+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Vadrandi-vonal
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Vadrandi-vonal  (Megtekintve 2009 alkalommal)

Naida Becker
Hugrabug
*


Kis méregzsák

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2018. 11. 24. - 00:59:17 »
0

Jelentkezem! :3
Naplózva

Christopher Cartwright
Varázsló
*****


tolvajvezér

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2018. 12. 01. - 17:47:26 »
0

becsúszom egy körre!
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #47 Dátum: 2018. 12. 01. - 19:29:04 »
+1

Olivia – Elliot
(Nathaniel Forest pennájából)

Elliot szívében ott lüktetett a tökéletes boldogság érzése, ahogy hallotta a kis arany óra kapcsának nyílódó hangját. Már érezte a győzelem ízét, mikor a kecses csukló, és így egyben a karkötő becses tulajdonosa lenézett és meglátta, ahogy családi örökségét épp leemelik bőréről a fehéres ujjak. – Tolvaj! – Sikoltott fel, szinte fülsértő hangján majdhogynem Elliot fülébe kiáltva, és már lendítette is táskáját a férfi felé. Elliotnak nem volt hát más választása, mint menekülni és eme tevékenysége közben beugrott a közeli női ruhaszalon ajtaján, gondolván, ott éppenséggel senki sem fogja keresni…
Oliviának jól indult a napja. Kellemes vásárolgatásnak nézett elébe a napsütéses, de hideg téli utcán. Úgy érezte a napjában csakis egyetlen nehézség lehet, eldönteni, hogy kék muszlin ruhát, vagy épp a barackszín selyemfelsőt válassza. Kezeivel épp a két különböző ruha anyagán simított végig a női ruhaszalonban, mikor oldalról felsejlett egy gyorsan közeledő feketés folt.

Naida- Christopher

Csak nem... csak nem Miss Applerose az? Csak nem ő szőkéllik éppen ott a Három Seprű ajtajában? Christopher biztos volt benne, hogy a gazdag örökösnőt pillantotta meg, akiről Mr. O'Mara már oly' sokszor mesélt. Azonnal lelki szemei elé villant az eszményi smaragdékszer képe, amit a hölgyemény bizonyosan a télikabát alatt rejtegetett. Naidának persze fogalma sem volt, hogy mennyire is hasonlít Isabel Applerose-ra. Nyugodtan várta legjobb barátnőjét, a szokásos roxmortsi vajsörre. Így hát nem igazán tudta mire vélni, hogy a jóképű férfi miért lépett oda hozzá azzal a kérdéssel: - Meghívhatom egy kellemes italra? Mielőtt még szólni tudott volna Mr. Cartwright cseppet sem úriemberhez méltóan betuszkolta a kocsma ajtaján, hogy a családi vagyonról faggassa, nem restellve oldalához szorítani varázspálcáját.

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
NaplózvaLottie A. Lowell
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #48 Dátum: 2018. 12. 19. - 13:24:13 »
+1

Én akarok. Akarok! Mosolyog
Naplózva


Daniel O'Mara
(N)JK
*****


A Medimágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #49 Dátum: 2018. 12. 28. - 19:00:02 »
0

Jelen.
Naplózva


Héloise Gauthier
Hollóhát
*


hagyjuk inkább

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #50 Dátum: 2018. 12. 28. - 22:34:41 »
0

Jó, csapassuk  Vigyorog
Naplózva


Sara Wattle
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #51 Dátum: 2019. 01. 13. - 12:27:55 »
0

Nézzük, hogy mi kerekedik ebből.  kacsint
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #52 Dátum: 2019. 01. 13. - 18:06:10 »
+1

Héli – Lottie


Egy újabb csajos nap! – gondolta magában nagy lelkesen Miss Lowell, ahogy végig sietett a roxmortsi főutcán, hogy betérjen a Gyöngyzug Teaház és Jósda meleget adó helyiségébe. Már befészkelte a gondolataiba magát kedvenc cseresznyevirágos teájának rózsaszínes árnyalata is, mikor belökte az ajtót. Arra persze nem számított, hogy ezzel a lendülettel nem csak, hogy beront az épületbe, de egyenesen képen találja a kifelé igyekvő Miss Gauthier-t is. A lány ugyan felkiálltott fájdalmában, de ezt a mi kis színésznőnk nem hallotta meg a teaház zajában. Így hát könnyedén átlépte a küszöböt, hogy asztalt szerezzen magának. Ám ez a mozdulat sem volt szerencsés. Csinos kabátjaik ugyanis összeakadtak, így egyikük sem tudott eltűnni a baleset helyszínéről. Csak nem cicaharc lesz ebből?

Sara - Daniel

Mr. Daniel O’Mara mindig is bátor volt, ha hölgytársaságról volt szó. Könnyen ismerkedett, szeretett beszélgetni. A könnyed témáktól, a mélyrehatókig, bármit szívesen fogadott. Felesége halála óta azonban ez volt… illetve lett volna az első randevúja, ami még csak nem is az ő ötlete volt! De nem ám, hanem az egyik Mungóbeli kolleganő fejéből pattant ki, hogy ideje kirángatni több, mint egy év után a mi szeretett Mr. O’Marának a szerelem nélküli szürke hétköznapokból. Így hát beült a Három Seprűbe, a pult mellé, ahol annak a bizonyos találkozónak meg kellett volna esnie… meg kellett volna, de csak nem jelent meg a nem éppen dekoratív, de annál kellemesebb hölgyemény. Helyett egy jó adag vajsör landolt az ölében, ami a mi kedves Wattle kisasszonyunktól származott, ugyanis kisiklott ujjai közül a pultról elvett pohár. Hát volt már ilyen peches roxmortsi hétvégéje a leányzónak?

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
NaplózvaChristopher Cartwright
Varázsló
*****


tolvajvezér

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #53 Dátum: 2019. 01. 17. - 17:02:21 »
0

Az előző nem jött össze, szóval beneveznék egy újra...
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 12. 24. - 02:08:20
Az oldal 0.076 másodperc alatt készült el 36 lekéréssel.