+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 46137 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 05. 28. - 19:43:55 »
+1

Lombikkarakterek

Itt, az Örökbefogadóban egy nagy asztalnál várakoznak azok a karakterek,
akiket szabadon bárki elvihet.
Találni itt könyvbeli karaktereket
és olyanokat is, akiket a már meglévő játékosok írtak számotokra.

Hogyan fogadjak örökbe?

Mi sem egyszerűbb!
Pusztán regisztrálj a választott karakter nevével, majd játékosaink
által hirdetett karakter esetén a hirdetővel vedd fel a kapcsolatot!

Felhívnánk a figyelmet az úgynevezett kéthetes szabályunkra:
amennyiben regisztrálsz egy lombikkarit, de két héten belül nem
érkezik hozzá előtörténet, töröljük a regisztrációt. Nem szeretnénk,
ha a karakteralkotás átmenne stipi-stopi játékba. Amennyiben több időre
van szükséged, kérlek, írj valamelyik staff tagnak, hogy mennyi plusz időre van szükséged még.

Lombikot akarok alkotni!

Mi sem egyszerűbb, ifjú barátom!
Csak töltsd ki a lentebbi sablont és posztold ide úgy, hogy a hozzászólásod témáját átírod a karaktered nevére! kacsint

Diák-lombiknak:

Kód:
[box]
[center][font=georgia][size=15pt][color=#FFFFFF]KARAKTERED NEVE[/color][/size][/font][/center][/box]

[center][img height=150]A kép linkje[/img] [img height=150]A kép linkje[/img][/center]


[box][justify][font=georgia]
[b][color=#FFFFFF]Nem:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Kor:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Ház:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Évfolyam:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Vér:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Hirdető:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Avialany:[/color][/b]

[b][color=#FFFFFF]A karakterről:[/color][/b]
Rövid leírást várunk ide.
[/font][/justify][/box]

Felnőtt-lombiknak:

Kód:
[box]
[center][font=georgia][size=15pt][color=#FFFFFF]KARAKTERED NEVE[/color][/size][/font][/center][/box]

[center][img height=150]A kép linkje[/img] [img height=150]A kép linkje[/img][/center]


[box][justify][font=georgia]
[b][color=#FFFFFF]Nem:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Kor:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Foglalkozás:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Munkahely:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Vér:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Hirdető:[/color][/b]
[b][color=#FFFFFF]Avialany:[/color][/b]

[b][color=#FFFFFF]A karakterről:[/color][/b]
Rövid leírást várunk ide.
[/font][/justify][/box]
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 08. 02. - 19:57:20 »
+2

RUBY HOLLOWAY
Nem:
Kor: 30
Foglalkozás: színésznő
Munkahely: West End színház
Vér: félvér
Hirdető: Willow Fawcett
Avialany: Hailee Steinfeld (változtatható)


A karakterről:
Édesanyja ága egy gazdag mugli család, aki már generációk óta vagy a színházak vagy a filmek világában ér el ikereket és érzi is a legjobban magát. A nő alig volt 21 mikor megismerte Ruby édesapját, aki akkor egy szabó műhelyt vezetett. Ebből a műhelyből kerültek ki a színház kosztümjei.
Ruby egy váratlan gyermek volt, mikor kiderült, hogy az édesanyja vele állapotos, a szülei már nem voltak együtt. Később, mikor kiderült, hogy Ruby boszorkány újra felvette az apjával a kapcsolatot, hogy segítséget kérjen. A kislány egész életében a rivalda fényben élt, és mindig is csodálattal töltötte el. Keményen dolgozott azért, hogy ő is felérjen édesanyja hírnevéhez, de édesapjáról sem feledkezett meg, így a Roxfortban prefektusi rangot kapott és az évfolyam elsők között szerepelt. Eleinte vidéki színházakban szerepelt, néha egy-egy kisebb szerepet kapott a West Endben, és ezeknek a beugróknak köszönhetően hamar lecsaptak rá. Felismerték a tehetségét, a szorgalmát, és nem utolsó sorban engedtek édesanyja kérésének is.
Közvetlen az emberekkel, szívét-lelkét beleadja a szerepeibe. A háború folyamán két fontos feladatot tűzött ki maga elé. Az egyik, hogy elterelje a figyelmet a háborús borzalmakról, a másik hogy mindenáron megvédje a szeretteit. Mikor vidéken játszott, akkor ismerte meg Willow-t. A románcuk szenvedélyes volt, a hosszú vándorút után ő volt az
első, aki hosszabb időre meg tudta állítani. Letelepedett, munkát vállalt egy étteremben, és úgy tűnt, hogy boldogok lesznek egymás oldalán, de mikor Ruby megkapta a végleges helyét a West Endben, akkor elváltak útjaik. Azóta is tartják a kapcsolatot. Nem haraggal váltak el, egyszerűen a terveik, a jövőképük már nem fedték egymást.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 08. 02. - 20:34:39 »
+1

ERNEST NARAS
Nem: Férfi
Kor: 74
Foglalkozás: portás
Munkahely: Trinity árvaház
Vér: varázstalan
Hirdető: Merel Everfen
Avialany: Ian McElhinney

A karakterről:
A harmincas éveiben állt munkába portásként az árvaháznál, azóta is töretlenül dolgozik ebben az állásban, kissé remeteszerűen. Ismert családja nincs, vagy nem tart velük szoros kapcsolatot, az ideje java részét az árvaház ügyeinek szenteli. Régebben gyakran járt utána egyéb elintéznivalóknak is, öregkorára már kevésbé rohangál, de nem tervez nyugdíjba vonulni. 1944-ben közlegényként szolgált a normandiai partraszállások és a francia hadjárat idején, első bevetésén tanúja volt, hogy egy mágus-származású bajtársa (bizonyos Wick közlegény) mugli fegyver helyett varázslatot használt egy szorult helyzetben.
Az esetet a Mágiaügyi Minisztérium a 60-as évekre tudta felgöngyölíteni, és visszavezetni Narashoz a szálat, aki ekkoriban már az árvaháznál dolgozott. A kiküldött minisztériumi alkalmazottak végül úgy ítélték, jól jöhet egy olyan árvaház, ahol biztonságosan elhelyezhetnek varázsló-árvákat, ezért beavatták Narast a mágusvilág létezésébe, és megbízták a varázsló árvák felügyeletére, valamint elkalauzolására az Abszol úton, a roxforti felvételüket követően. Nem sokan tudják, miért él aféle önkéntes remeteségben, jelleme alapján igazi családi ember lehetne, mégis minden jelek szerint egyedül él, az árvaházhoz közeli kis lakásában. Ideje nagy részét is az árvaház portáján tölti, félig-meddig abba a kis helyiségbe is beköltözve. Soha el nem mesélt története, hogy fiatalkorában még reményekkel tele kezdett családalapításba, de feleségét és hamarosan születendő gyermeküket is elvesztette egy szerencsétlenségben, amiért nem ő a felelős, de mégis teljes mértékben önmagát okolja érte, és a hosszú évtizedek alatt se bocsájtotta meg magának. Kifele nem látszik rajta, mindenki barátságos, segítőkész, humoros embernek ismeri, de máig a lelkiismerete, önvádja hajtja, jóvátenni a "bűneit", ami viszont elérhetetlen cél, ameddig magának nem bocsájt meg, hiába tett több mint negyven év munkája alatt sokkal több jót a világnak, mint valaha árthatott.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2019. 08. 05. - 09:53:40 »
+2

ZANE ROBERTS
Nem: férfi
Kor: 20
Foglalkozás: auror-tanonc
Munkahely: Griffendél Godrik Akadémia
Vér: arany
Hirdető: Artemis Greenberry, Anna Volkova
Avialany: Robert Sheehan (megegyezés szerint módosítható)


A karakterről:
Zane átlagos aranyvérű fiatal, aki érzékeny, emberszerető, a gyengéket és elesetteket gyámolító jellem, bátor és erős moralitású, ezért leendő foglalkozásául az aurorságot választotta. Lelkiismeretesen tanult, tehetséges, ügyes a párbajban és értelmes is. Egy külföldi vérfarkas bűnszövetkezet (az orosz Falka) áldozatává vált, akik be akarták szervezni a soraik közé, hogy kémkedjen/dolgozzon nekik.
Ő, annak ellenére, hogy megfertőződött a vérfarkas kórral, sziklaszilárd elvei miatt, és mert a végletekig elköteleződött a "jók" oldalán, inkább nem állt a bűnözők és maffiózók szolgálatába. Elmenekült előlük, ám az új élethelyzetével nehezen küzdött meg.
Szakítani próbált barátnőjével Zeldával, hogy a lány biztonságban legyen tőle, ám egy baleset során végül őt is csak megfertőzte a kórral. Ettől olyan bűntudata támadt, hogy kis híján végzett magával. Szörnyetegnek érezte magát, a társadalomra irányuló olyan fenyegetésnek, amitől épp hogy meg akarta védeni a polgárokat.  Ráadásul a Minisztérium üldözőbe vette a rejtélyes vérfarkast, azzal a szándékkal, hogy kiiktassák. Az ügy során végül is nem derült ki, hogy Zane volt a támadó, viszont a barátnőjéről mindenki megtudta, hogy vérfarkas lett. Artemis és Anna segítették ki Zane-t, elérték, hogy észhez térjen és rávették, hogy az önmarcangolás helyett inkább segítsen a hozzá hasonlatos bajtól szenvedőknek.
Ők hárman alakítják meg az Anonim Vérfarkassegítő Szervezetet, egyelőre ők is név nélkül segédkeznek, levelezés útján nyújtanak lelki segélyt, küldenek farkasölőfű-főzetet, eltussolnak kisebb ügyeket, segítenek névtelennek maradni, de szükség esetén fizikálisan is közbelépnek. Közben szembe kerülnek a Falka érdekeivel (akik gátlástalan
módszerekkel és szándékos farkas-fertőzéssel állítják a maguk oldalára az általuk fontosnak vagy hasznosnak ítélt embereket), illetve a Vörös Telihold nevű új bandával is meggyűlik a bajuk, akik lényegében a vérfarkasok kiirtására
esküdtek fel.
A karakter első megjelenéséről: itt
Naplózva

Mikhail Bertov
Varázsló
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2019. 11. 13. - 09:44:33 »
+1

PETAR BERTOV
Nem: férfi
Kor: 28
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: saját rendelő Mominoban
Vér: félvér
Hirdető: Mikhail Belot / Mikhail Bertov
Avialany: Dylan Sprouse (nem módosítható)

A karakterről:
Petar Bertov pontosan 5 perccel Mikhail után jött a világra, ebből kifolyólag mindig is ő volt a kisöcsi az igencsak nagy famíliában, akit jó ideig nem is vett komolyan senki. Nem érte nagy megkülönböztetés, hiszen a negyedik fiú volt odahaza, ez pedig gyorsan megtanította őt igazán alázatossá válni. Sosem volt olyan harsány személyisége, mint az ikertestvérének, sőt meglehetősen visszafogott és csendes volt kisfiú korától kezdve. Okos volt és jól tanult, amire a szülei mindig nagyon büszkék voltak, amikor pedig a főiskola után megnyitotta a saját rendelőjét Mominoban és a falucska első medimágusa lett, egyenesen a család szemefénye lett. Csak akkor érkezett a csalódás, mikor kideült, hogy Petar sem tudja majd eltartani az egész rokonságot, sőt a rendelője hamarosan a csőd szélére keveredett. Ennek főleg az volt az oka, hogy fiatal medimágus a fizetésképtelen páciensektől legfeljebb élelmiszert fogadott el. Ráadásul eddigre már akkora volt a pénzügyi fejetlenség Bertovéknál, hogy felváltva kezdtek leveleket írogatni Mikhailnak, hátha valakinek hajlandó lesz pénzt küldeni.

Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2020. 08. 21. - 18:55:00 »
+1

PHILLIP ROWLENem: férfi
Kor: 59 éves
Foglalkozás: protektor
Munkahely: Mágaiügyi Minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Pierce Brosnan

A karakterről:
Elliot édesapja. A Rowle-ok  egy olyan ágáról származik, amit néhány évtizeddel korábban kitagadtak, mivel az aurori pálya helyett a  protektorit választották. A nevében két dolog miatt van dupla ’l’ betű a szimpla helyett. Az egyik a véletlen elírás. A másik, hogy miután észrevették, a szülei valamiféle jelnek tartották, felsőbbrendűnek és változás hozónak gondolták ezért úgy hagyták. Gyerekként pont ezért azt látta az édesapjától, hogy ő mennyire harcol saját magával. Mindent megígért az akkori családfőnek, de mivel szembekerült a saját eszméivel, belerokkant. Phillipnek így fiatalon az ölébe hullott a család vezetése és fenntartása. Bár anyagi gondjaik soha nem voltak, a nevüknek köszönhetően sok megkeresésük volt, és valamennyi még maradt azokból az időkből, mikor a család részét képezték. 26 éves volt, mikor megismerkedett Elliot édesanyjával. A kapcsolatuk rövid ideig tartott, és csupán egy kisebb fellángolásnak tűnt számára, amivel kis időre megszabadulhatott a felesége szülés utáni depressziójának következményeitől. Már késő volt, mikor rájött a hibájára.  A szeretője állapotos lett. Mindent elkövetett annak érdekében, hogy a világ  ne szerezzen tudomást a félrelépéséről, hiszen ezzel nem csak  a saját ágát mocskolná be, hanem az egész családot. Márpedig az édesapjához hasonlóan ő is megtett mindent annak érdekében, hogy az akkori családfő, Kean édesapja, Janus visszafogadja őket. És a megtett mindent szófordulatot szó szerint kell érteni. Ha arra volt szükség, akkor a keményebb, zsarnok énje került előtérbe, aki nem ijed meg semmitől, ha viszont lágyságra és inkább egy kis hízelgésre volt szükség, akkor azt is megcsinálta. Miután Kean felkereste, és megkérte, hogy csatlakozzon hozzá Janus eltűntetésében a családfői pozícióban, nem akart szövetségre lépni vele, de mikor újra elbukkant a fia, és immár véglegesen a királyságban maradt, meggondolta magát, és támogatni kezdte, ermészetesen nem hátsó szándék nélkül. Ellioton kívül van még két lánya. Lisbeth az idősebb és Prue a fiatalabb. Az egyik fő célja az életében, hogy Elliotot sikerüljön elfogadni örökösének, és ehhez háborúzni is kész a családtagjaival.

Megjegyzés: A leírás óta számos történetben szerepelt a karakter. Inkább (N)JK-nak ajánlom. Kérlek írj egy pm-et ha örökbe fogadnád!
Naplózva


Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 02. 22. - 15:28:57 »
+2

ABIGAIL VANHEIM
Nem:
Kor: 16
Ház: -
Évfolyam: -
Vér: varázstalan
Hirdető: Sophie Vanheim
Avialany: Julia Adamenko // nem változtatható //

A karakterről:
Születésed óta Whiteheavenben élsz a családoddal. Édesapád, az én apukám is, de ti a létezésemről sem tudtatok, egészen tavaly nyárig.  
Kifinomult, okos lány vagy. Minidg ügyelsz a megjelenésedre, általában kontaklencsét hordasz, de néha lecseréled szemüvegre. Ha tudnál varázsolni egészen biztos Hollóhátas lennél. A természeted kissé távolságtartó és hűvös, nem csak velem de a többiekkel is. Az anyukádra hasonlítasz, aki keménykezű, határozott kiállású nő, és ilyenné nevelt téged is, bár a szíved mélyén ugyan olyan kedvesség lapul benned, mint az apukánkban. Büszke vagy és méltóságteljes, de rendes ember, aki sosem bántana senkit. Szeretsz olvasni, tanulni, imádod a világ dolgait tanulmányozni. Két lábbal állsz a földön, szereted a logikát és az észszerű dolgokat, rajongsz a tudományért, a csillagászatért, ezért csillagász szeretnél lenni már nagyon régóta.
Az életed tökéletesen boldog volt, amíg be nem toppantam, és meg nem zavartam egy kissé a békés családi idillt. Nem értetted ki vagyok, miért vagyok. Furcsának tartasz, pedig csak kétszer találkoztunk, és nem tudsz hova tenni. De nem vagy ellenséges, csak úgy méregetsz, mint egy földön kívülit. Furcsaán nem tudunk mit kezdeni egymással, és tudod, hogy titkolok valamit.
Hiszen én boszorkány vagyok. És ezt nektek nem árultam el. Anyáról is csak apa tud, meg Lizzy.
Tudod, hogy van valami a dolgok mögött a felszín alatt. És ki akarod deríteni mi.
Vajon mi lenne, ha megtudnátok?
Vajon lehetünk rendes testvérek?

Megjegyzés: A karaktert leginkább NJK-ként tudom elképzelni.
Naplózva


Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 02. 22. - 16:25:01 »
+1

WILLIAM VANHEIM
Nem: fiú
Kor: 15
Ház: -
Évfolyam: -
Vér: varázstalan
Hirdető: Sophie Vanheim
Avialany: Froy Gutiérrez //nem módosítható //

A karakterről:
Abigail és az én öcsém vagy. Furcsa ezt így kijelenteni. Whiteheaven a világ közepe a számodra, ahol boldog csalédban nevelkedtél egy kissé általad karót nyelt nővér mellett.
Olyan srác vagy, akire ha ránéznek azt a benyomást kelti, hogy majdnem szétesik. Kissé bohém és nagyon laza fiú benyomását kelted, aki sosincs jelen fejben, mert mondhatni eléggé elvarázsolt természeted van. Kinézetre Lizzyre hasonlítasz, de természetben teljesen apára ütöttáél. Barátságos, nyílt és közvetlen vagy mindenkivel, sok barátod van. Jószívű és rednes srác vagy, aki képes megvédeni a gyengébbeket, még akkor is, ha ő maga nem egy szuperhős, mégsem félsz harcolni, ha kell. Nyughatatlan vagy, mint a legtöbb 15 éves srác.
Szereted a tengert, annak állatait, és szeretnéd egy nap átvenni majd az apád kezéből  ahajó korményát hogy te is halász legyél. Azonban van egy másik nagy szenvedélyed a hajózáson kívül, ez pedig a szerelés. Mindent bütykölsz, és szétszedsz, imádod azt a régi autódat, amin valamit folyton babrálsz.
Nem igazán rázott meg az első találkozásunk úgy, mint Abigailt, talán te fogadtad a legjobban a hirtelen érkezésemet. Úgy bezsélgettél velem, mintha sosem éltünk volna külön. Sajnálom, hogy titkolnom kell egyelőre azt, hogy ki vagyok, még nem tudom hogy mondjam el. De te is kíváncsi vagy, mert te is érzed, hogy valamit nem mondok el.
Talán egy nap elég bátor leszek, hogy mindenről meséljek.

Megjegyzés: A karaktert leginkább NJK-ként tudom elképzelni.
Naplózva


Elfelda Hall
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2021. 02. 23. - 10:02:51 »
+2

IRIS HALL
Nem:
Kor: 61
Foglalkozás: Színművész
Munkahely: Szabadúszó
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: Charlize Theron (alkuképes)

A karakterről:
Vérbeli díva vagy és kortalan szépség, nem csoda, hogy a férfiak még mindig megőrülnek érted, hiába múltál el már hatvan is... Apropó, kortalanság... Ezt a Szombati boszorkányban nemrégiben megjelent cikk szerint nem csak a méregdrága szépítő bájitaloknak és a plasztimedimágiai kezeléseknek köszönheted, hanem kivételes génjeidnek is... tekintve, hogy állítólag véla vér is folyik az ereidben. Hogy igaz-e, hogy ükanyád, Viola véla volt, vagy sem, azt csak te tudhatod, ahogyan azt is, hogy mi húzódhat férjed rejtélyes halála mögött... Rufus ünnepelt kviddics-sztár volt, az Appleby Arrows rettenthetetlen hajtója, és olyan erős fizikummal rendelkezett, hogy sokakat meglepett, amikor egyik pillanatról a másikra, minden baljós előjel nélkül egyszer csak megadta magát a szíve reggeli közben... amikor is a tervezettnél kissé több csepp mérget öntöttél a narancslevébe...
Az aurorokat ugyan játszi könnyedséggel vezetted meg gyászoló araként a színésznői tehetségeddel, de az anyósoddal és az újságírókkal már nem volt ilyen könnyű dolgod...Rufus anyja, Ygritte mindig is utált téged, amiért "elvetted tőle" a szeme fényét, és miután meghalt, természetesen téged okol érte, megszállottan próbálja bebizonyítani, hogy te állsz az egész mögött. A sajtóban pedig a mai napig előbukkan időnként a híresztelés, hogy talán nem is volt olyan véletlen Rufus halála, főleg annak fényében, hogy megfakult szépségű - és a szakma által egy ideje ignorált - kolléganőd, Freya mostanság azzal került vissza a reflektorfénybe, hogy a házasságotokról pletykál... Legszívesebben megrángatnád egykori legjobb barátnődet, aki egy kis hírnévért cserébe kiadta a titkaidat és elárult téged... Attól meg különösen a falra mászol, amikor újságírók azzal zaklatnak, hogyan bírtad hosszú évekig titokban tartani, hogy a férjed bántalmazott... Mindennek a tetejébe még egy rejtélyes betegséggel is küzdesz... Időnként rád tör a fulladás, szédülsz és rohamosan rángatózol egész testedben, ami miatt egyre nehezebben tudsz megfelelni imádott hivatásodban.
Hiába jártál már a legjobb medimágusoknál, ők csak széttárják a kezüket, mondván, szerintük pánikrohamaid vannak és fordulj pszichomedimágushoz, ahelyett, hogy diagnosztizálnának és meggyógyítanának végre...
Mi sem állhatna távolabb tőled, minthogy egy idegennek tálalj ki lelked legsötétebb bugyrairól, de mostanra úgy látszik, nem maradt más megoldás. Gyűlölöd a gondolatot, hogy szeretett lányaid, Zoe és Elfelda halálra aggódják magukat miattad...Ezért csakis az ő könyörgésükre, de lassanként kezdesz megbarátkozni ezzel a lehetőséggel, hogy bármi áron is, de visszanyerd az egészséged.

A karakterről bővebben itt olvashatsz.
Naplózva


Elfelda Hall
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2021. 02. 23. - 10:47:54 »
+2

ZOE HALL
Nem:
Kor: 33
Foglalkozás: Énekesnő
Munkahely: Zoe's whispers
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: January Jones (alkuképes)

A karakterről:
Megzabolázhatatlan erő... Gyakorlatilag így lehetne leírni a jellemedet. Ehhez társul még egy nagy adag zenei tehetség is, ami bőven elég volt neked ahhoz, hogy anyád nyomdokaiba lépve te is hamar sztárrá válj. A Roxfort után nem teketóriáztál sokat, elvégeztél ugyan két évet az MMMM Előadómágusi Karán, de hamarabb befutottál, mintsem hogy értelme lett volna befejezni az egyetemet. Először egy három boszorkányból álló banda frontembere voltál, de hamar rájöttél, hogy nem szívesen osztozol másokkal a figyelmen és a sikeren, nem beszélve arról, hogy vad természetedből fakadóan nem épp erősséged a kompromisszum-készség sem, így hát amikor elég híressé váltál ahhoz, hogy szóló karrierbe kezdj, gondolkodás nélkül hagytad hátra a többieket, hogy saját bandát alapíts....ahol csupa férfi zenész vesz körül természetesen.
Valahogy velük sokkal jobban megtalálod a hangot, az idegesítő női picsogás mindig csak felhúzott. Nincsenek is női barátaid, a húgodon kívül természetesen, akivel viszont sülve-főve együtt vagytok. Elfeldával mindig nagyon jól kijöttetek, de igazán akkor váltatok elválaszthatatlanná, amikor apátok bántalmazni kezdte anyátokat... Onnantól fogva véd- és dacszövetségként működtetek együtt, mindent megtettetek azért, hogy amennyire tőletek telt, megvédjétek őt... de a leleményes gyerekcsínyek persze nem voltak elegek ahhoz, hogy megfékezzétek Rufust, ha elborult az agya. Hamar meggyűlöltétek apátokat, még akkor is, ha a lányaira soha nem emelt kezet... Nem volt kérdés hát, hogy mikor Iris végül megelégelte a földi poklot, amiben éltetek, és megmérgezte apátokat, teljes mértékben mellette álltatok... Vagyis álltál, mert Elfelda túl kicsi volt akkor még ahhoz, hogy felfogja, mi is történt... Később persze összerakta a képet, és ugyanúgy megesküdött rá, hogy megőrzi Iris titkát, ahogy te. Ez mostanában egyre nehezebbé vált, apai nagyanyátok nem hajlandó abbahagyni a szaglászást anyátok után, akit mindig is utált, amiért elvette tőle az ő kicsi fiát... Na és persze az újságírók sem könnyítik meg a helyzetet, akik sunyi módon minden interjú alkalmával pedzegetni kezdik az álompár rémálommá vált házasságát, hiába kötöd ki, hogy a szüleidről nem vagy hajlandó beszélni. Ilyenkor általában idegesen felpattanva, szó nélkül hagyod faképnél a pimasz firkászokat.
A hírnév és a családi traumák végtelenül zárkózottá tettek, de ezt tökéletesen leplezed... Ha kilépsz a színpadra, mindent és mindenkit feltöltesz a belőled áradó elemi erővel és szabadsággal, nem beszélve az isteni hangi adottságaidról... Kizárt, hogy a színpadon őrjöngő vadóc sztárról bármelyik rajongód megmondaná, hogy a koncertek után a mugli kocsidban ücsörögve (megszállottan gyűjtöd az old timereket, valamiért ez a dilid), tök egyedül iszogatva próbálsz enyhíteni a magányon, pedig ez a helyzet...
Elfeldának persze mindig küldhetsz egy baglyot, hogy csatlakozzon hozzád, és tudod, hogy rá számíthatsz is, de mióta komoly kapcsolata van, érzed, hogy valahogy nem ugyanaz az egész... A húgodnak mégis csak megvan a saját élete, és lassanként úgy érzed, nem fordulhatsz folyton hozzá, hogy melletted legyen, amikor magányos vagy... Egyre mélyebben férkőzik az agyadba a gondolat, hogy talán ideje lenne végre, hogy te is találj magad mellé valakit.

A karakterről további információt itt találsz.
Naplózva


Louis Soulier
Varázsló
*****


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2021. 04. 22. - 20:41:27 »
+3

ANNE MORROW
Nem:
Kor: 38
Foglalkozás: szabadon választható
Munkahely: szabadon választható
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Louis Soulier
Avialany: Penélope Cruz / Mila Kunis

A karakterről:
Kislány korod óta arra készítettek fel, hogy anya legyél, tökéletes feleség, aki megállja a helyét a társaságban. Nem is volt kérdéses, hogy a férjed az unokatestvéred, Jean Pierre Soulier lesz. Mindig is lenyűgözött: erős volt, magas, jó képű. Egyszóval mellett magadra is tudtad volna vállalni ezeket a szerepeket, hiába tűnt gyerekként olyan elképzelhetetlennek.
Aztán jött az a rengeteg kudarc nőként. Louisval is nehezen estél teherbe, de az ő születése után minden még nehezebb lett. A második lányod két éves korában halt meg, pedig Bernadette igazi szépség volt, imádtad, babusgattad, egészen addig, míg az a bizonyos baleset meg nem történt... te pedig magadat okoltad. A következő két terhességed mind rosszul végződött és soha többé nem tudtál önmagad lenni. A Morrow családban amúgy sem volt ritka az őrület, de te olyan jellegű bipoláris zavarokkal küzdöttél, hogy Jean Pierre halál után már képtelen voltál kordában tartani magadat.
Így hát, visszaköltöztél Louisval Angliába, a testvéred birtokára. És talán nem is emlékszel, de néha-néha egy-egy sötét pillanatodban mágiával is megkínoztad a saját fiadat. Ha pedig magaddal voltál, úgy érezted, sosem lesz olyan, amilyennek az apjával szántátok. Ezért megpróbáltad terelgetni, néha túl erőszakosan is... de te csak jót akarsz.

Megjegyzés: Olvasd el az előtörténetem több infóért!
Naplózva


Louis Soulier
Varázsló
*****


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2021. 05. 31. - 14:27:43 »
+5

DUNCAN GRAYNem: férfi
Kor: 17
Ház: Mardekár
Évfolyam: 7.
Vér: félvér
Hirdető: Louis Soulier
Avialany: Nick Fink (vagy más)

A karakterről:
Elsős korodtól kezdve ott voltál Seth Morrow-nak, félvér voltál egy aranyvérűekkel teli házban és ez biztonságot jelentett, főleg a háborús években. A családi háttered nem volt sohasem egyszerű, nem volt stabil körülötted semmit. Könnyebb volt meghúzni magad, elfogandi, hogy tőled is ugyanúgy rettegnek, mint attól a beteg sráctól... igen, igen, Morrow-tól. Az egész csak akkor kezdett némileg változni, mikor Louis Soulier-vel, Seth ötödéves unokatestvérével valami kialakult közöttetek. Sosem jártatok igazán, de beszélgettetek, megismerted, aztán egyik éjjel, mikor együtt szöktetek ki a klubhelyiségből, a holdfényben elcsattant az a csók is.
Csakhogy megint változtak a dolgok. Louis eltávolodott Morrow társaságától, új kapcsolata lett és még távolról is úgy tűnt, hogy boldog. Bár próbáltad nem kimutatni, hogy zavar, ott motoszkált benned az irigység. Aztán miután Bates, a vérfarkaskölyök, akit Seth "elrendezte" még januárban, megmarta Louis-t. Nem volt meglepő, hiszen a srácot egész tanévben piszkáltátok. Szóval nem, nem lepett meg... de az igen, hogy Louis-nak volt mersze lényegében Morrow ellen fordulni, akitől az egész iskola retteg. Csak nem rájöttél, hogy igaza van?

Megjegyzés: Részletekért írj pm-et, miután regisztráltál!
Naplózva


Charlie Oswin
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Farkasfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2021. 06. 10. - 07:52:29 »
+2

TOMMY
Nem: férfi
Kor: 16 - 17
Ház: ahova beosztanak
Évfolyam: 6.
Vér: mugli születésű / félvér
Foglalkozás: A Roxfort koboldjai basszusgitárosa
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Maxence Danet-Fauvel (módosítható!)

A karakterről:
Elég magadnak való srác vagy, aki finoman szólva is bajkeverőnek néz ki, én még is az egyik legjobb haveromként tekintek rád. Nem csak, hogy te tanítottál meg gitározni, hogy könnyeben írjak dalokat az együttesünknek, de te voltál az, aki a legtöbbet segített a megalapításkor. Te szervezted be Mattet, Ericet és Patricet is. Így hát összeállt A Roxfort koboldjai, én pedig énekes lehettem. Még a legmerészebb álmaiban sem gondoltam ilyesmire.
Egy kicsit olyan vagy nekem, mint egy nagytestvér, aki állandóan segít - pedig talán fiatalabb is vagy nálam -, csak rád számíthatok igazán az iskolában. Ettől függetlenül nem sokat tudok az életedről, a szüleidről, a családodról sosem beszélsz. Matt pedig azt mondta: "Inkább ne is faggatózz, Charlie! Tommynak nehéz gyerekkora volt." Hát nem tettem. Nem akartam beletiporni a lelkedve vagy sebeket felszakítani. Inkább csak hallgattam, ahogy Emmáról beszélsz, a lányról, akit megmentettél az Ostrom alatt egy halálfalótól. A lány azóta is epekedve bámult rád... de most komolyan Tommy, észrevetted, mennyire beléd zúgott?

Megjegyzéss: A vezetéknév szabadon válaszható.
Naplózva


Benjamin R. Fraser
Varázsló
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2021. 06. 29. - 09:00:03 »
+2

MARY FRASER
Nem: lány
Kor: 11
Ház: Mardekár/Griffendél
Évfolyam: első
Vér: arany
Hirdető: Renjamin R. Fraser
Avialany: Kristina Pimenova / Amelie Bea Smith

A karakterről:
Váratlanul érkeztél a családba, a rossz pletykák szerint nem is Dorothy és Michael gyermeke vagy. Ez azonban nem izgatja a családod többi tagját, mert mindenki imád és rajong érted. A bátyáid szinte elkényeztetnek, és élvezed, hogy minden figyelmet te kapsz. Nem szeretsz háttérbe szorulni, imádod, hogy körülötted forog a világ. Makacs és makrancos személyiség vagy, olyan aki hangot ad elég hevesen annak, ha szabályok közzé szorítják. Mindezek ellenére nem rohansz fejjel a falnak, megfontolt vagy és nyugodt. Hasonlóan ravasz és csavaros észjárásod van, mint az édesapádnak. A saját szabályaid szerint élsz. Néha túlontúl önző természeted van, de ha bármelyik barátod bajba kerül, szinte kérdezés nélkül magadra válalod a felelősséget, legyen az akármennyire is súlyos.
Idén szeptemberben kezded meg a Roxfortot, és alig várod.
Vajon a süveg egy újabb Griffendéles Frasert oszt be, vagy te leszel a második a családban, aki a Mardekárba kerül?

Megjegyzés: Olvasd át a Családfát több infóért! További részletek pm-ben!
Naplózva


Charlie Oswin
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Farkasfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2021. 07. 22. - 13:59:42 »
+2

DEBORAH OSWIN
Nem:
Kor: 42
Foglalkozás: Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályának munkatársa
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Félvér
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Katheryn Winnick

A karakterről:
Az Oswin család mindig is az egyik legnevesebb máguscsaládok közé tartozott, annak ellenére is, hogy nem voltak aranyvérűek. Deb, a szüleihez hasonlóan a Griffendél házat erősített és kiválóan végezte el a tanulmányait. Kiválóan teljesített a gyakorlati tárgyakban, és sok munka gyümölcseként az elméletben is remekül teljesített. A Griffendél Godrik Akadémia elvégzése után szinte azonnal állást kapott a Mágiaügyi Minisztériumban, a Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályán, így már egészen fiatalon Csehországba utazott dolgozni. Itt ismerkedett meg első férjével, Michal Onderkot. Tipikus rosszfiú volt, aki könnyedén elcsavarta a fiatal nő fejét, így hát Deborah Nezamyslice nevű helyen találta magát, terhesen. Első gyermeke, Charlie itt született meg... s csak ezt követően jött rá, mibe keveredett.
Az Odrerko család tagjai ugyanis egytől egyig vérfarkasok voltak, akik erős falkát alkotva Nezamyslice felett hatalmat tudta gyakorolni. Deborah férje, Michal egyre agresszívabb lett, így a nő tudta, hogy menekülnie kell. Fiát meg akarta menteni a rá váró jövőtől. Így hát megszöktek és Deborah visszatért Londonba, hogy ott nevelje fel a fiát. Mágikus Balesetek és Katasztrófák Főosztályán kapott munkát és védelmet ígért nekik a minisztérium. Így ismerkedett meg a David Andrews nevű aurorral, aki második gyermeke, a most 7 éves Miriam édesapja lett. Azóta is boldogan élnek, bár Deb rendkívül tart egy újabb házasságtól és a vérfarkas famíliától, akiket a hátamögött hagyott...
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2023. 03. 20. - 09:11:49
Az oldal 0.179 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.