+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Archívum
| | | |-+  Craig Terry Andrews
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Craig Terry Andrews  (Megtekintve 1130 alkalommal)

Owen Redway
Eltávozott karakter
*****


Hollóhát VI. Prefektus

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 07. 25. - 20:52:55 »
+1

Craig Terry Andrews


Név: Craig Terry Andrews
Kor: 42
Származás: mugli

A karakterhez fűződő kapcsolata: Craig Terry Andrews keresztapaként lépett Owen életébe, amikor a Doyle házaspár adoptálta a fiút. Sokáig csak ünnepek alkalmával találkoztak, de igen szoros kapcsolat alakult ki közöttük, ugyanis Owen rajongott a kalandos életű „Craig bácsiért”.
Mikor Owen kilenc éves lett, egy baleset következtében meghalt öccse, Alan, és a kisfiú elmenekült otthonról, egyenesen Craig karjaiba, aki az ünnepek alkalmával pont a városban tartózkodott. Keresztapja motelszobájában talált menedéket, és úgy tűnt nem is akar onnan elmenni többé. Ez újabb katasztrófa volt a Doyle család számára.
Közös megegyezés alapján Owen elmehetett Craiggel Londonba, hogy ott próbálja meg feldolgozni a történteket. Ahogy teltek a hónapok, úgy tűnt, sikerült lezárni a múltat, ám ez azzal járt, hogy a kisfiú kitörölte volt családja emlékét, és újat választott magának, Craig Andrews személyében. Hamarosan a Doyle család is belátta ezt, így a hivatalos gyám a keresztapa lett.

Pár mondatos leírás: Craig Terry Andrews egy szegény, londoni házaspár harmadik gyermekeként látta meg a világot 1955. március 17-én. Apja asztalosmester volt, édesanyja pedig varrónő. Testvérei: Thomas és Margaret. Állami iskolában tanult, majd az általános iskola elvégzése után apja műhelyében kezdett dolgozni, mint inas.
Problémás előélete volt, melynek legfőbb alapját a pénzhiány jelentette. Huszonkét évesen börtönbe került egy kisbolt kifosztásáért, és két évet ült. Állítása szerint a börtönben megtért és istenhívő ember lett belőle.
Szabadulása után megismerkedett Michael Doyle-lal, akivel szoros barátságot kötöttek. Michael munkát ajánlott Craignek apja cégénél, melyet éppen készült átvenni, így a büntetett előéletű férfi új életet kezdhetett. Megismerkedett Michael feleségével, Dharmaval és beleegyezett,hogy keresztapja lesz az általuk örökbefogadott kisfiúnak, Owennek.
Pár év múlva, Craig úgy döntött, hogy eleget volt üzemi dolgozó, kellő pénzt szedett össze, így elhatározta, hogy megvalósítja gyerekkori álmát és nyit egy pubot Londonban. Elhagyta Cardiff városát és hamarosan megnyitotta kapuit a saját, kis kocsmája.
Nem sokat járt vissza, évente talán négy-öt alkalommal találkozott a Doyle családdal, de hamar megkedvelte mind a két gyerkőcöt, Owent és Alant is. Hét évvel ezelőtt pont újévet köszönteni indult Cardiffbe, amikor értesült a szörnyű hírről, hogy a legkisebb Doyle fiú meghalt és a nagyobbik, Owen elszökött otthonról. Ő találta meg a hóesésben a kisfiút, és hazavitte magához. Owen elmondta neki miért szökött el otthonról és hogy nem akar többé visszamenni abba a házba. Így Craig hamarosan ott találta magát Londonban, a kis Owen nevelőapjaként.
Immáron hét éve neveli a fiút, de közel sem úgy, ahogy kellene. Évekkel a tragédia után, Owen bentlakásos iskolába ment tanulni, ő pedig egyedül maradt a kocsmával és a hatalmas bevételével, amivel egyszerűen nem tudott mit kezdeni. A  sok pénz még több pénzt akar. Szerencsejátékozni kezdett és elveszített mindent. Hamarosan az alkoholizmus is felütötte a fejét, és Craig pontosan ott volt, mint amikor megismerte Michael Doyle-t. Azonban többé nem akart hozzá fordulni segítségért. Szépen lassan tönkrement…

Kinézet: Magas, vékony testalkatú férfi. Szőke hajába ősz szálak vegyülnek, szemei kék színűek. Idősebbnek néz ki, mint amennyi, köszönhetően az alkoholnak és a rossz életkörülményeknek.

Egyéb: Manapság mindent elnéz Owennek, nem neveli, egyáltalán nem törődik vele. A fiú számos függőségét köszönheti ennek. Van, hogy kiabál vele az asztmás rohamai alkalmával, ugyanis „nem tud aludni tőle”.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 12. 05. - 03:48:56
Az oldal 0.081 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.