+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Külföldi delegációk
| | | |-+  Daphné d'Aboville
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Daphné d'Aboville  (Megtekintve 507 alkalommal)

Daphné d'Aboville
Beauxbatons
*

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2026. 02. 01. - 19:42:17 »
+3

Köszönet ezért a csodáért Solace Barbonnak love
Naplózva

Anne-Rose Tuffin
Griffendél
*

AnniPanni

« Válasz #1 Dátum: 2026. 02. 01. - 19:52:46 »
+1

Amiga ratón de biblioteca - (jól írtam, ugye?)
A veled való találkozást azok között tartom nyilván, ahol erősen megkérdőjeleztem, mi lenne, ha alkalomadtán újra találkoznánk. Utólag már tudom, hogy nem nekem szólt a reakciód, és igazából örömet és némi büszkeséget érzek, hogy segítségedre lehettem aznap este Barcelona tengerpartján.
A könyvet hálásan köszönöm, minden nap élvezet, amelyet együtt tölthetünk a hideg téli napokon bekuckózva a borzodúban, forró csokit szürcsölgetve, sütizgetve, a komfort irodalmammal megfűszerezve. Amint beköszönt majd a jó idő, a tó partján folytatjuk egy kellemes piknik társaságában ezen tevékenységünket.
Addig is jó légy, nyugodtan keress, ha bármi van. Mindig ezer örömmel állok a szolgálatodra! <3
Naplózva

Élodie Roethlisberger
Beauxbatons
*

« Válasz #2 Dátum: 2026. 02. 01. - 21:06:55 »
+1

Nem kívánhatok
Nem kívánhatok jobb barátot nálad. Nincs senki más, akivel szívesebben töltöm az időm, és akinek el merem mondani, hogy éppen mi zajlik bennem. (Mondhatnám, hogy nem volt kár kihozni téged abból az üvegházból, de szerintem bárkit kihoznék, ha úgy adódna).
Azt az egyet sajnálom, csak hetedik évünkre sikerült szobatársakká válnunk. Bár biztosan hamar meguntad volna a lepcses szám, ha már elsőben is azt hallgatod. Azt legalább tudjuk, hogy ha eleget jártatom a számat, akkor a türelem nem csak rózsát terem, hanem fülzúgást is!
Naplózva

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

« Válasz #3 Dátum: 2026. 02. 01. - 21:28:17 »
+1

Egy lehetőség...
Talán nem kellett volna olyan gyorsan rávennem téged arra, hogy igyál velem. Bocsi, számomra mindig az az első, hogy feszültséget csak itallal lehet oldani. Látod, ha vettem volna a fáradtságot, hogy minimálisan is megismerjelek, nem lett volna ez belőle. De talán adsz nekem egy második esélyt arra, hogy megismerjelek és megmutathassam, nem csak ez van bennem!
Naplózva

Alma L. Remington
Hugrabug
*

cozy sunshine

« Válasz #4 Dátum: 2026. 02. 06. - 14:43:47 »
+1

The Mystery of The Moon
Nem mutatsz magadból sokat és többnyire a háttérbe húzódsz, de én látom, hogy mennyire odafigyelsz és törődsz a szeretteiddel. Csendben mosolyogva, mint aki ott sincs, mégis tagadhatatlan és biztonságot nyújtó jelenléttel. Szeretném, ha egy olyan értékes embert mondhatnék a barátnőmnek, mint, amilyen te vagy! Úgyhogy, amíg úgy nem érzed, hogy készen állsz kikukucskálni a falaid mögül, én a túloldalon várok, hogy egy örömtől mosolygó arcot láthass meg elsőként.

"The moon will guide you through the night with her brightness, but she will always dwell in the darkness, in order to be seen."

- Shannon L. Alder
Naplózva

"Never fear shadows. They simply mean there's a light shining somewhere nearby."
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: