+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Archívum
| | | |-+  Mariel Woods
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Mariel Woods  (Megtekintve 1200 alkalommal)

Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Natan Archie Welch

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 10. 05. - 17:27:08 »
+3

Mariel Woods

Kor 25
Származás félvér
A karakterhez fűződő kapcsolata Elsőre azt mondaná, a testvére. Majd javítaná, nevelt tesó, időnként házi kisegítő, üzlettárs, legjobb barát. Végül elgondolkodna… Vajon valóban csak ennyit jelent neki?

Kinézet
Mariel minden mozdulata maga a kedves báj, finom elegancia, azaz a kellemes nőiesség. Nem feltűnő, mégsem elhanyagolható, azaz tulajdonképpen egészen átlagos. Mégis az az összeszedettség és egyensúly, ami egész lényéből sugárzik, képes felé vonni a figyelmet, szinte bármiylen helyzetben vagy társaságban. És, ha már egyszer észrevettük a pajkos csillogást szemében, bizony mi is egyhamar beismerjük, hogy a teremben vagy az utcán lévő legszebb nők közé kell sorolnunk.

Jellem
Bájos, mindenkivel kedves és megértő. Széles ismeretköre miatt, szinte bárkinek jó beszélgetőpartnerévé tud válni. Így hamar a társaság elengedhetetlen és központi karakterévé képes előlépni, úgy, hogy közben megmarad alkalmazkodó képessége. Ez mindaz, amit látunk Maryből.
De. Ő sem az a könnyen befolyásolható szende kislány, akinek talán elsőre tűnhet.
Valóban nagyon kedves, ezt senki sem kérdőjelezheti meg. Viszont sokkal nagyobb befolyással bír a körülötte történtekre, mint azt bárki gondolná. Okos, ravasz, megfontolt és pedáns. Tudja kivel kell igazán jó viszonyt ápolni és általában el is éri a megfelelő ismertséget. De ettől lesz igazán jó főnöke a Kalamáris Kiadónak.
Egyetlen ember van, aki igazán kiismerheti és ez Nat.
Gyermekként megfogadták egymásnak, hogy bármi történjen, mindig csakis az igazat mondják. És ez erősebb szövetségessé és jobb barátokká teszi őket bárkinél, aki a közelükbe férkőzhet.

Történet
Mary, Voldemort első háborújában veszítette el a szüleit. Előbb az édesanyját, majd rá néhány hétre az édesapját is. Ekkor került Ballard-ékhoz, akik régi jó barátai voltak a családjának. Az idősödő házaspárral, és az általuk nevelt hét, árva máguscsemetével nőtt fel.  Itt ismerkedett meg Nathaniellel, akivel szinte az első perctől fogva elválaszthatalan barátok lettek. Együtt kezdték a Roxfortot és most együtt járnak a Griffendél Godrik Akadémiára is. De mielőtt ezt utóbbit elkezdték volna, utazgattak néhány hónapot ázsiában, mintegy pihenésként. A Roxfort elvégzése után ugyanis, közösen megalapították a háborúig jól menő könyvkiadójukat. Ahol tulajdonképpen Mary a tényleges főnök.

Ha valakit érdekel, kiadó karakter, akár NJK-nak is.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 01. 12. - 10:15:31
Az oldal 0.073 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.