+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  (N)JK
| | | |-+  (N)JK kérdezz-felelek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: (N)JK kérdezz-felelek  (Megtekintve 1287 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2022. 06. 20. - 12:18:04 »
+1

KÉRDÉSED VAN AZ (N)JK-CSOPORTTAL KAPCSOLATBAN?

Lentebb olvashatod a már megválaszolt kérdéseket, ha pedig új akadna, nyugodtan posztold be ide. A STAFF megválaszolja neked!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2022. 06. 20. - 12:21:26 »
+1

Ki alkothat vagy fogadhat örökbe (N)JK-karaktert?
Az, akinek legalább egy JK-karaktere van már (első NJK esetében 50 IC reaggal, második NJK esetében 75 IC reaggal kell rendelkezni). Az (N)JK információ alatt megtalálható sablont küldd el valamelyik adminnak vagy moderátornak a további egyeztetésekhez!

Könyvbeli Karakterek is használhatók (N)JK-karakterként?
KK-kat is lehet így használni, de csak azokat, akiknek nincs már amúgy is userük. Ha időközben valaki úgy dönt, hogy felvenné a karaktert, és a vezetőség engedélyezi, úgy az (N)JK-ként használt canon karaktert el kell venni a játékostól.

Egy (N)JK-val több user is játszhat?
Lehetőség van arra, hogy más felhasználó is játsszon egy (N)JK-val, de ehhez persze engedély szükséges a karakter előző userétől. Amennyiben neki nincs ellenvetése, az új gazdi el is kezdheti a játékot a karakterrel. Ebben az esetben azonban a user-váltást jelezni kell az engedélyt kiadó adminnak.

Mi van akkor, ha egy (N)JK-val egyidejűleg akar még egy user játszani?
Ilyenkor az adminoknak jelezni kell ezt a megosztási szándékot PM formájában. Fontos, hogy a megosztott (N)JK-k esetében minden játék előtt tájékoztatni kell az engedélyt kiadó adminisztrátort, hogy a játékot éppen melyik user viszi.

Egy user hány (N)JK karaktert vihet egyszerre?
Egy usernél maximum két (N)JK karakter lehet egy időben, nem túllépve az engedélyezett, fejenként maximum hét karakteres számot. Akinek hét JK karkatere van, az csak STAFF engedéllyel hozhat (N)JK karaktert.


A kiadó (N)JK alfórumban szereplő karakterek örökbefogadhatók?
Ahogy a neve is mutatja az alfórumnak, kiadó karakterekről beszélünk. Amennyiben van már egy JK karaktered (első NJK esetében 50 IC reaggal, második NJK esetében 75 IC reaggal kell rendelkezni), bármelyiket befogadhatod. Ezzel kapcsolatban az (N(JK információ alatt megtalálható sablon pm-ben való megküldése ugyanúgy szükséges. (Ebben az esetben az a JK karakter tulajdonos, akihez kötődik az (N)JK kérheti, hogy írd újra az előtörténetet.)
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 06. 15. - 00:55:17
Az oldal 0.084 másodperc alatt készült el 30 lekéréssel.