Serpenrosa Hellsing
Eltávozott karakter
Cuki gyógyítóhölgyemény,enyhe szadista beütéssel
Jutalmak: +8
Származás: Aranyvérű
Szemszín: "A Jónak és a Rossznak ugyanaz az arca, minden csak attól függ, hogy életünknek melyik pillanatában találkozunk velük." /Coelho/
Ház: Griffendél
Évfolyam: Első
Családi állapot: Egyedülálló
Kapcsolatban:: Mardekár
Kedvenc tanár: Az Élet
Legjobb barát: http://www.roxfort.frpg.hu/index.php/topic,454.msg1332.html#msg1332
Kviddics poszt: Őrző
Pálca: ébenfa, 14 és fél hüvelyk,sárkányszívizomhúr
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010. 07. 01. - 21:40:14 » |
0
|
-A pinket látom, úgy van ahogy szokták mondani, semmi sem változik, csak mi öregszünk. Az biztos, ritka kincs a napsütés, meg ez a jó idő. Azon gondolkoztam, ha ez így megy tovább elhúzok délre, mondjuk a Görögországba valamelyik kis szigetre, úgyis vannak ismerőseim lenn, ha van időd, örülnék a társaságodnak, veled lehet pasikat szédíteni. Tara is bólogat az ő okfejtésére, és Serpenrosa is az övére. –Abszolútte igaz, remélem ez az elkövetkezendőkbe sem változik, nem bírom a középkort, főleg nem öltözködésben, cuki a napszemcsid. Sokkal rejtélyesebb ha nem látszik a szemed a szemcsi mögött és bájosan lejjebb húzva elővillan pajkos nézéssel, a pasik bomlanak ezért. A beszámoló alatt éberen figyel, még a kevergetést is elfelejti folytatni. Mikor a beszámoló végéhez ér, Serpi tud végre reagálni. -Hát igen Bella néni a legnagyobb, az ő nyomába érni, minden női halálfaló álma szerintem, persze kevesebb pszichopata beütéssel és Azkaban kihagyásával, de no; tökéletes gyilkos, pontos és gyors, mint a kígyót. Úúúúúúú komolyaaaaan? –Hüledezik az idősebb nő.- Akkor nagy a baj, ha a Nagyúr nem hajlandó tárgyalni velük, de meg is érdemlik, fene a pofájukat. Draco gyerekből még ki lehetne hozni valamit, ha kicsit betörnék. De Lulu, meg Cissy a sznobnál is sznobobbak, nem tudom mire fel. Cissy Black ágról nem a gazdagabb családba született, meg az is furcsa persze, hogy két sötéthajú lány mellett, hogy lehet ő szőke, állítólag a nagymamára hajaz, hát nem tudom, szerintem ez csak szóbeszéd, én inkább Abraxasra tippelnék, meg egy-két kör lángnyelv whiskeyre. –Kacsint Tarára cinkosan mosolyogva.- A Roxfortba? Nocsak! Netán tanítani tetszik majd ott? Micsoda meglepetés! Újabb mosoly, most a Mungóra, Tara Swan nagy szökéséből bizony hatalmas botrány volt anno. -Drágám ahhoz fogható nincs! Azóta valamivel jobb a biztonság, durvábban szedálunk, kötözés ilyesmik, de főleg a szedálás, viszont mostanság egyre kevesebben vagyunk, így természetesen megint csökkent, de a halálfalók elintézik a maradékot, szal nincs para. Serpenrosa ösztönösen a pálcájához kap, s villámgyorsan körbepillant, azonban nem lát veszélyt, így értetlenül mered, de csak pár másodpercig, mert rögtön jön a válasz. A zöldszemű lány szemei a srácra villannak, s eléggé kemény és éles hangon oktatja ki, a pincér kissé zavartan pislog a szőkeségre. -Megtudhatnám, hogy mit keresel itt fenn? Szeretnél az utcára kerülni? Mert ha igen akkor még bambulhatsz itt. Hozass Lingievel egy Epres Mangó teát macskagyökérrel, de tüstént és meg ne lássalak mégegyszer itt fenn. Ha valamit akarsz szólsz az egyik manónak, aki szól nekem. Na eredj. Hussshusss. Integet türelmetlenül a fülig elvörösödő ifjoncnak, aki gyorsütembe kisasszézik még mindig felé-felé lesve. -A Prófétánál dolgozik még mindig, ez mellék állás, az egyik itt dolgozó boszorkány vőlegénye és megkérdezte, hogy dolgozhatna itt néha. Ejjj ejjj te kis csábos, hát így kell dolgozni. Legalább meg is volt? Vagy csak hülyítetted a fejét?
|