+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 45148 alkalommal)

Alec Fleming
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2022. 12. 10. - 12:40:30 »
+1

JOSEPH 'JOE' LONGBOTTOM
Nem: Fiú
Kor: 16
Ház: Ahová beosztanak
Évfolyam: 4.
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Alec Fleming
Avialany: Logan Lerman (módosítható)

A karakterről:
Joe szülei a háború idején bújkáltak, hol külföldön, hol a Királyság területén, de állandóan vándoroltak. Remélték, hogy így nem találnak rájuk a halálfalók, mert munkájuk folyamatosan a Főnix Rendje tevékenységét segítette. Bájitalokkal, pálcákkal fegyverekkel látták el a Sötét Nagyúrral szemben felsorakozó ellenállást. Joe élvezte az utazásokat, ám egy éjszaka, mikor apja vissza akart térni a családi kúriába, rajtuk ütöttek. Mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek el, így a fiú egy év csúszással folytatta tanumálnyait. Ennyi időbe telt, mire teljesen felépült.
Másokat megtört a háború, Joe azonban erőt kovácsolt a vele történtektől. Határozott, erős fellépése a korosztályát meghazudtolja. Emellett persze igazi kamasz, folyamatosan bajba keveri kíváncsisága, egész pontosan: nem csak őt keveri bajba. Három barátját is állandaón magával rángatja mindenbe.
Albi, Harvey és Alec közül utóbbi áll a legközelebb hozzá. Ha titkokat akar megbeszélni, úgy Alec társaságát keresi, sőt rosszkedv esetén is tőle várja a felvidítást. Joe feltűnő srác, sok energiával és ezt az energiát újabban a kviddicsben akarja levezetni. Legfőbb célja az, hogy bekerüljön a csapatba.
Naplózva


Leonard J. Flint
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2023. 01. 19. - 21:54:03 »
0

Eleonore S. Flint

Nem:  Lány
Kor:  14
Ház:  Mardekár/Hollóhát
Évfolyam:  3
Vér:  Arany
Hirdető:  Leonard J. Flint
Avialany:  Jenna Ortega

A karakterről:
Mondanám, hogy mindig az én kicsi, kedves húgom voltál, de hazudnék, sokszor nyűg vagy számomra. Apuci kedvence, mindenben jobb vagy nálam és ezt édesapánk mindig ki is hangsúlyozza. Szeretsz a középpontban lenni és kihasználod az embereket, de csak addig, ameddig az érdekeid kívánják. Él tanuló és közkedvelt vagy, holott sok fiú szívét összetörted, sokszor nekem kellett őket levakarni rólad. Mindig megvédtél édesapánkkal szemben, a valóság az, hogy gondoskodsz rólam, mert tudod szükségem van rád, még akkor is, ha nem vallom be. Sajnálsz, amiért apánk idegronccsá tett engem, erősebb vagy nálam lelkileg és sosem törtél meg a családi terror alatt. Az iskolában is sokszor a védelmemre keltél, de csak a háttérben dolgozva, nehogy kiderüljön, hogy még itt is rád szorulok, ugyanis, ha ez édesapánk fülébe jutna, még úgyis megszidna engem. Ezért vagy velem sokszor undok mások előtt, ezért fricskázol és gúnyolsz ki mindig, mert nem akarod, hogy otthon még jobban elharapózzanak a dolgot azzal, hogy a védelmemre kelsz vagy szánalmat mutatsz irányomba. A divat iránt érdeklődsz, sokat szerepelsz, szavalsz és a színészi klubban is megmutattad már magad, de ez mindig csak szerep, melyet a körülötted élőknek mutatsz a tökéletesség álcájának eléréséhez. Titokban mindig is egy dologra vágytál, de mint ahogy engem, úgy téged is sakkban tart édesapánk terrorja, ezért sosem mertél előállni vele és kényszerűen beállsz a sorba, ami a Flint családot kísérti évszázadok óta.

//A karakter szabadon variálható egyeztetés után, az, hogy mire vágyott pontosan a userre van bízva, egyedül a házak és a kor kötöttek. Bővebb infóért olvasd az Előtörténetem esetleg dobj egy PM-et.//

Naplózva


Szabad helyeim: 1/2
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2023. 01. 24. - 15:17:27
Az oldal 0.04 másodperc alatt készült el 29 lekéréssel.