+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Hivatalos karakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hivatalos karakterek  (Megtekintve 17895 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2013. 07. 24. - 16:59:59 »
+9

Hivatalos karakterek

Itt, az Örökbefogadóban egy nagy asztalnál várakoznak azok a karakterek,
akiket szabadon bárki elvihet.

Hogyan fogadjak örökbe?

Mi sem egyszerűbb!
Pusztán regisztrálj a választott karakter nevével, majd staffos karakter esetén
vedd fel a kapcsolatot valamelyik moderátorral vagy adminisztrátorral.

Felhívnánk a figyelmet az úgynevezett kéthetes szabályunkra:
amennyiben regisztrálsz egy lombikkarit, de két héten belül nem
érkezik hozzá előtörténet, töröljük a regisztrációt. Nem szeretnénk,
ha a karakteralkotás átmenne stipi-stopi játékba. Amennyiben több időre
van szükséged, kérlek, írj valamelyik staff tagnak, hogy mennyi plusz időre van szükséged még.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 05. 28. - 20:02:29 »
0

HEAVEN ROWLEYNem:
Kor: 40
Foglalkozás: Számmisztika tanárnő
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Félvér
Hirdető: Staff
Avialany: Cameron Diaz

A karakterről:
Heaven mindig a társaság lelke volt. A lány, aki ragyogott az örömtől és örök optimizmusától mindenki jobb kedvre derült. Nem is csoda, hiszen a lány a kor szelleméhez igazodva tinédzser korát jóformán muglik között töltötte, legalábbis a nyári szünetek alkalmával, s belekóstolt az élet minden egyes kis örömébe. Sosem lázadt, nem látta, hogy mégis miért kéne lázadni. Ő egyszerűen csak élte az életét, nem törődve azzal, hogy mit hoz a jövő.
Ötödikben azonban meghúzták szinte minden tárgyból, ezután pedig már a szülei sem hagyták figyelmen kívül lányukat, s szűkebbre fogták a nadrágszíjat. Heaven kénytelen volt tanulni, különben nem kapott semmi zsebpénzt, és amikor otthon volt, akkor sem hagyhatta el a házat, tanulnia kellett. Így következett az be, hogy életében először elkezdte érdekelni a tananyag. A kényszerített körülmények áldozata lett, s egy éven belül tisztességes eredményeket szerzett az RBF vizsgáin, ezután pedig könnyűszerrel vette az akadályokat, hetedik végén házának egyik legjobbjaként végzett.

Kedvence a számmisztika volt, így ezzel tanult tovább, tanár szeretett volna lenni. Leginkább azért, mert viszonya volt az akkori számmisztika tanárral, s tetszetős volt számára egy hasonló karrier, az egyetem után azonban nem sikerült neki bekerülni, s az elkövetkező két évben maga alá temette az alkohol, ahonnan ismét szülei szedték össze. Ezután nem sokkal, 29 évesen megismerte Markot, s fél év elteltével összeházasodtak. Fiuk, Elliot egy évre rá született meg, s ezután boldog háziasszonyként élte mindennapjait, az alkoholt végleg félre tette, futni járt a parkba, miközben gyermeke életét egyengette. Röviden: teljesen szokványos háziasszony életet élt.
A háború azonban nekik sem hozott túl sok jót, s Mark egy szerencsétlen találkozást követően életét vesztette. Heaven-t azonban ez már nem tudta megtörni. Természetesen nagyon lesújtotta a hír, de már nem egyéb eszközöket használva kereste a kiutat, hanem egymaga állt fel. Példát kellett mutatnia a fiának, s túl kellett tennie magát a történteken. Ennek köszönhető az is, hogy végül jelentkezett a megüresedett roxforti állásra. Újrakezdésnek tökéletes lesz számára, és legalább a fiához is közel lehet.  

Megjegyzés: A karakter már rendelkezik profillal, ha örökbefogadnád, vedd fel a kapcsolatot a STAFF valamelyik tagjával!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 06. 20. - 15:21:59 »
0

SEBASTIAN MONSTRO


Nem: Férfi
Kor: 28
Foglalkozás: Főosztályvezető
Munkahely: Mágikus Szeszélyügyi Főosztály, Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: STAFF
Avialany: Jensen Ackles

A karakterről:
A Monstro család, bár már a középkor óta az aranyvérűek sorát erősíti, sosem volt igazán elismert. Erről persze részben a férfi tagok nem túl eszes megnyilvánulásai tehettek, illetve az a brutális kegyetlenség, amivel gyakran léptek fel ellenségeikkel szemben.
Sebastian Monstro maga is „praktikus” semmint eszes gondolkodású gyermekként került a Roxfort falai közé. Ám éppen az iskolai falai között szerzett kapcsolatai és barátságai révén kezdett másképp tekinteni a világra.
Nem érdekelte, ha kétszer annyit kellett tanulnia, mint más gyereknek, ő unokatestvéreivel ellentétben
nem a kegyetlenkedést hajszolta, hanem a tudást.
A Roxfort befejeztével protektornak tanult, célja pedig egyenesen a Wizengamot volt. Ám a Monstro névvel oda közel sem volt olyan könnyű bejutni, hiába az aranyvér. Ezért a húszas éveiben feleségül vett egy idősebb Mirol lányt, aki közel negyven évvel volt idősebb nálam. Az újabb kapcsolat jobban mutatott az önéletrajzában, mint bármilyen diploma.
Az asszonyt persze sosem szerette és ha együtt is háltak, azt kényszerből tette, nem is remélve, hogy valaha rátalál az igaz szerelem… A háború után felesége mosta tisztára a nevét, ugyanis majdhogynem nyilvánvalóan részt vett sárvérűek megkínzásában és megölésében. Azóta is rémálmok gyötrik, hiszen mindez családi nyomásra történt.
1999. februárjában kérték fel, az új jelek miatt a Mágikus Szeszélyügyi Főosztály vezetésére.

Megjegyzés: A karakter már rendelkezik profillal, ha örökbefogadnád, vedd fel a kapcsolatot a STAFF valamelyik tagjával!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2020. 03. 05. - 11:25:34 »
+1

CLAUS FIRETHORN
Nem: férfi
Kor: 27-35
Foglalkozás: újságíró
Munkahely: Reggeli Próféta
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Hugh Dancy

A karakterről:
Claus világéletében szeretett írni. Elsőként rövidke mesékkel kezdte, de a roxfortos évei alatt részt vett az akkori iskolaújság megalapításában. Utolsó iskolai éveiben pedig már a Reggeli Próféta is leközölte egy-egy cikkét. Akadémiai évei alatt pedig gyakornokként dolgozott a napilap szerkesztőségében.
Bár a karrierje mindig fölfelé ívelt a magánéletben nem volt ilyen szerencsés. Nem csak, hogy egyetlen barátja sem tartott ki mellette, menyasszonya, Isabella is elhagyta egy botrányos megcsalási ügyet követően. A férfi így egyenesen a munkába menekült és hamarosan megkapta a Próféta politikai rovatának vezetését is. Provokatív stílusa egyre kiélezettebbé, már-már támadóvá vált, de rajongói éppen ezt szerették annyira.

Megjegyzés: A karakter egyeztetés után publikálhat rendszeresen a Reggeli Prófétába, az oldal aktuális eseményeiről!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2020. 08. 02. - 11:10:30 »
+3

DORIAN BELBY
Nem: Férfi
Kor: 34
Foglalkozás: Átváltoztatástan tanár
Munkahely: Roxfort
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Iwan Rheon

A karakterről:
Dorian Belby Damocles Belby a híres bájitalkeverő egyetlen fia. A család kevésbé tanultnak tekintett tagjaitól eltérően Damocles gondoskodott róla, hogy a fiú a lehető legjobb oktatásban részesüljön, így a Roxfort után tudományos pályára terelgette. Bár Doriannek is kiváló érzéke volt a bájitalokhoz, legkimagaslóbb eredményeit még is az Átváltoztatástan keretein belül érte el. Dorian mindig is a tanulásnak és a tudománynak élt, ám ez csak látszólag volt így. Az italozás, a hétvégi partik jelentették számára az igazi kikapcsolódást.
Dorian mindössze 32 éves volt, mikor a Foltozott Üstben töltött baráti összejövetel után, némileg ittasan bekeveredett a Zsepiszok közbe. Bár mások úgy vélnék, milyen szerencsés, hogy épbőrrel megúszta mindezt, ő mégis úgy hitte, akkor követte el élete legnagyobb hibáját. Ugyanis, mikor beült a Vakegérbe, hogy igyon magányában még egy kört, egy kétes alak fordult hozzá, miszerint eladná neki a háborúban elhuny öreg kutató, Thomas  Borage jegyzeteit… s Dorian bólintott. Öt galleonért cserébe pedig egy olyan varázslatot talált a poros papírok között, mely még nem került szabadalmaztatásra. Ő mindezt a sajátjaként adta el és egy évvel később elnyerte a Merlin díjat - jóval fiatalabb korában, mint az apja. A férfi élete gyökeresen megváltozott, hírnevet szerzett, a legjobb tudósokkal dolgozott és 2001-ben még roxforti professzornak is felkérték… de vajon a bűntudat mennyire hagyja nyugodni? Talán az ép eszét is elveszi?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:09:19 »
+2

HOPE CROMWELLNem:
Kor: 38
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: Szent Mungó Varázsnyavalya és Ragálykúráló Ispotály
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Angelina Jolie

A karakterről:
Hope kislány kora óta biztosan tudta, hogy medimágus szeretne lenni, minden bizonnyal azért, mert anyja folyamatosan azt verte a fejébe, hogy az apja is az volt. Ezen kívül azonban nem sokat tudott a férfiről, még csak a nevét sem. Anyja vezetéknevét kapta, így egész gyermekkorában hatalmas űrt érzett és amint bekerült a Roxfortba, megpróbált mindent megtenni, hogy a levéltár és a könyvtári anyagok segítségével kiderítse ki is lehet az apja. A kutatással nem sokra jutott és mikor az akadémiára bekerült, akkor sem jutott előrébb.
Már a Mungóban kezdte meg a gyakorlatát, mikor édesanyja bevallotta, valójában semmit sem tud az apjáról. Csupán egy mámoros nyári éjszaka volt tizennyolc éves korában, majd a férfi szőrén-szálán eltűnt. Hope azonban nem adta fel a kutatást, de csak harmincnyolc évesen, egy tönkrement házassággal és egy három éves kislánnyal később szánta rá magát, hogy a kutatást szakemberekre bízza… közben pedig nem adta fel a reményt, hogy rátalál újra a szerelem.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:11:38 »
+2

ALFRED EATONNem: Férfi
Kor: 21-22
Foglalkozás:Akadémiai tanuló, MMMM
Munkahely: -
Vér: Mugli születésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Alex Wolff

A karakterről:
Alfred gyerekként sok csodát megálmodott, leginkább éjszaka, a kis párnájára hajtva a fejét, miután Merlinről és egyéb varázslókról olvasott varázslatos meséket. Sosem gondolta volna, hogy ez a világ egyszer tényleg annyira az övé lesz, mint a gondolataiban. Amikor megkapta a Roxfortból a levelét, azt hitte az egyik szomszéd gyerek szórakozik vele… de amint belépett az Abszol útra és megkapta a tankönyveit, a varázspálcáját hirtelen minden olyan valóságosnak tűnt.
A Hugrabug tanulójaként gyorsan barátokra lelt, az iskolában töltött idők önmaga felfedezésével teltek. Hamar kiderült, hogy élénken érdeklődik a mágikusan aktív helyek iránt, de sosem volt elég jó tanuló ahhoz, hogy tudományos pályára menjen, így fényképészetet kezdett tanulni a Manifesztálódott Mágikus Művészetek Magasiskolájában a Roxfort után. Már rögtön az első éve után egy természetfotós megbízást kapott, egy mágiatörténész professzor mellett, ekkora Skócia és Írország varázslatos vidékeit járhatta be. Pontosan tudta innentől mivel akar foglalkozni… azonban a háború és a sérüléseket, amiket akkor elszenvedett három éves visszavonulóra ítélték, halasztania kellett az egyetemen és még a szüleivel is rossz viszonyba került. Innen kell hát most felállnia, hogy visszarázódjon ősztől ismét az akadémista életbe.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:12:38 »
+4

MISTY GRAHAM
Nem:
Kor: 14 - 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Bridget Satterlee

A karakterről:
Misty legelső komolyabb élménye a Roxfortból az Ostrom volt. Az az Ostrom, ami előtt már amúgy is rettegett mugli édesapja miatt. A lány állandó zaklatásnak volt kitéve az iskola fala között, csupán egyetlen barátja, Patrick tartotta benne a lelket. A hugrabugos fiú folyamatosan nyugtatgatta, sőt valamilyen úton-módon még a leveleit segített kicsempészni az iskolából a szüleinek. Csakhogy az Ostrom napján minden megváltozott: Patrick már nem tűnt erősnek és határozottnak, sőt egyenesen gyávának. Elbújt és a lányt magára hagyta a halálfalókkal.
Bár Misty komolyabb sérüléseket szenvedett, sok még ma is ott volt a testén hegként. Ezek megerősítették és emlékeztették arra, milyen volt, amikor valakiben megbízott, de az magára hagyta a bajban. Misty többé nem barátkozott, sőt mogorva volt és kegyetlen azzal, aki csak barátkozni próbált vele. Aztán megismerte a Szeszélyt… egyenesen a saját bőrén tapasztalta meg az Illuzionista műsorát követően és azóta egy újabb heget cipelt a karján, amitől még jobban bezárkózott.
Vajon talál valakit, akinek meg tud nyílni majd újra?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:13:26 »
+3

NORTH MANLYNem:Férfi
Kor: 35
Foglalkozás: Auror
Munkahely: Aurorparancsnokság
Vér: Mugliszületésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Chiwetel Ejiofor

A karakterről:
North még csak nem is sejtette, hogy létezhet mágia. Szülei egész gyerekkorában a realizmusra nevelték, apja ugyanis kemény férfit akart belőle faragni. Megrögzötten próbálta autóversenyekre vinni, megmutatni neki a kemény munkát és annak gyümölcsét. North pedig akarta is ezt, mégha érezte a szíve mélyén, hogy ő más. Szerette az erő álarcát, az volt, ami megvédte. 11 évesen, mikor megkapta a roxforti levelet, úgy érezte ez újabb lehetőséget ad arra, hogy hatalma legyen, így hát a Hollóhát tagjaként minden idejét gyakorlással és tanulással töltötte.
A háború idején mugli születésű varázslókat segített, ha kellett menedéket szerzett nekik, megvédte vagy megetette őket. Ekkor ismerte meg Harlant, aki medimágusként hasonló módon cselekedett. A férfi elrabolta a szívét, ám érzései nem találtak viszonzásra, hiába próbálta felkelteni mindenféle módon a figyelmét. Csak akkor jött rá, hogy nem volt elég bátor, mikor a Roxfort Ostroma után Harlan véres testét tudta csak a karjaiba venni. Tisztességgel eltemette a férfit, minden évben ellátogatott a sírjához és éppen az ő emlékére döntött úgy, hogy a Szeszéllyel kapcsolatos vizsgálatokban aktívan részt vesz. Ezt pedig az Aurorparancsnokság vezetője, Arnold Till engedélyezte is neki.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2020. 09. 16. - 14:35:25 »
+2

ZANE O’CONNOR
Nem: férfi
Kor: 35
Foglalkozás: Akadémiai tanár
Munkahely: Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: James Franco

A karakterről:
A művészet szabadság.
Zane aranyvérű család tagjaként a mágusvilág krémjével találkozhatott már gyerekkorában is. Neves művész családból származik, akik megismertették vele mind a mugli- és varázs festészetet. Zane-t lenyűgözte az alkotás csodája, az, hogy az ember bármit képes megvalósítani, ha akarja. Szüleitől nem kevés tehetséget örökölt, ám ő mégsem a festészet világába indult el. A fotózás, azon belül is a portré készítés érdekelte a legjobban. Imádott már gyerekkorától kezdve különböző beállításokkal kísérletezni. A Hollóhát tagjaként pedig lehetőséget kapott, hogy még inkább kibontakoztassa a tehetségét. Lenyűgözte az emberi arc, a mimika sokszínűsége, és az, hogy az emberek arcán mennyi érzelem suhan át.
Fotós karrierje szép, felfelé ívelő pályát futott be, és mindenki megismerhette a hírnevét. Egyedi, különleges megoldásai tették nevessé. Híressége miatt hívta meg az akadémia előadónak a Manifesztálódótt Művészetek Mágikus Magasiskolájára.
Zane mindig is egy olyan férfi volt, aki könnyen megtalálta a hangot a többiekkel, aki hamar barátkozott. Nyitott és kellemes társaság, különös atmoszférával, ami már-már rejtélyesnek is mondható. A diákokkal szemben a kedves, laza stílusú előadót adta, és nem is csoda, hogy számos egyetemista lány szíve dobogott tőle hevesebben, és ezt ő nagyon is élvezte, így hát nem egyszer volt futó kalandja.
Zane viszont csak első látásra ilyen. Igazából valami sokkal mélyebb és sötétebbet rejteget a felszín alatt, ami Roxfort ostroma alatt bontakozott ki belőle. Az ostromon részt vett, de csak azért, hogy fotózzon, hogy a képeivel adja vissza, milyen szörnyűségek történtek aznap a diákokkal. Ám akkor, egy szenvedő, haldokló lány arcával találkozott, és akkor jött rá: megtalálta, amit mindig is keresett, de sosem találta meg egy portréján sem. A természetességet. A természetes szenvedést, és fájdalmat. Ahol nincs műmosoly, nincs beállított póz.
Onnantól kezdve pedig mindent elkövetett, hogy ilyen fotókat készítsen. Rejtélyes eltűnések vették kezdetét, nem csak az MMMM-en, hanem a többi akadémián is.  17-28 év körüli fiatal nőket rabolt el, hogy őket bedrogozva, elkábítva természetességükben fotózhassa le. A lányok mindebből semmire sem emlékeznek, csupán a képük marad meg örök lenyomatként Zane fekete albumában.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2020. 09. 16. - 14:36:30 »
+2

LUCAS HARTFORD
Nem: férfi
Kor: 22
Foglalkozás: Akadémiai tanuló - Griffendél Godrik Akadémia
Munkahely: -
Vér: mugli születésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Shawn Mendes

A karakterről:
Lucas egy egyszerű londoni család negyedik, és egyben legfiatalabb tagja. Lucas mindig is az a tipikus minden lében kanál srác volt, akit sokkal jobban izgatott a kaland és az izgalom, mint bármi más (ebbe beletartoznak az órák is). Nem volt kimondottan heves természet, de kíváncsi, merész és bátor annál inkább. Nem csoda hát, hogy ő is a Griffendél sorait erősítette, amikor elkezdte az iskolát. Kifejezetten megbízható és hűséges társ volt, a barátaiért mindig kiállt. Az emberek első ránézésre meg sem tudták volna mondani, hogy miféle gondok nyomasztják. Lucas mindent megtett azért, hogy a problémáit, a labilis és sokszor túlságosan borús gondolatait, valamint a múltját mélyen eltemesse magában.
Lucas testvéreit egy balszerencsés napon betörők ölték meg. Voltak értékeik, bár nem számítottak gazdag családnak. Egy nap azonban betörtek hozzájuk, és pénzt követeltek, és mivel Lucas volt a legidősebb, a szülők pedig távol voltak őt küldték el, hogy keresse meg az elrejtett pénzt, vagy pedig minden órában megölnek egyet a testvérei közül. De Lucas nem találta meg azt, amit kellett volna, így minden órában lelőtték a testvéreit. A haláltól egyedül az mentette meg, hogy a szomszéd a lövöldözés hangjaira kihívta a rendőrséget. Lucas megmenekült, a szüleivel együtt elköltöztek egy kisvárosba. A szülei végül a tragédia miatt elváltak, Lucas pedig mindent megtett azért, hogy mélyen elnyomja magában azt a mély fájdalmat és önvádat, amiért nem védte meg a tastvéreit. Ám a merész és eleven álarcot nem mindig tudja magán fenntartani.
Az ostrom alatt aktívan részt vett a kisebbek menekítésében, nem egyszer találta szembe magát Halálfalókkal, de hősiesen kűzdött, és védelmezte a gyengébbeket, emiatt nem egy csúnya átokheget szerzett magának. Célul az emberek védelmét tűzte ki maga elé, így jelentkezett Átoktörőnek a Godrikra.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2021. 05. 13. - 14:39:34 »
+1

FERN PARTRIDGE
Nem:
Kor: 27
Foglalkozás: Szülészeti medimágus
Munkahely: Szent Mungó
Vér: Mugli születéső
Hirdető: STAFF
Avialany: Imogen Poots

A karakterről:
Fern nem ismerte a varázsvilág titkait. Nem tudta, hogy milyen csodás világ vár rá, mikor még apró kislány volt és Anglia egyik kisfalujában nevelkedett. Átlagos életet élt, szeretett kisétálni a közeli erdőbe a patakhoz, hogy a barátaival játszadozzon. Aztán egy nap minden megváltozott. Abban az évben lett 11 éves, amikor kézbe kapta a Roxfortból írt levelet és megtudta: boszorkány. Nem tudott elég izgatott lenni, mert mindig az járt a fejében, hogy a szüleitől távol kerül majd, nem látja a legjobb barátját, Coralt. Minden, minden egészen más lett és Fern félt.
A Roxfortban persze a félelem elszállt, könnyen beilleszkedett, sokat tanult, rájött, hogy más világ is létezik, mint abban a kis faluban, ahol felnőtt. Az évek gyorsan teltek, beleszeretett egy Patrick nevű fiúba, akivel aztán az iskola végén titokban összeházasodtak. Az első éve a Mandragórán pontosan abban a rózsaszín ködben telt, ami illett egy ifjú feleséghez. A gond csupán a megélhetés volt. A koszos albérletet nem tudták fenntartani úgy, hogy mindketten medimágusnak tanultak. A kapcsolat megromlott, amin persze a háború sem segített, így még a Roxfort ostroma előtt elváltak. Csupán ott, a kastélyban, a csata után látták egymást újra, mikor a medimágus-tanulókat kirendelték a sebesültek ellátására.
Fern megpróbált új életet kezdeni, szülész-medimágusnak tanult tovább, de valahogy mindig ott bújkált benne a vágy, hogy mi lett volna, ha rendesen alakulnak közöttük a dolgok? A kapcsolat azonban nem kezdődött újra, Patrick ugyanis újra házasodott, ráadásul gyereke is született. Nem csoda hát, hogy a lány egészen bepipult rá és úgy döntött, bosszút áll rajta. Minden héten más fiúval randizott munka után, mindenkivel összefeküdt, míg egy nap terhesen nem találta magát, teljesen egyedül. Vajon megtartja a babát? Esetleg megszabadul a tehertől? Hogyan tovább?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2021. 05. 13. - 14:57:49 »
+1

ANGELA MONSTRO
Nem:
Kor: 32
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: Szent Mungó
Vér: aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Emma Stone

A karakterről:
Angela nem szerette azt, ami a háború után történt. Kicsit talán úgy érezte, mintha megjelölték volna és mutogattak volna, hogy ez is csak egy Monstro. Igen. Az elvei sokban megegyeztek Voldemortéval, éppen ezért támogatta a törekvéseit. Mindig is büszke aranyvérű volt. Csupán azért úszta meg az Azakabant, halálfalóként elkövetett bűneiért, mert remek protektorai voltak és  ártatlannak tudta feltűntetni magát. A büntetést tehát megúszta, de minden más egy kataszrófának kezdett tűnni leginkább. A család vagyonának egy része veszélybe került, ráadásul a Mungóban is összesúgtak a háta mögött, hogy egykor halálfaló volt.
Az egyetlen dolog, ami kicsit elterelte erről a figyelmét, az a Szeszély volt és az akörül tevékenykedni látszó csoportosulás. Egy furcsa, esős napon kezdődött a vonzalom a különleges Rend iránt, amikor a Mungóban egy égési sérülést látott el. A varázsló nevére ugyan nem emlékezett, csak a láncra, ami a Rend állítólagos szimbólumát hordta magán, ezüstös medál formájában. Azóta eltökélte: megkeresi ezt a társulást és csatlakozik hozzájuk. Hogy sikerrel jár-e? Ki tudja!
Időközben az élet is kicsit felgyorsult. A Mungóban ugyanis, a Varázslati Traumák osztályán egyre több Szeszéllyel kapcsolatos anomália jelent meg, sokszor hátráltatva Angela munkáját is. Először eltűntek ajtók, amik addig tökéletesen a helyükön voltak, a helyiségek ide-oda vándoroltak és még egy bájitalos szekrény is felrobbant. Vajon mi történhet még, ami eltereli a hölgyemény figyelmét a Rendről?  
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2021. 05. 13. - 15:13:11 »
+1

AURELIA COLTEN
Nem:
Kor: 15
Ház: Hollóhát
Évfolyam: ötödik
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Sasha Kichigina

A karakterről:
Aurelia mindig is csendes lány volt, amolyan túl okos és magának való, ettől pedig meglehetősen hajlamos lett a bezárkózásra. Kerülte a feltűnést, inkább göndör tincsei mögé bújt, hogy a világ ne is lássa az arcát... mintha félne, hogy véletlenül kibökné a szomszéd lánynak: az anyám boszorkány. Szinte érezte, milyen hangosan nevetnének fel, milyen durva tréfákat űznének vele. Nem akart olyan lenni, mint Molly, a szomszéd kislány, akit állandóan piszkáltak, csak mert nem tudott normálisan járni.
A Roxfortban más lett. Egy egészen kicsit kinyíltak a lehetőségek, mégha az iskolán nyomot is hagyott a háború. Aurelia a szüleivel élte túl azt, meghúzva magukat egy francia kisházban, egy erdő közelében, ahol egykor az apai nagyszüleik éltek. Erről nem sokat beszélt a többieknek, inkább meghallgatta kivel mi történt. Így került közel Danielhez is, a nála két évvel idősebb fiú eleinte kedvesen bánt vele... már-már elhitte, hogy belé is szeretett. Egészen addig, míg április végén ki nem hallgatta a beszélgetését két másik griffendélessel: Sosem dönteném meg. Egyáltalán nem szép az a csaj! És Aurelia tudta, Daniel róla beszélt. Egy világ omlott össze benne, amin az sem segített, hogy a jegyei is szépen romlásnak indultak. Anyja állandóan rivallókkal bombázta, amit szégyenszemre egyszer a szobatársai szeme láttára kapott kézhez. Azóta is érzi, ahogy összesúgnak a háta mögött... és őszintén? Nem sok kedve volt beszélgetni ezek után senkivel.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2021. 05. 13. - 15:24:50 »
+1

ARCHIE STAGHART
Nem: fiú
Kor: 14 -15
Ház: Mardekár
Évfolyam: Ötödik
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Levi Miller

A karakterről:
Az élet sosem egyszerű annak, aki házasságon kívül született. Archie-t egész életében apja árnyéka kísértetette, aki egy nagyhatalmú aranyvérű család tagja volt - állítólag. Édesanyja sosem avatta be igazán a részletekbe, ráadásul a vezetéknevét is mostohaapjától, Ed Stagharttól kapta. A férfi mindig is példaképként jelent meg a fiú szemében, hiszen a háború alatt is hősként viselkedett, ennek megfelelően több más aurorral együtt kitűntették. Az igazi apja iránti érdeklődése csupán akkor kezdett el hangsúlyosabb lenni, mikor 13 éves korában egy furcsa, finom talárt viselő férfi jelent meg Roxmortsban és a hogyléte, az édesanyja, a nevelőapja és úgy általában a családja iránt kezdett érdeklődni.
Ettől kezdve úgy tűnt, hogy a furcsaságok egyre gyakoribbak lettek a fiú körül. Furcsa ajándékokat kezdett el kapni, díszes tőröket, ékköveket, galleonokat... ezekkel még nem is lett volna baj, ám egy alkalommal mérgezett süteményt is kapott, ami miatt két hétig a Mungóban kezelték. Ettől kezdve McGalagony nem engedte, hogy a fiú egyedül nyissa ki a csomagjait. Mindig a tanári kar valamelyik tagjának jelenlétében kellett. Ráadásul az édesanyja annyira bepánikolt a történtek után, hogy azon is elgondolkodott, hogy a fiút inkább magántanulóként maga mellett tartja. Ezt persze Archie nem akarta... inkább belevetette magát az aranyvérű apa keresésébe. Minden ajándékot átnézett, hátha kiszúr egy címert vagy valamit, ami nyomán el lehet indulni a nyomozásban.
Naplózva
Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2023. 04. 03. - 15:33:08
Az oldal 0.136 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.