+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Archívum
| | | |-+  karaktereim
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: karaktereim  (Megtekintve 1652 alkalommal)

Izabel Bishop
Eltávozott karakter
*****


★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2010. 11. 04. - 23:13:26 »
0

[ IZABEL BISHOP - BENJAMIN BISHOP ]
Név William (Will/Willy) Bishop
Kor 23 éves
Származás félvér (mágus szülők)
A karakterekhez fűződő kapcsolata A legidősebb bátyjuk
Pár mondatos leírás A Griffendélbe járt, ahogy Iza is - minden hülyeségre kapható volt, a legendás hepajoknál természetesen ott kellett lennie (soha nem szegte kedvét a büntetőmunka); a magatartásáért rúgták ki a kviddicscsapatból még hatodéves korában (nem egész egy évad után! Na de az milyen évad volt Men?). Mindig is nagy zenész hírében állt, és ahogy befejezte az iskolát, komolyabban kezdett foglalkozni a témával. A Hey Run! nevű együttes énekese. Még a varázslóháború kirobbanása előtt Amerikába utazott a zenekarral, azóta nem tért haza.
Kinézet Sötét szemeit leszámítva szinte semmiben sem hasonlít testvéreire. Bohém, lezser stílusban utazik, és a mágikus gitár szinte már az attribútumává vált.[ MIKA HOLLAND ]
Név Theodore Holland
Kor 54 éves
Származás félvér (mágus szülők)
A karakterekhez fűződő kapcsolata Mika édesapja
Pár mondatos leírás Aranyvérű családból származó lányt, Teresa Larsent szerette volna feleségül venni, ami végül nem történt meg. Lányuk születéséig bejárták a fél világot. Lengyelországban történt az első tragédia, amikor is Theodore-t vérfarkastámadás érte, azóta ő is küzd a kórral. Erről persze csak a szűk család tud. A következő csapás az életében az volt, amikor Teresa elhunyt.
Meglehetősen mogorva ember. Régi bútorok restaurálásával foglalkozik, és sokszor saját készítésű darabokat is árul. Egyedül neveli a lányát.

Kinézet Erőteljes, tiszteletet parancsoló férfi; az arca azonban örökös fáradtságról tanúskodik. Szemei alatt szürke karikák húzódnak, és látszik, hogy soha nem járt még borbélynál. A szemöldöke akkor is bizalmatlanul szalad össze, ha nagy ritkán mosolyra fakad.
Név Anton Holland
Kor 37 éves
Származás félvér (mágus szülők)
A karakterekhez fűződő kapcsolata Mika nagybátyja
Pár mondatos leírás Sokkal vidámabb természetű, mint bátyja, és bizony néha egy kissé naiv is tud lenni, noha igencsak tanult ember. Tudásszomját nem elégíti ki semmi, a háza olyan, akár egy könyvtárral ellátott múzeum (kissé eklektikus az otthon berendezése a sok "szuvenír" miatt, ahogy mondogatni szokta). A Hollandek nagy utazók, ő se ült tétlenül a babérjain - ha Theo a fél világot járta be, akkor Anton az egészet. Szakmai ártalom... Kutató tudósként sok furcsasággal találkozott már élete során. Ezek egyike volt például Amythia is, a nyughatatlan gyógyító kisasszony.
Kinézet Mindenben elüt a fivérétől; nyúlánk alak, keskeny arcéllel és csillogó szemekkel. Soha nem értett a divathoz, de mindig is megbízott a húga ízlésében - általában a tőle kapott ruhákban jár. A tértágítóval ellátott bőrtáska örök kelléke, így mindig magánál tudhatja a legfontosabb felszereléseket, ami egy átlagos nap túléléséhez kell. Mint mondjuk a távcső, zsebkés, iránytű, notesz, fogkefe... • Klikk! •
Név Sophie Holland
Kor 33 éves
Származás félvér (mágus szülők)
A karakterekhez fűződő kapcsolata Mika nagynénje
Pár mondatos leírás Mint ahogy az egy Hollandtől nem is várható, Sophie sem az a szobában ülő típus. A szülői fészekből egyenesen Párizsig repült, és ott is telepedett le. Pontosabban ingázik az országok között, de hát mit számít az egy ügyes boszorkának? Főleg, ha imád muglimódra kocsikázni. Sophie a legelbűvölőbb teremtés, akit Mika csak ismer: mindig tip-top, még betegen is csak úgy sugárzik belőle az életkedv. Esküvők szervezésével foglalkozik (lényegtelen, hogy miféle népek számára kél el a segítsége – leszervezett ő már mágus, mugli, de még koboldmenyegzőket is), amiből a szerelmesek városában igencsak jól megél. Úgy néz ki, hamarosan a saját esküvőjével kell majd foglalkoznia…
Kinézet Sikkes és fiatalos, imádja a divatot, és előszeretettel öltözteti a családtagjait is, ha tetszik ez nekik, ha nem. Tűsarkúval a lábán született. Nincs gond az önértékelésével – ha fényképezőgépet lát, hát beugrik az objektív elé. • Klikk! •[ JACKIE VALENTI ]
Név Robin Marlow
Kor 43 éves
Származás félvér (mágus szülők)
A karakterekhez fűződő kapcsolata Jackie szülőanyja
Pár mondatos leírás Robin Marlow (eredeti nevén Marisa Valenti) megcsinálta a szerencséjét. Felépített egy új életet, karriert, sikert és mindezért még el is ismerték őt. A mágia tudományát kutatni… megunhatatlan hivatás. Miss Marlow pedig elég gátlástalan ahhoz, hogy a cél érdekében bármit feláldozzon. Így talán érthető, hogy Jackie miért is a nagybátyját és annak feleségét tekinti a családjának.
Kinézet Ezen nincs mit firtatni, Miss Marlow tökéletes. Mindig. • Klikk! •
Név Raul Valenti
Kor 24 éves
Származás félvér (mágus szülők)
A karakterekhez fűződő kapcsolata Jackie bátyja (vér szerint az unokatestvére)
Pár mondatos leírás Ha Jackie a tűz, akkor Raul a víz, és ez így pont jó. Talán ő ismeri a legjobban a lányt, ami nem csoda, egymás előtt nincsenek titkaik. Raul eszes fiú, de visszafogott, csendes természetű. Jó érzéke van a zenéhez és a művészi megfogalmazáshoz. Hobbiból novellákat és színdarabokat ír – tele van ötletekkel, és minden álma, hogy egyszer a nyilvánosság előtt is bizonyíthasson.
Kinézet Első ránézésre nem egy kviddicssztár. De még második ránézésre sem. Sosem volt kiemelkedő tehetség a sportok terén, nem is sereglették körül a lányok tizenéves korában. Nem zavarta, mint ahogy az sem, hogy mit gondolnak róla a stílusa és megjelenése alapján mások (ellentétben húgával). Általában kerüli az olyan holmikat, melyekben kényelmetlenül érzi magát. Ilyen például a dísztalár vagy az öltöny. Az egyszerűséget és a praktikumot pártolja. A haját pedig az édesanyja vágja.
Név Cameron (Cam) Colt
Kor 25 éves
Származás félvér (boszorkány édesanya)
A karakterekhez fűződő kapcsolata letűnt szerelem
Pár mondatos leírás Cam kanadai, a szülei viszont elváltak – ő az apjával él, de nyaranta pár hónapot az édesanyjánál tölt Angliában. Ilyenkor általában az anyja mellett dolgozik az üzletben, ami egyébként a Valenti család tulajdona. Jackie-t már egész régóta ismeri, de az érzéseik kibontakozásához kellett jó pár év. De aztán… Igazán boldog volt a lány mellett, és ahogy befejezte kanadai tanulmányait, kibérelt magának egy londoni zugot. Úgy tervezték, hogy együtt mennek majd az Akadémiára, de az elmúlt nyáron valami megváltozott a fiúban. Nem beszél róla, sőt, lassan-lassan minden kapcsolatot megszakít Jackie-vel. Talán rossz társaságba keveredett…
Kinézet Ugyan az iskolai kviddicscsapatban nem játszott, de „mugliévei” alatt nagyon szívesen rúgta a bőrt a környékbeli srácokkal, illetve egész fiatalkorát biciklin töltötte. Aztán később a sportokat felváltotta a vagány fiúk körében igen kedvelt verekedés. Előbb csak fogások és birkózás, de mindkésőbb egyre komolyabb összecsapások. Ez, ha nem is túl összehangoltan, de edzésben tart, és nem csak a monoklik és zúzódások hagynak nyomot a testen. A ruházatról pedig… Cam tipikus esete az ifjúnak, aki azt a pólót veszi magára, amelyik még nem bűzlik.
Naplózva


ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 03. 15. - 22:08:51
Az oldal 0.038 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.