+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Családfák
| | |-+  O'Mara család
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: O'Mara család  (Megtekintve 1096 alkalommal)

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2021. 03. 18. - 19:56:27 »
+4

O'MARA - PYE - ROWLE CSALÁDwe are in this together

● ● ●
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 03. 18. - 20:08:15 »
+3

Nagyobb nézetért katt a képre!

Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 03. 18. - 20:31:38 »
+3

ROWLE CSALÁD


Phillip Richard Rowle (56)A Kirkcaldy székhelyű Rowle ág feje, mely főleg protektorokból áll, így Phillip Rowle maga is ezen a hivatásterületen foglaltoskodik, habár a családi vagyon mértéke mellett nem sok szüksége van arra, hogy komoylabban megerőltesse magát. Jelenleg azon ügyködik, hogy örökösének Elliot (O'Mara)-Rowle-t, félvérnek született, ám aranyvérűnek anyakönyvezett fiát tegye meg családfőnek maga után. A családban ugyanis szigorú, katonás rend uralkodik, amiben nők nem kerülhetnek családfői pozícióba. Így lényegében Lisbeth, a férfi idősebb lány s egyben elsőszülött gyereke, elesett az öröklés lehetőségétől.

Ophelia Rowle (59)Phillip felesége, Elliot mostohaanyja. Elliot előtt nem sok minden világos ezzel a nővel kapcsolatban, azt azonban biztosan tudja, hogy nem kedveli és inkább Lisbeth-et látná a családfőségben, mint őt. Ehhez pedig minden létező támogatást megad a lányának.

Lisbeth Rowle-Flint (35)Lisbeth világéletében arra készült, hogy majd átveszi a család vezetését. Kislány kora óta tisztában volt vele, hogy mit jelent, ha apja fiúörökös nélkül marad. A család vagy beleolvad egy másik családba, esetleg a főág nyeli el, vagy megteszik őt, mint első nőt örökösnek. Ezért is tanult protektornak, ezért is ment hozzá Thomas Flinthez. Egész egyszerűen meg akart felelni az apja mércéjének. A férfi azonban csalódott lett, mikor az első unoka lány lett. Ráadásul előkerült a titokzatos féltestvér is, ez az Elliot... aki túlon túl is ismerős volt.

Prue Rowle (31)Phillip kisebbik lánya, aki éppen kiházasítás előtt állt, mikor azon a bizonyos estélyen, a mérgezett bor hatására kómába esett. Így Prue jelenleg a Szent Mungóban fekszik, egy magánkórteremben, eszméletlenül, arra várva, hogy egyszer talán magához tér. Ha pedig így történik, hát minden bizonnyal szívesen segít a testvérének eltenni láb alól a kis problémát...

Thomas Rowle (45)Phillip legfiatalabb unokatestvére, akinek sem a házasságából, sem házasságon kívül nem született gyereke, így a családban számos pletyka terjed róla, amik miatt kora ellenére kihagyták az örökösödésből. Számos mentális gonddal küzd és rendkívül veszélyes másokra. Szereti a vér látványát és mások szenvedését. Rengeteg illegális vérfarkasviadalt rendezett. Jelenleg több okból is ki akarja nyírni Elliotot,  ezért hát Lisbethet támogatja.

Annabell Rowle (43)Thomas Rowle kishúga, akit nagyon fiatalon kiházasítottak, jelenleg legfontosabb életcélja Giselle és Gytha, 20 éves ikrealányai, kiházasítása. Emellett undorodik Elliottól, ezért Lisbethet támogatja az örökösödésért folytatott harcban. Rendkívül tehetséges boszorkány, ám kevésbé beteges, mint a fivére. Egyszerűen csak úgy gondolja, hogy egy nő jobban vezetné a családot.

Norton Nott (47)Mr. Nott második házasságával került hivatalosan is a Rowle családba, ám már azelőtt is mély kapcsolatot ápolt Thomasszal. Barátságuknak köszönhetően, a meglehetősen Odilia Rowle-t vette feleségül, aki aztán, három évvel ezelőtt a szülésbe halt bele, fiával együtt. Így hát, megint nem kapott fiúörököst a család. Phillipnek többször kifejezette Norton, hogy szerinte Lisbeth-et kéne megtennie örökösének, ám nem járt sikerrel a győzködésben. Így hát Thomast, akinek a jogi ügyeit többször is ő intézte, segít jelenleg Elliot eltávolításában. Úgy gondolja, hogy a férfi csupán báb lenne a Phillipet támogató családtagok miatt.

Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 03. 18. - 20:53:50 »
+2

PYE CSALÁD


Az O'Mara család több tagjai házasodott a Pye-okkal, hiszen mindkettő jóhírben álló - annak ellenére, hogy tajgai félvérek -, tisztességes medimágus-család volt. Mind a Pye család, mind az O'Mara család nevén patikák működnek, melyek még manapság is rendkívül keresettek, habár a család mindkét fele meglehetősen megfogyadkozott. A  Pye családból beházasodottak szinte mind meghaltak a háború alatt:

Adam Pye - Irene Liu, Elliot unokatestvérének a férje volt. Velet együtt halt két kislányuk is, Mia és Ella is.

Margaret Pye - Daniel O'Mara, Elliot öccsének felesége volt. Közös gyereküket, Amber (6) jelenleg Daniel neveli egyedül.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 03. 18. - 21:21:38 »
+2

O'MARA CSALÁD


Dean O'Mara (56)Dean O'Mara Jia Lee első férje volt, akivel közösen próbálták meg felnevelni Elliotot, a nő házasságon kívül született fiát. Dean azonban meglehetősen rosszul kezelte a helyzetet, gyakran a munkába menekült, nem tudta kezelni, hogy nem a saját gyermekét neveli. Lényegében öregkorára döbbent rá, hogy ő az egyetlen, aki apja lehet Elliotnak. Így hát, legalább annyira szereti, mint a sajátját, Danielt. Neves medimágus volt, ám visszavonulása után családi patikát nyitottak.

Jia Lee-O'Mara (elhunyt)Jia kínai bevándorlók gyermeke, akik a jobb élet reményében költöztek nyugatra, odahaza, Kína déli vidékén meglehetősen szerény körülmények között éltek. A családban ugyan előfordult néhány varázsló, de szinte mindenki mugli volt. Jián már fiatalon látszott, miféle képességekkel rendelkezik, egy rokon javasolta, hogy a lánynak jót tenne, ha a Roxfortban tanulna. Az állampolgárság után ez meg is történt, és úgy tűnt, remek jövő áll előtt, ám nagyon fiatalon teherbe esett a barátjától, Phillip Rowle-tól. A férfi ellene fordult, rá akarta kényszeríteni, hogy szabaduljon meg a gyerektől, ezért hát egy életen át üldözte a nőt...

Elliot O'Mara-Rowle (34)Jia Lee és Phillip Rowle szerelemgyereke, akit 15 éves korában egy hazug pletyka miatt kicsaptak a Roxfortból. Ekkor megszökött és csak háború után, 30 évesen tért vissza az otthonába. Ekkor szembesült anyja talán túlzottan is sejtett halálhírével és kezdett új életet. Az elmúlt 4 évben megházasodott, Nathaniel Foresttel pedig közös családott alapítottak, ahol Elliot másodunokatestvérét, Adát és Nat fiát, KisNat Forestet nevelték közösen. Később közös gyereket is vállatak, Noah Arthur Forestet, akit jelenleg is az író nevel. A válásuk ellenére Elliot sokszor jár meglátogatni a gyerekeit.

Daniel O'Mara (30)Daniel Elliot kisöccse... bár a "kis" jelző enyhén félreérthető. Elliot tűnik a fiatalabbnak kettejük közül. Daniel beteljesítette azt, amit mindkettejüknek szántak a szüleik: medimágus lett, fiatalon házasodott, fiatalon lett apa is. Jelenleg, felesége halála miatt, egyedül neveli a lányát, Ambert. Mindezek mellett állandóan besegít a család vállakozásba.

Amber O'Mara (6)Daniel és Margaret Pye egyetlen gyermeke. Jelenleg csak Elliot kalandjai és a nyuszija érdekli... mert, hogy gyerek. Nagyon gyerek.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 03. 18. - 22:54:20
Az oldal 0.052 másodperc alatt készült el 31 lekéréssel.