Jose fantáziája beindul ha Benkőről van szó xDDJosephine ShieldHeart [13:54]: *röhög* há mé nem jelentkeztél Benkő Dani feleségének, csájjé? xD
Nadalia Faith Graham [13:54]: hát én hirtelen olyan 27 -28 akarok lenni, a saját esküvőm csak nem ugrom át xD
Nadalia Faith Graham [13:54]: jujj ne is mondd -.-
Nadalia Faith Graham [13:54]: az a pasi xDD
Nadalia Faith Graham [13:55]: meg az a sok pénzéhes hírnévhajhász rüfke xDD
Josephine ShieldHeart [13:55]: wáááááááá....tudod...lefekszel aludni...és felébredsz a nászéjszakádon xD
Josephine ShieldHeart [13:55]: hűűűűű...hát hallod...én néztem múltkor a bemutatót -.-
Josephine ShieldHeart [13:55]: agyam eldobtam...hát én ahhoz a pasihoz bottal sem érnék hozzá, nemhogy anélkül
Nadalia Faith Graham [13:55]: háát mondjuk nem cserélném azt le a ceremóniáért *röhög* xDD
Nadalia Faith Graham [13:56]: én is láttam a bemutatót
Nadalia Faith Graham [13:56]: én a 20 m-es körzetébe nem mennék az bármikor előkaphatja xD
Josephine ShieldHeart [13:56]: ezek meg ott smárolnak meg izélnek vele csak azért hogy híresek legyenek és kiugorjanak a semmiből xD
Nadalia Faith Graham [13:56]: fúúj és nem akarok agykárosodást -.-
Josephine ShieldHeart [13:56]: azt elhiszem akkor már inkább a nászéjszaka xD
Josephine ShieldHeart [13:57]: wáááááááá xD odavannak egyébként a nagy micsodájáért xD
Nadalia Faith Graham [13:57]: fújj soha életében nem mosott fogat szerintem -.- és a blöááá ...... xDD
Nadalia Faith Graham [13:57]: a nők bennt ?
Josephine ShieldHeart [13:57]: bemutatóba is az egyik csaj hüledezve mondta...és akkor letolta a gatyáját és elámultam hogy mekkora...vaaazzzz xD
Nadalia Faith Graham [13:57]: de az már csak lóg szerintem vagy mint egy ernyedt akármi xDD
Josephine ShieldHeart [13:58]: sztem még fürdeni se fürdött...nemhogy fogat mosott volna...xD
Josephine ShieldHeart [13:58]: juuuuujjjjjj.....mint egy túlfőtt virsli...na jóó...pfuuuuj xD *szakad*
Nadalia Faith Graham [13:58]: és a kutyái is belenyalnak még a szájába is xDDD fúúj a puszitól az arcra is behánynék xD
Nadalia Faith Graham [13:58]: túlfőőt virsli xDDDDD *szakad* xDD
Nadalia Faith Graham [13:58]: ink túlfőtt krinolin xD
Josephine ShieldHeart [13:59]: sztem én ott abban a pillben halnék meg vmi kóros betegségtől h az az ember hozzámért xD vihetnének a hullaházba xD
Josephine ShieldHeart [13:59]: krinolin xD wááá...vagy cserkészkolbász xD
Nadalia Faith Graham [14:00]: jujj azzal a kezével amivel 10 perce még recskázott áááááááh xDDDDDDD
Nadalia Faith Graham [14:00]: hurka xD
Nadalia Faith Graham [14:00]: nagy kipukkadt véreshurka xD
Josephine ShieldHeart [14:01]: neeeeeeeeeeeeee xD xD xD azzal hozzámérne....blöeee....és tuti nem mosna kezet csak a gatyájába törölné xD
Josephine ShieldHeart [14:01]: az basszus...kipukadt véres-májas hurka xD xD
Nadalia Faith Graham [14:01]: ha fehér foltos a keze tuti nem tejszínes sütit evett az fiix xD
Nadalia Faith Graham [14:02]: kipukadt véres-májas hurka jujjj ez nagy
Nadalia Faith Graham [14:02]: te ma itt annyi aranyat köptél hallod xD xD
Josephine ShieldHeart [14:02]: az biztos xD helyette inkább tejezett egy kicsit xD *elmentek neki otthonról*
Josephine ShieldHeart [14:02]: és még nem vagyok gazdag? xD hogy az istenbe? xD vmit tuti rosszul csinálok xD
Josephine ShieldHeart [14:03]: jó, de ehhez kellettél te is
Nadalia Faith Graham [14:03]: és a zacskói xD mint mikor túlfőzöd a teafiltert xDDD
Nadalia Faith Graham [14:03]: greenandredteam
Josephine ShieldHeart [14:03]: pfuj, tudom...mikor túláztatott és már málik szééét....ááááááá xD
Josephine ShieldHeart [14:04]: úristen...de tudod...azt csodálom hogy még nem rohadt le neki a nagy higiéniás tisztálkodásban xD
Nadalia Faith Graham [14:04]: és képzeld el a tapintását ahogy ott foszladozik a kezedben xDD
Nadalia Faith Graham [14:04]: tiszta spóragomba lehet
Josephine ShieldHeart [14:04]: vagy lehet, a kutyái nyalogatják a golyóit és így tisztálkodik xD
Nadalia Faith Graham [14:05]: Ásóka tuti meglátogatta már xDD
Nadalia Faith Graham [14:05]: háát amilyen debil még élvezné is xDD
Josephine ShieldHeart [14:05]: az sicher, hogy ott kész tenyészet van xD a virológiai intézet sztem sikongatna örömében xD sztem még új alfajokat is felfedeznének xD
Josephine ShieldHeart [14:06]: jujjj....szétfoszlana...pfuj...leesne neki...wááááááá xD
Nadalia Faith Graham [14:06]: xD

xD xD
Josephine ShieldHeart [14:06]: hát figyi, aki olyan beteg, hogy pucéran lantozik meg ilyeneket csinál...xD
Nadalia Faith Graham [14:06]: na ezt berakom aranyköpésbe az fix xDD