+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Gemma Jenkins
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Gemma Jenkins  (Megtekintve 668 alkalommal)

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2026. 01. 28. - 22:03:46 »
+4

Solace Barbontól sok-sok-sok szeretettel love
https://www.roxfort.frpg.hu/index.php/board,1365.0.html
Naplózva

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

kuromi-boots on ur neck girl core

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2026. 01. 28. - 22:12:56 »
+3

Jenkins...

Remélem, az írmagját is elveted annak a feltételezésnek, hogy te és én egy kicsit is hasonlóak lennénk. Pedig hasonló felismeri a hasonlót - és felismerem azt a sok maszlagot, ami kijön a szádon. A másik nyílásod szerintem már rendesen féltékeny. Különben értem, hogy mit bír benned Tetsu. Viszont egyet azért árulj el nekem: Te most tényleg O'Harával közösülsz a Mardekár öltözőjében? EEEEEWWWW! Soha többé nem öltözök át máshol, csak a saját hálókörletemben.

Naplózva

Chikara Tetsuya
Griffendél
*

B.A.T

« Válasz #2 Dátum: 2026. 01. 29. - 00:53:14 »
+4

Testvéragysejt

Annyiszor vakartál ki a szarból, hogy azt a számot én nem is ismerem, és még véletlenül sem azért, mert nem ismerek túl sok számot. Na jó, de. Szóval meg kell köszönnöm az összes éktelen bebaszást,a jó kis orbákolva röhögést,a meghatódásokat, a lebaszásokat és a Gemma-féle életbölcsességeket, amiket mindig olyan lelkesen próbálsz a fejembe verni. Mondanám, hogy mindig a barátom leszel, de ez nem igaz, mert már olyan, mintha a testvérem lennél. Számíthatsz rám, mert én olyan vagyok, mint a penész a kocsmafalon, lehetetlen levakarni. Remélem Japánban és Koreában majd kitiltatjuk magunkat minden bárból, hogy már csak Kínába ihassuk a langymeleg fasztudjamit!

Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

♡ ♔

« Válasz #3 Dátum: 2026. 01. 30. - 11:51:38 »
+5

Sorsforgatóm

Jöttél, mint a hurrikán, és vittél mindent, mint a piros ász. Nem emlékszem ki voltam előtted, csak azt tudom, hogy többé nem akarok egyedül lenni. Kérlek, nézz rám még egyszer úgy, mint akkor!

Naplózva

♡ ♔

Anne-Rose Tuffin
Griffendél
*

AnniPanni

Elérhető Elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2026. 01. 30. - 23:43:04 »
+4

Csicskadellák

Annyi mindent mondhatnék, de az elmúlt lassan hét évet nem lehet ilyen röviden összefoglalni. A kalandjainkból lassan könyvet lehetne írni, nem is egyet, ami azt illeti. Szeretek veled és melletted kriminális lenni tanórákon és azokon kívül (főleg talán az utóbbi). Jól összehordta a szemetet a szél, senki más nem képes alkalomadtán legyőzni egy jó böfögő versenyben, csak te. Utána pedig mindig jókat nevetünk, amikor a gyanútlan arra járók azt hiszik, hogy a felnőtt holdborjak párzási hívószavának voltak fültanúi éppen. Kapd össze magad Sistercheese, a mókavonat nem áll meg a Roxfort végeztével. Sőt, az utazás most kezdődik csak igazán! Puszi a pocidra addig is!

Naplózva

Vivien M. Smithe
Mardekár
*

Queen Bee

« Válasz #5 Dátum: 2026. 01. 31. - 23:38:59 »
+2

Pondró

Túl sok kreditet adsz magadnak Jenkins. Nem szoktam csak úgy osztogatni az ígéreteimet, de Te kapsz tőlem egyet: megígérem neked, hogy megkeserítem azt a nyomorult életed, és mire végzek veled és a kis családoddal, azt kívánod bár füled-farkad behúzva kucorogtál volna egy rágcsáló vizelettől bűzlő, mocskos, pókhálós sarokban.

Naplózva

Victor Holloway
Hollóhát
*

« Válasz #6 Dátum: 2026. 02. 01. - 19:38:12 »
+3

Igyunk még egy kilépőt

Kurvára nem akarok turkálni a múltadban. Nem akarom feltépni azt, amit oly gondosan elzártál. De szeretném, ha tudnád: nem csak akkor bírlak, amikor pörögsz. Akkor is, amikor unod az egészet, amikor elfáradsz, amikor a tököd tele van. Nem ígérek nagy dolgokat, csak azt, hogy majd nem ijedek meg attól, amit rám borítasz. És ha egyszer mégis úgy döntesz, hogy nem csak elszaladsz előre, hanem megállsz egy pillanatra, akkor én ott leszek.

Naplózva

Daphné d'Aboville
Beauxbatons
*

« Válasz #7 Dátum: 2026. 02. 01. - 21:49:25 »
+1

Une seconde chance?

Bár nem értek egyet a... feszültségoldó módszereiddel, de elhiszem, hogy nem a rossz szándék vezérelt. Nem haragszom rád Gemma, azt hiszem, talán mindketten félreismertük a másikat, szóval... kezdjük tiszta lappal? *emeli poharát a második esélyekre*

Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: