve. Próbálták meghúzni magukat, de egy nap halálfalók támadtak a családra, Jia meghalt, Dean pedig örök magányba burkolózva élete tovább életét, csak Daniellel és egyetlen unokájával tartotta a kapcsolatot, míg nem ősszel Elliot visszatért.
Dean elhatározta, hogy Jia emlékéért rendezi a kapcsolatát az immáron felnőtt férfivel. Ez pedig nem is volt olyan nehéz... akárhányszor Elliotra nézett, Jia vonásait látta. Így hát Elliot tényleg a fia volt most már. A családi patika alapításába is bevonta Elliotot, így végre volt valami, ami mindannyiuké volt Jia emlékén kívül. Az pedig, hogy végre Elliot is unokákat adott neki, újra felpezsdítette az életét... annyira, hogy már azon gondolkodott, talán ő is megérdemelne egy igazi újrakezdést.

Megjegyzés: A karakter számos játékomban szerepelt, nagyon esszenciális a történet szempontjából. Így leginkább olyanok jelentkezését várom, akik szeretnek olvasni és elmerülni mélyebben egy-egy kariban. Vigyorog
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2020. 08. 21. - 18:55:00 »
+1

PHILLIP ROWLENem: férfi
Kor: 59 éves
Foglalkozás: protektor
Munkahely: Mágaiügyi Minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Armand Assante (közös megegyezés alapján változtatható)

A karakterről:
Elliot édesapja. A Rowle-ok  egy olyan ágáról származik, amit néhány évtizeddel korábban kitagadtak, mivel az aurori pálya helyett a  protektorit választották. A nevében két dolog miatt van dupla ’l’ betű a szimpla helyett. Az egyik a véletlen elírás. A másik, hogy miután észrevették, a szülei valamiféle jelnek tartották, felsőbbrendűnek és változás hozónak gondolták ezért úgy hagyták. Gyerekként pont ezért azt látta az édesapjától, hogy ő mennyire harcol saját magával. Mindent megígért az akkori családfőnek, de mivel szembekerült a saját eszméivel, belerokkant. Phillipnek így fiatalon az ölébe hullott a család vezetése és fenntartása. Bár anyagi gondjaik soha nem voltak, a nevüknek köszönhetően sok megkeresésük volt, és valamennyi még maradt azokból az időkből, mikor a család részét képezték. 26 éves volt, mikor megismerkedett Elliot édesanyjával. A kapcsolatuk rövid ideig tartott, és csupán egy kisebb fellángolásnak tűnt számára, amivel kis időre megszabadulhatott a felesége szülés utáni depressziójának következményeitől. Már késő volt, mikor rájött a hibájára.  A szeretője állapotos lett. Mindent elkövetett annak érdekében, hogy a világ  ne szerezzen tudomást a félrelépéséről, hiszen ezzel nem csak  a saját ágát mocskolná be, hanem az egész családot. Márpedig az édesapjához hasonlóan ő is megtett mindent annak érdekében, hogy az akkori családfő, Kean édesapja, Janus visszafogadja őket. És a megtett mindent szófordulatot szó szerint kell érteni. Ha arra volt szükség, akkor a keményebb, zsarnok énje került előtérbe, aki nem ijed meg semmitől, ha viszont lágyságra és inkább egy kis hízelgésre volt szükség, akkor azt is megcsinálta. Miután Kean felkereste, és megkérte, hogy csatlakozzon hozzá Janus eltűntetésében a családfői pozícióban, nem akart szövetségre lépni vele, de mikor újra elbukkant a fia, és immár véglegesen a királyságban maradt, meggondolta magát, és támogatni kezdte, ermészetesen nem hátsó szándék nélkül. Ellioton kívül van még két lánya. Lisbeth az idősebb és Prue a fiatalabb. Az egyik fő célja az életében, hogy Elliotot sikerüljön elfogadni örökösének, és ehhez háborúzni is kész a családtagjaival.

Megjegyzés: A leírás óta számos történetben szerepelt a karakter. Inkább (N)JK-nak ajánlom. Kérlek írj egy pm-et ha örökbe fogadnád!
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:09:19 »
+2

HOPE CROMWELLNem:
Kor: 38
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: Szent Mungó Varázsnyavalya és Ragálykúráló Ispotály
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Cate Blanchett

A karakterről:
Hope kislány kora óta biztosan tudta, hogy medimágus szeretne lenni, minden bizonnyal azért, mert anyja folyamatosan azt verte a fejébe, hogy az apja is az volt. Ezen kívül azonban nem sokat tudott a férfiről, még csak a nevét sem. Anyja vezetéknevét kapta, így egész gyermekkorában hatalmas űrt érzett és amint bekerült a Roxfortba, megpróbált mindent megtenni, hogy a levéltár és a könyvtári anyagok segítségével kiderítse ki is lehet az apja. A kutatással nem sokra jutott és mikor az akadémiára bekerült, akkor sem jutott előrébb.
Már a Mungóban kezdte meg a gyakorlatát, mikor édesanyja bevallotta, valójában semmit sem tud az apjáról. Csupán egy mámoros nyári éjszaka volt tizennyolc éves korában, majd a férfi szőrén-szálán eltűnt. Hope azonban nem adta fel a kutatást, de csak harmincnyolc évesen, egy tönkrement házassággal és egy három éves kislánnyal később szánta rá magát, hogy a kutatást szakemberekre bízza… közben pedig nem adta fel a reményt, hogy rátalál újra a szerelem.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:11:38 »
+2

ALFRED EATONNem: Férfi
Kor: 21-22
Foglalkozás:Akadémiai tanuló, MMMM
Munkahely: -
Vér: Mugli születésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Alex Wolff

A karakterről:
Alfred gyerekként sok csodát megálmodott, leginkább éjszaka, a kis párnájára hajtva a fejét, miután Merlinről és egyéb varázslókról olvasott varázslatos meséket. Sosem gondolta volna, hogy ez a világ egyszer tényleg annyira az övé lesz, mint a gondolataiban. Amikor megkapta a Roxfortból a levelét, azt hitte az egyik szomszéd gyerek szórakozik vele… de amint belépett az Abszol útra és megkapta a tankönyveit, a varázspálcáját hirtelen minden olyan valóságosnak tűnt.
A Hugrabug tanulójaként gyorsan barátokra lelt, az iskolában töltött idők önmaga felfedezésével teltek. Hamar kiderült, hogy élénken érdeklődik a mágikusan aktív helyek iránt, de sosem volt elég jó tanuló ahhoz, hogy tudományos pályára menjen, így fényképészetet kezdett tanulni a Manifesztálódott Mágikus Művészetek Magasiskolájában a Roxfort után. Már rögtön az első éve után egy természetfotós megbízást kapott, egy mágiatörténész professzor mellett, ekkora Skócia és Írország varázslatos vidékeit járhatta be. Pontosan tudta innentől mivel akar foglalkozni… azonban a háború és a sérüléseket, amiket akkor elszenvedett három éves visszavonulóra ítélték, halasztania kellett az egyetemen és még a szüleivel is rossz viszonyba került. Innen kell hát most felállnia, hogy visszarázódjon ősztől ismét az akadémista életbe.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #28 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:12:38 »
+3

MISTY GRAHAM
Nem:
Kor: 14 - 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: Negyedik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Bridget Satterlee

A karakterről:
Misty legelső komolyabb élménye a Roxfortból az Ostrom volt. Az az Ostrom, ami előtt már amúgy is rettegett mugli édesapja miatt. A lány állandó zaklatásnak volt kitéve az iskola fala között, csupán egyetlen barátja, Patrick tartotta benne a lelket. A hugrabugos fiú folyamatosan nyugtatgatta, sőt valamilyen úton-módon még a leveleit segített kicsempészni az iskolából a szüleinek. Csakhogy az Ostrom napján minden megváltozott: Patrick már nem tűnt erősnek és határozottnak, sőt egyenesen gyávának. Elbújt és a lányt magára hagyta a halálfalókkal.
Bár Misty komolyabb sérüléseket szenvedett, sok még ma is ott volt a testén hegként. Ezek megerősítették és emlékeztették arra, milyen volt, amikor valakiben megbízott, de az magára hagyta a bajban. Misty többé nem barátkozott, sőt mogorva volt és kegyetlen azzal, aki csak barátkozni próbált vele. Aztán megismerte a Szeszélyt… egyenesen a saját bőrén tapasztalta meg az Illuzionista műsorát követően és azóta egy újabb heget cipelt a karján, amitől még jobban bezárkózott.
Vajon talál valakit, akinek meg tud nyílni majd újra?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #29 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:13:26 »
+3

NORTH MANLYNem:Férfi
Kor: 35
Foglalkozás: Auror
Munkahely: Aurorparancsnokság
Vér: Mugliszületésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Chiwetel Ejiofor

A karakterről:
North még csak nem is sejtette, hogy létezhet mágia. Szülei egész gyerekkorában a realizmusra nevelték, apja ugyanis kemény férfit akart belőle faragni. Megrögzötten próbálta autóversenyekre vinni, megmutatni neki a kemény munkát és annak gyümölcsét. North pedig akarta is ezt, mégha érezte a szíve mélyén, hogy ő más. Szerette az erő álarcát, az volt, ami megvédte. 11 évesen, mikor megkapta a roxforti levelet, úgy érezte ez újabb lehetőséget ad arra, hogy hatalma legyen, így hát a Hollóhát tagjaként minden idejét gyakorlással és tanulással töltötte.
A háború idején mugli születésű varázslókat segített, ha kellett menedéket szerzett nekik, megvédte vagy megetette őket. Ekkor ismerte meg Harlant, aki medimágusként hasonló módon cselekedett. A férfi elrabolta a szívét, ám érzései nem találtak viszonzásra, hiába próbálta felkelteni mindenféle módon a figyelmét. Csak akkor jött rá, hogy nem volt elég bátor, mikor a Roxfort Ostroma után Harlan véres testét tudta csak a karjaiba venni. Tisztességgel eltemette a férfit, minden évben ellátogatott a sírjához és éppen az ő emlékére döntött úgy, hogy a Szeszéllyel kapcsolatos vizsgálatokban aktívan részt vesz. Ezt pedig az Aurorparancsnokság vezetője, Arnold Till engedélyezte is neki.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 4 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 01. 12. - 00:50:08
Az oldal 0.117 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.