+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hugrabug
| | | |-+  Isabella Wheeland
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Isabella Wheeland  (Megtekintve 160 alkalommal)

Isabella Wheeland
Hugrabug
*

az a furcsa szöszi

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2023. 03. 22. - 15:11:23 »
+1

A varázslat rajtad csak varázslat, eltűnik, amint szabad leszel, de a tévedés bűvöletét, amellyel engem sújtasz, örökké viselnem kell a szemedben. Nem vagyunk mindig azok, akiknek látszunk, és szinte sohasem azok, akiknek álmodjuk magunkat.

Kód:
[center][font=times new roman][size=13pt][color=#dc904d][b]Milyen érdekes lény vagy te?[/b][/center]
[justify][font=times new roman][size=11pt][color=#eabc94][i]Mesélj magadról.[/justify]
Naplózva

Ezra Ellsworth
Hugrabug
*

A joke? Im on it!

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2023. 03. 24. - 21:04:06 »
+2

Ember, asszem...legtöbbször
Te figyu már, hallom szereted a varázslényeket, meg az állatokat, biztos jól ki jössz majd Leonard-al. Na de a lényeg, valami beköltözött az ágyam alá, rágcsálószerű, bár kísértetiesen hasonlít a feje Flemingére, a szaga meg olyan mint Jay-nek. Majd nézd már meg vagy fogadd örökbe, vagy mit tudom én, engem zavar. Köszi! 
Naplózva

Oliver Smith
Tanár

Bájitaltan tanár

« Válasz #2 Dátum: 2023. 04. 03. - 17:14:11 »
+2

Sose adja fel?!
Ezredijére is a válaszom NEM. Nem fogjuk visszaengedni az iskola falai közzé a kedves barátját. Meglehetősen meghökkentő az a fajta bátorság, amivel a nyomomban lohol MINDEN EGYES NAP! Bár magam se értem, miért ismerkedik ilyen veszélyes diákokkal. Csak a rosszba fogja magát belevinni Wheeland. Nem vesszük vissza Glynnt, fejezze be végre és koncentráljon a tanulásra.
Meg barátkozzon a többi diáktársával, aki nem lop a tanároktól.
Naplózva

Magnus D. Brown
Tanár

« Válasz #3 Dátum: 2023. 05. 08. - 21:44:57 »
+1

Vegye komolyan!
Miss Wheeland, vegye komolyan a Sötét varázslatok kivédése órákat, mert gügyörészéssel nem lehet egy sárkány közelébe menni, akármennyire is gondolja azt, hogy csak meg nem értett plüssállatkák. Mit csinálna egy Magyar mennydörgővel? Megölelgeti, vagy vesz neki etetőtálat? Tanulja meg megvédeni magát!
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: