Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,
A kutyák kutyák, a madarak madarak, a macskák... ISTENEK.
Jutalmak: +2741
Játéklista: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Ház: -
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Kapcsolatban:: Mr Norris
Legjobb barát: Mindenki!
Kviddics poszt: Fogó
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2025. 06. 19. - 20:06:20 » |
0
|
 A Trófeaterem melletti folyosót őrző szoborlovaghadsereg egy tagja erőteljesen kilóg a többi közül, ugyanis mellkasára egy apró, stilizált borz van vésve. A hugrabugosok jól tudják (és persze mindenki más, akinek elfecsegték), hogy, ha megpuszilják ezt a kis állatot akkor az hirtelen életre kel, és elkezd futni a falon egy kilincs nélküli ajtó felé, ami kitárul, felfedve Hugrabug Helga szobáját. Az elvarázsolt helyiség négy ablaka négy idilli tájképet mutat: a Birtokot az évszakok tükrében. Varázslósakkon kívül, mindenféle gyermeteg mágusjáték van egy asztalon. A terem babzsákfotelekkel van tele, amik mindig úgy változtatják alakjukat, hogy az a legkényelmesebb legyen a ráülő számára. A plafonon erdei tájkép, tele rendkívül aranyos és apró állatokkal amint fogócskáznak. Hugrabug Helga portréjának pedig mindig van néhány hasznos tanácsa az elkeseredettekhez. Nem csak hugrabugosoknak!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Daphné d'Aboville
Beauxbatons

Jutalmak: +205
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : barna
Szemszín: barna
Kor: 18
Évfolyam: Hetedik
Kedvenc tanár: Romanov professzor
Legjobb barát: mi otra mitad & petite sœur
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: nyárfa, egyszarvúszőr mag, 10 ½ hüvelyk, rugalmas, elegánsan faragott markolattal
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2026. 01. 04. - 23:55:58 » |
+1
|
Les amitiés inattendues sont les meilleures.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Anne-Rose Tuffin
Griffendél

AnniPanni
Piroska <3

Jutalmak: +406
Származás: Mugli születésű
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Ház: Griffendél
Családi állapot: Egyedülálló
Legjobb barát: Ophi & Eperke
Kviddics poszt: Terelő
Elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2026. 01. 19. - 22:30:21 » |
+1
|
You are a person who will give me a book I have not read. 2006.01.03. Daph Az, hogy visszatérhettem a Roxfortba egészen olyan érzés, mintha újra kapnék levegőt. Lekerült a mázsás súly a mellkasomról, amit a gondtalanul félresöpört problémák helyeztek oda. Én meg akartam beszélni ezt az egész helyzetet apuékkal, én tényleg meg... de ő nem akarta "elrontani az ünnepeket". "Majd máskor megbeszéljük!" mondta. Nos, tudom nagyon jól, hogy nem fogjuk. Minden éjjel álomba sírtam magam. Legalább Erebor és Fogykos ott voltak nekem, hárman együtt kucorogtunk az ágyamban, annak ellenére is, hogy nagyi kifejezetten megtiltotta, hogy a kutya az ágyban aludjon. Tizenhét éves vagyok és boszorkány... persze nem élnék vissza ezzel a dologgal, de mégis tekintélye van. Nagykorú boszorkány vagyok. Nem szólt rám, hogy ne tegyem. Cserébe én sem erősködtem a beszélgetés miatt. Csendben beletörődtem az egészbe, és úgy tettem, mintha minden rendben lett volna. Még ha ez is volt életem egyik legnehezebb hete. Persze, joggal gondolhatná azt bárki, hogy nincs okom nyafogni. Nem tudnék ezért hibáztatni senkit sem. Még a bajok ellenére sincs rossz életem. Szeretnek, még ha apukám notóriusan tagadja azt, amit már nyár vége óta tudok. Nem értem miért van erre szüksége - főleg nem akkor, amikor karácsony egyik estéjén csak úgy se szó, se beszéd eltűnik. Mind tudtuk, hogy hova megy, mind tudtuk, hogy kivel találkozik. Nem értem miért jó neki az, hogy a szemembe hazudik. Miért jó az neki, hogy darabokra töri a szívemet? Miért jó az neki, ha nekem borzasztó fájdalmas? Nem értem. Nem értem. Nem értem. És úgy érzem, sosem fogom megérteni. Halloween óta édesanyám hangja és elmosódott arca vissza-visszatér rémálmaimban. Olyankor mindig izzadtságtól átnedvesedve, könnyáztatta arccal kelek. Nem tudom meddig bírom még ezt a bizonytalanságot. Ennél még az is jobb lenne, ha apa inkább megkérne, hogy... végzés után se térjek haza többé. De nem. Megint növekvő gyakorisággal levelezünk, de minden egyes levél olyan üres - még ha a papír tele is van írva - olyan jelentéktelen, olyan érzelemmentes... olyan semmilyen. Mintha csak kényszerből történne. Nem viszi előre a cselekményt, csak töltelékként szolgál. Csak arra van, hogy elfedje az igazságot. Félek. Napról napra egyre inkább azt érzem, hogy körülöttem semmi sem valódi. Sem a barátaim, sem a kapcsolataim, talán még én magam sem. De hogy lehetek valaki más úgy, hogy én magam nem is tudok róla? Hol rontottam el? Mit rontottam el? Miért érzem azt, hogy amint elvégzem a Roxfortot a kis lomvilágom úgy omlik össze, mint egy kártyavár a legapróbb szellőtől? Miért érzem azt, hogy amint itt végzek... egyedül maradok? Túl sokáig menekültem fiktív világokba, túl sokáig fordultam hatalmas mosollyal és végtelen pozitivitással a világ megpróbáltatásai felé. Talán túl naiv voltam. Talán túl könnyedén vettem mindent. Talán nem figyeltem oda eléggé az apró jelekre. De...! Most ismét választom a kitalált világot pár röpke órára, amikor se bú, se bánat, se baj nem érhet. Nem akarom, hogy Daph a szomorúság legapróbb jelét lássa rajtam, nem akarom, hogy aggódjon. Nem akarom elrontani a kedvét a saját problémáimmal. A hangolódáshoz legalább a kis sütés is hozzájárult. Friss, meleg és ropogós süteményekkel érkezem meg a Borzodúba, ahol már visszaérkezésem óta párszor összeültünk Daph-al. Fogykos természetesen végig láb alatt van, óriási csoda, hogy nem bukok orra benne. Ma Folt is velünk tart legnagyobb meglepetésemre. No sebaj, a két macska egyébként is nagyon jól kijön egymással, nem bánom, hogy tiszteletét teszi. Miután Daph már elhelyezkedett, én még előveszek egy kis dobozkát a védjegyemmé vált brownieból, illetve egy-egy macskamentás sütit sütit a cicákoknak, hogy azt élvezzék, ne a magunknak szánt süteményeket. Végezetül a könyvvel a kezemben ledobom a testemet a Daph melletti babzsákfotelbe.
- Igen-igen. Sötét románc, fantázia világ, tündék, koboldok, sárkányok, orkok, emberek, törpök, beszélő fák, boszorkányok, de nem olyanok, mint mi. Ez mind-mind valakinek a kis fejecskéjéből pattant elő és egy történet kerekedett belőle. A Dark romance rész pedig... nos egyelőre nem akarok semmi jónak az elrontója lenni - kacsintok rá. Ha megpróbálnám elmagyarázni, úgy érzem, hogy... nos őrültnek nézne. Ha olvassa... nos lehet, hogy megbotránkozik és őrültnek néz, de akár még tetszhet is neki, és végre partnert találok a komfortirodalmam vonatkozásában is.
- Nos kedves Daph, az a helyzet, hogy... ezt a típusú irodalmat vagy szereti valaki, vagy... khm nem. Szóval ahelyett, hogy elkezdeném sorolni, hogy én miért szeretem... inkább magammal viszlek eme csodás utazáson, hogy együtt fedezzük fel Verenmore titkait és Elara sorsát - nézek rá komoly arccal drámai monológom után. Majd rögvest kedves mosoly terül el az arcomon bókja nyomán. - Hm, köszönöm, örülök, hogy ízlik. Legközelebbre mit készítsek, mit szeretnél? - kérdem tőle, ahogy oda lapozok, ahol legutóbb abbahagytuk. Bevallom bűnös vagyok, kicsit előrébb lapoztam, de csak azért, tudjam hol kezdődnek a spicy részek. Annyit mondhatok spoiler nélkül, hogy elég hamarosan elérkezik az első vízválasztó pont...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Daphné d'Aboville
Beauxbatons

Jutalmak: +205
Származás: Félvér
Hajszín : barna
Szemszín: barna
Kedvenc tanár: Romanov professzor
Legjobb barát: mi otra mitad & petite sœur
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: nyárfa, egyszarvúszőr mag, 10 ½ hüvelyk, rugalmas, elegánsan faragott markolattal
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2026. 01. 23. - 20:31:26 » |
0
|
Les amitiés inattendues sont les meilleures.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
|