+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Elliot O'Mara
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Elliot O'Mara  (Megtekintve 19769 alkalommal)

Daniel O'Mara
Szent Mungó
***


A Medimágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2021. 05. 06. - 09:04:09 »
+1

ha még egyszer sírni látlak
A bátyám vagy. Miért nem vagy nagy és erős? Miért kell eléd állnom, hogy megvédjelek, miközben ennek fordítva kéne lennie? Számodra az élet csak egy játék, amin nevetni kell, amivel el lehet szórakozni. De csak egy van belőle. Csak ez az egy van, hogy boldog legyél. Ne rontsd el azzal, hogy elengeded azt, amit megérdemelsz. Nem akarom, hogy ez történjen veled. Hát álljak megint eléd, védjelek meg, hátha a hátam mögött meghúzva magad, boldog tudsz lenni?
Naplózva


Esther M. Doyle
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2021. 05. 07. - 14:40:36 »
+1


Aiden barátja (?)
Nem gondoltam volna, hogy utánam majd egy sráccal is megpróbálja... de hát úgy hallottam boldogok vagytok és én nem vagyok ellene kicsit sem, sőt. Azt hiszem, támogatom, hogy megtalálja az igazit valamilyen módon, mégha nem is egészen ez volt az elképzelés. Azt is hallottam, hogy Mrs. Fraser megkedvelt téged. Ennek örülök... egyszer én is megismerkednék veled... ha van kedved!
Naplózva


Phillip Rowle
Eltávozott karakter
*****


Mr. Protektor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #47 Dátum: 2021. 07. 01. - 16:43:02 »
+2

A FIAM VAGY
A fiam vagy, a legjobbat fogod kapni. A legjobbat, akkor is, ha nem akarod beismerni, hogy az a legjobb neked, amit én adhatok. Talán most elutasítottad Nellie Nottot, de a következőt vagy az azt követőt majd elfogadod úgy, ahogyan van. Talán ez nem a szerelemről meg az érzelmekről szól, de mikor majd lesz egy gyereked, boldog leszel, meglátod.
Naplózva

Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #48 Dátum: 2021. 07. 25. - 08:53:38 »
0

huhuu de rég randiztunk
A messzeségben látlak, Adiden oldalán, párszor össze is futottunk! De csak nem sikerült beszélgetni egymással. Bár nem tudom kedvelsz e, amikor véletlen randink volt menekültel előlem. Pedig elvileg jo fej vagyok!
Jaa egyszer elhagytad menet közben a pénztárcád... Felvettem, de utána leordított egy néni hogy tolvaj vagyok. Szóval lyukas a zsebed, Elliot!
Naplózva


Mikhail Bertov
Varázsló
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #49 Dátum: 2021. 08. 13. - 14:49:00 »
0


mit akar tőled mindenki?
Szép vagy, szép vagy, de semmi extra. Mégis érted van oda az a Forest fazon, még a hasonmásoddal is le akart feküdni. Aztán Milton... érted? Egy éjszakát akartam vele, de őt csak és kizárólag Elliot foglalkoztatt, az a hülye tovlaj. Ezért nem bújt velem ágyba, pedig jó poén is lehetett volna.
Köszi, hogy elcseszted a semmi extra külsőddel.
Naplózva


Aiden J. Fraser
Varázsló
*****


Pirkadatkor a hajnalba olvadok

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #50 Dátum: 2021. 09. 15. - 11:13:30 »
+1

Minden vagy
Melletted a hajnali felébredés is sokkal elviselhetőbb. A boltban az idegesítő vásárlók között is ott vagy, akire nézhetek, és máris minden olyan kibaszottul a helyére kerül. Sok mindent adtál nekem. biztonságot, szerető ölelést, forró szexet. Én pedig családot adok neked. Egy olyan jövőt, ahol nem kell félned, hogy elhagynak. 
Naplózva


Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #51 Dátum: 2021. 10. 10. - 11:42:25 »
+1

Apa(féle?)
Szóval nem biztos, hogy vér szerint, de azért jófejség volt, hogy befogadtál. Nagyon chill volt ez a nyár így, egészen elkényelmesedtem. És Mayának se kellett aggódnia. Azért izé... Ne utáld nagyon, nem rossz arc annyira, csak... Na. Szóval furcsa most nélkületek a Roxfortban. Sose írnék olyan nyálasat, hogy hiányzol... de azért várom már a szünetet, jó lesz majd találkozni, és minőségi időt tölteni együtt. Vagy bármilyet.
Naplózva


Diana Hardy
Minisztérium
***


§ dancer in the dark §

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #52 Dátum: 2021. 10. 30. - 20:00:41 »
+1

a jó tanuló
Bár sose csinálod meg amit külön kérek a következő órára, tudom, hogy mégis tanulsz. Makacs vagy, és ez néha jó is, hiszen olyan elemi erővel próbálod átrágni magad a kobold nyelvtanon, hogy az irigylésre méltó. Remélem siekresen vizsgázol télen. Szeretnék egy kicist büszke lenni.
A tetsvéred pedig... csak egyszerűen csodálatos férfi. 
Naplózva


Leah Barlow
Eltávozott karakter.
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #53 Dátum: 2022. 03. 27. - 10:05:22 »
+1


megint tőled lopott?
A minap takarítottam NeMo fekhelyét, és találtam egy ugyan olyan szépen csillogó és roppant ismerős órát, mint amilyet leemelt a csuklódról nyáron. Csak nem megint tőled lopta el? Ha esetleg hiányozna a gyűjteményedből, akkor nálam megtalálod. Még egyszer bocsi miatta, de ha ez megnyugtat nagyon jó ízlésed van.
Naplózva

Esther M. Doyle
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #54 Dátum: 2022. 06. 18. - 07:47:47 »
+2


MIÉRT UTÁLSZ MÉG MINDIG?
Már annyi visszajelzést kaptál, hogy nem kell tőlem félned. Aiden sosem érdekeltem igazán. Számára én csak játék voltam, míg te igazi szerelem. Látom azon, ahogy veled bánik... és tudod, hány lány irigyel ezért? Én nem. Nekem jó Benjivel, megvagyunk boldogan. De ezer, meg ezer lány vágyna arra, hogy éppen Aiden Fraser bánjon velük úgy, ahogy veled. A Roxfortban sokan kedvelték, de ő persze mindenkit lekoptatott.
Naplózva


Nora Narek
Mardekár
*


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #55 Dátum: 2022. 08. 07. - 21:42:10 »
+2

Lola cuki apukája
Tudod, nagyon jó barinőm ám Lola, és soha-de-soha nem hagynám, hogy baja essen. Ígérem a nagy őrültségeimbe nem rángatom bele, nem viszem olyan bulikba, ahol harmincas pasik vannak. És mindig bőrbarát sminket adok neki kölcsön. Ja, és bocsi, amiért megijesztettelek a konyhában. Csak a cicámat akartam kiszedni a kekszes üvegből, mert beleszorult. Mindegy is, örülök, hogy Lolának ilyen jófej családja van.
Naplózva

Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #56 Dátum: 2022. 09. 22. - 19:23:43 »
+1

baráát
Kezdetben volt egy közös pontunk, aki miatt össze-össze találkoztunk, és amióta vele megszakadt a kapcsolatunk, örülök, hogy mi ugyan olyan jóban maradtunk. Hálás vagyok, amiért vigyáztál rám a koncerten. És nagyon jó érzés mindig nálatok lenni Jasperrel. Kedves vagy és aranyos, melletted még egy csokis keksz rágcsálás is izgalmas tud lenni. Örülök, hogy Aiden melletted megtalálta a boldogságot és családot adtál neki. Tudod, Jaspernél és nálam jobban senki sem szurkolt nektek.
És remélem a következő koncerten már együtt riszálhatunk.
Naplózva


Diana Hardy
Minisztérium
***


§ dancer in the dark §

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #57 Dátum: 2022. 10. 08. - 16:10:41 »
+1

a családom része
Furcsa ezt mondani, hiszen, még csak nem is vagyok a felesége az öcsédnek, de mégis befogadtatok. Olyan kedvességgel találkoztam általatok, amit előttetek még csak nem is ismertem. Másik világból jöttem, mégis olyan befogadóak voltatok.
Csak meg szeretném köszönni. Alig várom, hogy többet találkozzunk, most, hogy ti is a közelünkbe költöztetek.
Naplózva


Vincent O'Mara
Varázsló
*****


Winnie the Pooh

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #58 Dátum: 2022. 10. 14. - 14:30:21 »
+2


Kicsi Elliot

Hallod szép uncsiöcsém, viszek ma randizni egy tuti lány és kellene a cuccaid közül az a baró kis Gucci türkiz öltönyöd, ha már lekávéztad múltkor az enyémet. Tudod az a testhez simuló slimfit fazon, az adja ki a tökéletes alakom. Hozd már át estére, ne hagyj cserben, én meg cserébe odaadom az egyik köpenyem, hogy orvososdit játszatok Aiden-el, nyugi neki nem szóltam erről, mehet a meglepi, de...hát...tartsd meg utána nyugodtan...
Naplózva


Raven Harvey
Sötét varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #59 Dátum: 2022. 10. 15. - 09:23:18 »
+1

Nincs csütörtök egymás nélkül
Háh. Komolyan. Senki más miatt nem tartom fent azt a flaci szobát, csak a kedves férjed és miattad. Amennyit ott gyűltök, kezdtem aggódni, hogy kikoptatjátok a szép parkettát meg a szőnyeget. És még ingyen is ihattok! Néha úgy látszik, a pokolba kívánlak benneteket, de amúgy bírom az arcod. Legutóbb is te kóstoltad meg a söröm, és megmondtad, hogy na ez szar lett. Kicsit kiabáltam, de ja, szar lett. Most sokkal jobb. Szóval köszi. Ja, és ha találkozol egy vikinggel, üzenem neki, hogy egy seggfej.
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 06. 07. - 08:15:14
Az oldal 0.157 másodperc alatt készült el 43 lekéréssel.