+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Külföldi delegációk
| | | |-+  Sebastien Lacroix
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Sebastien Lacroix  (Megtekintve 318 alkalommal)

Sebastien Lacroix
Beauxbatons
*

Le champion qui n’a jamais vu le jour

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 07. 29. - 23:25:09 »
+2

Tu veux boire un latté ?

Viszonylag sokat lehet mosolyogni látni, és nyitott vagyok. A legtöbb dologban benne vagyok, legyen az éjjeli kiszökés, tiltott köpkőbajnokság, kviddics, ivóverseny, csokibékakártya gyűjtés.

Oh, ils étaient avec moi, à Marseille entre 8h et 11h. Je peux vous fournir des photos d'ici demain, monsieur l’agent.

Soha nem mondanám, hogy nem vagyunk igazi barátok. De van egy egyértelmű választóvonal a barátok és az igaz barátok között. Az igaz barátok ritkák, kevés ember van, akiért bármit megtennék. Úgyis tudod, ha így van, ha te is egy vagy közülük.

Je connais un endroit calme.

Talán nem vagyok a legnépszerűbb romantikus kapcsolatok terén. Talán nem is neveznék igazán néhány órát egy eldugott helyen romantikus kapcsolatnak. Mindenesetre soha nem kerestem semmi komolyat. Talán te sem.

Le temps est mon ennemi. Le destin est mon ennemi. Ma famille est mon ennemie. Je ne peux pas me permettre d'en garder plus. J’espère que tu comprends. D’une manière ou d’une autre, mais nous ne serons pas ennemis.

Soha nem tettem érte túl sokat, hogy legyenek ellenségeim. Talán idegesít valaki, talán én idegesítek valakit, talán még valami buta kis párbajba is belementem harmadikban vagy negyedikben. De nem vagyok hajlandó eltűrni az ellenségeket. Sem magamtól, sem azoktól, akik úgy döntenének, hogy szeretnék ezt a szerepet ebben a színdarabban.

Est-ce que ça a du sens ? Pourrions-nous être ensemble dans une autre vie ? Pourrions-nous être des partenaires dans le crime, dans une autre réalité, quand nous serons vieux ? Aurais-tu la patience ?

Talán néhány álmot csak azért álmodtak, hogy örökre álmok maradjanak.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: