+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Vadrandi-vonal
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Vadrandi-vonal  (Megtekintve 1493 alkalommal)

Naida Becker
Hugrabug
*


Kis méregzsák

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2018. 11. 24. - 00:59:17 »
0

Jelentkezem! :3
Naplózva

Christopher Cartwright
Varázsló
*****


tolvajvezér

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2018. 12. 01. - 17:47:26 »
0

becsúszom egy körre!
Naplózva

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #47 Dátum: 2018. 12. 01. - 19:29:04 »
+1

Olivia – Elliot
(Nathaniel Forest pennájából)

Elliot szívében ott lüktetett a tökéletes boldogság érzése, ahogy hallotta a kis arany óra kapcsának nyílódó hangját. Már érezte a győzelem ízét, mikor a kecses csukló, és így egyben a karkötő becses tulajdonosa lenézett és meglátta, ahogy családi örökségét épp leemelik bőréről a fehéres ujjak. – Tolvaj! – Sikoltott fel, szinte fülsértő hangján majdhogynem Elliot fülébe kiáltva, és már lendítette is táskáját a férfi felé. Elliotnak nem volt hát más választása, mint menekülni és eme tevékenysége közben beugrott a közeli női ruhaszalon ajtaján, gondolván, ott éppenséggel senki sem fogja keresni…
Oliviának jól indult a napja. Kellemes vásárolgatásnak nézett elébe a napsütéses, de hideg téli utcán. Úgy érezte a napjában csakis egyetlen nehézség lehet, eldönteni, hogy kék muszlin ruhát, vagy épp a barackszín selyemfelsőt válassza. Kezeivel épp a két különböző ruha anyagán simított végig a női ruhaszalonban, mikor oldalról felsejlett egy gyorsan közeledő feketés folt.
lehet túltoltam

Naida- Christopher

Csak nem... csak nem Miss Applerose az? Csak nem ő szőkéllik éppen ott a Három Seprű ajtajában? Christopher biztos volt benne, hogy a gazdag örökösnőt pillantotta meg, akiről Mr. O'Mara már oly' sokszor mesélt. Azonnal lelki szemei elé villant az eszményi smaragdékszer képe, amit a hölgyemény bizonyosan a télikabát alatt rejtegetett. Naidának persze fogalma sem volt, hogy mennyire is hasonlít Isabel Applerose-ra. Nyugodtan várta legjobb barátnőjét, a szokásos roxmortsi vajsörre. Így hát nem igazán tudta mire vélni, hogy a jóképű férfi miért lépett oda hozzá azzal a kérdéssel: - Meghívhatom egy kellemes italra? Mielőtt még szólni tudott volna Mr. Cartwright cseppet sem úriemberhez méltóan betuszkolta a kocsma ajtaján, hogy a családi vagyonról faggassa, nem restellve oldalához szorítani varázspálcáját.

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 2.467 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.