Griffendél szappanopera
Dakota Bourgh [18:36]:Longbottom cuki
Izabel Bishop [18:37]:persze, a barnafejű pókmajom is cuki, mégsem randizom vele
Dakota Bourgh [18:38]:hát ha VELED kéne randiznom akkor biztos úgy érezném magam, mint egy barnafejű pókmajommal
Dakota Bourgh [18:38]:pont annyira vagy civilizált
Dakota Bourgh [18:39]:a tesódba és longbottomba legalább van vlmi emberség
Joanne B. Martin [18:39]:naaaaa, ez csúnya volt, Dakota
Dakota Bourgh [18:39]:és utóbbi mégsem véletlenül került a griffendélbe
Dakota Bourgh [18:40]:ááá ne aggódj Jo izával nagyon is szeretjük egymást, ez csak baráti hecc... IGAZ? ?
Athalea Lestrange [18:40]:*csöndesen kuncogva figyeli a grifisek szappanoperáját*
Joanne B. Martin [18:41]:én nem aggódom, majd ha gyerekem lesz előneveddaterhesképetelenaaaa
Izabel Bishop [18:41]:pont annyira vagyok civilizált, h nehogy egyszer engem is randira hívj
Izabel Bishop [18:42]:hovatovább két lépés távolság a bátyámtól. te sem akarhatod, h egyszer a jövőben rokonok legyünk....
Dakota Bourgh [18:42]:

bocs, de lánynak vagy nevezhető (félig-meddig) szóval nem is akarnálak
Dakota Bourgh [18:43]:pedig már elkéozeltem magunkat ahogy egymás mellett tologatjuk a babakocsiainkat
Izabel Bishop [18:43]:na és melyik félig vgayok lány, Da-Ko-Ta?
Dakota Bourgh [18:44]:a tesód meg örülhet egy ilyen csajnak, mint én
Joanne B. Martin [18:44]:mint független bíróság, amondó vagyok, Dakota haja sem hosszabb Izáénál
Dakota Bourgh [18:44]:nyaktól lefelé és térdtől fölfelé
Izabel Bishop [18:45]:a tesóm mellé majd odaállítok egy falétrát, észre sem veszi a különbséget. tán kevésbé szálkás is lesz, mint te
Izabel Bishop [18:46]:tehát a fejem és a lábam fiú. hát értem, h téged miért nem a Hollóhátba osztott a Süveg