+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Willow Fawcett
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Willow Fawcett  (Megtekintve 7006 alkalommal)

Syren Fawcett
Eltávozott karakter.
*****


szerelemgyerek

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2016. 11. 24. - 23:29:57 »
+1Willow nagybácsi : )


  Kedves Willow bácsi,
Bár tudom, hogy nem vagy olyan öreg meg ilyenek, de nekem mindig Willow bácsi leszel, akiről az apukám titokban sztorizgatott: hogy szeretsz motorozni, mint ő, hogy szabad jellem vagy, és imádsz főzni. Hát, ebből kettő igaz volt rá is, de apát sosem érdekelték a családi viszályok, csak túl béketűrő volt, azt hiszem.. tudom, hogy bánta, hogy nem segített többet neked, mikor ideköltöztem, megtaláltam néhány régi levelét, amiket elkezdett, de nem küldött el - mellékelem őket, remélem, a kis bagoly elbírja odáig. Lenne kedved egyszer meginni valamit velem? Nagyon finom kakaót, limonádét, teát, kávét, koktélt, bubis teát, chai teát, likőrt és sütit tudok csinálni! Na mit szólsz, Willow bácsi? : )
Naplózva

     •     •     •     •     •     • 

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2018. 03. 20. - 11:01:43 »
+1

P E R V E R Z
Nem azért nevezlek így, mert Hollandiában éppen a Piroslámpás negyedben sikerült összefutnunk. Az nem különösebben foglalkoztatott volna, ha aztán nem rángatsz be egy mosdóba és próbálsz megcsókolni. Ahogy már többen rávilágítottak, nem vagyok finnyás én olyan téren… de tőled sok volt Perverzkém, főleg, miután egy értékes antik karkötőnél fogva elraboltál.
A találkozásunk végén ajánlatott tettem. Kapsz egy újabb esélyt, azt ne játszd el ilyen bénán! (Mellesleg vár a munka a hátsókertemben! Siess!)
Naplózva
Mathias Montrego
Griffendél Godrik Akadémia
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2018. 04. 12. - 17:19:46 »
+1

Érdeklődő talán
Fawcett. Ismerős egy név. Túlontúl is az. Meglepően unalmasnak tartottam az órákat, lehet részben azért, mert nem érdekelt már a Godric-ra való bejutás. Pontosabban ez így nem igaz. Nagyon is érdekel, csak már nem arra a szakirányra, mint annak előtte. Ennek ellenére érdeklődve ültem be és csakis azért nem aludtam el, mert felkeltette az érdeklődésem maga. Nem a pletyka a Balmoral-lal való enyelgéséről, hanem a neve. Fawcett. Tudtam, hogy köze van Esméhez, csak azt nem, mennyi. És még a mai napig nem kaptam választ erre. De annyi biztos, figyelem magát míg itt vagyok. Hátha többet tudok meg. Maga által önmagamról.
Naplózva


Blaire Montrego
Boszorkány
*****


világjáró ❈ M. kishúga ❈

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2018. 04. 17. - 17:41:31 »
+1

Második padsor jobb szél meglátása
Maga aztán bevállalós. Míg Lancaster prof csak távolról meri figyelni a diákjait, maga aztán odamegy a nagy kék szemeivel és elintézi hogy az összes diáklány magába essen. Szó se róla Fawcett prof, tényleg sajnálom Minervát! Ha valaki, hát maga tudja hogy nem szívlelem különösebben a griffendéleseket. Mind felfuvalkodott hólyag, Bishoppal és Potterrel az élen, de azért nem irigylem, hogy pont magába esett bele. Csak egyet bánok, hogy nincs olyan feszes hátsója mint Qcrossnak. Ha meglenne maga lenne talán a tökéletes pasi számomra, de így... átengedem Balmoralnak meg annak, aki kapja marha!
Naplózva


Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2018. 04. 18. - 21:29:23 »
+1

Dögunalom
Sokan azt mondják, maga egy jófej tanár... hát nekem eddig nem tűnt fel. Talán azért, mert akárhányszor megszólal, komolyan meg kell küzdenem azért, hogy ébren tudjak maradni. Nem foglalkoztat a tárgya, nem vagyok jó belőle és ezen nem is óhajtok változtatni. Egy-két krétacsonkot összeszedtem, hogy megdobáljam vele az egyik órán. Remélem maga lesz az, aki javasolja: térjek haza a Roxfortból. Hát senki sem veszi észre mennyire nem akarok ott lenni?
Naplózva


Benjamin R. Fraser
Varázsló
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2020. 01. 02. - 20:21:45 »
+2

Öhm...hát... igen...
Nem szándékosan gyújtottam fel a dolgozatait, csak nem figyeltem. Nem szándékosan növesztettem bibircsókokat Mathilda fejére, de elfelejtettem a tényleges fealadatot. Nem akartam én rossz lenni, csak úgy sikerült. Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, és félek nem is érdekel annyira, mint a legtöbb pörgős diáktársaimat. Sajnálom hogy hangosan lefejeltem a padomat és horkoltam óra közben, kicsit nehezen alszok, amikor a saját ürességemet kell hallgatnom éjszaka, de az átkok és ellenátkok pont tökéletes volt, arra, hogy megtöltse azt az idegesítő csendet. De ha egyszer álmosító a hangja...
Naplózva


Sally Sykes
Eltávozott karakter
*****


látod hogy mit teszek: sebet kapargatok

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2020. 06. 09. - 15:24:23 »
+1

Ne büntessen meg, csak hagyjon békén!
Nem, nem akartam pofán vágni a lépcsőfordulóban, és felrepeszteni a száját. És nem, nem vonzódom magához. Remélem nem fog megbüntetni, hogy egy gyanútlan percben elraboljon és gusztustalan dolgokat tömjön belém. Csak hagyjon békén, így is borzasztóan stresszes a maga óráit hányás nélkül kibírni. Nem magától van hányingerem, csak attól, hogy férfiból van. Köszönöm a megértést!
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2020. 08. 03. - 17:01:37 »
+1

PERVERZ ÉS FURA
Nem fogom soha elfelejteni azt, amit Hollandiában műveltél. Le akartál kapni egy mosdóban, méghozzá nem is akárhol, a vöröslámpás negyedben. Ezzel nem lenne gond, de mégis csak a Roxfortban vagy tanár, ráadásul egy olyan helyen, ahol a gyerekem is tanul. Nem szeretném megtudni, hogy őt is megpróbálod elcsábítani! Igen, remek kisugárzása van, akárcsak nekem, de el a kezekkel!
Naplózva
Teddy Jones
Eltávozott karakter
*****


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2020. 08. 13. - 14:46:27 »
+2

Elvileg házvezetőm
Egy-két órát leszámítva nem igazán besézltem magával. Gondolom azért, mert maga az egyetlen tanár, Fawcett professzor, aki még nem próbált meg megbűntetni minden nyavalyáért. Értem én, hogy lefoglalja Tachibana professzor meg a nyálcsorgatás és ez némiképpen vakká teszi az embert... de amúgy én dobáltam terem rágóval a haját az utolsó SVK órán. Hááát Mondanám, hogy bocsánat, de igazából kegyetlenül vicces volt. Egyébkén feldobhatná kicsit az óráit!
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2021. 05. 03. - 08:25:59 »
+2

Professzor úr...
én nem akarom, hogy Bates miattam legyen eltanácsolva. Mármint persze, amit tett az rossz, de voltak emberek, más diákok, akik rosszul bántak vele, direkt hergelték. Köszönöm, ha segít nekem ebben. Nem akarok neki rosszat, talán más fajta büntetés is elég lenne és az igazi problémákkal kéne törődni. Tanár úr, kérem, segítsen!
Naplózva


Dominic R. Monstro
Mardekár
*


a túl szőke srác

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2021. 05. 06. - 17:30:59 »
+1

tanár úr kérem
Egész jók az órái, főleg mikor álmosan sétálokba és behúzódva a hátsó padokba aludhatok még egy kicsit. Tudom, a szent SVK órát beáldozni lustálkodásra! De hát... inkább ez, mint az esti mulatozás a többiekkel. Lássa be, professzor úr, maga sem tett volna másképp az én koromban... de azért a vizsgákra nagyon készülök, meg minden... Hááát
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2021. 08. 11. - 09:14:06 »
+2

Cső Willow!
Emlékszel, hogy megígérted, kinyírod a növényt a hátsókertemben? Három éve ugyanott van... de persze nem akarlak siettetni. Tudom, hogy nehezedre esik kimászni a Roxfortból. Most már viszotn nagyon is aktuális lenne. Tudtad, hogy a nyári esőzések csak tovább növesztik?
Naplózva
Sebastian Bates
Griffendél
*


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2021. 08. 14. - 16:09:26 »
+1

Bocsánat... bocsánat... bocsánat!
Nem akartam magára ijeszteni, Professzor, amikor olyan véresen hevertem abban a kényelmes teremben. Én csak... nem voltam egészen önmagam. Köszönöm, hogy elvitt Digby professzorhoz. Azt hiszem nélküle csak még rosszabb állapotba kerültem volna. Esetleg jövőre majd megpróbálok ügyesebb lenni az óráján, bár az SVK azt hiszem, sosem lesz igazán az erősségem.
Naplózva


Maria Fitzgerald
Tanár
*****


a Hollóhát házvezetője

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #28 Dátum: 2021. 08. 15. - 17:53:53 »
+1

Most komolyan... Kér egy kávét?
Az egész év előtti megbeszélésen úgy nézett maga elé, mintha nyitott szemmel aludna. Most komolyan, minden okés? Tuti, hogy álomport kevertek az italjába. Bocs a sok csipkedésért, de nagyon parán nézett ki. ja, és nem bámulja a fenekem. Tudom, hogy szép vagyok!
Naplózva


Winston L. Smith
Griffendél
*


Winnie

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #29 Dátum: 2021. 11. 20. - 17:32:46 »
+1

Határozottan én voltam
Bocsánat professzor, nem akartam kiverni a kezéből azokat a könyveket. Csak nem figyeltem, mert még menet közben is a Rúnaismeret házimat írtam. Mostanában elég sok dolgom van, tudja hatodévesnek nem egyszerű. Alig másfél év és jönnek az akadémiai felvételik... szóval, bocsesz!
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 01. 13. - 19:34:25
Az oldal 0.259 másodperc alatt készült el 43 lekéréssel.