+  Roxfort RPG
|-+  Múlt
| |-+  A 97/98-as tanév
| | |-+  London
| | | |-+  London mugli része
| | | | |-+  Knightsbridge Street, a Hellsing-lakás
| | | | | |-+  Lépcsőház, bejárat, előtér
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lépcsőház, bejárat, előtér  (Megtekintve 1786 alkalommal)

Serpenrosa Hellsing
Eltávozott karakter
*****

Cuki gyógyítóhölgyemény,enyhe szadista beütéssel

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2010. 09. 10. - 17:01:34 »
0Az érkezőt egy hatalmas tömbház fogadja, az ajtón belépve előbb át kell haladni a portás előtt, aki ha van kedve regisztrálja a látogatót, de többnyire csak biccent.
Természetesen ez csak az elülső bejárat, ami a felső szintre nyílik. Van egy "hátsó bejárat" is, ami közvetlenül az utcára nyílik még pedig a Hellsing-lakásból.
Ami 3 emeletből áll összesen.
Naplózva

Craig Nicholls
Eltávozott karakter
*****


''The Mad Rune Mage'

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2011. 02. 13. - 02:00:28 »
0

*Halk csörömpölés hallatszik a sötétből, a Knightsbridge Street egyik az utcalámpák által meg nem világított szegletéből egy kopottas szőrű házi macska keveredik elő. Léptei puhák, és csendesek. Piszkosnak látszik meglehetősen piszkosnak. Azonban céltudatosan halad egy irányba, mintha semmi sem tántoríthatná el attól, hogy odaérkezzen. Néhány megfontolt lépést, és szökellést követően pedig meg is érkezik. Az egyik közelben lévő lakás bejáratához. Kissé körbeszimatol térül, s fordul majd percek múlva a macskának már hűlt helye sincs. Egy 170 körüli fiatal varázsló áll az ajtó előtt farmerban, és bőrkabátban. A fején fekete sapkát visel mely alól vastagin kibuggyannak a barna hajszálak. Körülbelül állig érő egyenes barna haja lehet. Jobbra balra fordul, majd kissé megigazítja a kabátját, és vet egy pillantást barna hasított bőr csizmájára. Ránézésre kifejezetten divatosnak tűnik, mintha valami mugli zenei magazin címlapjáról szalajtották volna. Tulajdonképpen ez nem is állt mesze a valóságtól. Egyáltalán nem. A srác kissé megtörölte a lábát a kihelyezett lábtörlőben, majd habozás nélkül cselekedett. Egy kiadós sóhaj keretében csengetett. Nem ért hozzá a gombhoz teljesen csak az ujjával mutatott felé, de a csengő így is tökéletesen működött. Ezt követően a kezeit zsebre dugva fejét kissé leszegve várta, hogy van e itthon egyáltalán valaki ezen a késői órán.*
Naplózva

Serpenrosa Hellsing
Eltávozott karakter
*****

Cuki gyógyítóhölgyemény,enyhe szadista beütéssel

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2011. 02. 14. - 18:10:46 »
0

A ház sötéthajú úrnője az ablakban ülve kémleli a mindig ködös Londont, gondolatfelhői úgy sötétlenek, mint a kinti égbolt. Sok gondolkodni valója volt az utóbbi időben, nagyon sok. A változás elérte még a muglik lakta részeket is, ha nem is tudják mi folyik, még ők is érzik, valami nincs rendben.
*Ha ez így megy tovább begolyózom. A semlegesség a legveszélyesebb, de a legjobb állapot is. Annyira elegem van azokból az idióta, impotens szerencsétlenségekből, akik aurornak nevezik magukat és még arra sem veszik a fáradságot, hogy egy jelvényt villantsanak, nemhogy parancsuk lenne. Persze, ha aranyvérű, ráadásul mugli részen lakik valaki, akkor heti szinten át kell túrni a teljes házat. Csakhogy a nagy birtokkal nem törődnek Írországban. Az smafu, nem szegény Maxi is idegrohamot kap már tőlük, főleg azután, hogy azok az elmebeteget animágusnak vélték és megpróbálták visszaváltoztatni. Elegem volt. A Minisztériumba se lehet bemenni, akkora a káosz.*
Lágy mozdulattal végigsimítja az ölében fetrengő óriást, aki hangos dorombolással reagál a szeretgetésre. Ekkor azonban egy túlzottan gyakorta hallott hang üti meg a fülét, a csengő.Rápillant az órára, megállapítja, hogy késő van. Azonban az est komorulatában nem látja, hogy ki áll az ajtójában. Így hát, miután cicája pánikszerűen elviharzott, feláll, összébb húzza magán selyemköntösét és elindul le ajtót nyitni. Pálcát nem visz, értelmetlen. Ha a yard az akkor úgyis csak körbeszagolnak, a halálfalók nem ismerik az illemet. Ahogy leér felkapcsolja a villanyt, így a kint álló valószínűleg érzékeli, hogy nemsokára bebocsátást nyer.
Kinyítja a bejárati ajtót és rápislog az érkezőre, majd elmosolyodik kinyújtja a kezét, hogy behúzza a vendéget.
-Szervusz Craig! Mi szél sodort errefelé? De örülök neked! Azt hittem, hogy megint az aurorok.
Eláll az útból, hogy az ausztrál srác be tudjon jönni, ha ez esetleg megtörtént, akkor gyorsan körülnéz.
Naplózva

Craig Nicholls
Eltávozott karakter
*****


''The Mad Rune Mage'

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2011. 02. 15. - 12:46:31 »
0

*Craig talán azt is mondhatná nem várt fogadtatásban részesült, de az igazság az, hogy nem is várt semmiféle fogadtatást, sőt mi több egyáltalában nem gondolkozott ilyesmi. Természetesen melegséggel tölti el a kedves fogadtatás, legalább is a szó technikai értelmében, mivel azokra a bizonyos körülményekre való tekintettel ez gyakorlatban nem lehetséges. Az ausztrál nem áll ellen, és a hevesnek mondható mozdulatok végett lassan beljebb is kerül a házba. Viszonozza a házigazda mosolyát, majd fej vakarva így szól.*
- Szia.. nem zavarlak ilyen későn? *Kérdezi kíváncsian, s közben leveszi a sapkáját. A srác haja most valamivel rövidebb, mint utolsó találkozásuk alkalmával, és kicsivel világosabb barna is. Az amúgy sem túl keménykötésű srác ráadásul láthatóan fogyott is. Az arca változatlanul sápadt a vonásai, és a beszédstílusa pedig a szokott módon jellegzetes. Szeméből ugyan az a fáradhatatlan őszinteség, és furcsa magabiztosság sugárzik, mint legutóbbi találkozásuk alkalmával. Mely valljuk be nem a legszokványosabb módon végződött. Egy különösen baljós látogató érkezésével. Azonban ez már majdnem egy teljes évvel ezelőtt történt. Craig mégsem felejtette el a dolgot, egyrészt mert a memóriája nem éppen rossz másrészről pedig ez volt az első Londonban töltött éjszakája. Most pedig újra baráti kíváncsiságtól hajtva érkezett ide. Ha a lány nem adja jelét annak, hogy zavarná a látogatás Craig még hozzátesz pár gondolatot az iménti kérdéshez.*
- Gondoltam, hogy meglátogatlak ami azt illeti elég furcsa körülmények közt váltunk el legutóbb, módom sem volt megköszönni a kedvességed, mert tényleg nagyon rendes voltál velem..
- Igazából nem is voltam biztos benne, hogy még mindig itt laksz nagy a felfordulás mostanában, szóval nem voltam benne biztos gondoltam lehet elköltöztél. *Magyaráz Craig miközben sapkáját lóbálja a kezében, és kíváncsi tekintetet vet a lányra, akit "jó ideje" nem látott.*
Naplózva

Serpenrosa Hellsing
Eltávozott karakter
*****

Cuki gyógyítóhölgyemény,enyhe szadista beütéssel

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2011. 02. 15. - 21:08:29 »
0

-Dehogy zavarsz! Mostanában nem alszom túl sokat, még nem álltam át az esti műszak után.
Serpenrosa időközben szemrevételezi a fiatalembert, aki nagy általánosságban mit sem változott. Persze csupán egy év telt el, de ettől függetlenül sok minden történhetett.
Aztán felnevet, amikor a legutóbbi elválásuk kerül szóba.
-Hát mondhatni, a körülmények meglehetősen furcsák voltak. Nem gondoltam volna, hogy a Nagyúr teszi tiszteletét nálam, ráadásul utána eltűntök. Örülök, hogy találkoztunk, érdekes színfolt vagy.
Becsukja a bejárati ajtót, mivel meglehetősen hűvös van odakint, majd a nappali felé indul.    
-Valóban mostanában elég nagy a felfordulás, de ez a hely biztonságos. Legalábbis nagyjából az. Tudod ez az otthonom, már hosszabb ideje és ragaszkodom hozzá eléggé, pár őrült nem tud megijeszteni, gyerekkoromban volt elég közeli kapcsolatom vele. Amióta pedig igazoltam az aranyvérűségem a Minisztériumba, legalább a halálfalók nem fenyegetnek. Nem úgy az aurorok. -Legyint inkább csak magának, mint Craignek.- Rosszhírű a családom eléggé. S hogy vagy? Sikerült beilleszkedned? Kérsz enni, inni valamit?
A lendületéből mit sem veszített a lányka, talán jellemre sem annyit, egyelőre még legalábbis. Lelkes mosoly ól az arcán, hiszen tényleg örül, hogy újra láthatja a kócos ausztrált.
-Érezd otthon magad.

Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 09. 08. - 06:30:03
Az oldal 0.121 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.