+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Eltávozottak kincsei
| | | |-+  Tyra Quinn (Moderátor: Tyra Quinn)
| | | | |-+  Amato Animo Animato Animagus
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Amato Animo Animato Animagus  (Megtekintve 447 alkalommal)

Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2023. 06. 18. - 14:18:41 »
0
 
• elhatározás, hogy animágus szeretnék lenni - kész
• teliholdtól teliholdig legyen egy mandragóra levél a számban - folyamatban
• szerezzek egy kristályfiolát
• …
Naplózva


Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2023. 06. 18. - 14:40:15 »
+2


Tisztelt McGalagony professzor,

azért írom ezt a levelet Önnek, mert szeretnék engedélyt kérni arra, hogy az iskola falain belül megpróbáljam elsajátítani az animágussá válás képességét.

Amennyiben igen, Ön szerint megoldható, hogy segítséget kapjak ehhez az iskola tanáraitól és esetleg használjam a szükséges eszközöket (például mandragóra levél), amennyiben nem jutok hozzájuk máshonnan?

Nagyon köszönöm!

Üdvözlettel,

Tyra Quinn
Naplózva


Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2023. 06. 20. - 09:51:19 »
0

06/20/04
#hülyevagyok
#mocsárszag


Ma reggel lementem az üvegházakhoz és csentem néhány falatnyi mandragóra levelet. Szörnyen hangzik az egész. McGali nem válaszolt még, úgyhogy illegálban nyomom. Mondjuk, úgysem leszek itt a suliban egy ideig.
Ki akarom próbálni a telihold előtt, hogy milyen egyáltalán. Ha Kolumbiában képesek rágcsálni a dohánylevelet, akkor ez sem lehet annyira para.

•••

Na jó, túlvagyok az első megrázkódtatáson. Gőzöm sincs, hogy fogom ezt bírni egy egész hónapon keresztül. Mocsár szagom van és fél óra után majdnem kihánytam. Eddig még nem ettem, nem ittam és nem aludtam vele de a végére inferus leszek. Jeeeez, fogalmam sincs, ezek hogy fognak menni. Rágóval a számban már aludtam meg ittam is, de evést nem próbáltam még. Belehalok, ha nem ehetek.
Hogyan fogok így fogat mosni? Jó lenne valami fogtisztítós varázslat, de nyáron a sulin kívül úgysem csinálhatom… ősszel majd csúnya fekete fogaim lesznek, mint valami banyának… Mindjárt sírva fakadok.
Naplózva


Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2023. 06. 21. - 08:33:47 »
0

06/21/04
#meghalok
#mocsárszag
#álmosvagyok


Francba, alig mertem elaludni este, mert féltem, hogy lenyelem a mandragórát, így nagyjából egész éjjel csak forogtam az ágyamban és irigykedve hallgattam, hogy a többiek milyen jót alszanak.
Hajnalban valamikor kicsit elaludtam és persze amikor felébredtem, nem volt a számban. Gondoltam, biztosan lenyeltem, de ahogy felültem az ágyban, éreztem az arcomon, hogy oda van ragadva az éjjeli ragacsos nyálammal együtt.
Ma új nap, új levéldarabka. Még van néhány nap teliholdig.
Naplózva


Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2023. 06. 23. - 08:56:56 »
0

06/23/04
#sikerélmény
#mocsárszag
#csakkicsitszenvedek


Oh franc, meg kell szoknom ezt a naplóírást… blogolni mennyivel egyszerűbb lenne! Szóval. Tegnapra bent maradt a számban ez a fantasztikus levélke. Sőt, enni meg inni is tudtam. Oké, nem sült csirkét ettem négyféle kötettel hanem csak egy pb&j-t, de ha azon kell élnem egy hónapig, nekem tökéletesen megfelel. Valamikor a fánkot is meg fogom próbálni. Talán valami értelmesebbet is lehetne, de egyelőre örülök, hogy ez is megy. Vajon s’mores-t tudok majd enni? Belepusztulok, ha nem.
Mindjárt telihold. Izgiiiii!!


Oké, miközben írtam a naplót, kitüsszentettem a levelet a számból. Vajon vissza tudom tartani egy hónapig? De akkor meg felrobban a fejem… Ahhhh, nincs jó megoldás :((
Naplózva


Minerva McGalagony
Tanár
*****


Az Igazgatónő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2023. 06. 23. - 13:44:28 »
+2

Kedves Miss Quinn!

Levelét őszinte meglepettséggel fogadtam, hiszen a tanév során nem nyújtott kiváló teljesítményt minden tárgyból. Elhatározásáról úgy gondolom, igenis mutatja érdeklődését, és bár az animágia tudományát rendkívül nehéznek és legkevésbé sem egy ötödéves lány tudásához mérhetőnek tartom, úgy hiszem, a próbálkozás önmagában is hasznára fog válni. Így tehát, nem térítem el terveitől.
A tanár kollégák viszont maguk dönthetik el, óhajtják-e támogatni a ténykedését. Kérem, forduljon hozzájuk olyan bizalommal, mint hozzám. Bizonyos vagyok benne, hogy nem lesz ellenükre a dolog. Részemről ezt a levelet támogató beleegyezésként használhatja és megmutathatja a professzorainak, ha szükségét érzi.

Üdvözlettel,
Minerva McGalagony igazgatónő
Naplózva

Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2023. 06. 24. - 20:53:03 »
0

06/24/04
#mocsárszag
#félek


Wow, McGalagony "áldását adta" a dologra, el sem hiszem :DDD Na jó, ezt túlzás azért kijelenteni. De akkor már legálisan legelhetem a mandragórát.

Tegnap óta egész jól bírom a dolgokat, ma is pb&j-t ettem, de mivel ez egy rendkívül sokoldalú étel, így biztosan nem fogok ráunni. Tüsszenteni is fogok tudni már, azt hiszem. Felrobban a fejem, de bevállalom :D
Rájöttem arra is, hogy akkor fogselyemmel ki tudom váltani a fogmosást egy hónapra. Nem az igazi, de jobb, mint a semmi.

Visszaszámlálás indul!!
3...
2...
1...

TELIHOLD!!!
Naplózva


Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2023. 07. 02. - 13:16:21 »
0

07/02/04
#mocsárszag
#márcsakháromszorennyi


El sem hiszem, hogy egy hét eltelt és még élek. Szerintem néhány kilóval kevesebb vagyok, mivel nem tudok ész nélkül enni, mint ahogyan azt eddig tettem, de túlélem. Már az egynegyede megvan!! Már csak háromszor ennyi és kész. :D

Akartam szerezni a suliból egy fiolát, de sehogy sem tudtam Smith-szel találkozni, így kénytelen leszek elmenni az Abszol útra és venni. Ebay-ről most inkább nem veszek, ki tudja, milyen silány minőség, ezt meg inkább nem bízom a véletlenre.
Lancaster profnak bevallottam, hogy legeltem a mandragórát egy kicsit, de nem szemétkedett miatta, inkább sok sikert kívánt, jó fej. Persze, elsumákolhattam volna, de akkor nem lenne tiszta a lelkiismeretem.

Egyik nap azt hittem, hogy lenyeltem a mandragórát, de kiderült, hogy csak feltapadt a szájpadlásomra. Elég nehéz volt leszedni onnan, féltem, hogy lenyelem, vagy kihányom (mivel mindkét kezemmel könyökig a számban voltam pfff). Egyik változat sem lett volna az igazi, de végül nagy nehezen leszedtem és megvan. Undi.
Apa azt mondta, hogy ma sütünk mályvacukrot, már alig várom. Kicsit befordultam, mióta szenvedek ezzel a szarral.
Naplózva


Tyra Quinn
[Topiktulaj]
*****


the girl next door

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2023. 07. 11. - 18:35:37 »
+1

07/11/04
#mocsárszag
#mégegyszerennyiWooooow még mindig bírom, és eltelt már több, mint két hét.
Az a legjobb, hogy már ettem egészen normális kajákat is. Anya rákényszerített, mert szerinte teljesen csont és bőr leszek, mire letelik az egy hónap. Szóval egyre jobb vagyok.
Már a felén túlvagyok, juhuuu!
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.055 másodperc alatt készült el 39 lekéréssel.