+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Játékkuckó
| | | |-+  Mondj egy mesét!
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Mondj egy mesét!  (Megtekintve 3825 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2021. 05. 16. - 19:26:54 »
+5

Téged is érdekel milyen lenne a karaktered egy másik világban? Mi történne vele, hogyan viselkedne?
Figyelem! Angol tudás szükséges!Akkor generálj neki egy random plotot!

fantasy

romantikus történet

horror

sci-fi

krimi

rejtély

A lényeg, hogy csak a karaktered nevét és nemét használd fel, esetleg állíts be társaságnak egy másik, imádott karaktert, majd a többi kérdésnél nyomd végig a suggest gombot! Eztuán generáld meg a történetedet! Ezt követően foglald össze röviden, milyen eredményt kaptál, de akár szó szerint is lefordíthatod! Illusztráld képekkel, csinosítsd ki, ahogy neked tetszik!
Naplózva

Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 05. 16. - 19:39:28 »
+4

Someone like Aiden
#romanceElliot O'Mara egy rendkívül durva, ám annál intuitívabb orvos az európai kontinensről. Úgy érezte, hogy az élete sehová sem vezet, míg nem találkozott Aiden Fraserrel, aki egy karcsú, sápadt férfi volt. Aiden szenvedélyesen imádott vonatozni és talán éppen ez az oka, hogy egymásra találtak.
Elliot nem szeretett bele azonnal Aidenben, sőt eleinte kifejezetten gyűlölte, mert az anglia éveiben rájött, hogy a férfi tapintatlan és gonosz. Azonban később Aiden megmenti Elliotot, mikor egy tengeri szörnyeteg akarja lekaszabolni. Ez megváltoztatja a kapcsolatukat, Elliot ugyanis elkezdi észrevenni, mennyire gondoskodó a szíve mélyén. Csupán Aiden munkája áll kettejük közé egy időre. A nyomozói munka nyomására ugyanis eltávolodnak, Elliot pedig komoly társasági életet kezd el élni. Mindent bevet, hogy elterelje a figyelmét Aidenről. Így ismerkedik meg Gabriel Miltonnal, a különc színésszel. Úgy tűnik, hogy a két férfi közé tud állni, ezért Aidennek gyorsan kell cselekednie. De vajon egymásra találnak valóban?
Naplózva


Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 05. 16. - 20:07:12 »
+5

ღ Az elátkozott banán átka ღ
(horror)
Miközben egy helyi ügyvéd halálát vizsgálja ki egy Sophie Vanheim nevű csodálatraméltó nyomozó, rábukkan egy Írországban keringő legendára. Bárki, aki kapcsolatba kerül a banánnal, 32 nap múlva meghal. Az elhunyt emberek hétköznapinak tűnnek, de a fényképezés közben áttetszővé válnak. A megjelölt emberek pedig úgy érzik, mintha egy görbe borzot éritettek volna meg.
Sophie megszerzi a banánt, de nem hajlandó hinni a babonának. Képek kollázsa villan fel a fejében: a kihűlt ügyvéden egyensúlyozó szeles galamb, egy régi újság vezércíme egy medvecsali balesetről, egy lábfejről dühöngő csuklyás róka és végül arról, hogy egy kútból iszik vidéken. Amikor Sophie észreveszi, hogy körmeinek tulajdonsága hasonló egy borzéhoz, ráébred, hogy a banánról szóló legenda igaz. Seígtségül hívja a párját, Jasper Flynnt a kardforgatót.
Jasper szintén megvizsgálja a banánt, melynek következtében ő is az átok hatása alá kerül. Ugyan azokat a látomásokat látja, mint amiket Sophie is. Így hát felkerekednek, hogy a látomások igazi jelentéseinek a nyomára bukkanjanak, és lindulnak felkeresni a csuklyás rókát. Képesek lesznek megállítani az átkot, mielőtt lejár az idejük?
Naplózva


Aiden J. Fraser
Varázsló
*****


Pirkadatkor a hajnalba olvadok

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 05. 16. - 20:42:56 »
+4

GALAKTIKUS HÁTBORZONGATÓ KASZAHÁBORÚKNagyon-nagyon régen, egy hátborzongató, hátborzongató galaxisban...
Miután elhagyták a Szőke Dagobah bolygót, egy csapat troll repül egy távoli folt felé. A folt ahogy a közelébe érnek fokozatosan átalakul egy vöröses űr-malommá. A galaxist polgárháború sújtja, melyet Tom Denem, az óriási gnóm vezet, kinek teste kéjjel teli, ám és képes brutális gyilkosságokra.
Elliot O'Mara néven ismert sötét sárkány rettegve menekül a Birodalomból, védelmezőjével, Aiden Fraserrel. A Solaris bolygón lévő Roxmorts felé tartanak. AMikor végre földet érnek, verekedés robban ki. Fraser a Hátborzongató kaszáját hazsnálja, Elliot megvédelmezésére. Aiden és Sárkány Elliot végül úgy döntenek, elhagyják Solarist, és el akarnak lopni egy űrseprűt, hogy kilőjjék magukat.
Út közben tündék törzsével találkoznak, Aident megtámadják a tündék, Sárkány Elliotot elfogják és visszaviszik Roxmortsba. Aidennek Sárkány ELliot megmentéséért kell harcolnia. De akkor hirtelen felbukkan egy gigaszendvics és a Hátborzongató Szőke Galaxis teljes jövője forog kockán.
Naplózva


Merel Everfen
Boszorkány
*****


A Vérborz

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 05. 16. - 23:54:15 »
+4


Kopasz Dominic
Egy sercegő románc Alice O'Mara pennájából
Csillagvirág Ophelia egy szeretnivaló, higgadt szerelő Írországból. És mégis, úgy érzi, nem tart semerre az élete, ameddig meg nem ismeri Dominic Monstrót, egy szexi, karcsú férfit, akinek szenvedélye a főzés.
Opheliát egyból ellenszenv tölti el Dominic és az önző és erőszakos tendenciái iránt, amire a tenger mellett töltött évei nevelték. De amikor egy huligán megpróbálja exterminálni Opheliát, pont Dominic az, aki ott terem, hogy megmentse. Ophelia lassan ráébred, Dominic a szíve mélyén egész bőkezű. Dominic viszont a takarítói munkája miatt ránehezedő nyomás alatt nem veszi észre Ophelia vonzódását, aki a társadalmi életbe veti magát, hogy elterelje a saját figyelmét ezen bánatáról.
Végül, amikor annak veszélye fenyeget, hogy a hülye detektív, Everman közéjük áll, Dominicnak gyorsan kell cselekednie. Vajon meglelik valaha azt a sercegően izzó szerelmet, amit megérdemelnek?"Beleszerettem a földhözragadt Dominic Monstroba. Múlt éjjel azt álmodtam, a teáskannámban volt."
- The Daily Tale

"Nagyjából olyan élvezhető, mint ha felpofoznának egy döglött hallal, de az tény, hogy a Kopasz Dominic jelentős szociális tanulságot hordoz."
- Enid Kibbler

"Imádtam a részt, ahol a huligán megpróbálta exterminálni Opheliát - kishíján leestem a székemről."
- Hit the Spoof

"Jobbat tudnék írni."
- Everman
Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 05. 18. - 09:23:34 »
+3

Elliot O'Mara, a varázsló
#fantasyEgy sátorban élt a hanyag varázsló, Elliot O'Mara. Nem egy hátborzongató, szürke sátor volt az, tele pirítóssal és alvásszaggal, de nem is egy nedves, havas, pompás sátor, amiben nincsen semmi, ahova le lehet ülni, vagy ahol enni lehetne: egy varázslósátor volt, amiben boldogság lakozott.
Egy nap a tündér, Aiden Fraser felkavaró látogatása után, Elliot elhagyta a sátrat, hogy három barna varázslat keresésére induljon. A küldetést más varázslók, ifjú lányok és festőien szép pixik társaságában hajtotta végre. A tündérek által védelmezett varázslatok keresése közben Elliot még magát is meglepi intelligenciájával és tanári képességeivel.
Utazásai során Elliot megment egy fáklyát, egy örökséget, mely Aidené. De amikor Aiden nem hajlandó elaludni, a barátságuk véget ér. Ezt követően a tündér, Aiden megsebesül a Három Sereg csatájában, ennek következtében kibékülnek, mielőtt Elliot komoly alvásba kezdene. Elliot elfogadja hát a három varázslat egyikét és nagyon gazdag varázslóként tér vissza a sátrába.

"A három barna varázslat keresése egyszerűen csodálatos.  A varázslók, fiatal lányok és pixik pedig csak még lenyűgözőbbé teszik."
- The Daily Tale

"OMG! Ez olyan, mint a Gyűrűk ura, csak vannak lányszereplők is!"
- One of the Kidz

"Olyan izgalmas, mintha a saját lábujjamat rágnám le! Azt kívántam, hogy Aiden továbbra is tagadja meg az alvást! Az egész lehetett volna kicsit rövidebb."
- Enid Kibbler

"Imádom Aident. Jó lett volna többször olvasni róla!"
- Hit the Spoof

"Jobban szeretem az igazi Tolkient."
- Zob Gloop
Naplózva


Erica Fraser
Eltávozott karakter
*****


broken mother

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 06. 14. - 15:51:58 »
+3

Az elátkozott teáskanna átkaMiközben egy helyi kardos halálát vizsgálja az Erca Fraser nevű szerény takarítónő, rábukkan egy legendára, ami egy természet feletti, elátkozott átkozott teáskannáról kering. Ha valaki ezt a kannát használja, 9 nap marad hátra az életéből. Ezek a jobb sorsra érdemelt emberek holttestein nem található semmi különleges, ám a fotózások alkalmával testükün zombiharapások látszanak. A megjelölt, elátkozott személyek pedig úgy érzik magukat, mintha egy rózsazsín hörcsög ért volna hozzájuk.

Amint Erica megkapja a teáskannát, nem hisz ennek a babonának. Azonban látomások villanak fel előtte. Egy szeles gyíkot lát, amint az egyensúlyban van egy őrjöngő kardforgatóval. Egy régi újságcímet lát egy katapultos halálesetről, egy karjain dühöngő csuklyás kígyóról és egy vidéken található kútról.

Amikor Erica észrevezsi, hogy lábain hörcsögszerű tulajdonságok jelennek meg, rájön, hogy a teáskanna átka mégis csak valóságos. Segítségül hívja szerelmét, egy Johann Metzger nevű fodrászt. Johann is megvizsgálja a kannát, és ő is készségesen aláveti magát az átoknak. Ugyan azok a látomások villanak fel előtte is, mint Erica előtt, és rá is vár a természetfeletti halál. Így hát Erica és Johann elindulnak, hogy utána járjanak a látomások jelentéseinek, és első állomásuk a csuklyás kígyóhot vezet. Vajon képesek lesznek megállítani az átkot, mielőtt lejár az idejük?
Naplózva


Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 08. 19. - 13:31:06 »
+3

Csak hogy Discordon el ne kallódjon:

A long long time ago, in a happy happy galaxy...
* * *
After leaving the idyllic planet Epsilon Eridani, a group of wizards fly toward a distant speck
The speck gradually resolves into an old-fashioned, space garage
* * *
Civil war strikes the galaxy, which is ruled by Blonde Leather Jacket Guy, a handsome robot capable of lust and even cruelty
* * *
Terrified, a tiny witch known as Mirabella Harpell flees the Empire, with her protector, Mira Wyne
* * *
They head for Sidney on the planet Klendathu. When they finally arrive, a fight breaks out. Wyne uses her happy knife to defend Mirabella
* * *
Wyne and Witch Mirabella decide it's time to leave Klendathu
and steal a car to shoot their way out
* * *
They encounter a tribe of teens
Wyne is attacked and the witch is captured by the teens and taken back to Sidney
* * *
Wyne must fight to save Witch Mirabella but when she accidentally unearths a wild sausage, the entire future of the happy, idyllic galaxy is at stake...
Naplózva


Vale Walker
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Pretty boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2022. 05. 02. - 22:44:28 »
+3


Nyúl Jankó és Teknős Úr kalandjai

Mélyen Délen, egy bungallóban lakott egy különös, kigyúrt varázsló, Nyúl Jankó. Ez nem egy hamisan idilli, vidám bungalló volt, tele babbal és ijesztő szagokkal, se nem egy álmos, unalmas, elhagyatott bungalló, semmivel, ahová leülni, vagy ahol enni lehetne. Varázsló-bungalló volt, és az maga a kényelem.

Egy nap, a boszorkány Teknős Úr egy aggasztó látogatását követően, Jankó hátrahagyja a bungallóját, hogy a Három Halk Bab felkutatására induljon. Ebben a kalandban segítségére sietnek tinédzserek, idősek, és izzasztó földönkívüliek.
A boszorkányok őrízte Babok keresése során Nyúl Jankó magát is meglepi a bátorságával, és az ügyvédi képességeivel.
Útjai során Jankó megment egy kolbászt, egy Teknős Úrhoz tartozó családi ereklyét. De amikor Teknős úr nem hajlandó csatlakozni hozzá az ivászatban, a barátságuknak vége.
Ellenben amikor Teknős Úr sérülést szerez Gettysburgnél, a páros kibékül, amit követően Nyúl Jankó komolyan az italhoz fordul.
Jankó elfogadja a Három Halk Bab egyikét, és nagyon gazdag varázslóként tér haza a bungallójába.


"A három Halk Bab keresése mindigis érdekesnek ígérkezett. A tinédzserek, idősek, és földönkívüliek hozzáadásától csak még szuperebb lett."
- The Daily Tale

"Mordizomadta! Olyan ez, mint a Gyűrűk Ura extra idősekkel."
- One of the Kidz

"Nagyjából annyira élvezhető, mint lerágni a saját lábujjaimat. Azt kívánom, Teknős Úr bár kitartott volna amellett, hogy nem iszik. Sokkal rövidebb lett volna ez az egész."
- Enid Kibbler

"Imádom Teknős Urat. Szivesen láttam volna többet is."
- Hit the Spoof

"Jobban szeretem az igazi Tolkient."
- Everman
Naplózva

Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2022. 05. 03. - 18:42:26 »
+3

ღ Az apró szendvics ღ
(misztikus?)
Nyiffantó Citi nyüzsgő, vidéki városa egy titkot rejt.

Nyifi Nyafi tökéletes életet él, ha halkereskedőként dolgozik a városban, és a figyelmes barátnőjével, Nyüfö Nyefével főznek közösen.  Amikor azonban egy apró szendvicset talál a pincéjében, kezd rájönni, hogy a Nyafi családban a dolgok nem egészen úgy vannak, ahogyan annak elsőre tűnik. A temetés során Nyifi megdöbbentő kérdéseket vet fel a múltjával kapcsolatban, és elindul a vidéki városba, Nyiffantóba, hogy választ találjon ezekre az égető kérdésekre.

A nyiffantóiak eleinte ügyesnek és szeretőnek látszanak. Felkelti érdeklődését a furcsán erényes cserkész, Nyü Nyü. Miután azonban megismerteti Nyifit a keménycukorral, Nyifi lassan azon kapja magát, hogy a féltékenység, a falánkság és talán a merénylet szörnyű hálójába kerül.

Képes-e Nyifi ellenállni a Nyü Nyü varázsának, és felfedi az apró szendvics titkát, mielőtt túl késő lenne, vagy halála egy újabb Nyiffantó City legenda lesz?– Ki ne adná fel azt az életét, hogy figyelmes barátnőjével közösen főz, hogy eltöltsön egy kis időt egy furcsán erényes cserkészsel?
- The Daily Tale
"Körülbelül olyan titokzatos, mint egy nyilvános vécében találni egy kakit. A The Tiny Sandwich azonban értékes leckét kínál arra vonatkozóan, hogy ne kerüljön közel a keménycukorhoz."
- Enid Kibbler
– Az egyetlen rejtély az, hogy miért olvastam tovább az első oldal után?
- Hit the Spoof
– Én jobban csinálnám.
- Zob Gloop
Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2022. 05. 04. - 10:46:53 »
+3

Elliot Fifiman Fraser: Az óriás szendvics átka
#horror


Miközben egy helyi magándetektív halála után nyomoz, az aranyos festő, Fifi Bond feltár egy legendát egy természetfeletti elátkozott, óriási szendvicsről, amely Fifiland-szerte kering. Amint valaki felhasználja a szendvicset, pontosan 203 napja van hátra. A pusztulásra ítélt kevesek hétköznapi embernek tűnnek, de ha lefényképezik őket, csontváznak tűnnek.

Fifi megfogja a szendvicset, mert nem hajlandó hinni a babonának. Képkollázs villan fel elméjében: egy pompás zsiráf, aki egy szakadt magándetektíven egyensúlyoz, egy régi újságcikk egy repülőbalesetről, egy csuklyás gyík, aki a helyiekről riogat, és egy ivókút egy vidéki területen.

Amikor Fifi észreveszi, hogy a kezében kukacszerű dolgok vannak, rájön, hogy az óriás szendvics átka igaz, és segítségül hívja lányát, egy Fifike Bond nevű kertészt. Fifike megvizsgálja a szendvicset, és készségesen aláveti magát az átoknak. Azt tapasztalja, hogy ugyanazok a látomások villannak a szeme előtt. A pompás zsiráfot, aki egy szakadt magándetektíven egyensúlyozik, különösen borzongatónak találja. Beáll a sorba a természetfeletti halálért.

Fifi és Fifike egy küldetést folytat, hogy feltárja a látomások jelentését, kezdve a csuklyás gyík felkutatásával. Vajon sikerül megállítani az átkot, mielőtt lejár az idejük?

"Ez valójában elég ijesztő. Amíg élek, soha többé nem nézhetek már óriási szendvicsre!"
- The Daily Tale

"Ó, kérem! Nincs abban semmi ijesztő, ha egy pompás zsiráf egy szakadt magándetektíven egyensúlyozik."
- Enid Kibbler

"A csuklyás gyík nagyon megijesztett."
- Hit the Spoof

"Remélem, Fifi és Fifike összeházasodnak."
- Zob Gloop

Naplózva


Gabriel F. Milton
Minisztérium
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2022. 05. 05. - 20:10:32 »
+4

Gabriel Milton, a troll
Fantasy regény


Egy lyukban élt egy pirospozsgás, hatalmas troll, Gabriel Milton. Nem egy szürke, csendes, kanyargós lyuk, tele pohárral és hegyes szaggal, de nem is egy sercegő, aggasztó, csinos lyuk, amiben nem lehetett leülni vagy enni: egy troll-lyuk volt, és ez menedéket jelent.

Egy napon, a zombi Johann Metzger nyugtalanító látogatása után Gabriel elhagyja a lyukat, és elindul, hogy három eszeveszett pirítóst keressen. Emberek, fiatalok és fagyos pixik társaságában vállalt küldetés ez. A zombik által őrzött pirítós után kutatva Gabriel Milton még magát is meglepi pszichiáter szorgalmával és ügyességével.

Utazásai során Gabriel megment egy guillotine-t, a Johann tulajdonát képező örökséget. De amikor Johann megtagadja, hogy megpróbálkozzon a körözéssel, barátságuknak vége. Johann azonban megsebesül a brit csatában, és kibékülnek, mielőtt Gabriel komoly veszekedésbe kezd. Gabriel végül elfogadja a három eszeveszett pirítós egyikét, és hazatér üregébe, egy nagyon gazdag trollként.


"A három eszeveszett pirítós keresése mindig is meggyőző volt. Az emberek, fiatalok és pixik hozzáadásával ez még fantasztikusabbá teszi."
- A napi mese
"OMG! Ez olyan, mint a Gyűrűk Ura, hozzáadott fiatalokkal."
- Az egyik Kidz
"Körülbelül olyan élvezetes, mint a saját lábujjaimat enni. Bárcsak Johann továbbra is visszautasított volna minden körözést. Az egész sokkal rövidebb lett volna."
- Enid Kibbler
"Szeretem Johannt. Szívesen láttam volna többet is belőle."
- Üsd be a hamisat
– Jobban szeretem az igazi Tolkient.
- Zob Gloop
Naplózva


Elizabeth Hepburn
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2022. 05. 08. - 19:41:52 »
+2


A véres penge átka.


Miközben egy helyi tanár halála ügyében nyomoznak, egy kedves varázslény-gondozó, Elizabeth Hepburn feltár egy legendát egy természetfeletti elátkozott, véres pengéről, amely Roxmortsban kering. Amint valaki használja a pengét, pontosan 28 napja van hátra.

A pusztulásra ítélt kevesek hétköznapi embereknek tűnnek a mindennapi életben, de ha lefényképezik őket, összezsugorodottnak tűnnek. Aki megérinti a pengét, őrült majomnak érzi magát.

Elizabeth megragadja a pengét, nem hajlandó hinni a babonának. Képkollázs villan fel az elméjében: egy megszállott borz egy tüskés tanáron egyensúlyoz, egy régi újságcím egy repülőbalesetről, egy csuklyás kígyó,rikácsol a lábai között, és egy ivókút egy vad helyen.

Amikor Elizabeth észreveszi, hogy szeme majomszerű tulajdonságokkal rendelkezik, rájön, hogy a véres penge átka igaz, és segítségül hívja legjobb barátját, egy Hugo Theron nevű halkereskedőt.

Hugo megvizsgálja a pengét, és készségesen aláveti magát az átoknak. Azt tapasztalja, hogy ugyanazok a látomások villannak fel a szeme előtt. A megszállt borzot, aki egy tüskés tanáron egyensúlyoz, különösen borzasztónak találja. Beáll a sorba a természetfeletti halálért.

Elizabeth és Hugo egy küldetést folytatnak, hogy feltárják a látomások jelentését, kezdve a csuklyás kígyó felkutatásával. Vajon sikerül megállítani az átkot, mielőtt lejár az idejük?

"Ez valójában elég ijesztő. Amíg élek, soha nem fogok tudni egy másik véres pengére nézni."
- A napi mese
" Ó, kérem! Nincs abban semmi ijesztő, ha egy megszállt borz egy tüskés tanáron egyensúlyoz."
- Enid Kibbler
"A csuklyás kígyó nagyon megijesztett."
- Üsd be a hamisat
" Remélem, Elizabeth és Hugo összeházasodnak."
- Zob Gloop
Naplózva

Yoana Bertov
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2022. 05. 11. - 21:46:07 »
+3

Intergalaktikus varázs-kanál háborúRéges-régen egy varázslatos galaxisban...

Az őrjöngő Solaris bolygó elhagyása után, egy csoport szellem a galaxis egy távoli pontja felé lebegett el: egy havas, űr bungalóban kötöttek ki.

Közben a galaxisban polgárháború tört ki, amit a csíkos tündér, Yoana Bertov irányított, aki mindenféle irigységre és akár kegyetlenségre is képes volt.

Mikhailtól és a polgárháborútól való félelmében az egyik szellem, a tollas jávorszarvas, Eduard Sokolov a védelmezőjével, Mikhaillal a Birodalom központjába menekült, ami történetesen a Marson található Bangkokban volt.

Amikor éppen odaértek, egy harc tört ki. Mikhail a varázs-kanál mágiáját használta, hogy megvédje Eduardot. Mikhail és Jávorszarvas-Eduard elhatározták, hogy elhagyják a Marsot, és hogy kimentsék magukat a harcokból, elloptak egy traktort.

Útközben egy ogre törzzsel is össze kellett csapniuk. Mikhailt megtámadták, Jávorszarvas-Eduardot pedig elkapták az ogrék, és visszavitték Bangkokba.

Mikhailnak meg kell mentenie Jávorszarvas-Eduardot, a mentőakció közben pedig megtalál egy kardpengét, amin az egész varázslatos, eszeveszett galaxis jövője áll. Vajon hogy fog dönteni: Eduard vagy a galaxis?
Naplózva


Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2023. 03. 24. - 14:36:49 »
+1

ღ Az óriáskolbász ღ
(rejtély)Sophie Flynnek tökéletes élete van, és kardvívóként dolgozik a városban, és a nagyszerű barátjával, Papa Ginoval ugrál szabadidejében. Azonban, amikor a házának pincéjében egy óriási kolbászt talál, kezd rájönni, hogy a dolgok a Flynn házban nem úgy mennek, ahogy elsőre látszanak.

Egy esküvőt követően Sophie megdöbbentő kérdéseket vet fel önmagával kapcsolatban, és elindul a koszos Kolbászfalvára, hogy válaszokat találjon. Kolbászfalviak először csodálatosnak és imádnivalónak tűnnek. Az érdeklődését felkeltette a frucsán szelíd felfedező, Jasper Flynn. Azonban Jasper bevezeti őt a kemény tűzbe, és Sophie lassan azon kapja magát, hogy a vandalizmus, az erőszak és a falánkság hálójába kerül.

Ellen tud-e állni Sophie a Jasper Flynn varázsának, és felfedi az óriáskolbász titkát, mielőtt túl késő lesz, és halála egy újabb kolbászfalvi legendává válik?

Ki ne adná fel azt az életét, és az ugrálást a barátjával, hogy egy kis időt töltsön egy szelíd felfedezővel? / The Daily Tale

Anynira érdekes, mint egy nyilvános wc-ben kakit találni. (??XD)  Az Óriáskolbász azonban értékes leckét ad arról, hogy ne kerülj kemény tűzbe. / Enid Kibbler

Az egyetlen rejtély, hogy miért olvasom még ezt tovább? / Hit the Spoof

Jobban is tudtam volna. / Zob Gloop
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2023. 08. 17. - 08:09:20
Az oldal 0.253 másodperc alatt készült el 43 lekéréssel.