+  Roxfort RPG
|-+  2005/2006-os tanév
| |-+  Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
| | |-+  Déli szárny
| | | |-+  Mardekár
| | | | |-+  Fiúhálók
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Fiúhálók  (Megtekintve 268 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 06. 14. - 21:42:37 »
0

Mindig pontosan annyi zöld-ezüst, baldachinos ágy van a hálóteremben, ahány diákja van az évfolyamnak. Idelent nincsenek ablakok, ezért sűrűn elhelyezett lámpások és mécsesek világítják meg a helyiséget. Az ágyak végében ládák, melyekben a tanulók holmijaikat tartják.
Minden szobához fürdőhelyiség tartozik.
Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

♡ ♔

« Válasz #1 Dátum: 2026. 05. 06. - 16:17:34 »
+1

oHaraImage
Levelek
2006. április 2.

Connor izmai még jólesően sajogtak a tegnapi mérkőzés utózöngéjeként. Micsoda meccs volt! A fiú még mindig a hatása alatt volt a győzelemnek. Százhetven-kilencven az ő javukra. Ezzel, hacsak a Griffendél nem veri brutálisan laposra a Hollóhátat, bajnokok lehetnek. Ez a gondolat mámorító érzéssel töltötte el a kapitányt, aki immár egy teljes napja a fellegekben járt.
És micsoda kontrasztban állt ez az érzés a tavaly ilyenkor érzettel. Napra pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy elvesztették a kupadöntőt a Hollóhát ellen, és hogy ő, Connor a földbe csapódott. Akkor szinte azon nyomban átszállították őt a Szent Mungóba, ahol aztán nekiálltak bonyolult és fájdalmas módszerekkel helyrevarázsolni a szilánkosra tört gerincét. Sosem volt még olyan mélyen a fiú. Még a tanévet sem fejezte be rendesen, csupán később, a nyár folyamán volt elég ereje, hogy ilyen-olyan különbözeti vizsgákat tegyen, ezzel biztosítva a lehetőségét annak, hogy megkezdhesse a hetedik tanévét. Holott akkoriban még az sem volt egészen biztos, hogy valaha képes lesz majd bot nélkül járni. Nemhogy kapitányként bajnokságot nyerni. De Connor O’Hara visszatért. És erősebben, mint valaha…

- Valahol itt kell lennie… - dünnyögte Connor, miközben egymás után dobálta a legkülönfélébb tárgyakat – könyveket, leveleket, nyakkendőket, ingeket, régi és új kvaffokat – baldachinos ágya matracára.
- Meg is van!
Connor kihalászott egy fekete tégelyt a láda mélyéről, amit aztán a tenyere közepére ültetett és Gemma felé nyújtott. A lány az ágy szélén ült és szórakozottan figyelte őt, ahogy bombarobbanás helyszínéhez hasonlatossá varázsolta a fiúhálót a szanaszét hajigált cuccaival.
- Na, ez az a krém, amiről már korábban meséltem neked – magyarázta Connor, egy pillanatra elképedve azon, hogy milyen régen is volt – már vagy három hónapja –, hogy a Nagyteremben ülve ezt a zúzódásokra használatos kenőcsét ajánlgatta a lánynak, aki időközben már a barátnője volt. – Tudod, amit a profik is használnak…
Még emlékezett Gemma gúnyos hangjára, ahogy őt, Connort parodizálva ismételte a szavait: „Eee, a profik is ezt használják! Te kis felvágós!” Mosolyra húzta ajkait a szép képtől, még ha az ez után történtek nem is voltak épp kellemes emlékek a pár napos hírzárlattal és a „szakítással”. De persze ki emlékezett már ezekre? A lényeg csak ezután következett, és a feje tetejére állt szobában elcsattanó csókjuk után végleg a feje tetejére állt minden más is az életükben. És Connor életében nem volt még ilyen boldog, mint most Gemma mellett.

De persze a folyton morgós és szigorú arcot vágó kapitány úr ettől még nem lett egyik napról a másikra Barbie hercegnő. Nem kellett azért nagyon keresgélnie, ha okot akart találni egy kis duzzogásra vagy elégedetlenkedésre. És ez utóbbira a Trimágus Próbák bőven szolgáltattak számára táptalajt. Gyűlölt veszíteni. Ez sosem volt titok senki előtt. Kviddicsben, ha kellett, még képes volt szabálytalan eszközökhöz is folyamodni, csakhogy a végén ő nevethessen. De a Tusa az más volt. És ott nem csak hogy vesztett, de utolsó volt. A francia lányt leszámítva persze, aki nem is tudta teljesíteni a próbát, de ő róla Connor szeretett kegyesen elfeledkezni, csak hogy tovább marcangolhassa magát.
Így aztán a mézes hetekbe olykor fekete viharfelhők keveredtek, melyek során Connor éjt nappallá téve gyakorolt, és – tőle igazán szokatlan módon – könyveket bújt, hogy újabb és újabb varázslatokat tanuljon. Szerencséjére Gemma sosem tette szóvá neki ezeket az estéket, és egészséges, támogató közeget biztosított újdonsült párjának, hogy az a lehető legjobb teljesítménnyel tudjon előrukkolni a végső próbán.

- Ha van olyan rész, amit nem érsz el… - Connor levetette magát Gemma mellé az ágyra – szívesen segítek bekenni vele.
Kacéran emelgette a szemöldökét, mielőtt elnevette volna magát. Az elmúlt három hónapban gyökeres változáson esett át, már ami a Gemmával való viselkedését jelentette. A korábban folyamatosan zavarban lévő, a saját érzelmeitől megijedő, faarcú Connor már nem létezett. Legalábbis Gemma mellett nem. Másokkal azért továbbra is megtartotta a három lépés távolságot, habár igaz, voltak olyanok, mint például Hazel vagy Annie, akiknek valahogy mégis sikerült a bizalmába férkőzniük és kicsikarni olykor-olykor egy őszinte érzelmi megnyilvánulást a fiúból. De Gemma fényévekkel előrébb járt tőlük. Igaz, Hazel és Annie – ellentétben Gemmával – nem is látták őt meztelenül.

Naplózva

♡ ♔

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

« Válasz #2 Dátum: 2026. 05. 07. - 14:07:21 »
+1

Our love's a great mountain,
Climbed up and fell down it,
We lived to laugh about it
Címzett: Connor O'Hara

2006. április 02.
kép 1
kép 2
kép 3
TW: 18+! ERŐS SZEXUÁLIS UTALÁSOK, MEZTELEN TEST LEÍRÁSA, nyers nyelvezet, káromkodás

Nem voltam még teljesen jól, de sosem vallottam volna be, hogy még eléggé fájt így… Mindenem konkrétan. Rohadtul el akartam húzni a Gyengélkedőről és így is egy éjszakát bent kellett maradnom. Bleh, most nem volt kedvem, bár annak örültem, hogy az ünneplésről így lemaradtam. A második meccs óta teljesen megváltozott a hozzáállásom az egészhez. Bár szerettem volna leadni a posztomat, hiszen ha a meglehetősen fos állapotban lévő Tavish ellen sem sikerült semmit felmutatnom, akkor kajak kurva felesleges voltam a csapatban. De Connor nem hagyta a dolgot és annyit megadtam neki, hogy két hónappal az utolsó meccs előtt tényleg jó nagy faszkalap move lett volna átadni a helyemet. Ezzel viszont rohadt nagy terhet pakolt rám: nem csak a csapat helye volt elég nagy részben a kezemben, nem csak a saját (nem létező) reputációm, de most már a kviddics iránti szeretetem is. Rossz volt magamnak bevallani, de valóban ezzel játszottam most. Ha most sem sikerült volna, majdnem biztos voltam abban, hogy képtelen lettem volna újra visszaülni bármilyen seprűre… De szerencsére nem így lett.

Ettől függetlenül az elmúlt két hónapban teljesen megváltozott a viselkedésem az edzéseken. Az első meccs előtt pofátlanul beszóltam mindenért és közepesen voltam együttműködő. Aztán mikor elpicsáztak minket és Connor le akarta adni a csapatkapitányságot, akkor rájöttem, hogy ennek semmi értelme és inkább a közös munkát választottam. Akkor kezdődött megváltozni minden köztünk is… Ami a munkát illeti, én tényleg vehemensen, teljes erőbedobással, saját magamat nem kímélve edzettem, hogy jobb legyek és megmutassam, nem feleslegesen vett vissza a csapatba, de ez is kevés volt. Kevés volt az edzés, kevés volt a külön edzés Connorral és Nialennel is. Pedig minden lehetőségem meg lett volna elhalászni Zafira elől a cikeszt, nem volt a helyzet magaslatán. Mégsem ment. Ez annyira taccsra vágott és annyira szégyelltem magamat a csapattársaim előtt (a háztársaimat leszartam, ők ennyit se tudtak volna tenni), hogy az addigi lelkes, hangos, buzdító Jenkinsből egy csendes, a háttérbe beolvadó, a feladatokat megoldó, de utána minél hamarabb eltűnő Gemma lett belőlem. Nem éreztem úgy, hogy helyem lett volna itt, vagy legalábbis nem ezen a poszton, igyekeztem nem sok vizet zavarni hát. Az edzéseken részt vettem, beletettem minden energiámat, de nem akartam, hogy észrevegyenek. Csendes és hatékony tagja voltam hát az edzéseknek és a csapatnak.

Ennek megfelelően a meccs után sem tomboltam. Amúgy sem tudtam volna, de ha nem törtem volna szarrá magamat, akkor is csak szolidan tudtam volna lelkesedni. Persze, Connor öröme ragadós volt, ahogy a nyakamba vetette magát, én is vidáman vigyorogtam, jó érzéssel töltött el az öröme, de én… Én úgy éreztem, ez volt a minimum az egész év után. Ha egy éppen beugró fogó ellen sem tudtam volna nyerni, akkor tényleg semmi keresnivalóm nem volt a csapatban. Már így sem hittem magamban eléggé. Vártam, hogy Connor leszidjon a meccs után, hogy minek áldoztam be magamat a másik fogóért. Persze, mondhattam volna, hogy eszem ágában sem volt hagyni, hogy még egyszer megtörténjen az, ami vele tavaly és nem csak a sérülés miatt, hanem a féléves basztatás miatt sem, aminek egyébként én is aktív részese voltam. Hugrabug jószívűsége ide vagy oda, kapta volna az ívet a többiektől, ha a saját házától kevésbé is. Meg aztán én így tudok tükörbe nézni ma is, az én lelkiismeretem tiszta volt, mert tettem a baleset ellen. De szerencsére nem jött lebaszás.

Vajon milyen lehetett, amikor Connor földbecsapódott? Nem voltam ott, nem láttam, de én fel tudtam kelni, ő meg nem. Elképzelni sem tudtam, mit érezhetett. Azt tudtam, hogy én már sok sérülést szenvedtem életemben, rengetegnek a nyomát is viseltem a mai napig, amiről most már Connor is tudott, még ha a történetek nagy részét nem is meséltem még el neki. Látta a lőtt sebem hegét a vállamnál, látta a szúrt sebem nyomát a hasamnál, látta a kezemen húzódó, hosszú vágásnyomot, amelyet Ash kirohanása okozott (ezt pont elmeséltem neki, szóval tudott arról, mi történt akkor), látta  a megannyi apró sérülést, mely bizonyítékul szolgált mindarra a szörnyűségre, amelyet túléltünk együtt a testvéreimmel. És láttam az ő testét behálózó hegeket is, amelyek csak még vonzóbbá tették őt a számomra, de hát ezt már mondtam neki a kviddicspályán is és rengetegszer gondoltam amúgy is, mikor félmeztelenül lófrált akkor, mikor még nem is gondoltam ilyen gyengéden rá. Többek között a zuhanyzós esetnél.

Volt tehát jó pár hegem, amit bár eltüntethettem volna, mert a nagyobb része nem mágikus eredetű volt, ez is a részemet képezte, és szerettem az emlékeztetőt azzal kapcsolatban, honnan jöttem és hova jutottam. Ettől függetlenül a becsapódás az valami egészen más volt. Nyilván nem segített az sem, hogy Brown rajtam landolt és úgy hemperegtünk a talajon, de még sosem jutottam el ilyen gyorsan az ájulás közeli állapotba. Nem bírtam megmozdulni, hiába parancsoltam az izmaimnak, meg sem mozdultak. Fejem ködösen érzékelte csak azt, hogy megállt a meccs, hogy valakik körülöttem sertepertéltek, hallottam Madam Hooch, Madam Pomfrey, talán Hézi és mindenképpen Connor hangját. Próbáltam abba kapaszkodni, de elcsúszott minden, összekuszálódott, és könnyebb lett volna átadni magamat a pihe-puha feketeségnek. Mégis tudtam mélyen, hogy ha most elájulok és feladom, annyi mindennek, úgyhogy kapaszkodtam görcsösen az ittlétben és hamarosan megéreztem, hogy a fájdalom gyengült, már nem folyt ki minden a kezem közül, meg tudtam mozdulni, szememet is ki tudtam nyitni. Nem mondtam, de bár a sebeim nagy része begyógyult, a testem fájt. Minden porcikám sikoltott az ellen, hogy visszaüljek és ezt Madam Hooch is látta, nem véletlen tartott ott még egy rövid diskurzusra. Szerencsére elég meggyőző tudok lenni, ha arról volt szó, hogy nem engedtem abból, hogy itt teljesítenem kell és teljesíteni fogok, ezt pedig ő is értette, így elengedett. És én mindent is beleraktam. Ezek után nem veszíthettem, még ha beledöglöttem is.

Kitartásom és az adrenalin addig tartott, amíg le nem szálltam a seprűről. Ismertem a határaimat, nem húztam az időt, azonnal ereszkedtem, mert nagyon gyorsan fejbe tudott kólintani a fájdalom. Így is lett: már benne volt a csapat az örvendésben, mikor megszédültem és csak nagy koncentrációk árán nem ájultam el. Megrángattam Connor ruháját, hogy elmondjam neki, hogy én most elhúzok a Gyengélkedőre, majd ráparancsoltam, hogy itt marad és csapatkapitányként örömködik és koordinál, majd leléptem. Mondtam, hogy később meglátogathat, csak rendezze le a csapatot előbb és dicsérje szarrá őket. Úgyhogy az előző éjszakát még ott töltöttem, de már rohadtul elegem volt, szóval szinte könyörögtem, hadd lépjek le és szerencsére elég idegesítő tudok lenni, hogy Madam Pomfrey elengedjen. Ettől függetlenül még sok lila-fekete-zöld-sárga és egyéb színű foltom volt, és több helyen sajogtam rendesen, szóval még kellett pár nap, mire visszaállok az eredeti állapotomba, de szerencsére nekünk már véget ért a szezon, így pihenhettem.

Mivel behazudtam a néninek, hogy jól vagyok és ne adjon semmit, kénytelen voltam megkérni Connort, hogy adjon már valami krémet, mert lehet, hogy megpusztulok a fájdalomtól egyébként. Na, nem mintha bántam volna a kettesben töltött időt (ami időnként valóban elég nehéz volt így, hogy nyertünk és bajnok is volt, nem mellesleg velem is szerettek időt tölteni az emberek, szóval ja), pláne nem a hálószobában, ami valamilyen gondviselésnek hála üresen ásítozott, amíg be nem léptünk.

- Csak nyugodtan… - mondtam Connornak szórakozottan, ahogy lehuppantam (vagy inkább lezuhantam) az ágyára, majd lóbálni kezdtem a lábamat, mert persze itt sem ért le a földre. Mármint amelyik nem fájt. Vicces volt nézni, ahogy konkrétan kihányta minden cuccát az ágyra. Néztem, mennyi minden elfért abban a ládában. Ahogy a ruháit is kipakolta, nem szarakodtam, fogtam a kedvenc pulcsimat, majd mielőtt tiltakozhatott volna, hogy ne csórjam a cuccát, már magamra is kaptam. – Szerintem nekem úgyis jobban áll… Bár te sem panaszkodhatsz! – kacsintottam rá játékosan. Utána elkezdtem kezembe venni a tárgyakat is. Dobáltam kicsit a kvaffjait, de ezt gyorsan abbahagytam, mert a karom hamar sajogni kezdett, pedig nagyon is nosztalgikusan éreztem magamat a labda tapintását illetően. Kezembe vettem a könyveit, de azokon is hamar túladtam, nem kötöttek le. Nézegettem pár apróságát, forgattam a kezem között. – Tényleg van egy ragadós Ginny Weasley poszter a ládád alján? – kíváncsiskodtam ugratva őt, ahogy próbáltam belesni a ládájának az aljára. Tőlem aztán lehetett több is, mit érdekelt engem. Sőt, tőlem aztán fantáziálhatott is róluk így vagy úgy, ha szeretett volna, bár bíztam abban, hogy elég indokot szolgáltattam neki az elmúlt időben arról, hogy a fantáziálgatásainak a fókuszában én legyek inkább. Nem tagadtam, továbbra is imádtam húzni az agyát, és azzal, hogy megtörtént köztünk az első intim együttlét, csak még egy lehetőséget adott a kezembe. Persze nem voltam én egy szörnyeteg, azért az első pár alkalommal meglepően lágy és támogató voltam, tényleg szerettem volna, ha jól sül el neki az egész és azt hiszem, ez sikerült is. Viszont amint úgy éreztem, hogy kezdte megszokni ezt a helyzetet, abban a pillanatban kezdtem el ezzel is húzni az agyát: egy megjegyzés itt, egy érintés ott, egy aprócska jelzés amott… Imádtam a zavarát, bár egyre jobban és jobban kezelte ezeket a helyzeteket, sőt, egyre inkább úgy éreztem, hogy szívesen válaszol hasonló stílusban. Ennek meg kifejezetten örültem. Ettől függetlenül érezhetően én is sokat változtam az elmúlt három hónapban: ez a hangos, viccelődős, ugratós Gemma kiegészült egy lágyabb, támogatóbb és nyugodtabb Gemmával. Igenis lehetett velem komolyan is beszélni, igenis lehetett tanácsot kérni tőlem, és segítettem, ahol tudtam. Eddig ezt főleg csak Tetsu és kisebb mértékben Annie, éppen hogy Malachi tapasztalta meg tőlem, de most már Connor is megérkezett a top kettő közé és veszettül sietett az első helyért... Tényleg jó hatással volt rám egyébként: sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb voltam, mertem bízni benne, végre nem mindent egyedül akartam elintézni. Már nem csak a griffendéles pajtijaim voltak, akikkel megoszthattam fájdalmamat (ezt amúgy is igyekeztem egyedül intézni, bár Connor mellett ebben is sokat fejlődtem), örömömet.

Tény és való volt, hogy azért nem avattam be a családi szarokba. Tudott a családom helyzetéről, tudta, hogy nem könnyű az egész, de tudatosan nem árultam el neki semmit az illegális részéről. Nem akartam belekeverni, mert azzal a jövőjét is veszélyeztettem volna. Így is többet tudott a múltamról vagy a családomról, mint a legtöbb ember, azért még bőven a jéghegy tetejéről csúsztunk éppen le. És amennyire felszabadító volt beengedni őt, azért még mindig féltem ettől az egésztől, hiszen ő volt az első ember, akinek önként és dalolva akartam átnyújtani azt a sok szennyet, amit magammal hoztam. De nem bántam. Vele úgy éreztem, megéri és együtt tudunk belőle építkezni. Hogy azokat a bizonyos bőröndöket ne csak úgy húzzuk magunk után, hanem együtt, egymást segítve tudjunk egy olyan világot építeni magunk köré, ahova ezeknek a tartalmát kipakolhattuk. Hogy a benne lévő nehézség eltűnjön és a tartalma beépüljön úgy, hogy az hasznos legyen a jövőnkre nézve. Nem szerettem volna, ha feleslegesen éltem volna át mindent és azt sem szerettem volna, ha ő hátragyja azokat, amik ilyenné formálták. Erőt szerettem volna meríteni ezekből magunknak, hogy segítsenek és ne hátráltassanak. De ez hosszú folyamat volt és sok volt a bőrönd… De legalább már kevésbé féltem ezektől.

- Hm? – pillantottam fel. Éppen a kezem ügyébe kerülő leveleit vizsgáltam, mikor megtalálta a krémet, szóval leengedtem a kezemet, hogy megnézzem. – Ó, a híres-neves? – mosolyodtam el féloldalasan. – Hát, igen-igen, nem véletlen spúrkodtál eddig is vele, azóta sem kaptam belőle egy kenetnyit sem… - sóhajtottam teátrálisan. – Vagy most, hogy végre elkaptam azt a retkes cikeszt, méltóvá váltam a használatára, édes? – húztam az agyát felhúzott szemöldökkel. Persze eszem ágában sem volt túlfeszíteni a húrt, így is akadt elég eset, amikor vagy nekem sikerült túl messzire lőnöm vagy neki, bár szerencsére egyikőnk sem volt az a sértődős vagy hisztis típus. Még szoknunk kellett azért egymás határait, ettől függetlenül igyekeztem mindig rámutatni, ha feleslegesen morgott valamin és úgy éreztem, egyre többször veszi észre ő is, a vidámabb, boldogabb énje meg kifejezetten jól állt neki. Örültem, ha a többieknek is megmutatta, mekkora egy cukker, jófej ember is ő, de azért attól még messze voltunk, hogy Connor O’Hara vidáman nevetgélve elvolt hosszabb ideig nagyon sok ember között. Én azért nem győztem mondani neki, mennyire látom a változást és csak így tovább, mert csodálatos irányba halad és el kellett hinnie, hogy nem szabadott félnie vagy feladnia azt az énjét, amit eddig ezzel a tüskés, elutasító burokkal védett.

Azért nem felejtettem el, hogy mennyit marcangolta magát a próba után, hiába magyaráztam kiváló logikával, hogy a teljesítménye abszolút kiegyenlített és stabil volt és hogy bőven nem hibázott, hibáztak annyit vagy olyan mértékűt, mint mások, nem éreztem úgy, hogy elhitte nekem. Pedig tényleg így gondoltam ám, de hát ha a nagy amplitúdójú eredmény számított inkább (függetlenül attól, hogy volt nagy negatív amplitúdójú része is), akkor azzal nem ment sokra. Szerintem szépen szerepelt a próbán, ha valakire rábíztam volna magamat, az a roxfortos páros lett volna, meg talán Lolita, bár nem felejtettem el a Halloweenkor letolt kiborulását, amit azóta sem tudtam megmagyarázni. Bár Barbon is stabil tag volt, még küzdöttem azzal, mit gondoljak a cselekedetéről és hogy ez mi is volt. Viszont feltűnően került azóta minket… Azért ennek is igyekeztem utánajárni, de még semmire nem jutottam igazán, csak arra, hogy ez gyanús volt.

Persze mivel gyűlölt veszíteni, még nagyobb hangsúlyt fektetett az utolsó próbára, így meg hogy kiment az uccsó meccs, pláne neki fog állni. Nem bántam addig a pontig, amíg nem feszült rá túlzottan vagy nem szűkült be a látótere csak erre. Azért a RAVASZ-ok ott voltak, a kviddics is, a csapat, a barátai, a jövője… Amúgy baszki, én is, szóval ja. De igyekeztem támogatni, készültem vele, gyakoroltam vele, néha lebasztam, hogy kurva gyorsan lerakja a könyvet és kijön a friss levegőre, hogy repüljön, sétáljon egyet, mielőtt begolyózik a sok felesleges stressztől vagy esetleg randizzon a kedves barátnőjével… Szóval csak ilyen bézik hjúmön rilésönsippes lazaságokban voltunk. Vagy mi. Mert amúgy nem értek hozzá. Mindenesetre nekem segített nem a saját, tragikusan gyorsan közeledő szarságaimmal foglalkozni. Hehe. Ahogy Connor levetette magát mellém, én is csábítóan rámosolyogtam. Imádtam, hogy így belazult mellettem, imádtam a reakcióit, imádtam a mosolyát, a nevetését, az illatát, az egész lényét. Elképesztő módon belehabarodtam Connor O’Harába és továbbra is tinilányos módon megdobogtatta a szívemet…

- Milyen kedves tőled… - súgtam vissza. – Tudod, még mindig rettenetesen fájnak a karjaim, alig bírom megemelni… - biggyesztettem le az ajkamat, ahogy előadtam a hattyú halálát. – Nagyon értékelném, ha bekennnél… Mindenhol… - hajoltam közelebb, ahogy megfogtam egy kicsit az arcát, hogy utána lepillantsak az ajkára, majd végig is simítsak rajtuk, miközben a másik kezemet a belső combjára raktam. Egy pillanatig úgy tettem, mintha megcsókolnám, de utána felkuncogtam és elhúzódtam, mielőtt ajkaink valóban összeérhettek volna. – Mit szólnál, ha… A hátammal kezdenénk, ha már szegény januárban is kimaradt? – kérdeztem, majd se szó, se beszéd, lekaptam magamról a pulóverét és azzal együtt a pólómat is. Időt sem hagytam arra, hogy reagáljon, egy cinkos mosolyt küldtem csak felé, majd hátat is fordítottam, mielőtt elveszhetett volna meztelen felsőtestem bámulásában. A pulóver és a póló egyelőre takart elől valamennyit, ha valamelyik kedves szobatársa betántorgott volna, mégsem illett volna félmeztelenül mutatkoznom, bár ez engem sosem zavart kicsit sem, tudtam, hogy Connornak kényelmetlen volna a szituáció. Heh, milyen kurva figyelmes voltam, nem?

Nem adtam meg neki az örömöt arra, hogy hátrapillantsak, azt szerettem volna, ha kicsit… Küzdene értem. Ha kicsit szenvedne, ha jobban fel tudtam volna izgatni a minimális távolságtartásommal, miközben karnyújtásnyira sem voltam tőle. Még tetéztem is azzal, hogy látványosan mással kezdtem foglalkozni, holott tudtam, hogy tisztában volt azzal, hogy szinte teljes figyelmem az övé és hogy arra vártam, hogy kezdjen velem valamit. Szerettem, hogy kreatív volt, így bíztam abban, hogy megint meg fog lepni. De addig is tovább húztam az agyát és az előbb félredobott leveleket vettem a kezembe újra. Nem akartam ám nagyon kutakodni, tehát egyikbe sem néztem bele engedély nélkül. Volt pár levele az apjától, aztán következett pár kviddics csapattól is… Egyik-másik igen vaskos volt, valamelyik egyenesen úgy tűnt, mintha ki sem nyitotta volna még… És nem egy vagy kettő csapat levele volt a kezemben… Rossz előérzetem támadt.

- Te figyelj már, kiscsillagom - kezdtem, próbáltam fenntartani a vicces hangnemet, de minimálisan érezhető volt a változás. Ilyen neveken is csak csesztetésből szoktam szólítani, igyekeztem a lehető legbénább, leggázabb neveket találni a megfelelő pillanatokban, amikre előszeretettel pakoltam a kicsinyítőképzőket is. Persze komolyabb helyzetekben mellőztem ezt. – Mikor volt érkezésed utoljára megnézni vagy foglalkozni a leveleiddel, hm?

Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

♡ ♔

« Válasz #3 Dátum: 2026. 05. 08. - 11:24:25 »
+1

oHaraImage
Levelek
2006. április 2.

Connor szerette, hogy Gemma ennyire otthon érezte magát „nála”, habár maga a fiú nem tekintette teljesen otthonának a hetedévesek fiúhálóját. Mégis, ahogy a lány ledobta magát az ágyára, lábaival a levegőben kalimpálva, és a ládából előkerülő ingóságait vizsgálgatta az ő egyik megfakult, hajdanán fekete színű, mára már antracittá szürkült pulóverében, valahogy mégis azt érezte, hogy hazaért.
- Tényleg van egy ragadós Ginny Weasley poszter a ládád alján? - kérdezte a lány, a kacatok közé pillantva.
Connor keze megállt a keresgélésben, ahogy a fiú félrenyelte a saját nyálát a hirtelen jött kérdéstől.
- Óóó… Hogy az… Izé… - köhögte fulladozva.
Bár látta Gemma szemeiben azt a játékos fényt, ami azt sugallta számára - amit egyébként a tapasztalata is mondatott vele - hogy a lány nem fog ügyet csinálni abból, ha bevallja neki az igazságot, mivel is múlatta/múlatja az időt magányos estéin, azért mégsem jöttek szájára a beismerő szavak. Érezte, ahogy elöntötte arcát a forróság, és a posztergate-botrány említése helyett inkább csak magában átkozta azokat a mérges kígyókat a Titkok Kamrája mélyén, melyek azt a bizonyos mondatot mondatták vele palantírok tucatjai előtt.

Örült hát, mikor végre a kezébe akadt a kenőcsös tégely, mert így megtehette, hogy mit sem törődve Gemma kérdésével, inkább csak átnyújtsa neki a kék-lila-zöld foltok ellenszerét.
- Na, ez az a krém, amiről már korábban meséltem neked. Tudod, amit a profik is használnak…
- Ó, a híres-neves? - mosolyodott el a lány. - Hát, igen-igen, nem véletlen spúrkodtál eddig is vele, azóta sem kaptam belőle egy kenetnyit sem… Vagy most, hogy végre elkaptam azt a retkes cikeszt, méltóvá váltam a használatára, édes?
Connor nevetett.
- Bizony, végre rászolgáltál - játszott rá a fiú a felkínált szerepre. - Bár azért nem kellett volna ennyire összetörnöd magad. Még le se csesztelek érte, hogy hogy tudtál ilyen őrültséget csinálni!? Vronszkij-műbukás egy sulis meccsen… Teljesen bolond vagy.
És bár a szavak alapján lecseszésnek hangozhatott volna, amit mondott, Connor szemeiben mégis büszkeség csillogott, ahogy barátnőjére nézett.
Levetette magát mellé az ágyra, és a tőle telhető legkacérabb módon felajánlotta a segítségét az elérhetetlen részek bekenegetésére.

- Milyen kedves tőled… Tudod, még mindig rettenetesen fájnak a karjaim, alig bírom megemelni… - suttogta a lány olyan hangon, hogy attól Connor vére már is pezsegni kezdett. - Nagyon értékelném, ha bekennél… Mindenhol…
Gemma ujjai végigszántottak az arcán, át az ajkain, le a testén, hogy végül a combja belső részén állapodjanak meg. Connor érezte, ahogy a farmernadrágja hirtelen pár számmal összement rajta. Vagy lehet egészen más okból kifolyólag érezte meglepően szűknek a térdénél szakadt nadrágot?
Ösztönösen hajolt közelebb a lányhoz, csókot remélve tőle, ám csalódnia kellett. Gemma remekül értett hozzá, hogy miként húzza az agyát.
- Te mocsok… - suttogta vigyorral az arcán a parlagon hagyott fiú.
- Mit szólnál, ha… A hátammal kezdenénk, ha már szegény januárban is kimaradt?
De mielőtt bármit is válaszolhatott volna, Gemma már le is kapta magáról a Connortól zsákmányolt pulóvert, és a pólóját is. Csak egy apró sóhajra volt ideje, mielőtt megfosztották volna őt a remek látványtól, és onnantól már csak barátnője fedetlen, kék-zöld foltos hátát figyelhette. Olyan volt, mint akinek egy nyári fuvallat is elég.

Végigsimított Gemma hátán, majd végigcsókolta a gerince mentén. Bele sem gondolt addig, hogy milyen szerencséje volt a lánynak. Ő még nem tudhatta azt, amit Connor már a saját bőrén is megtapasztalt: az emberi test egy törékeny műszer. És ahogy végigsimított a puha bőr alatt kidudorodó csigolyákon, némán hálát adott, amiért Gemma ép bőrrel megúszta a tegnapi mutatványát.
Aztán elkezdte letekerni a krém tégelyének tetejét, de megcsúszott a keze, és a ragacsos, fehéres anyagból egy jó adagot egyenesen a barátnője hátára löttyintett.
- Jaj… Ne haragudj… - mondta, majd kétértelműen hozzátette - Eskü sosem fordult még elő velem ilyen, csak olyan gyönyörű vagy…
Azzal nevetne nekilátott, hogy gyengéden bemasszírozza az izmokba a csodaszert, nem is figyelve, hogy Gemma mivel foglalatoskodik eközben, mit sem sejtve a közelgő viharról.
- Te figyelj már, kiscsillagom… - kezdte a lány.
- Hm? - kérdezte Connor szórakozottan, fel sem pillantva a műveletből, ahogy gondosan oszlatta szét a krémet a zöld és lila foltokon, kihasználva a lehetőséget, hogy kedve szerint tapogassa Gemma porcikáit.
- Mikor volt érkezésed utoljára megnézni vagy foglalkozni a leveleiddel, hm?
- Hogy… mi?
És akkor felpillantott, át a lány válla felett - ami nem volt nehéz mutatvány, lévén majd két fejjel magasabb volt tőle - és amit akkor látott, attól meghűlt ereiben a vér. Gemma egy köteg bontatlan, és pár felnyitott borítékot tartott a kezében, mintegy bizonyítékait annak, hogy ő Connor egy makacs barom, aki épp készült taccsra vágni a még be sem indult karrierjét.

- Jaaa, hogy azok…
Connor igyekezett érdektelenséget erőltetni a hangjába, ám nem volt valami jó színész. Sosem hazudott, nem is nagyon volt rá szüksége, hiszen senkinek sem félt belemondani az arcába az igazságot. Most mégis… valahogy más volt a helyzet. Elkerülhetetlennek tűnt a füllentés, s már magától a gondolattól is bepánikolt.
- Azokat nem én kaptam…
BBBZZZZZ!!! Rossz kifogás, hát rajta van a neved, te barom!
- Izé… Mármint, hogy én akartam elküldeni őket, csak még nem volt időm feladni…
BBBZZZZZ!!! Nem nyert! Szerinted nem tud olvasni, te hülyegyerek? Nem látja, hogy TE vagy a címzett, zsenikém?
- Akarom mondani… Add csak ide!
Tett egy béna kísérletet rá, hogy kikapja Gemma kezéből a levélköteget, de nem volt egyszerű dolga, lévén mindezt a lány válla felett/testét megkerülve kellett volna kiviteleznie, másrészt Gemma nem véletlenül játszott fogóként, ráadásul kisebb és fürgébb is volt tőle. Így ha akarta, könnyedén az ujjai között tarthatta a pergamenkupacot, melyek között volt egy kibontott, fekete-piros színű borítékba rejtett levél is, melyben próbajátékra hívták őt apja egykori-, egyben az ő gyerekkori, és mái napig is kedvenc csapatába a Dellycastle-i Denevérekhez. Emellett volt még pár egyéb levél is szintén tőlük (egyikben még mintha egy szerződéstervezet is lapult volna, amit azok után küldtek neki, hogy a próbajátékra sem reagált), pár a Tornádóktól, egy-kettő Kenmare-ből, és egyetlen kósza, bár komolynak nem gondolt kísérlet a Chudley Csúzliktól, csak hogy a nevesebb csapatokat említsük. A tengerentúli megkeresések egy másik kötegben voltak, valahol az ágya közepére hajítva.
Connor már átkozta magát a felelőtlenségéért, hogy csak így széthányta a cuccait a szobában, köztük a titkaival.

Naplózva

♡ ♔

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

« Válasz #4 Dátum: 2026. 05. 10. - 23:07:51 »
+1

Our love's a great mountain,
Climbed up and fell down it,
We lived to laugh about it
Címzett: Connor O'Hara

2006. április 02.
kép 1
kép 2
kép 3
TW: 18+! ERŐS SZEXUÁLIS UTALÁSOK, MEZTELEN TEST LEÍRÁSA, nyers nyelvezet, káromkodás

Szélesen elmosolyodtam, ahogy éreztem, mennyire zavarba jött a kérdésemtől, ahogy tovább próbáltam leskelődni a ládája aljára, de még mindig sok minden volt ott, úgyhogy nem láttam. Körbelengett az illata és egy pillanatra elvesztem abban a csodálatos érzésben, hogy Connor O’Harához tartoztam. Nem kicsit, nem feltételekkel, nem kényszerből, nem kompromisszumból, nem félig… Teljesen. Vidáman felnevettem, ahogy félrenyelte a nyálát a kérdésemre, majd támogatóan megcsapkodtam a karját, amivel nyilván nem segítettem semmit sem.

- Ugyan, ugyan, nincsen semmi szégyellnivaló, Weasley jó nő, a kezeid mindig biztos választások minden szempontból és gondolom, jó szolgálatot tettek eddig is – húztam tovább az agyát, ahogy megsimogattam a karját. – De tudod, Connor, mindig csak egy szavadba kerül és a tied vagyok, ha nagyon ráunnál a fantáziádra… - zsizsegtem halkan neki. – Biztos vagyok benne, hogy meg tudlak lepni, ha mással nem, akkor új képekkel magányos estéidre… - kuncogtam rá, mielőtt átnyújtotta volna a tégelyt, így megmenekülve a további vérszívástól. Cserébe mégiscsak megérkezett az a bizonyos lebaszás, még ha közepesen is lehetett csak komolyan venni.

- Hé! Én nem törtem volna össze magamat, ha Brown is időben felhúzta volna a seprűjét, haló! Én tök időben voltam, csak nem akartam hagyni, hogy örökre traumatizálódjon emiatt… - vontam össze a szemöldökömet. – De ettől eltekintve amúgy sem hagyhattam, hogy elkapja… Nem az előző két meccs után… - mondtam halkabban, komolyabban. Pontosan tudta, hogy éreztem magamat, ha az első után nem is annyira, a második után tisztán lekövette, mi volt. És azt is pontosan tudta, hogy bármit hajlandó lettem volna beáldozni azért, hogy végre elkapjam azt a kicseszett cikeszt és ha ehhez az kellett, hogy összetörjem magam, akkor összetörtem volna magamat. Az mindegy, hogy nem feltétlen ezért volt, ha szükséges lett volna, megtettem volna egy kérdés nélkül. Ez volt a minimum az egész év után. És bár nem mondtam senkinek, miután magamhoz tértem nagyjából, olyan céltudatosság és erő kapott el, ami csak azokban a helyzetekben jött eddig, amikor az életünk volt a tét. Olyankor nem ismertem határokat, csak az ösztöneimre bíztam magamat és az mindig megmentett. Most is így volt. Az sem zavart, hogy túlhajtottam magamat, mert ennek így kellett lennie. Úgyhogy lebolondozhatott, csak a vállamat rángattam rá, nem érdekelt. Pláne úgy, hogy láttam, hogy attól függetlenül, hogy aggódott értem, azért büszke volt rám, szóval csak nyelvnyújtva visszavigyorogtam rá, mielőtt lecsüccsent volna mellém.

Tökéletesen azt a reakciót sikerült kiváltanom belőle, amit szerettem volna, kissé gonoszkás, de érzéki félmosollyal reagáltam arra, ahogy megváltozott a lélegzete, ahogy a teste kicsit megfeszült és feljebb sem kellett vinnem a kezemet a combján ahhoz, hogy tudjam, milyen hatást váltottam ki pillanatok alatt. Persze ez nem jelentette azt, hogy nem is kezdtem el simogatni kicsit a lábát, hát, ki lennék én, ha nem húznám tovább az amúgy is meglehetősen túlhevült Connor O’Harát?

- Mocsok?! Hah, ilyen szavakat érdemel csodálatos barátnőd? Na, szépen vagyunk… - akadékoskodtam, de az arcomon egy hasonló vigyor ült, mint az övén. Azért kicsit elhúzódtam, hogy a következő mutatványomhoz legyen elég helyem és ne vágjam orrba, mert aztán hallgathatnám, hogy hogyan fog kinézni a fotózásokra, azt meg nem kéne (nem mintha valaha panaszkodott volna emiatt, maximum azért, hogy rohadtul nem volt kedve hozzá). Bár panaszra nem lehetett oka, címlap modell volt világ életében a kis mocsok.   Sóhajára az én testem is kicsit megfeszült, mindig jó érzéssel töltött el, hogy szépnek látott. Neki már elhittem, hogy nem csak kívánatos voltam, hanem szép is. Előtte nem nagyon igyekeztek a kedves partnereim kimutatni, hogy a csábítási készségeim által kiváltott vágyukon kívül is esetleg elviselhetőnek tartottak-e volna vagy sem. Pedig volt egy pár alkalmi partnerem az elmúlt két évben…

Ahogy keze végtelenül finoman végigsiklott a gerincemen, enyhén megremegtem, majd bőrömön megéreztem ajkait is, s miközben lehunyva szememet mélyet sóhajtottam, éreztem, hogy testem libabőrös lett a jól eső érzésektől, légzésem pedig hamar felületessé vált. Nem akartam, hogy abbahagyja. Azt szerettem volna, ha visszafelé is végigcsókolná a hátamat, ha folytatná a nyakamon, ha magához húzott volna, ha tényleg mindenhol hozzám ért volna… Éreztem, hogy az én testem is kellemesen reagált rá, fészkelődtem kicsit a rám törő vágy adta türelmetlenség miatt és akármennyire is szerettem volna, ha én mélyítem az izgalmát, nem bírtam megállni, hogy csókjai után hátra ne dőljek, hogy a vállán pihentessem a fejemet, úgy néztem fel rá. Éreztem szívverését, mely hasonló sebességet vett fel, mint az enyém. Mintha ezzel hamarabb elő tudták volna idézni, hogy egymáséi lehessünk. Puhán végigcsókoltam az álla vonalát oda és vissza, miközben kezeimet a tarkójára simítottam, hogy finoman beletúrjak a hajába. S ha ez nem adott neki elég motivációt arra, hogy lepillantson, akkor kezeimmel lebiccentettem a fejét, hogy rám nézzen és kissé feljebb tornásztam magamat, hogy egy hosszú, lassú és mély csókkal ajándékozzam meg. Nem gyorsítottam, nem vittem tovább, nem izgattam jobban direkt. Éppen csak megköszöntem neki, hogy van nekem.

Utána kedvesen megsimítottam az arcát, rámosolyogtam, majd visszatértem az előző pozícióba, hogy folytassam a kínzását az édes közjáték után. Többé nem tudtam, melyikünk kívánja jobban a másikat, mindenesetre reménykedtem abban, hogy az én vágyam feltüzeli az ő vágyát, mert hogy fordítja így volt, az biztos. Arra viszont nem számítottam, hogy rám hányja a krémet, el is húzódtam kicsit automatikusan a meglepően hideg érzéstől.

- Haló… - méltatlankodtam kuncogva. – Ó, valóban nem? A tapasztalataim nem ezt mutatják… - suttogtam titokzatosan és nem bírtam ki vigyorgás nélkül, hogy gyönyörűnek tartott. Persze sosem ment az, hogy csak úgy elfogadjam a bókjait – azért volt, amiben hasonlítottunk, még ha a bálon meglepően normálisan is tudtam rá reagálni -, úgyhogy muszáj volt kissé elviccelnem, hogy ne látszódjon az, hogy zavarba jöttem. – Hm, nem is tudtam, hogy a kék-zöld foltos, szétvert test az eseted, Connor… Ha előbb tudom, hogy erre buksz… - forgattam játékosan a szememet, ahogy én is felnevettem, mielőtt valóban nekiállt volna a hátam bekenésének, melytől egészen kellemesen ellazultam. Hogy én is elfoglaljam magamat és kissé idegesítsem, kezembe vettem a leveleit, hogy megnézegessem őket, s amelyektől hirtelen kisebb gyomorgörcsöt kaptam. Éreztem, hogy megváltozott a testtartása, amint felfogta a kérdésemet és ez csak tetézte rosszérzésemet. A rohadt életbe… Figyelmesen hallgattam a válaszát, egyelőre nem fordultam meg. Elég időt töltöttünk együtt ahhoz, hogy hanglejtéséből, teste mozgásából is tudjak már olvasni. Erősebben markoltam azt a pár borítékot, ami a kezemben volt. Nem szabad egyből következtetést levonni, Gems. Biztos mindjárt elmondja, hogy…

Abban a pillanatban feszült meg minden porcikám, amikor belehazudott a képembe… Vagyis jelen állapotban a hátamba. Éreztem, hogy az addigi vidámság, játékosság és lassan pulzáló vágy helyét átvette a harag és a csalódottság. Remegni kezdett a kezem és muszáj volt ráharapnom a nyelvemre, hogy ne vágjak vissza valami egetrengetően bántó és fasz mondattal, mert hogy annyira gyengék voltak a próbálkozásai, hogy arra sem volt érdemes időt pazarolni, hogy szóvá tegyem, egyből ugorhattunk volna a lebaszáshoz. Ő is tudta ezt. Éreztem a számban a vér ízét, de ez sem nyugtatott meg. Más helyzetben biztosan aranyosnak vagy legalábbis mókásnak tartottam volna, mennyire bénák a próbálkozásai, most azonban csak egyre mérgesebb és komorabb lettem. Amint éreztem, hogy megmozdult mögöttem, én sem fogtam többé vissza magamat: sérüléseim ellenére is gyors mozdulattal tértem ki az útjából. A póló és a pulcsi az ágyára hullott és nem bántam a bőrömet és talpamat érő hűvös levegőt, hátha az is kicsit hűtötte a bentről fakadó bugyborékoló haragomat. Nem maradt más rajtam, mint Ash régi, elnyűtt kosaras nadrágja, ami majdnem a térdemig ért.

- Te most a szemembe próbálsz hazudni, Connor O’Hara?! – sziszegtem halk, vészjósló hangon, ahogy szemem rávillant. Tudhatta, hogy ez sokkal, de sokkal nagyobb bajt jelentett, mintha üvöltöttem volna vele. Hátráltam tőle pár lépést, miközben majd’ felrobbantam attól, hogy ezt komolyan gondolta. Legszívesebben nekiestem volna, hogy átadjam, mennyire rosszul esett ez most. Mintha nem érdemelném meg a bizalmát. Hirtelen úgy éreztem, hogy az elmúlt három hónap alatt felépített stabilitás meginogni látszott. Ki tudja, mit titkolt még előlem ezek után, nem? És bár én sem mondtam el mindent, azzal kapcsolatban mindig egyenes voltam, hogy ezek a dolgok vannak az életemben, de egyelőre nem tudom elmesélni. Az alkohollal és a szerekkel kapcsolatban sem titkolóztam. Hát, a kibékülésünk napján is ott előtte rejtettem el az üvegeket és a zacskókat és azóta sem hazudtam arról, hogy ezeket használom. Magamtól nem kötöttem az orrára, de ha kérdezte, mindig elmondtam. Ez viszont teljesen más kategória volt, amit ő művelt le, de igyekeztem sötét, csalódott gondolataimat máshova száműzni egyelőre. Egyelőre. Most fontosabb volt maga a tény, hogy mit tett, mint az, hogy ez mit vetített ránk. Meg amúgy sem szerettem foglalkozni a negatív érzéseimmel… – Ugye, nem azt akarod mondani, hogy hónapok óta gyűjtögeted ezeket, mint valami elbaszott csecsebecséket, és egyikre sem reagáltál semmit, hm?! UGYE NEM?! – remegett meg a hangom és egy leheletnyit emelkedett is, ahogy egész testemben remegni kezdtem. Nem hittem el, hogy képes lett volna elbaszni rögtön a legelején a karrierjét. Miért?! Egy pillanatig futott csak át rajtam, hogy biztosan ez is miattam volt, hogy beteljesedett, amit az elejétől kezdve mondtam, hogy miattam fog lecsúszni, hogy miattam nem tud fényesen szárnyalni, mint amit megérdemelt, de nem akartam magamra húzni ezt, nem rólam szólt ez. De azért egy pillanat alatt a hányinger kerülgetett ettől az egész helyzettől. Muszáj volt megbizonyosodnom az egészről, és annyira haragudtam rá, hogy többé nem érdekelt, hogy ezek az ő levelei. Egy pillanat alatt húztam ki az első pergament. Bla, bla… - Próbajáték… Miután basztál válaszolni az előző HÁROM levélre?! CONNOR! A kurva életbe! – emeltem fel a hangomat még jobban, határozottan kezdtem elveszíteni a hidegvéremet. És azt hittem, ez volt a legrosszabb… Ha esetleg próbálta volna elvenni a leveleket, akkor fürge mozdulattal tértem ki előle, úgy hátráltam, miközben tovább olvastam. Ismertem minden mozdulatát, de ő is az enyémeket. Ha túl közel került volna, abszolút aljas módszerrel hozzávágtam az első kezem ügyébe kerülő tárgyat, majd odább sasszéztam, miközben kivettem a következő levelet, amiben szintén hívták, hogy azt is hangosan felolvassam. És a következőt is. Majd az utána lévőt is… Utoljára került a kezembe a kedvenc csapatának a levele. Mit levele?! Levelei… Az egyik vaskosabb volt, így azonnal azzal kezdtem és szemem tágra nyílt, ahogy megláttam a Connor számára felkínált szerződést. Önkéntelenül olvastam fel a szerződés részleteit és egyre jobban elhűltem, hirtelen haragom is elpárologni látszott, ahogy csak a szédülés és a hányinger maradt. Többé nem menekültem előle, könnyedén utolérhetett és elvehette a kezemből a leveleket. Nem tiltakoztam, de elhátráltam, ha hozzám akart volna érni. Fájdalomtól és kérdésektől teli pillantással néztem fel rá.

- Miért? – szakadt fel belőlem ez az egyszerű szó, de benne volt minden: miért akarja éppen tönkretenni a karrierjét? Miért nem mondta el? Miért akart most is inkább hazudni róla? Miért zárt ki ennyire? Miért nem válaszolt egyik csapatnak sem? Miért teszi ezt magával? Miért nehezíti a saját életét számomra egyelőre ismeretlen makacsságával? Mert biztos voltam benne, hogy erről volt szó, csak még nem értettem, miért. Próbáltam nem egyből elhordani mindennek, próbáltam nem egyből rávetíteni, hogy mit okozott ezzel nekem, nekünk. Próbáltam nem egyből levonni minden következtetést, de nagyon nehezen ment. Továbbra is remegtem az idegességtől, de már nem lobogott bennem az égető érzés, hogy üvöltsek vele vagy hogy nekiugorjak. Helyette maradt a zavartság, a szédülés és a hányinger, ahogy érzelmektől leterhelt szemmel vártam a válaszát. És az ő érdekében reméltem, hogy ezúttal egyből az igazat mondja majd...

Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: