+  Roxfort RPG
|-+  2003/2004-es tanév
| |-+  Hertfordshire, egyetemváros
| | |-+  Hertfordshire városa
| | | |-+  Tabu
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Tabu  (Megtekintve 2054 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2022. 08. 21. - 19:27:44 »
+2A Tabu az egyik legrangosabb és legkedveltebb szórakozóhely az egyetemvárosban. Kifejezetten a varázsvilág számára húzták fel, muglik nem tudják megközelíteni. A szórakozásra vágyó fiatalok és felnőttek pedig akár kandallóval is megközelíthetik a helyet más városokból. Kifejezetten nagykorúak számára fenntartott hely ahol garantált mindenki számára a felszabadulás. Különleges atmoszféráját feldobja a neon fények játéka, a rendkívül erős alkoholok egyvelege, és a belső tér elrednezése, ahol az embernek olyan érzése támad, hogy a csillagos űrben lebeg. És itt az igazán jó bulik csak 11 óra után kezdődnek el, egészen reggel 5 óráig tartva.
Naplózva

Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2022. 09. 06. - 14:42:23 »
0

Én. Itt. Igen, és!? Mér ne járhatnék ilyen helyeken? Szabad, felnőtt boszorkány vagyok, és amúgyis rámfér kimozdulni.
És... oké... lehet, hogy ezen a ponton kicsit spicces is már.
Aki ismer, annak valóba, szokatlan lehet mondjuk itt találni engem, magamtól, egymagam. Nos. Bár sokkal jellemzőbb lenne rám a tompán otthon pangás, miután hazaérek a műhelyből, már kezdett elegem lenni belőle. És hiába szeretek a bánataim elől forrócsokiba menekülni, túl sok fontot szedtem fel így is a nyáron - és előtte sem nádszál voltam, aminek a tényét szintén hajlamos lennék forrócsokival feledtetni. Ördögi kör. A munkát meg hiába vinném haza, hogy abba merüljek el a világot addig kizárva. A Minisztériumnak néhány tucat kocsija van, amit évente egyszer is alig használ egy-kettőt. Egy ponton túl egyszerűen nem is tudnám hová javítani még őket.
Szóval itt vagyok. Amég itt vagyok, - ...némi rásegítéssel, - legalább tudok fejbe sehol máshol nem lenni.
És egész hangulatos is a hely, mint ha csillagok közt lebegnék. Hmm, lehetne lebegni is ...bár a többi vendég biztos nem értékelné, ha hirtelen megszökik alóluk a padló ...kéne annak a bűbájnak egy kisebb kivitelű változat.
A bárpulthoz libbenek - csak képletesen sajnos, pedig poén lenne - rendelni mégegyet abból a finom gyümölcsös, édes koktéljukból, amin nem is érződik az alkohol kesernyéje, és a színeivel meg kis papírnapernyőjével olyan, mint egy idilli tengerparti naplemente.
A koktélt kortyolgatva egy tekervényes szívószálon át, észreveszek egy másik boszit, aki látszólag szintén egymaga van itt, legalábbis nem úgy tűnik, mint ha valakivel együtt lenne, csak épp mondjuk azt várná, hogy az visszatér egy gyors mosdószünetről, vagy valami.
Jobb hely ez, mint egy-két bár az Abszol úton, ahova korábban hasonlóan ...betévedtem, de azér még mindig biztosabb lehet csapatba összefogni, mint egyedül. Meg ide végülis a társaságér jön általába az ember, ismerkedni, bulizni. Szóval közelebb csusszanok mellé, mit veszthetnék alapon. Lu eközbe magára sem ismer...
-Akartál valaha úgy lebegni, mint az űrbe?- biccentek a táncparkett felé, aminek a dekorációja, engem legalábbis, arra emlékeztet.
Gratulálok Lu, ez most vagy csábítóan sejtelmes volt, vagy felettébb esetlenül bénán nyomi... De most mivel kezdjek ilyen spontán beszélgetést, azt kérdezzem meg, szerinte a pingvineknek van-e térde? Nagyon fura szerva lenne...
De gondolom, mindjár kiderül, elküld-e a francba.
Naplózva


Serena Fawley
Játékmester
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2022. 09. 11. - 17:34:33 »
0

Nem tudom, mi hozott ide, erre a helyre, de itt voltam. Ott álltam ifjúságom elpazarolt, matt hétköznapjaiban én is, mint az összes többi fiatal, és tényleg úgy éreztem, hogy az elmúlt két évben felesleges volt. Csalódott voltam, mert az egész egyetem projekt nem úgy alakult, ahogy vártam. Minek kellett a pedáns papír, ha a gyakorlat sokkal fontosabb. Viszont a gyakorlatot meg egyáltalán nem kaptuk meg.
Aztán meg ott vannak ezek a pasis ügyek. Valahogy elüldözök mindenki magam mellől, pedig igazán nem érzem magam egy hidegvérű picsának, akivel nem lehet együtt lenni. Sőt, nagyon is melegszívű vagyok és rendes, és jófej. Mégis a pasik csócsáltak egy kicsit, mint egy rosszul sikerült, rágós húst, aztán kiköptek. Hát ez voltam én.
Valószínűleg ezért is jöttem most ide. Kellett egy kis bulizás, kikapcsolódás. A nyár elején is jól sikerült Vale-lel az a parti, most is kialakulhat valami jó.
Odaléptem a pulthoz, hogy megtekintsem a kínálatot. Kicsit eltöprengtem, hogy mi is lehet az a Lángoló Kakastaréj, de végül maradtam egy gin tonicnál első körben. Ez pont megfelelt a hangulatomnak: kesernyés volt. Odaültem a pulthoz, és vártam a megváltást, ami meglepően korán, de meg is érkezett:
-Akartál valaha úgy lebegni, mint az űrbe? - kérdezte a lány, és közben a táncparkett felé biccentett. Egy pillanatra összeráncoltam a homlokomat, mert ismerősnek tűnt, de biztos csak a Roxfortban jártunk egy-egy órára. De vajon honnan tudhatott a csillagász vénámról? Mindegy is, valószínűleg az ég küldte őt most ide.
-Folyamatosan ezt akarom. Csak túl sokat foglalkozom a csillagokkal, hogy tudjam, ez tényleg megvalósítható. - sóhajtottam fel. - Az űr fekete és komor, nem ilyen. - mutattam a táncparkett felé. - Engem inkább a tenger mélyére emlékeztet, ami tele van azokkal a félelmetes világító medúzákkal.
Igen, határozottan tenger és nem az űr.
-De lebegni ott is lehet! - kacsintok rá, és közelebb ülök hozzá. - Szia, nem ismerjük mi egymást valahonnan? Serena vagyok. - Mondjuk azt nem tudom, miért mutatkoztam be. Ha ismer, akkor úgyis tudja ki vagyok. Ha meg nem ismer, akkor lehet, hogy nem is akar megismerni.
Naplózva


Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Elérhető Elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2022. 09. 12. - 01:59:45 »
0

A homlokát ráncolta egy pillanatra valamin, de el még nem küldött a jóéletbe, úgyhogy horribilis próbálkozás csak nem lehetett.
-Folyamatosan ezt akarom. Csak túl sokat foglalkozom a csillagokkal, hogy tudjam, ez tényleg megvalósítható.
Még válaszol is, az már biztos jó jel. De úgy tűnik, valami kedvenc témát is egészen eltalálhattam, ha csillagokkal foglalkozik. Nos, lehet, nem az igazi csillagos űr, de valami ahhoz közelit ismerek.
-Mondasz valamit- ismerem be a cserébe felajánlott tengermélyi hasonlatra. -De ott meg túl nagy a nyomás.
A túl nagy nyomást nem szoktam szeretni. Bár inkább csak a képletesen értettel volt eddig dolgom, de az is bőven elég.
A közelebb ülés már egész biztos jele annak, hogy nem szólhattam olyan rosszat, akkor inkább távolodna. A kacsintásra meg még pirulok is egyet, ami remélem a szines fényekbe nem látszik meg - meg valami szőnyeg alá söpört kis bűntudatfélén túl még jól is esik.
-És ha azt mondanám, tudok rá egy bűbájt?- somolygok vissza, aztán okosan végül nem kezdem el hozzátenni, hogy bár a többi vendégek nagyrésze minden bizonnyal méltatlankodna, ha hirtelen megszöktetem a talpuk alól a táncparkettet. Inkább csak szívószálazok egy kortyot a koktélomból.
-Tényleg! Lehet, valami eseményen futottunk össze?- Most hogy rákérdez, meg beszélgetési közelségből látom, nekem is ismerősnek tűnik. -Nem te voltál ott tavasszal azon a virágünnep dolgon?- ...Amelyik olyan zavarbaejtősen alakult a végére, úgyhogy a részletekbe inkább bele se menjünk. Meg a másik okból se.
-Luna- mutatkozok be én is neki. Bizonyosan a belesemenjünk okán, ezen a nevemen. És csak így utólag jut eszembe, hogy akár a csillagászatos alapon is választhattam volna, hátha az is tetszik neki. Bár végülis, még mondhatom, hogy szándékos volt.
Naplózva


Serena Fawley
Játékmester
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2022. 09. 23. - 20:10:05 »
0

Amikor felvetem, hogy ez a tánctér inkább a tenger, a csajszi azt hozza fel, hogy ott meg túl nagy a nyomás.
-Hát ez több emberre igaz, mint a lebegés. - kacsintok rá. - Remélem nincs rajtad túl nagy nyomás. Én néha úgy érzem, összenyom. - morgom. Fogalmam sincs, mi váltotta ki belőlem ezt az őszinteség rohamot. Nem szoktam ennyire megnyílni ismeretlen emberek előtt, de most úgy tűnik, erre van szükségem.
Eleve olyan ez a hely, mint ami meg van bűvölve. Mondjuk a varázsvilág szórakozóhelyei közül melyik nincs valamilyen módon megbűvölve. De mégis, ide belépve, már kábulatba esik az ember, és az italokba is tuti raknak valamit, ami bódulatba ejti az embert.
-És ha azt mondanám, tudok rá egy bűbájt? - kérdezi a lány, miközben nekem a kábulaton jár az eszem. Zavartan nézek vissza rá:
-A lebegésre vagy a nyomásra?
A lebegős bűbájt nyilván mindenki ismeri, de lehet, hogy van valami különösen extrém lebegtető bűbája. Volt valami ilyesmi az egyik korábbi buliban is, meg talán hallottam is róla. Na mindegy, megvárom a válaszát.
Aztán rátérünk az ismerkedésre. Felhozza azt a ritka kínos esetet a virágünneppel, és megpróblok elbújni a poharam mögé.
-Uh, azt a bulit próbálom elfelejteni. Sosem akartam random varázslók meztelen testét látni. Maradok a saját párkapcsolataimnál... Már ha van... - húzom el a számat kelletlenül. Mert ugye most nincs. Mert túl sok vagyok, vagy túl kevés, vagy egyszerűen csak béna, és nem kellek senkinek.
Szomorúan kortyolok bele a italomba.
-Luna. - mutatkozik be, én meg fel sem veszem, hogy Hold meg Luna meg csillagok. Csak én is bemutatkozok:
-Serena. Mi hozott erre a remek helyre? - mutatok körbe. - A lebegés vagy a titkos italok? - mutatok a poharamra, ami már nagyrészt kiürült, úgyhogy intek a pincérnek, és rendelek még egyet. Azt hiszem, ma este részeg leszek...
Naplózva


Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Elérhető Elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2022. 09. 25. - 17:28:56 »
0

A kérdésre, hogy rajtam van-e nyomás, csak grimaszolok egyet, és hosszút kortyolok a koktélomból, ezzel is eleget elmondva: akad azér elég. Talán jobb is bűbájokról bezsélgetni.
-A lebegésre vagy a nyomásra?
-Hát, ha összenyomna, mondhatjuk, hogy mindkettőre jó egyszerre- sejtelmeskedek csábosan, és nem tudom, a bátorságot honnan veszem rá - pssz, Lu, az alkohol lesz az - de ezúttal én kacsintok is hozzá.
Sajnos itt megejtünk egy ismerkedős kört, a hangulatnak nem hasznos virágünnep esetét felemlegetve. De tudtam, hogy ismerős valahonnan, és ezek szerint valóba ott találkozhattunk. A magam részéről azér nem volt olyan élénk emlék, mer valaki másra figyeltem inkább, de azt most meginncsak hagyjuk is...
-Már ha van...- sóhajtok egyetértően. -Tudodmit, ugorhatjuk a témát.
A legbiztosabb dolog ma este, hogy ezzel egyet fog érteni.
-Mi hozott erre a remek helyre? A lebegés vagy a titkos italok?
-Ebből mondjuk az italokat- mer ha nem részegen a vállán sírni tervezek, a többi ok-okozatba minek menjünk bele.
-Az egész szobás súlytalanságról itt túl sokmindenkit kéne megkérdezni- somolygok meginn, felfedve többet az emlegetett bűbáj mivoltából. Persze tény, rászórhatnám az egész teremre anélkül is, aztán hirtelen tanuljanak meg a népek teljesen új rendszerbe mozogni - a levegő még az úszáshoz sem elég sűrű, úgyhogy az sem ér sokat - de ahhoz én túl jókislány vagyok.
...Még? De náh, én olyant úgyse tennék.
-Persze ha te kíváncsi vagy rá,..- Oké, azér mi van velem is, már meginn kacsintok is a sejtelmes mosolyhoz.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.069 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.