+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Külföldi delegációk
| | | |-+  Vianne M. Gardner
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Vianne M. Gardner  (Megtekintve 336 alkalommal)

Vianne M. Gardner
Ilvermorny
*

˙✦ joviális

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2026. 01. 30. - 02:12:00 »
+1

amortentia
Naplózva

Varvara Chernov
Ilvermorny
*

Dolorosa

« Válasz #1 Dátum: 2026. 01. 30. - 22:50:54 »
+2

Сердце мое
Hány éve már?
Ejj, há' gombócnak is sok vóna, nem igaz? Köszönöm ám, hogy összegyűjtöttél, mint valami kóbor macskát, nem tudom tené'küled mi szociális kapcsolatim volnának egyáltalán. Amúgy meg te vagy az egyetlen, aki belekotorhat a fejembe, nem mintha bármelyikünk tudna ellene túl sokat tenni.
Természetesen hintem a földet örömmel, még a gyászmisét is megtartom, de ha valaha is föld alá mernél kerülni, én Isten neki fakereszt, kiáslak!
Naplózva

Miguel Fuentes
Ilvermorny
*

#nohomo

« Válasz #2 Dátum: 2026. 01. 30. - 23:53:39 »
+2

Mindreader Barbie
Te vagy a legédesebb csalódásom, a legfőbb bizalmasom, a legkedvesebb exem, a legfájóbb veszteségem. Te amo y siempre te amaré, nada ni nadie podrá cambiarlo jamás. Aunque la vida cruel nos lleve por caminos distintos, tú siempre estarás en mi corazón, Barbie.
Amíg a MACUSA el nem választ...
Naplózva

Daphné d'Aboville
Beauxbatons
*

« Válasz #3 Dátum: 2026. 01. 31. - 01:34:51 »
+1

The actual smartest person
Nem tudom, vajon Miguelnek igaza van-e, és tényleg olyan közeli barátnők lettünk volna, ha minden máshogy alakul, de... jó embernek tartalak, Vi, és mindennél hálásabb vagyok, hogy ott voltál a bátyámnak, amikor én nem, hogy még most is ott vagy neki, és még ha nem is értek mindent veletek kapcsolatban, azt értem, hogy mit tettél érte a bálon is.
És köszönöm azt is, hogy elhoztad nekem Fluffyt!
Naplózva

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

« Válasz #4 Dátum: 2026. 01. 31. - 22:54:02 »
+1

Miss Csillogás
Sziporkázó a stílusod, nagyon megnyerő a megjelenésed és mindig képes vagy felpezsdíteni a hangulatot és a társaságot. Mindig élvezet a közeledben lenni, nem lehet az embernek rossz kedve. Úgyhogy örülök, hogy a szél legalább a bulikon vagy órákon összehord minket ebben a búskomor kastélyban, hogy kicsit felvillanyozd az egészet!
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: