Daphné d'Aboville
[Topiktulaj]

Jutalmak: +205
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : barna
Szemszín: barna
Kor: 18
Ház: -
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Kedvenc tanár: Romanov professzor
Legjobb barát: mi otra mitad & petite sœur
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: nyárfa, egyszarvúszőr mag, 10 ½ hüvelyk, rugalmas, elegánsan faragott markolattal
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2025. 08. 05. - 12:42:41 » |
+1
|
Gondolatok, naplóbejegyzések és levelek, amiket Miguel sosem kapott meg
Levélrészlet
Miguel, azt hiszem, minden ellenére én… szeretek itt élni. Tudom, tudom. Sokkal egyszerűbb lenne, ha utálnám, de…nem. Franciaország gyönyörű hely. Imádom, hogy itt minden annyira szép zöld, és nem, nem úgy értem, hogy Új-Mexikóban nem volt jelen a zöld szín, de… de ez más. Itt tűző nap, sivatagi por és kaktuszok helyett tölgyek, hársak, fűzfák vannak, és friss, nedves föld és virágillat. Puha pázsit és… egy óriási erdő. Szerintem sosem láttam még egybe ennyi magas, csodaszép fát. Egy kis faluban lakunk, Chenonceaux a neve (“sz”-nek ejtsd a szó elejét, ne “cs”-nek, és… ne ejts ki minden betűt, csak, amelyik szimpatikus), ahol nagyjából semmi nincs 300 emberen kívül, aminek a nagy része moldu (itt így hívják a magnixeket), de mégis, nem fogod elhinni: van itt egy óriási, gyönyörű kastély, amit a folyó fölé építettek. El sem hittem, amikor először láttam, olyan, mint egy mesekönyvben. Látom a szobám ablakából minden reggel (szerintem mindenki ezt látja a szobája ablakából. Tényleg nincs itt semmi más), és minden reggel ugyanúgy gyönyörködöm benne. Azt mondják, molduk építették a 16. században. És azóta itt van! Ez egészen elképesztő, nem? Tudnak valamit ezek a molduk, bár nem tudom, hogy csinálták, ha nincs varázspálcájuk. Miguel, mi van, ha én tényleg szeretek itt élni? Ha… nem is akarnék visszamenni? Utálnál, még jobban, mint most? Én utálom magam emiatt, ne aggódj. Valószínűleg örökre bűntudatom lesz amiatt, amit tettem, de meg kell próbálnom szeretni a helyzetemet, főleg ha már én választottam. Bár annyira talán nem is kell próbálkoznom - talán túl könnyen belopta magát a szívembe Franciaország. Most talán azt hiszed, hogy akkor téged el is felejtettelek, de az lehetetlen. De… mégis azt hiszem, hogy talán… boldog lehetek itt.
|