+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Morgan Williamson (Moderátor: Morgan Williamson)
| | | | |-+  Spy Game
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Spy Game  (Megtekintve 3463 alkalommal)

Elfelda Hall
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2021. 12. 14. - 13:21:17 »
+1

Látni akarom.

to: M&MÖltözet

+16

Tarik ölelése kifejezetten megmelengeti a lelkem, tényleg árad belőle valami nagyon megnyugtató, ami miatt jó a közelében lenni. Bár most úgy döntöttem, kettesben maradok Malikkal, azért bízom benne, hogy lesz alkalmam mélyebb beszélgetésekre Tarikkal is. Érdekes a gondolkodása és a világról alkotott látásmódja, jó lenne többet megtudni az ő múltjáról és indítékairól is. Jamalra is kíváncsi vagyok természetesen, vele kapcsolatban még tényleg nagyon kevés benyomásom van, de ami késik, nem múlik.
A mai este azonban Maliké, és én igyekszem a lehetőségeimet maximálisan kihasználva örömöt okozni neki ezzel a kis meglepetéssel. Ahogy a kék és az ében lélektükrök összekapcsolódnak, tekintetéből azt olvasom ki, sikerült elérnem a célomat. Belebizsergek, amint szinte felfal a szemeivel... Nem is tudom, nézett-e valaha bárki is így rám. Annyira jól esik és olyan mélyen felkavar, hogy ezen a ponton kicsit zavarba is jövök. Még hozzám sem ért, de már most olyan, mintha elvesztettem volna a kontrollt az este felett.

Érdekes dolog a szemkontaktus... rengeteg mindenre rá lehet jönni általa. Malik szemeibe nézve kettős érzés fog el. Olyan, mintha egyszerre tudnék mindent és semmit erről a fériról. Akárhogy is, az biztos, hogy szeretnék róla kideríteni, amit csak lehet. Persze az azúr pillantás nem csak az oroszlán szemére, hanem izmos, tetoválás-díszítette felsőtestére is élvezettel terjed ki, s nem éri be kevesebbel addig, míg a férfit tetőtől talpig meztelen alakjában csodálhatja.
- Meg tudlak érteni. Gyönyörűek az arab kelmék, de sokszor elég melegek és nehezek is - felelem, miközben leplezetlenül élvezem a látványát. - Köszönöm, drága vagy! - reagálok a bókra, majd mikor mellém csusszan a kádba, automatikusan úgy mozdulok, hogy kényelmesen elhelyezkedhessen mögöttem. Belebizsergek, ahogy a meleg, súlyos test hátulról átölel és lágyan befészkelem magam a mellkasára. Merlinre, egész éjjel el tudnék így lenni, olyan otthonos és kellemes így együtt fürödni. Vágyam lassú izzásba kerül, ahogy finoman cirógatni kezd, a csókjairól nem is beszélve.

- Szívesen megmasszírozom mindhármatokat - mosolyodom el az ötletre. - Remélem, hogy fogom bírni erővel - kuncogok fel aztán, hisz valóban nem kis fizikai erő szükséges ahhoz, hogy három megtermett férfi testét át tudja gyúrni az ember. - De az edzés mindenesetre jól fog jönni, mert épp egy akciófilm szerepére készülök - árulom el Maliknak, majd én is simogatni kezdem a víz alatt térdeit és combjait, s időnként hátrafordulva ontok puha csókokat mellkasára, vállára és nyakára. Majd mikor kellően kiáztunk mindketten, Malikkal együtt én is kilépek a kádból, és dorombolva élvezem, ahogy pálcájával megszárít.
- Nagyon gondos vagy - jegyzem meg, mikor a hajamat is szépen, alaposan szárítja meg. Az a hosszú, mély pillantás, amivel ezután kapcsolódik lélektükreimbe, az egekig korbácsolja iránta érzett vágyam, de szerencsére most már nem kell sokáig várnom, és ezt az érzést ajkaink táncával adhatom a tudomására. Őszinte hévvel adom át magam neki és a pillanatnak, s miközben egymás ízébe feledkezünk újra, szorosan ölelem át, lágyan megcirógatva nagy, erős hátát.
Naplózva

Morgan Williamson
[Topiktulaj]
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2021. 12. 14. - 15:05:19 »
+1


+16 - Figyelem! A következő játék tartalmazhat-tartalmaz szexuális tartalmat, fizikai erőszakot, halált, keményebb nyelvezetet, alkohol- vagy kábítószer használatot, intrikus megmozdulásokat. Megtekintését senkinek nem ajánljuk.

Tény, hogy Elfelda egész jól felépítette eddig is az érdeklődést maga iránt s ehhez most este is hozzájárult, így szinte egyértelmű, hogy jó választásnak bizonyult a rá bízott feladat elvégzésére. Ösztönös ügyességgel látott hozzá, az kétségtelen.
Ahogy az is kétségtelen, hogy Malik szívesen élt a lehetőséggel és most neki is áll kiélvezni a szőkeséggel együtt tölthető időt. Elsőben is az igéző látványt a fürdőben, de a néma csodálat sem elég egy idő után persze. Szóval ismét megszólal, míg a tettek mezejére és lép közben természetesen.
- Megvan a maguk szerepe, csak meg kell szokni, de egyébként jól működnek a nagy melegben is. Az izzadság jól hűti az embert. - adja meg a maga válaszát gyakorlatias oldalról s alapvetően küzdelmes élete alatt elég sok mindent meg is tanult és tapasztalt a saját bőrén. Varázslóként sok mindent meg lehetett oldani könnyen és kényelmesen, ez tény. Ugyanakkor koránt sem mindent és voltak helyzetek, amikor ez kevésbé volt opció. - De pont ezért is élvezem a kevésé funkciónak és inkább esztétikumnak alárendelt darabokat. - teszi még hozzá az apró csöndecske után, majd a bókot illető köszönetnyilvánításra mosolyogva bólint, ezen nincs igazából mit ragozni. Maximum bókokban füröszthetné még a szőkeséget s lehet, hogy meg is teszi majd később. De most a fürösztés a víz által történik.
Annál is inkább, mert immár ketten foglalnak helyet a kádban. Malik élvezettel vonja magához a nőt és lazul el a közelségében, a forró, nedves érintése, az illata és a meleg víz a habfürdővel meg a virágokkal szintén jól működik ebben a tekintetben. Eddig is megragadta az alkalmat, hogy élvezze az életet, de részben úgy, mintha nem lett volna holnap, mert olykor valóban kérdés volt, hogy az mit is fog hozni. Ez most így egy picit más.
- Szerintem fogod bírni, meg nyilván úgy osztod majd el a dolgot, hogy mindenkire jusson figyelem, de mégsem annyi, mintha valamelyikünk egyedül lenne. - mondja Malik könnyeden a nő kuncogással fűszerezett szavaira, míg kezei finoman mosdatni kezdik a nőt.
- Nocsak! Érdekesen hangzik. Remélem az itteni vendégeskedésed azért nem tart fel ebben túlzottan. - jegyzi meg udvarias mosollyal, míg élvezi a nő ténykedését is, kacsóinak és ajkainak közös kis kedveskedéseit. Kölcsönös kis finom játék ez a maga módján, az így is nagy étvágy csak tovább növekszik, de Malikba szorult elég sok türelem is. A mai nap is ennek volt egyfajta megnyilvánulása, hiszen hosszú évek alatt jutott el ide s a fürdés után sem igazán kapkodja el a dolgokat, inkább figyel az apró részletekre, hogy mind a ketten szárazok legyenek.
- Ez csak természetes. Nem véletlenül hívtalak meg s akkor miért is ne lennék veled gondos? - kérdi könnyedén, majd a pálcát félretéve egy picit még némán szemez a nővel, hogy aztán lassú, prédát cserkésző ragadozó módjára zárja a távolságot és hosszúnak tűnő idő után újra megcsókolja a nőt, rendesen. Mély és hosszú csók ez, az ajkak és nyelvek csatája, simogató kezek csatlakoznak ehhez s ki is élvezik mind a ketten egészen addig, amíg bírják szusszal.
- Egy picit még magadra hagylak, hogy kedvedre készülhess el, de a hálóban találkozunk! - kacsint rá játékosan a férfi, ahogy még egyszer megcsókolja a nőt, majd elengedi. Megfogalmazódott benne a gondolat, hogy Elfelda lehet szeretne még magára szentelni pár percet, tudja, hogy a nők hiúságában akadhatnak szeszélyek, így sminkhez, megjelenéshez bármihez kapcsolódva lehet, hogy végezne még utolsó simításokat, de ez csak az egyik dolog. Mert arra is ráébredt, hogy picit óvatlan volt és egy dologról megfeledkezett a nagy várakozásban. Így a fürdőt elhagyva a lakosztály többi részét ha meztelenül is, de pálcával a kézben átnézi és átvizsgálja bármilyen "poloska", vagy egyéb oda nem illő dolog után. Netán titkos járat, vagy kémlelőnyílás is akadhatna, ez nem lenne újdonság. Az óvatosság még nem lankadt benne, így erre szentel pár percet, de amikor rájön, hogy nagyjából biztonságban érezhetik magukat, elégedetten rakja az éjjeliszekrényre a pálcáját és helyezkedik el az ágyra ülve egyelőre.
Naplózva


Elfelda Hall
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2021. 12. 16. - 13:13:02 »
+1

Látni akarom.

to: M&MÖltözet

+16

Lehet, hogy praktikus dolog az izzadtság, de a magam részéről annyira nem élvezem ezt az állapotot, szóval Malik válaszára futólag bólintok csupán, nem szeretnék leragadni ennél a témánál most. Talán majd egy közös tevegelés alkalmával, ha forrón süt a nap, kifejtheti a jelenség tudományos magyarázatát, most azonban más forró dolgok izgatnak. Kezdetben a gőzölgő víznek örülök, aztán a későbbiekben abban bízom, hogy más helyzetben is felforrósodik a hangulat...
- Meg tudlak érteni... az esztétikumot sokan alábecsülik. Pedig szerintem nagyon is megvan a maga értéke - jegyzem meg, miközben átadom magam Malik és a víz selymes érintésének. Az érzés mellett a látvány is bizserget, ahogy a mögém-alám helyezkedő férfi izmos combjain és alkarján legeltetem a szemem. Nem kérdés, hogy az esztétikum egyáltalán nem megkerülhető fogalom, ha Malikról van szó. Markáns arcvonásai, kidolgozott izomzata és megtermett alakja már önmagában is kedvemre valók. S ha ehhez hozzáadjuk a kellemesen morgó baritont, a rettenthetetlen bátorságot, és a vezetői karizmát, akkor egy olyan elegyet kapunk, amire valószínűleg egy élő nő sem tudna nemet mondani. Ezek után nem csoda, hogy én sem vagyok kivétel. Én sem tudom magam kivonni a bűbája alól, habár ezen a ponton nem is akarom már. Maximálisan átadom magam neki, belesimulok, belefeledkezek, szinte megrészegít testének közelsége, illata, hangszíne.

Vértestvérei ugyan nincsenek rám ilyen elemi hatással, ettől függetlenül őket is szívesebben megismerném közelebbről, így tényleg örömmel veszem a hármas masszázs ötletét. - Köszönöm a bizalmat! Már alig várom, hogy sort kerítsünk rá. Szerinted mikor lesz alkalmas nektek? - érdeklődöm finoman a terveikkel kapcsolatban, csak úgy lazán, érintőlegesen Remélem, hogy elárul valamit arról, mi vár rájuk a következő napokban, de ahogy eddig, most is nagyon óvatosan kérdezősködöm. Semmiképp nem szeretném, ha a vezér gyanút fogna velem kapcsolatban.
- Ne aggódj, egyelőre inkább csak a szövegkönyvben mélyedtem el, a felkészülés keményebb része még hátravan. A szigorú edzést és diétát az utazás utánra tartogatom, mert amíg itt vagyok, nem szeretném sem az időt, sem a fókuszt erre fordítani. Rengeteg minden van, amire kíváncsi vagyok, nagyon vonz az itteni kultúra - vallom be, s őszinte lelkesedés cseng a hangomban.
A szudáni élet első és legfontosabb tapasztalnivalója azonban most Malik, ahogy jól titkolt célpontom is. Akinek bizalmához sejtelmem szerint az érzékein át vezet az út. A forró fürdő után immár szárazon, de ugyanúgy meztelenül veszünk el egymás jelenlétében, ami nagyon izgató pillanat.

- Igyekszem majd meghálálni, hogy ilyen gondoskodó házigazda vagy - felelem mosolyogva, majd a mély szemkontaktus után ajkaink is elmerülnek egymásban. A csók után forró hullámokban önti el testem a vágy, s nehezen engedem szabadon a másikat őszintén szólva. Ám ha már magamra hagyott, kihasználom az időt arra, hogy kicsit rendezzem a megjelenésem, s egyszersmind izgalmasabbá tegyem, amennyire lehetséges. Míg a hajamat fésülöm, kreatív ötletem támad: a vízből kihalászok három rózsaszín virágszirmot, majd pálcám segítségével felnagyítom őket.
- Baziteo - adom ki a parancsot, mire mindhárom szirom olyan méretűvé válik, hogy kellemesen eltakarja intim testrészeim. A legnagyobbat szemérmemre, míg a két közepes méretűt a mellbimbóimra helyezem. Nedvességük révén finoman oda is tapadnak a bőrömhöz, ami kicsit csiklandoz ugyan, de semmiképp sem kellemetlen. Ezt követően visszaveszem a medált is a nyakamba, majd a pálcámat a fürdőszobaszekrényre helyezem, és lassú, a kifutókra jellező léptekkel sétálok az ágyhoz. Mikor elérem Malikot, izgatottan az ajkamba harapok, és szépen finoman végigsimítok ujjaimmal ajkaitól, állán ét a szegycsontjáig bezáróan.
- Annyira vártam már ezt... - vallom be az ében íriszekbe mélyedve.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 06. 14. - 23:50:40
Az oldal 0.059 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.