+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 50454 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 05. 28. - 19:43:55 »
+1

Lombikkarakterek

Itt, az Örökbefogadóban egy nagy asztalnál várakoznak azok a karakterek,
akiket szabadon bárki elvihet.
Találni itt könyvbeli karaktereket
és olyanokat is, akiket a már meglévő játékosok írtak számotokra.

Hogyan fogadjak örökbe?

Mi sem egyszerűbb!
Pusztán regisztrálj a választott karakter nevével, majd játékosaink
által hirdetett karakter esetén a hirdetővel vedd fel a kapcsolatot!

Felhívnánk a figyelmet az úgynevezett kéthetes szabályunkra:
amennyiben regisztrálsz egy lombikkarit, de két héten belül nem
érkezik hozzá előtörténet, töröljük a regisztrációt. Nem szeretnénk,
ha a karakteralkotás átmenne stipi-stopi játékba. Amennyiben több időre
van szükséged, kérlek, írj valamelyik staff tagnak, hogy mennyi plusz időre van szükséged még.

Lombikot akarok alkotni!

Mi sem egyszerűbb, ifjú barátom!
Csak töltsd ki a lentebbi sablont és posztold ide úgy, hogy a hozzászólásod témáját átírod a karaktered nevére! kacsint

Diák-lombiknak:

Kód:
[box]
[center][font=georgia][size=15pt][color=#FFFFFF]KARAKTERED NEVE[/color][/size][/font][/center][/box]

[center][img height=150]A kép linkje[/img] [img height=150]A kép linkje[/img][/center]


[box][justify][font=georgia]
[b][color=#FFFFFF]Nem:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Kor:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Ház:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Évfolyam:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Vér:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Hirdető:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Avialany:[/color][/b]

[b][color=#FFFFFF]A karakterről:[/color][/b]
Rövid leírást várunk ide.
[/font][/justify][/box]

Felnőtt-lombiknak:

Kód:
[box]
[center][font=georgia][size=15pt][color=#FFFFFF]KARAKTERED NEVE[/color][/size][/font][/center][/box]

[center][img height=150]A kép linkje[/img] [img height=150]A kép linkje[/img][/center]


[box][justify][font=georgia]
[b][color=#FFFFFF]Nem:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Kor:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Foglalkozás:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Munkahely:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Vér:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Hirdető:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Avialany:[/color][/b]

[b][color=#FFFFFF]A karakterről:[/color][/b]
Rövid leírást várunk ide.
[/font][/justify][/box]
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 08. 02. - 20:34:39 »
+1

ERNEST NARAS
Nem: Férfi
Kor: 74
Foglalkozás: portás
Munkahely: Trinity árvaház
Vér: varázstalan
Hirdető: Merel Everfen
Avialany: Ian McElhinney

A karakterről:
A harmincas éveiben állt munkába portásként az árvaháznál, azóta is töretlenül dolgozik ebben az állásban, kissé remeteszerűen. Ismert családja nincs, vagy nem tart velük szoros kapcsolatot, az ideje java részét az árvaház ügyeinek szenteli. Régebben gyakran járt utána egyéb elintéznivalóknak is, öregkorára már kevésbé rohangál, de nem tervez nyugdíjba vonulni. 1944-ben közlegényként szolgált a normandiai partraszállások és a francia hadjárat idején, első bevetésén tanúja volt, hogy egy mágus-származású bajtársa (bizonyos Wick közlegény) mugli fegyver helyett varázslatot használt egy szorult helyzetben.
Az esetet a Mágiaügyi Minisztérium a 60-as évekre tudta felgöngyölíteni, és visszavezetni Narashoz a szálat, aki ekkoriban már az árvaháznál dolgozott. A kiküldött minisztériumi alkalmazottak végül úgy ítélték, jól jöhet egy olyan árvaház, ahol biztonságosan elhelyezhetnek varázsló-árvákat, ezért beavatták Narast a mágusvilág létezésébe, és megbízták a varázsló árvák felügyeletére, valamint elkalauzolására az Abszol úton, a roxforti felvételüket követően. Nem sokan tudják, miért él aféle önkéntes remeteségben, jelleme alapján igazi családi ember lehetne, mégis minden jelek szerint egyedül él, az árvaházhoz közeli kis lakásában. Ideje nagy részét is az árvaház portáján tölti, félig-meddig abba a kis helyiségbe is beköltözve. Soha el nem mesélt története, hogy fiatalkorában még reményekkel tele kezdett családalapításba, de feleségét és hamarosan születendő gyermeküket is elvesztette egy szerencsétlenségben, amiért nem ő a felelős, de mégis teljes mértékben önmagát okolja érte, és a hosszú évtizedek alatt se bocsájtotta meg magának. Kifele nem látszik rajta, mindenki barátságos, segítőkész, humoros embernek ismeri, de máig a lelkiismerete, önvádja hajtja, jóvátenni a "bűneit", ami viszont elérhetetlen cél, ameddig magának nem bocsájt meg, hiába tett több mint negyven év munkája alatt sokkal több jót a világnak, mint valaha árthatott.
Naplózva

Mikhail Bertov
Varázsló
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 11. 13. - 09:44:33 »
+1

PETAR BERTOV
Nem: férfi
Kor: 28
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: saját rendelő Mominoban
Vér: félvér
Hirdető: Mikhail Belot / Mikhail Bertov
Avialany: Dylan Sprouse (nem módosítható)

A karakterről:
Petar Bertov pontosan 5 perccel Mikhail után jött a világra, ebből kifolyólag mindig is ő volt a kisöcsi az igencsak nagy famíliában, akit jó ideig nem is vett komolyan senki. Nem érte nagy megkülönböztetés, hiszen a negyedik fiú volt odahaza, ez pedig gyorsan megtanította őt igazán alázatossá válni. Sosem volt olyan harsány személyisége, mint az ikertestvérének, sőt meglehetősen visszafogott és csendes volt kisfiú korától kezdve. Okos volt és jól tanult, amire a szülei mindig nagyon büszkék voltak, amikor pedig a főiskola után megnyitotta a saját rendelőjét Mominoban és a falucska első medimágusa lett, egyenesen a család szemefénye lett. Csak akkor érkezett a csalódás, mikor kideült, hogy Petar sem tudja majd eltartani az egész rokonságot, sőt a rendelője hamarosan a csőd szélére keveredett. Ennek főleg az volt az oka, hogy fiatal medimágus a fizetésképtelen páciensektől legfeljebb élelmiszert fogadott el. Ráadásul eddigre már akkora volt a pénzügyi fejetlenség Bertovéknál, hogy felváltva kezdtek leveleket írogatni Mikhailnak, hátha valakinek hajlandó lesz pénzt küldeni.

Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2020. 08. 21. - 18:55:00 »
+1

PHILLIP ROWLENem: férfi
Kor: 59 éves
Foglalkozás: protektor
Munkahely: Mágaiügyi Minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Pierce Brosnan

A karakterről:
Elliot édesapja. A Rowle-ok  egy olyan ágáról származik, amit néhány évtizeddel korábban kitagadtak, mivel az aurori pálya helyett a  protektorit választották. A nevében két dolog miatt van dupla ’l’ betű a szimpla helyett. Az egyik a véletlen elírás. A másik, hogy miután észrevették, a szülei valamiféle jelnek tartották, felsőbbrendűnek és változás hozónak gondolták ezért úgy hagyták. Gyerekként pont ezért azt látta az édesapjától, hogy ő mennyire harcol saját magával. Mindent megígért az akkori családfőnek, de mivel szembekerült a saját eszméivel, belerokkant. Phillipnek így fiatalon az ölébe hullott a család vezetése és fenntartása. Bár anyagi gondjaik soha nem voltak, a nevüknek köszönhetően sok megkeresésük volt, és valamennyi még maradt azokból az időkből, mikor a család részét képezték. 26 éves volt, mikor megismerkedett Elliot édesanyjával. A kapcsolatuk rövid ideig tartott, és csupán egy kisebb fellángolásnak tűnt számára, amivel kis időre megszabadulhatott a felesége szülés utáni depressziójának következményeitől. Már késő volt, mikor rájött a hibájára.  A szeretője állapotos lett. Mindent elkövetett annak érdekében, hogy a világ  ne szerezzen tudomást a félrelépéséről, hiszen ezzel nem csak  a saját ágát mocskolná be, hanem az egész családot. Márpedig az édesapjához hasonlóan ő is megtett mindent annak érdekében, hogy az akkori családfő, Kean édesapja, Janus visszafogadja őket. És a megtett mindent szófordulatot szó szerint kell érteni. Ha arra volt szükség, akkor a keményebb, zsarnok énje került előtérbe, aki nem ijed meg semmitől, ha viszont lágyságra és inkább egy kis hízelgésre volt szükség, akkor azt is megcsinálta. Miután Kean felkereste, és megkérte, hogy csatlakozzon hozzá Janus eltűntetésében a családfői pozícióban, nem akart szövetségre lépni vele, de mikor újra elbukkant a fia, és immár véglegesen a királyságban maradt, meggondolta magát, és támogatni kezdte, ermészetesen nem hátsó szándék nélkül. Ellioton kívül van még két lánya. Lisbeth az idősebb és Prue a fiatalabb. Az egyik fő célja az életében, hogy Elliotot sikerüljön elfogadni örökösének, és ehhez háborúzni is kész a családtagjaival.

Megjegyzés: A leírás óta számos történetben szerepelt a karakter. Inkább (N)JK-nak ajánlom. Kérlek írj egy pm-et ha örökbe fogadnád!
Naplózva


Sophie Flynn
Boszorkány
*****


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 02. 22. - 15:28:57 »
+2

ABIGAIL VANHEIM
Nem:
Kor: 16
Ház: -
Évfolyam: -
Vér: varázstalan
Hirdető: Sophie Vanheim
Avialany: Julia Adamenko // nem változtatható //

A karakterről:
Születésed óta Whiteheavenben élsz a családoddal. Édesapád, az én apukám is, de ti a létezésemről sem tudtatok, egészen tavaly nyárig.  
Kifinomult, okos lány vagy. Minidg ügyelsz a megjelenésedre, általában kontaklencsét hordasz, de néha lecseréled szemüvegre. Ha tudnál varázsolni egészen biztos Hollóhátas lennél. A természeted kissé távolságtartó és hűvös, nem csak velem de a többiekkel is. Az anyukádra hasonlítasz, aki keménykezű, határozott kiállású nő, és ilyenné nevelt téged is, bár a szíved mélyén ugyan olyan kedvesség lapul benned, mint az apukánkban. Büszke vagy és méltóságteljes, de rendes ember, aki sosem bántana senkit. Szeretsz olvasni, tanulni, imádod a világ dolgait tanulmányozni. Két lábbal állsz a földön, szereted a logikát és az észszerű dolgokat, rajongsz a tudományért, a csillagászatért, ezért csillagász szeretnél lenni már nagyon régóta.
Az életed tökéletesen boldog volt, amíg be nem toppantam, és meg nem zavartam egy kissé a békés családi idillt. Nem értetted ki vagyok, miért vagyok. Furcsának tartasz, pedig csak kétszer találkoztunk, és nem tudsz hova tenni. De nem vagy ellenséges, csak úgy méregetsz, mint egy földön kívülit. Furcsaán nem tudunk mit kezdeni egymással, és tudod, hogy titkolok valamit.
Hiszen én boszorkány vagyok. És ezt nektek nem árultam el. Anyáról is csak apa tud, meg Lizzy.
Tudod, hogy van valami a dolgok mögött a felszín alatt. És ki akarod deríteni mi.
Vajon mi lenne, ha megtudnátok?
Vajon lehetünk rendes testvérek?

Megjegyzés: A karaktert leginkább NJK-ként tudom elképzelni.
Naplózva


Sophie Flynn
Boszorkány
*****


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 02. 22. - 16:25:01 »
+1

WILLIAM VANHEIM
Nem: fiú
Kor: 15
Ház: -
Évfolyam: -
Vér: varázstalan
Hirdető: Sophie Vanheim
Avialany: Froy Gutiérrez //nem módosítható //

A karakterről:
Abigail és az én öcsém vagy. Furcsa ezt így kijelenteni. Whiteheaven a világ közepe a számodra, ahol boldog csalédban nevelkedtél egy kissé általad karót nyelt nővér mellett.
Olyan srác vagy, akire ha ránéznek azt a benyomást kelti, hogy majdnem szétesik. Kissé bohém és nagyon laza fiú benyomását kelted, aki sosincs jelen fejben, mert mondhatni eléggé elvarázsolt természeted van. Kinézetre Lizzyre hasonlítasz, de természetben teljesen apára ütöttáél. Barátságos, nyílt és közvetlen vagy mindenkivel, sok barátod van. Jószívű és rednes srác vagy, aki képes megvédeni a gyengébbeket, még akkor is, ha ő maga nem egy szuperhős, mégsem félsz harcolni, ha kell. Nyughatatlan vagy, mint a legtöbb 15 éves srác.
Szereted a tengert, annak állatait, és szeretnéd egy nap átvenni majd az apád kezéből  ahajó korményát hogy te is halász legyél. Azonban van egy másik nagy szenvedélyed a hajózáson kívül, ez pedig a szerelés. Mindent bütykölsz, és szétszedsz, imádod azt a régi autódat, amin valamit folyton babrálsz.
Nem igazán rázott meg az első találkozásunk úgy, mint Abigailt, talán te fogadtad a legjobban a hirtelen érkezésemet. Úgy bezsélgettél velem, mintha sosem éltünk volna külön. Sajnálom, hogy titkolnom kell egyelőre azt, hogy ki vagyok, még nem tudom hogy mondjam el. De te is kíváncsi vagy, mert te is érzed, hogy valamit nem mondok el.
Talán egy nap elég bátor leszek, hogy mindenről meséljek.

Megjegyzés: A karaktert leginkább NJK-ként tudom elképzelni.
Naplózva


Elfelda Hall
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 02. 23. - 10:02:51 »
+2

IRIS HALL
Nem:
Kor: 61
Foglalkozás: Színművész
Munkahely: Szabadúszó
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: Charlize Theron (alkuképes)

A karakterről:
Vérbeli díva vagy és kortalan szépség, nem csoda, hogy a férfiak még mindig megőrülnek érted, hiába múltál el már hatvan is... Apropó, kortalanság... Ezt a Szombati boszorkányban nemrégiben megjelent cikk szerint nem csak a méregdrága szépítő bájitaloknak és a plasztimedimágiai kezeléseknek köszönheted, hanem kivételes génjeidnek is... tekintve, hogy állítólag véla vér is folyik az ereidben. Hogy igaz-e, hogy ükanyád, Viola véla volt, vagy sem, azt csak te tudhatod, ahogyan azt is, hogy mi húzódhat férjed rejtélyes halála mögött... Rufus ünnepelt kviddics-sztár volt, az Appleby Arrows rettenthetetlen hajtója, és olyan erős fizikummal rendelkezett, hogy sokakat meglepett, amikor egyik pillanatról a másikra, minden baljós előjel nélkül egyszer csak megadta magát a szíve reggeli közben... amikor is a tervezettnél kissé több csepp mérget öntöttél a narancslevébe...
Az aurorokat ugyan játszi könnyedséggel vezetted meg gyászoló araként a színésznői tehetségeddel, de az anyósoddal és az újságírókkal már nem volt ilyen könnyű dolgod...Rufus anyja, Ygritte mindig is utált téged, amiért "elvetted tőle" a szeme fényét, és miután meghalt, természetesen téged okol érte, megszállottan próbálja bebizonyítani, hogy te állsz az egész mögött. A sajtóban pedig a mai napig előbukkan időnként a híresztelés, hogy talán nem is volt olyan véletlen Rufus halála, főleg annak fényében, hogy megfakult szépségű - és a szakma által egy ideje ignorált - kolléganőd, Freya mostanság azzal került vissza a reflektorfénybe, hogy a házasságotokról pletykál... Legszívesebben megrángatnád egykori legjobb barátnődet, aki egy kis hírnévért cserébe kiadta a titkaidat és elárult téged... Attól meg különösen a falra mászol, amikor újságírók azzal zaklatnak, hogyan bírtad hosszú évekig titokban tartani, hogy a férjed bántalmazott... Mindennek a tetejébe még egy rejtélyes betegséggel is küzdesz... Időnként rád tör a fulladás, szédülsz és rohamosan rángatózol egész testedben, ami miatt egyre nehezebben tudsz megfelelni imádott hivatásodban.
Hiába jártál már a legjobb medimágusoknál, ők csak széttárják a kezüket, mondván, szerintük pánikrohamaid vannak és fordulj pszichomedimágushoz, ahelyett, hogy diagnosztizálnának és meggyógyítanának végre...
Mi sem állhatna távolabb tőled, minthogy egy idegennek tálalj ki lelked legsötétebb bugyrairól, de mostanra úgy látszik, nem maradt más megoldás. Gyűlölöd a gondolatot, hogy szeretett lányaid, Zoe és Elfelda halálra aggódják magukat miattad...Ezért csakis az ő könyörgésükre, de lassanként kezdesz megbarátkozni ezzel a lehetőséggel, hogy bármi áron is, de visszanyerd az egészséged.

A karakterről bővebben itt olvashatsz.
Naplózva


Elfelda Hall
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 02. 23. - 10:47:54 »
+2

ZOE HALL
Nem:
Kor: 33
Foglalkozás: Énekesnő
Munkahely: Zoe's whispers
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: January Jones (alkuképes)

A karakterről:
Megzabolázhatatlan erő... Gyakorlatilag így lehetne leírni a jellemedet. Ehhez társul még egy nagy adag zenei tehetség is, ami bőven elég volt neked ahhoz, hogy anyád nyomdokaiba lépve te is hamar sztárrá válj. A Roxfort után nem teketóriáztál sokat, elvégeztél ugyan két évet az MMMM Előadómágusi Karán, de hamarabb befutottál, mintsem hogy értelme lett volna befejezni az egyetemet. Először egy három boszorkányból álló banda frontembere voltál, de hamar rájöttél, hogy nem szívesen osztozol másokkal a figyelmen és a sikeren, nem beszélve arról, hogy vad természetedből fakadóan nem épp erősséged a kompromisszum-készség sem, így hát amikor elég híressé váltál ahhoz, hogy szóló karrierbe kezdj, gondolkodás nélkül hagytad hátra a többieket, hogy saját bandát alapíts....ahol csupa férfi zenész vesz körül természetesen.
Valahogy velük sokkal jobban megtalálod a hangot, az idegesítő női picsogás mindig csak felhúzott. Nincsenek is női barátaid, a húgodon kívül természetesen, akivel viszont sülve-főve együtt vagytok. Elfeldával mindig nagyon jól kijöttetek, de igazán akkor váltatok elválaszthatatlanná, amikor apátok bántalmazni kezdte anyátokat... Onnantól fogva véd- és dacszövetségként működtetek együtt, mindent megtettetek azért, hogy amennyire tőletek telt, megvédjétek őt... de a leleményes gyerekcsínyek persze nem voltak elegek ahhoz, hogy megfékezzétek Rufust, ha elborult az agya. Hamar meggyűlöltétek apátokat, még akkor is, ha a lányaira soha nem emelt kezet... Nem volt kérdés hát, hogy mikor Iris végül megelégelte a földi poklot, amiben éltetek, és megmérgezte apátokat, teljes mértékben mellette álltatok... Vagyis álltál, mert Elfelda túl kicsi volt akkor még ahhoz, hogy felfogja, mi is történt... Később persze összerakta a képet, és ugyanúgy megesküdött rá, hogy megőrzi Iris titkát, ahogy te. Ez mostanában egyre nehezebbé vált, apai nagyanyátok nem hajlandó abbahagyni a szaglászást anyátok után, akit mindig is utált, amiért elvette tőle az ő kicsi fiát... Na és persze az újságírók sem könnyítik meg a helyzetet, akik sunyi módon minden interjú alkalmával pedzegetni kezdik az álompár rémálommá vált házasságát, hiába kötöd ki, hogy a szüleidről nem vagy hajlandó beszélni. Ilyenkor általában idegesen felpattanva, szó nélkül hagyod faképnél a pimasz firkászokat.
A hírnév és a családi traumák végtelenül zárkózottá tettek, de ezt tökéletesen leplezed... Ha kilépsz a színpadra, mindent és mindenkit feltöltesz a belőled áradó elemi erővel és szabadsággal, nem beszélve az isteni hangi adottságaidról... Kizárt, hogy a színpadon őrjöngő vadóc sztárról bármelyik rajongód megmondaná, hogy a koncertek után a mugli kocsidban ücsörögve (megszállottan gyűjtöd az old timereket, valamiért ez a dilid), tök egyedül iszogatva próbálsz enyhíteni a magányon, pedig ez a helyzet...
Elfeldának persze mindig küldhetsz egy baglyot, hogy csatlakozzon hozzád, és tudod, hogy rá számíthatsz is, de mióta komoly kapcsolata van, érzed, hogy valahogy nem ugyanaz az egész... A húgodnak mégis csak megvan a saját élete, és lassanként úgy érzed, nem fordulhatsz folyton hozzá, hogy melletted legyen, amikor magányos vagy... Egyre mélyebben férkőzik az agyadba a gondolat, hogy talán ideje lenne végre, hogy te is találj magad mellé valakit.

A karakterről további információt itt találsz.
Naplózva


Benjamin R. Fraser
Varázsló
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2021. 06. 29. - 09:00:03 »
+2

MARY FRASER
Nem: lány
Kor: 11
Ház: Mardekár/Griffendél
Évfolyam: első
Vér: arany
Hirdető: Renjamin R. Fraser
Avialany: Kristina Pimenova / Amelie Bea Smith

A karakterről:
Váratlanul érkeztél a családba, a rossz pletykák szerint nem is Dorothy és Michael gyermeke vagy. Ez azonban nem izgatja a családod többi tagját, mert mindenki imád és rajong érted. A bátyáid szinte elkényeztetnek, és élvezed, hogy minden figyelmet te kapsz. Nem szeretsz háttérbe szorulni, imádod, hogy körülötted forog a világ. Makacs és makrancos személyiség vagy, olyan aki hangot ad elég hevesen annak, ha szabályok közzé szorítják. Mindezek ellenére nem rohansz fejjel a falnak, megfontolt vagy és nyugodt. Hasonlóan ravasz és csavaros észjárásod van, mint az édesapádnak. A saját szabályaid szerint élsz. Néha túlontúl önző természeted van, de ha bármelyik barátod bajba kerül, szinte kérdezés nélkül magadra válalod a felelősséget, legyen az akármennyire is súlyos.
Idén szeptemberben kezded meg a Roxfortot, és alig várod.
Vajon a süveg egy újabb Griffendéles Frasert oszt be, vagy te leszel a második a családban, aki a Mardekárba kerül?

Megjegyzés: Olvasd át a Családfát több infóért! További részletek pm-ben!
Naplózva


Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2021. 11. 14. - 22:20:17 »
+1

Rowon LeeNem: férfi
Kor: 23
Foglalkozás: barista
Munkahely: Battersea Pie Shop
Vér: félvér
Hirdető: Nathaniel Forest
Avialany: Chae Hyungwon

A karakterről:
Rowon mindig racionális embernek tartotta magát. Sosem volt semmiben kiemelkedő, de tudta, hogy kemény munkával egy kellemes kis életet tud fenntartani. És neki ez elég volt, nem volt álmodozó típus…
Szeretett viszont kísérletezni különböző mágikus kávék, meleg italok elkészítésével, ebben örömét lelte és egy valamiben kicsit ki is emelte a többiek közül. Az ázsiai mágusiskola elvégzése után egy kis koreai mágusutca kávézójában helyezkedett el. Nem tartotta az életét kimondottan izgalmasnak, bár unalmasnak se. Csak úgy folyt a medrében.
Egészen addig míg egy titokzatos európai férfi meg nem jelent abban a bizonyos kis koreai mágusutcában… Bár kicsit kifordította Rowon életét a megszokott hétköznapokból. Még így sem gondolta volna, hogy a férfi végül akkora hatással lesz rá, hogy összepakolja mindennapjait és tervek nélkül Angliába utazzon. Ott aztán váratlanul érte a felismerés, hogy a titokzatos európai meglehetősen gazdag és híres, amit minden bizonnyal nem véletlenül titkolt el előle. Mivel azt gondolta a férfi inkább nem látná őt szívesen, hát nem kereste fel. Állást vállalt egy londoni pitézőben és kivételesen elkezdett álmot ápolgatni. A tehetségét kihasználva, egyszer bizony megnyitja a saját mágikus kávézóját, immáron Londonban.
 
Naplózva


Serena Fawley
Játékmester
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2022. 04. 12. - 18:50:08 »
+1

JAMES BENNETT
Nem: férfi
Kor:  47
Foglalkozás: asztronómus
Munkahely: Csillagos égbolt Asztronómiai Szaküzlet
Vér: arany/félvér
Hirdető: Serena Fawley
Avialany: Hugh Jackman (módosítható)

A karakterről:
Apám legjobb barátja vagy, mindketten Hugrabugosok voltatok. A Roxfortban együtt nőttetek fel, jóban-rosszban együtt voltatok. Éppen ezért apa tanúja is voltál az esküvőjükön, és az én keresztapám is lettél.
Mivel a szerelmi életed nem alakult valami fényesen az utóbbi években, ezért mi vagyunk a családod. Amikor teheted, az ünnepeket nálunk töltöd a skóciai obszervatóriumban. Apával és anyával még mindig jó barátságban vagy, de most már az asztronómia is összeköt benneteket.
Sok időt és energiát fordítottál rám, amíg kicsi voltam, így a második apukámként tekintek rád. Fontos a véleményed számomra, legtöbbször téged kérdezlek először, nem is a szüleimet. Kicsiként is, de még most, felnőttként is sok időt töltünk együtt.
Van egy kis asztronómiai boltod Londonban, az Abszol úton. Csillagos égbolt Asztronómiai Szaküzlet a neve, és néhány évvel az Akadémián eltöltött éveid után nyitottad, amikor megszerezted rá a kellő pénzt. Ez volt a te nagy álmod, de amióta már elég nagy vagyok, a kinézethez sokszor kikéred a véleményemet. Így ez egy közös projektünk, amiben mindkettőnknek a szíve-lelke benne van. Az üzlet nagyon felkapott lett idővel, most már külföldről is érkeznek vevők, annyira jó híre lett.
Amióta az Akadémiára járok egyre több időt töltök Londonban, ilyenkor nálad tanyázom. Mindig van számomra egy kis szobád, a bolt feletti lakásodban.

Megjegyzés:A karakter viszonylag szabadon alakítható, rád bízom a részleteket.
Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2022. 04. 29. - 14:45:33 »
+1

ELEANOR PARHAM
Nem:
Kor: 32 - 35
Foglalkozás: divattanácsadó, stílustanácsadó
Munkahely: szabaduszó / Szombati Boszorkány divatrovatának állandó tanácsadója
Vér: mugli születésű
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Natalie Portman (módosítható, de hasonló típus legyen)

A karakterről:
Eleanor a divatvilágban igazi királynőnek számít. Nem csak azért, mert kiváló stílussal rendelkezik és minden divatbemutatón az elsősorban ül, hanem azért is, mert ő bizony az, aki a legelőkelőbbeknek segít vásárolni, öltözködni. Ezzel együtt persze a társaságba is bekerült, a legfinomabb eseményeken, a legelőkelőbb körökben mozog állandóan, újabb és újabb ügyfeleleket szedve magának. Nem rég pedig a Szombati Boszorkány divatrovatának állandó tanácsadója is lett.
Hozzám hogyan került közel? Egyszerűen. Aiden a nekem tervezett gardróbb kialakításakor őt is felkérte, hogy segítsen beszerezni a legújabb kollekciót a mugli és a varázsvilág tervezőitől. Nem mindig felhőtlen a kapcsolatunk, hiszen Eleanor kendőzetlenül formál véleményt, én pedig túl makacs vagyok elfogadni. Máskor viszont órákat beszélgetünk a tea felett, vagy ülünk be pezsgőzni egy előkelő helyre.
Eleanor tehát kiváló a munkájában, de neki sem indult minden zökkenőmentesen. Eleinte nehezen élt meg, csak gazdag férje mellett tudott komolyabb ügyfeleket szerezni magának, addig varrásból élt, illetve butikokban dolgozott. A társaságba bekerült, a házassága pedig tönkre ment, de saját akaraterejének köszönhetően a kapcsolatai megmaradtak és bizony csak még több munkát kap azóta.
Naplózva


Florian le Fay
Griffendél
*


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2022. 05. 28. - 18:28:25 »
+1

HENRY LE FAY
Nem: Fiú
Kor: 12
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 2.
Vér: Félvér
Hirdető: Florian le Fay
Avialany: Maxwell Jenkins

A karakterről:
Henry mióta az eszét tudja, máshova sem vágyott, mint a Roxfortba. Világ életében érdekelték a könyvek, a tanulás és amikor még olvasni sem tudott, édesanyját nyaggatta, hogy meséljen az éjszakai égbolton ragyogó csillagokról. Az első teleszkópját hatévesen kapta, majd hamarosan már egy tudományos diáktársaság tagja lett. A Roxfortban pedig azonnal csatlakozott az Asztronómia szakkörhöz és másodikos korára már biztosan tudta, hogy nem lesz olyan semmirekellő, mint a hatodéves bátyja, Florian. Komoly tudományos karrier előtt állt és úgy érezte, igenis jó úton halad, egészen addig, míg egy bizonyos plátói szerelem be nem ütött... hogy ki iránt? Azt sosem osztotta meg senkivel, ám az illető közelében állandóan túl gyorsan verdesett a szíve, így képtelen volt koncentrálni bármire is.
A gyomorgörcs sosem látszott múlni, így Henry egyenesen azt gondolta, megbetegedett. Mostanra pedig már úgy járt a folyosón, mint valami zombi és időnként bizony még az is előfordult, hogy belerohant Smith professzorba, aki ezért még meg is bűntette. Szép lassan egyre több pont száradt a fiú lelkén és a jegye is K-ról V-re csökkentek. Egyenesen arra számított, hogy az édesanyja Rivallót fog küldeni neki... holott az asszony mugli volt.
Naplózva


Florian le Fay
Griffendél
*


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2022. 05. 28. - 18:53:53 »
+2

FLORA LE FAY
Nem:
Kor: 20
Foglalkozás: eladó / tanuló
Munkahely: Florean Fortescue fagylaltszalonja / Godrik
Vér: félvér
Hirdető: Florian le Fay
Avialany: Mackenzie Foy

A karakterről:
Flora gyerekkora óta rajongott a lovakért, ám a család szegénysége miatt sosem volt lehetősége kipróbálni a lovaglást. Csak megállt a helyi lovarda mellett, majd onnan bámulta, ahogy más lányok engedhetnek a rajongásuk tárgyának. Néha-néha persze megsimogathatta az állatokat, ha kedvesebb tuljadonos volt éppen a kis kifutóban. Éppen egy ilyen alkalommal döntötte el, hogy felnőttként állatokkal akar foglalkozni. Flora mindig is kedves, csendes lány volt, aki a Roxfortban sem volt különösebben feltűnő. A szabadidejében Hagridnak segített a varázslényekkel, sőt néha-néha még az erdőbe is bemerészkedett a vadőrrel.
Tizenhetedik születésnapjára a szüleitől egy golymókot kapott, Sallyt. A kis rózsaszín állatot imádattal gondozza azóta is, sőt magával vitte még az akadémiai kirándulásokra is. Jelenleg ugyanis lénygondozónak tanul a Godrikon, s hogy az iskolai programokat finanszírozni tudja, az Abszol út híres fagyizójának egyik eladója lett. A munka türhetően fizetett Flora pedig életében először, a saját fizetéséből lóhátra is ülhetett. Az élete, mintha kezdene szép lassan normális kerékvágásba kerülni... ám még ezt is el tudta rontani valami. Tamara Bones, Dominic bátyjának menyasszonya, akinek valamiért meggyőződés volt, hogy Flora az esküdt ellensége. Ha csak kettesben voltak, a lány állandóan fújt rá és Dominicnek is arról panaszkodott, hogy a húga szörnyen viselkedik vele, így a családba enyhe feszültség keletkezett, amiről persze a kisebb testvérek - Florian, Henry és Henriette - semmit sem tudtak a Roxfort falai között.
Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2022. 06. 18. - 22:34:32 »
+1

VIOLET MONSTRO
Nem:
Kor: 25
Foglalkozás: Gyakornok / Tanuló (protektor szak)
Munkahely: Minisztérium valamelyik osztálya (szabadon választható)
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara, Daniel O'Mara & Aiden Fraser
Avialany: Bailee Madison

A karakterről:
Josephine Rowle és Arthur Monstro fiatalabbik lánya Violet.  Jelenleg protektornak tanul és hamarosan házasságot fog kötni egy bizonyos Elwood Nottal, aki a Mágiaügyi Minisztérium egyik osztályának titkárságán dolgozik. A fiatalember nagyratörő életpályája, az állandó előléptetések mind-mind azt sugallják, hogy a házasság igencsak jövedelmező lesz a Rowle és a Monstro család számára. A lánya azonban sosem volt igazán oda Elwoodért, a vonzalom pedig sosem volt meg közöttük... ezért, amikor csak teheti, kerüli a társaságát és legfeljebb a kötelező családi találkozókon hajlandó látni őt.
Violet mindig is tudta, hogy ő nem olyan életet akar, mint a többi családtag. Zelda, a nővére fiatalon megházasodott, belenyugodva a kényszerházasságba, ám ez Violetnek nem ment. Bár gyönyörű volt, mindig divatos, ahogy a család megkövetelte, de az eljegyzés óta egyre kevésbé akar megfelelni a kritériumoknak. Olyannyira nagy lett a gond végül, hogy találkozgatni kezdett egy régi ismerősével az egyetemről... Isaac Fraserrel. Az iskolai éveik elején egyenesen gyűlölték egymást, mostanra viszont egyenesen rajong érte. Csak annyit tud, hogy a szíve hevesebben ver a közelében és beszélgetni, meg kávézni akar vele, így sokszor ki is marad otthonról.

Megjegyzés: A családtörténetéről részleteket itt találsz. Több infó pm-ben a regisztráció után!
Naplózva

Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 02. 17. - 10:57:08
Az oldal 0.351 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.