+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Hivatalos karakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hivatalos karakterek  (Megtekintve 18098 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2022. 03. 06. - 21:11:06 »
+1

HENRY JAMES MIROL
Nem:Férfi
Kor: 33
Foglalkozás: Titkár
Munkahely: Mágikus Szeszélyügyi Főosztály, Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Félvér / Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Nick Slater

A karakterről:
Henry Abbot – Hannah Abbot unokatestvére – egy átlagos család, átlagos gyermekeként jött a világra. Sosem volt kiemelkedően tehetséges semmiben. Tanárai is átlaggyerekként nyilatkoztak róla, erre utalnak viszonylag közepes eredményei is. Henry azonban egy dologban mégis csak kiemelkedőbb volt a többi kölyöknél: törtető volt. Amit akart ilyen vagy olyan módon, de megszerezte. A Roxfort után külföldre került, ott kezdett el tanulni, így kikerült mind a család, mind az angol mágustársadalom látóköréből. A diplomáciai szak elvégzése után, tért vissza Angliába. Londonba
érkezve már háborús körülményeket találta, elhelyezkedni lehetetlen volt. Végül, hosszas bújkálás után mosolygott rá a szerencse, mikor egy nagyobb csetepatét megúszva bukkant arra a bizonyos holttestre.
Ám őt nem az összeroncsolódott maradvány érdekelte, hanem a nyakában csillogó, kissé bepiszkolódott Mirol medál. Akkor még nem gondolta volna, hogy ilyen könnyen tör utat magának újdonsült ékszerével és nevével. Aranyvérűként minden sokkal könnyebbnek bizonyult. Máris az új Főosztály vezetőjének titkára lett, aki minden fontosabb ügyben részt vett és szinte a markában érzhette az előléptetést. Csupán az életben  maradt Mirolok kezdtek gyanakodni a különös, ismeretlen  rokon iránt és máris magánnyomozók, talán bérgyilkosok is jártak a nyomába.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:46:15 »
+2

NORA HARRIS
Nem: Lány
Kor: 15 - 16
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 5.
Vér: Mugli születésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Joey King

A karakterről:
Nora mindig is úgy érezte, hogy teljesítenie kell a Roxfortban, ha már hátrányból indul. Hátrányból, mert mugli születésű és nem varázsló dinasztiából származik. Bár édesanyja sosem beszélt neki az apjáról, hiába faggatózott, így persze benne volt a pakliban mindig is, hogy valójában félvér. Ella Harris csupán annyit osztott meg lányával, hogy az apja egy veszélyes ember és jobb, ha nem tud róla semmit. Nora ezzel a válasszal sosem volt teljesen elégedett, de túlságosan szerette a keményen dolgozó asszonyt ahhoz, hogy kérdéseivel zaklassa.
A Roxfortba könnyen beilleszkedett, annak ellenére is, hogy a háború híre kicsit elrettentette... hiszen akár őt is megölhették volna hasonló helyzetben. Nora éppen az események után került a varázsvilágba, így csak a történtek romjait láthatta. A lány persze végül beilleszkedett, olyannyira, hogy még barátai is lettek. A Hugrabug vidám társasága tökéletesen az övé volt. Így hát nem is csoda, hogy ötödik évére prefektussá is választották. Könnyed, jókedvű személyiségét csak azok a bizonyos levelek kavarták meg, aminek a végén az szerepelt aláírásként "az apád."
Nora próbálta elnyomni a kellemetlen érzéseket, amiket a levelek okoztak. Így hát elindította a Roxfort iskolaújságát is, hogy cikkírással foglalja el magát a magányos órákban.

Megjegyzés: A karakter már rendelkezik profillal. Örökbefogadáshoz keresd a STAFF tagjait!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:47:07 »
+4

SALLY ADDAMS
Nem: Lány
Kor: 16 - 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: 6.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Alisha Boe

A karakterről:
Sally Addams élete sosem volt egyszerű, hiszen családja komolyan elszegényedett Voldemort első felemelkedése alatt. Az előtt az Addams család tagjai közül számos medimágus került ki, ám Evan Addams, Sally nagybátyja rossz társaságba keveredett. A családot nem csak a halálfalók, hanem a minisztérium is megbűntette alvilági tevékenysége miatt. Leonard, a lány édesapja alig kapott munkát az aurorok között, így végül unalmas, irodai munkára kényszerült. Ezen pedig az sem javított, hogy a háború alatt a halálfalók Evan bűneiért komolyan üldözték a rokonságot. Hogy mit tett Evan? Hol Voldemortnak, hol a Főnix Rendjének kémkedett, ám a lebukás súlyos árakkal járt. Mindkét oldalról jött a bizalomvesztés, ami az egész családot megbélyegezte végül.
Sally jövőképe egészen magába omlott, ám a Roxfort esélyt adott neki. Nora Harris barátságával a lány részt vett az iskola egyik lapjának beindításában és kiderült, remek fotós és bizony az íráshoz is ért. Egyre népszerűbb lett a tanulók körében, szívesen válaszoltak még az interjúk alkalmával fenntett kérdésekre is szívesen válaszoltak. Ráadásul az ötödik évfolyamban, majd a hatodikban is megválasztották prfektusnak. Így hát úgy tűnt Sally élete sínen van, egészen addig, míg egy hónapja apját az Azkabanba nem zárták háborús bűnök gyanújával.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:47:35 »
+3

SIMON COX


Nem: Fiú
Kor: 15 - 16
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 5.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Dylan Minnette

A karakterről:
Simon sosem volt különösebben nagymenő vagy helyes. Amolyan magának való, csendes, állandóan könyveket bújó srác volt, akit legeljebb a legjobb barátja, Alex rángatott bele ebbe-abba. Igen, Alex igazi bajkeverő volt, Simon meg úgy követte, mint valami kiskutya. A Roxfort előtt nem igazán voltak barátai és odahaza, a kis mágus közösségben sem tudott soha beilleszkedni, hiába piszkálta az anyja állandóan azzal, menjen és játszon a szomszéd srácokkal. Neki ezek erőltetettek voltak és ha oda is ment hozzájuk, a végén közölte velük, milyen unalmasak. Jól el is verték általában.
Nem gondolta volna, hogy valaha lesznek barátai. Alex viszont magától ment oda hozzá az első napon, kérdezte meg, hogy van-e egy kölcsönpennája, mert ő beletörte a sajátját Sally Addams fülébe, mikor meg akarta csiklandozni. Így hát a legrosszabb társaságban volt, mégis felhőtlenül boldog és szép lassan ő maga is ellazult. Eljárt bulizni, kiszökött esténként csak iszogatni a tiltot rengeteg mellé. Azótán persze jól le is buktak, ami miatt Simon is a hivatalos rendbontók közé tartozott és már azért is megbüntették, ha csak elesett a saját lábában.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:48:06 »
+3

ALEXANDER SMITH


Nem: Fiú
Kor: 14 - 15
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 4.
Vér:  Aranyvérű
Hirdető: STAFF
Avialany: Finn Wolfhard

A karakterről:
Alexander Smith a neves aranyvérű család szeme fénye, pedig sosem öltözködött kifejezetten rendezetten, a haja pedig ezer felé állt. Ő persze ezt szerette, sőt direkt még fokozta mindezt, hiszen ő csak és kizárólag a művészetnek élt és a példaképe nem más volt, mint a Walpurgis lányainak front embere Myron Wormtail. Éppen a Roxfort megkezdése előtt jutott el a híres együttes egyik fellépésére, amikor azonnal a zene szerelmesévé vált és eldöntötte: ha nagy lesz, saját együttest alapít.
A Roxfortba kerülését követően gitározni tanult, énekórákra járt. Az első évében azonnal összebarátkozott Simon Cox-szal, egy csendes hollóhátassal, aki szívesen végig hallgatta minden mondandóját, sőt általában csak egyetértően hümmögött. Sőt odáig fajultak a dolgok, hogy a fiú végül elkísérte az iskolai bulikba is. Persze Alex érezhette volna magát kellemetlenül, amiért szegényt állandóan bajba keverte, de nem... cseppet sem. Sőt! Örült, hogy nem egyedül raboskodik a bűntetőmunkákkal.
Alex élete persze csak akkor borult fel igazán, mikor 2002 nyarán a karótnyelt nagybátyja, Oliver Smith roxforti tanár lett. Az évfolyamtársai állandóan szidták a férfi kegyetlenkedései miatt, pedig aztán ő sem volt kivételezett helyzetben. Minden leckehiányért levonták tőle is a pontokat, ráadásul álladóan Troll került a dolgozatai tetejére értékelés gyanánt. Nem. Alex cseppet sem volt boldog ettől a változástól.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2022. 05. 12. - 19:27:08 »
+2

BROOKE SWEENEY


Nem: Lány
Kor: 14 - 15
Ház: Ahova beosztanak
Évfolyam: 4.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Hannah Murray

A karakterről:
Brooke Sweeney külsőre talán egy törékeny lánynak tűnhet, de az emberek nem is gondolják, mennyire messzire áll ez az igazságtól. Brooke félvér családból származik. Édesanyja szülővárosukban nyitott egy fogadót, édesapja pedig a Kenmare Kestrels kviddicscsapat terelője. Brooke már kora gyermekkora óta kijárt édesapja összes meccsére, így nem volt senki meglepve, mikor kiderült, maga Brooke is igazán ígéretes tehetség. Mióta bekerült az iskolai csapatba, minden szabadidejét a gyakorlásnak szenteli, felnőtt korában ő is profi játékos szeretne lenni. Nem szereti, ha bárhol is kivételeznek vele, meg akarja mutatni, hogy minden sikert, amit elér, saját magának köszönheti, mindig a tökéletességre törekszik az élete minden területén. Egyszer harmadikban kapott egy elfogadhatót bájitaltanból, utána büntetésből egy hétig töklén élt. Pechére pont azon a hétvégén volt meccs, ahol Brooke egyszerűen leájult a seprűről. De a show persze nem állhat le, egy kis cukros víz után visszapattant, hogy nyerjenek.  
Kedves és határozott személyisége van, szeret vezető szerepben is bizonyítani, bár néha hajlamos parancsolgatni a többieknek. Jól tudja társait irányítani, ha a csapatban nézeteltérés adódik, Brooke hamar rendet tesz.
De nem csak a kvidiccsben tart rendet, a romantika terén sem tétovázik. Ha kiszemel magának egy fiút, azt hamarosan meg is szerzi. Ki tudna ellenálni a tökéletesre fejlesztett mosolyának? De vajon ez a mosoly valódi, vagy rejteget valamit?
Az ostrom alatt Mr. és Mrs. Sweeney ideiglenesen egy amerikai jóbarátjuknál bújtak el. A szép nagy ház, ami eddig  igazi otthon volt, veszélyessé vált, miután az halálfalók többször is felkeresték, hátha otthon találják feleségét. Édesanyja halálra rémült, az ajtókat ötpercenként ellenőrizte rendesen be vannak e zárva, és vártak. Néha még most is álmodik róla, hogy őt keresik. Pszichológushoz nem mehet, a pszichomedimágusokban nem bízik, így maradtak a nyugtató teák, amiket a férje főz neki. Brooke akkor még nem igazn értette, mi is történt, és...és most?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2022. 08. 01. - 07:09:04 »
+2

DAHLIA ROBERTS
Nem:
Kor: 49
Foglalkozás: iskolapszicho-medimágus
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Amy Adams

A karakterről:
Dahlia szakmájának egyik legjobbja volt. Kutatási területe a gyermekkori traumák, és azoknak a feldolgozása. Különösen nagy specialistája az aranyvérű családok gyerekei, akik a szülői hatalom és a saját maguk személyiségének háttérbe szorítása miatt számtalan lelki gonddal küzdenek.
Dahlia élete egészen átlagosnak volt mondható. Édesanyja és édesapja is varázslók voltak. A Roxfortban általában szörnyen megviselte az az erőszak, amit az aranyvérű gyerekek felől tapasztalt a többi társa felé. Lelkileg megviselte az emberek bármilyen fokú bántalmazása. Egyre inkább szerette volna megérteni azt, miért vetítik ki az erőszakot ennyire a nemesebb családból való diákok. Éleslátása és az előítéletes mentes gondolkodása lehetővé tette számára azt a fajta nyitottságot, amivel képes volt kezelni az elmérgesedett helyzeteket. Kamaszkorában beleszeretett Dorian Malfoyba, aki a Malfoy családi egyik oldalágának volt a tagja. A fiú kegyetlenkedései mögött egy sérült, sebzett jellem bújt meg, ám hiába szerették meg egymást, sosem lehettek iagzán együtt a családi különbözőségek ellenére.
A varázslóháborúban aktívan részt vett a mugli származású családok bújtatásában és védelmében. Egy ilyen alkalommal rontottak rá a halálfalók, amikor a határon túlra próbált szöktetni egy srávérű családot. A halálfalók Dahliat megkínozták, és a család tagjait megölték. Ez olyan nagyon megviselte  a nőt, hogy képtelen volt visszatérni a szakmájához. Minerva McGalagony azonban nemrég felkeresve állást ajánlott neki, hiszen egy igazi szakmai tekintélynek számít.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2022. 08. 01. - 07:09:23 »
+2

DAPHNÉ DODONUS
Nem:
Kor: 34
Foglalkozás: Jóslástan tanárnő
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Zoë Kravitz


A karakterről:
Daphné a híres Tycho Dodonus egyenes ági leszármazottja, egészen pontosan az egyik unokája. A család a görög Dodona nevű településről származik, ahol évszázadokon át híres jósda állt. A család majdnem minden tagja rendelkezik a látás képességével, ám vannak akiknél ez erősebben jelentkezik. Talán Daphné az egyik legkiemelkedőbb tehetség az elmúlt húsz esztendőben, így tanítását még nagyapja is megtámogatta.
Daphné tizenöt éves kora óta számos olyan próféciát adott híresebb embereknek, amik végül tényleg valóra vártak. Húsz éves korától kezdve pedig nagyapja mellett tudományos téren is elkezdett tevékenykedni, később pedig önállóan jelentetett meg a Jóslástan terén tudományos könyveket, melyek a csillag- és tenyérjóslással foglalkoztak.
Daphné tehetségének köszönhetően hamar a társasági élet középpontjába került. Harminc évesen férjhez is ment Drake Abbothoz, ám a házasságuk alig két év után tönkrement. Daphné pedig ismét magára maradt és minden erejével a munkájába temetkezett. Drake a mai napig fel-felbukkan az életében, hogy egyéjszakás kalandokkal örvendeztessék meg magukat, ám azt szinte észre sem veszi, hogy ez érzelmileg mennyire megviseli a volt-feleségét.
Daphné időközben megismerkedett Sebastian Monstroval, a Szeszélyügyi főosztály vezetőjével. A férfit egyenesen lenyűgözőnek tartja, ám sejti, semmi esélye nincsen nála. Ebből az évődésből rángatta ki Minerva McGalagony, aki Jóslástan tanárnőnek kérte fel, hogy felváltva tartsák az órát a még gyengélkedő Sybill Trelawney professzorral.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2022. 12. 04. - 15:49:29 »
+1

CHARLOTTE MONSTRO
Nem:
Kor: 14
Ház: Mardekár
Évfolyam: 4.
Vér: Aranyvérű
Hirdető: STAFF
Avialany: Casimere Jollette


A karakterről:
Azt mondják, hogy Montsroék sosem változnak. Akkor sem, ha már elpusztult a rossz és az egyik rokonuk a Szeszélyügyi Főosztály vezetését is elnyerte. Charlotte nem egyszer fültanúja lehetett, ahogy összesúgtak a háta mögött, amiért ezt a vezetéknevet viselte. Ostobának tartották, aki másra nem is jó, mint valaki követésére... ó és mennyire igazuk is volt. Az ő vérében is ott volt, ami a szülei vérében és ami az előző generációkéban is.
Egy este, éppen tavaly nyáron, arra ébredt fel, hogy borzasztóan kapar a torka. Le kellett hát mennie a kastély alagsorában található konyhába, hogy vizet szerezzen. Nem zavarta a séta, mert estére mindig kellemesen lehűlt a kastély és jól esett a tikkasztó napok után. Csakhogy az az este semmiképpen nem volt kellemes. Ahogy elhaladt az étkező előtt, benézve az ajtószárnyak közötti résen maszkos, csuklyás alakokat pillantott meg. Érezte, hogy valami rossz történik, hogy a szülei valamibe belekeveredtek. Egy része szinte be akart törni, ám a házimanójuk, Durci éppen ekkor elkapta a kezét. "Kisasszony, ezekből jobb kimaradni." Suttogta. Charlotte máskor ellökte volna magától, ám ezúttal hagyta magát a konyhába vezetni. Nem kérdezősködött, ám ahogy megszaporodtak a csuklyások támadásáról szóló cikkek, érezte, mekkora veszélyben van a családja. Valami rosszba nyúltak bele.
Az iskolában is olyan volt, mint egy holdkóros. Nem tudott figyelni az órákra és a barátaira, az egész év olyan furcsán komorrá vált, pedig imádta a Roxfortot.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2022. 12. 04. - 16:03:52 »
+1

CORA CHAPMAN
Nem:
Kor: 16
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 5.
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Katherine Langford


A karakterről:
Ki gondolná, hogy a mindig mosolygós Cora otthoni élete nem éppen a legjobb? Az órákon tündökölt, másokkal kedves volt és bár a pletykálásból alaposan kivette a részét, alapvetően rendes lány volt. A legtöbb fiú még megközelíthetőnek is tartott, mert nem járt állandóan falkában a többi lánnyal, s velük is ugyanolyan kedélyesen csevegett. Egyszóval elég népszerű volt, minden Roxmortsban tölthető hétvégén volt programja valakivel, randik, forrócsokizások, a Szellemszállásba való beszökés.
Azonban, ha a nyári szünetben hazament, Cora sosem mosolygott. A háború idején édesapja, Caleb Chapman, a mugli születéső varázsló súlyos sérüléseket szenvedett mentálisan. A férfit ugyanis Crucioval kínozták meg gyermekei és felesége szeme láttára. Mindezt azért, mert a mocskos vérével bemocskolta Genevieve Flintet, a feleségét. Genevieve természetesen aranyvérű családból származott, ahogy az a nevéből sejthető volt és a szülei akarata ellenére szökött meg Calebbel a Roxfort után. Corával együtt négy gyermekük született és bár végtelen szegénységben éltek, mindig  boldogok voltak. A nő még a sérülése után is szerelemmel viseltetett a férfi iránt és gondozta, mikor szüksége volt rá.
Cora felnézett az anyjára, amiért ilyen áldozatot hozott, de gyűlölt otthon lenni. Úgy érezte, ez a légkör egyenesen megfojtja. Ezért hát, a Roxfortban egészen másmilyen volt.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2022. 12. 04. - 16:17:57 »
+1

PATRICK PINKLETOWN
Nem: férfi
Kor: 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: 6.
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Greg Sulkin

A karakterről:
Patrick Pinkletown... hány lány rebegte már ezt a nevet, na meg néhány fogó, az ellenséges csapatból, akit a srác finoman letaszított a seprűről. A Griffendél fogója ugyanis arról volt híres, hogy bárkit képes volt agresszív játékstílusával kibillenteni a nyeregből, csak azért, hogy a csapata nyerjen. Nem csoda, hogy többen egyenesen rettegtek kiállni ellene. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag erősebb és nagyobb volt mindenki másnál, annak ellenére is, hogy termete nem éppen illet fogóhoz.
A fiú mindig csendes és mogorva volt, amitől a legtöbb lány csak még inkább elalélt. Igen. Ki ne imádná a mindig hűvös srácokat. Csakhogy Patricknek erre minden oka megvolt. A szülei sosem foglalkoztak vele igazán, mindketten komoly munkát folytattak a Szent Mungóban, és elvárás volt, hogy ő is hasonló babérokra törjön. Ha rosszjegyet kapott megbüntették, ha panaszt hallottak rá, nem mehetett egész nyáron sehova. Így hát Patrick szigorú szabályok között élt és szülei merevsége rá is hatással volt.
Kamaszfiú létére nagyjából katonás rendben élt. A dolgai, a külseje, az egész viselkedése furcsán rendezett volt, már-már túlzottan is tökéletes képet keltett. Ez a fiúk között pedig egyenesen rivalizálást váltott ki. A legtöbben Pinkletownt akarták megközelíteni külsőségekben.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2022. 12. 04. - 16:29:09 »
+1

IAN EASTWICK
Nem: férfi
Kor: 15
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 5.
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Tom Holland

A karakterről:
Ian mindig is amolyan magának való, könyvmoly alkat volt. Gyerekkora óta magával ragadták a könyvek. Talán azért, mert a nagyapjának a skót varázslónegyedben volt egy igencsak híres könyvesboltja, az Eastwick-i Krónikák, ahol mindenféle ősrégi könyvet árultak. A mágikus irodalom nagyját ezért már a Roxfort előtt volt lehetősége kiolvasni és éppen itt került az első kviddics-szakkönyv is kezeibe. Először a különböző seprűk sebessége érdekelte, aztán felült egyre és rájött, nem csak elméletileg nagyon érdekes a repülés, de egyenesen felszabadít. A levegőben ugyanis nem gondolkodott, csak száguldott és ösztönösen cselekedett.
Ian másodévesen került be a Hollóhát csapatába, hajtóként. Voltak nála tehetségesebbek, ám ő éppen elég törekvő volt ahhoz, hogy egyre jobban és jobban teljesítsen. A célja pedig nem volt más, minthogy az egyik komolyabb csapatba nyerjen felvételt a R.A.V.A.SZ letétele után. Annyira koncentrált erre, hogy észre sem vette, ahogy a szülei házassága megromlott és apjával magára maradt a skót kisvárosi házukban. Anyja, Violet soha többé nem került ugyanis elő, az apja pedig azt mondta, a Szeszély mászott bele a fejébe. Ahogy Ian nőtt, egyre biztosabb volt benne, hogy a Rendre gondolhat a férfi valójában, ám sosem kérdezett. A nyarakat a nagyapja üzletében töltötte a szünetről pedig alig járt haza.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2023. 02. 18. - 13:33:32 »
+2

MADAM ROSALINE BOWLEY
Nem:
Kor: 36
Foglalkozás: Kocsmáros, résztulajdonos
Munkahely: Három Seprű
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: May Calamawy (megegyezés alapján módosítható)

A karakterről:
Madam Rosmerta után Madam Rosaline? Klisésnek hangzik, ám nem Miss Bowley döntött úgy, hogy távoli unokatestvére után rá is így hivatkozzanak. Egyszerűen csak ráragadt, mióta átvette a Három Seprű vezetését Roxmortsban, háborúban elhunyt rokona után. Rosalie nyitott, nagyszájú személyisége meggyorsította, hogy a vendégek ugyanúgy elfogadják őt is. Ma már a helyi pletykák kiapadhatatlan forrása a hölgyemény és bizony ha valaki munkát kínál vagy éppen keres, akkor nála érdemes először érdeklődni. Madam Rosalie ugyanis mindent tud a Roxmorts környéki lehetőségekről.
De milyen személyiség lapul a falu szívének álarca mögött? Rosalie egyedülálló anya, kislánya nem rég kezdte a Roxfortot, férjét pedig a háború előtt veszítette el. Mostanra persze úgy érzi, hogy igenis megengedhetne magának egy kis boldogságot ő is, ám a kocsmatöltelékek és roxforti diákok társaságában erre nem sok kilátása van. Jóformán beletemetkezett a munkájába az elmúlt években, elnyomva minden fájó érzést.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 06. 19. - 09:15:24
Az oldal 0.13 másodperc alatt készült el 40 lekéréssel.