+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Eltávozottak keresettjei
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Eltávozottak keresettjei  (Megtekintve 3262 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 05. 28. - 21:13:48 »
0

Eltávozottak karakterei

Itt találhatjátok azokat a karaktereket, akiknek a hirdetői vagy tulajdonosai már nincsenek az oldalon.
Ha mégis megtetszene egyikük, akkor jelezd ezt kérlek a Staffnál.
Az örökbefogadás menetét megtalálhatjátok a "Lombikkaraktereknél" topikban.

Jó böngészést! Mosolyog
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 06. 20. - 16:05:35 »
0

JOANNA PRESCOTTNem:
Kor: 40
Foglalkozás: Asztronómia tanárnő
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Vera Farmiga

A karakterről:
Joanna Prescott az ötvenes évek elején egy barátságos kis finn faluban látott napvilágot, egy angol házaspár harmadik gyermekeként. Az idill azonban nem tartott sokáig, ugyanis apját háborús bűnei miatt brit aurorok vették őrizetbe, majd juttatták vissza a Szigetország területére, hogy ott vállaljon felelősséget tetteiért. Ezután Joanna, édesanyjával és három testvérével szintén visszatelepült az Egyesült Királyság területére, de a fiatal lány gyakran érezte magán mások megvetését, apja tetteiért.
Roxfortos évei alatt éppen ezért nem nagyon barátkozott senkivel, sokkal inkább szeretett elbújni egy jó könyv mögött, vagy elveszni a tömegben.

Az Asztronómia iránti rajongása csak később, a húszas évei végén vált hobbiból hivatássá. Joanna elsősorban ugyanis Társadalomkutató. A törést számára az jelentette, amikor közelebbről is megismerkedett az apja által vallott nézetekkel és annak következményeivel a világra nézve. Menekülésként fordult a csillagos égbolt felé, és a háború végével kapva kapott az alkalmon, amikor meglátta a hirdetést a Prófétában, hogy a Roxfortba Asztronómia tanárt
keresnek.

Megjegyzés: A karakter már rendelkezik profillal, ha örökbefogadnád, vedd fel a kapcsolatot a STAFF valamelyik tagjával!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 06. 20. - 16:29:11 »
0

SERENA MCLAGGEN


Név: Serena (MacMillan) McLaggen
Nem:
Kor: 19
Foglalkozás: Háziasszony
Munkahely: McLaggen kastély
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Mihalik Enikő

A karakterről:
Serena MacMillan élete mindig is egyszerű volt, mindene megvolt, ami kellett, az iskolában könnyen barátkozott és minden férfi kereste a kegyeit. Ő pedig minden roxmortsi hétvégén Madame Puddifootnál várta a szokásos ingyen kávéját egy kellemes, flörtölős kis csevegés mellett.
Az gondolná az ember, hogy a háború mindenkiben mély nyomott hagyott. Serenában nem túlzottan. Bár a Roxfortba nem tért vissza, még szülei unszolására sem, az élete mondatni cseppet sem változott meg. Apja persze azonnal kiházasította, amint jött a lehetőség.
Peter McLaggen, egy idősebb, de annál befolyásosabb aranyvérű férfi éppen a háború alatt özvegyült meg. Serena persze ellenkezett, hisztizett, csakhogy senki sem foglalkozott vele. Kiválasztották a habos hercegnőkhöz
illő ruhadarabot és gondolkodás nélkül az oltár elé rángatták.
Szerencsére újdonsült kastélya elég nagy volt, hogy elkerülje krákogó, káposztaszagot árasztó férjét napközben. Csak az éjszakák voltak egyre nehezebbek. Serena nem akart gyermeket szülni és ezért bámire képes volt. Anyja és apja
állandó számonkérése ellenére is főzetekkel tömte magát és megállás nélkül leste a fiatal varázslókat, akik
férje kegyét kutatva érkeztek a kastélyba. Ilyenkor mindig feltette magának a kérdést: Vajon leszek én valaha szerelmes?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2019. 06. 20. - 17:12:26 »
0

DEBORAH LOYD
Nem:
Kor: 15
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Negyedik
Vér: Mugli származású
Hirdető: STAFF
Avialany: Kylie Rogers

A karakterről:
Deborah szülei egy lavina omlásban haltak meg, mikor ő négy éves volt. A nagynénje vette magához, azonban hamar kiderült, hogy a lány nem jön ki a nővel. Az asszony gonoszsága elviselhetetlen volt. Szinte állandósultak a veszekedések főleg azért, mert megmagyarázhatatlan esetek történtek a házukban, ezért a lány végül a nagyszülőkhöz került. Mint utólag kiderült a sok furcsaságnak, amit a nagynéni tapasztalt, a mágia volt az oka.
A nagyszülők mindent megtettek azért, hogy a lány boldog lehessen, és felhőtlen legyen a gyerekkora, azonban pont a háború évében kapta meg a levelét a Roxfortból. Ezekben a keserű időkben nehéz volt első évesnek lenni, főleg mugli születésűként. Még az iskolában is fizikai, szóbeli bántalmazásokkal kellett szembenéznie. A lány azonban igyekezett a háború előtti idők csodálatos meséiből meríteni erőt, amit a felsőbb évfolyamosoktól hallott. Nagyon érdekelte a varázsvilág és szíve szerint tett is volna azért, hogy visszatérjenek a régi idők. A kívánsága végül valóra vált.
A háborús időszakban az egyik felsőbb éves lány vette pártfogásába, és hamar barátok is lettek. Ez a kapcsolat a mai napig megvan, az idő múlásával csak szorosabb lett. Igazi támogatóra talált és ez bizony nagyon is jól jött a Roxfortban.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2019. 06. 20. - 17:26:58 »
+3

ZIVA MITCHELL
Nem:
Kor: 17
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Hatodik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Bailee Madison

A karakterről:
Ziva apja egykor halálfaló volt, és a Sötét Nagyurat szolgálta az első varázsló háborúban, így a Minisztérium üldözte. Egy súlyos sérülés következtében kórházba került, ahol találkozott a lány mugli édesanyjával. A férfi azonban csak futó a kaland miatt folyt bele a kapcsolatba, melyből megszületett  Ziva. Nolan azonban nem volt jó ember,  hitt Voldemortban, és abban, hogy egyszer vissza tér. Egy éjszaka szökött meg, az újszülött lányával együtt, akit a szilárd elvakult elvei mellett akart nevelni. Így hát Ziva vasszigor mellett nőtt fel, abban a hitben, hogy anyja eltűnt.
Zivából 11 éves korára egy hűvös rátarti leány lett, aki túlságosan is lenéző volt a sárvérű iskolatársival. Az apja nevelése mellett hatalmas tudásszomja volt, szinte minden tantárgyban talált valami elképesztően izgalmasat, ami miatt kiváló tanulmányi eredményei lettek. Az évek múlásával a diákokkal lenéző volt, ha kérték is a segítségét, csak a háztársainak segített. Büszke volt, és nagyképű, mégis népszerű volt bizonyos körökben. Az élete azonban megváltozott, amikor kapott egy levelet az édesanyjától a háború évében, és kérte, hogy látogassa meg. Ziva kíváncsi lett és összezavarodott, mert az apja teljesen más történetet adott elő az anyjáról. Ekkor kezdett benne először kételkedni.
Az anyjával való találkozás teljesen felkavarta, és kibillentette az eddig oly gondosan felépített egyensúlyából. Aztán eljött a varázsló háború, ahol Nolan kényszeríteni akarta, hogy álljon be ő is halálfalónak, de végül megtagadta az apja parancsát. Az ostrom előtt az anyjához menekült, mert attól félt az apja kárt tehet benne, de elkésett. Mire hazaért, a házat feldúlva találta a tomboló férfival és a rémült féltestvéreivel. Majd az Nolan Ziva szeme láttára végzett az édesanyjával és annak férjével. És bár közbeavatkozott, megmentve a két kishúgát, a történtek után nem maradt ugyan az a lány, aki volt.
Ziva összeomlott a történtek után, egy ideig úgy tűnt, hogy nem is fog tudni visszatérni az iskolába, a kapott pszicho-medimágusi segítségnek köszönhetően azonban lassan visszatér a régi énje. Ám még mindig akadtak olyan élethelyzetek, amikor fel-feltört benne a keserűség. A labilis idegállapot talán végig kíséri egész életén.

Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2019. 06. 20. - 20:36:13 »
+1

REN MAEDA
Nem: Férfi
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Kento Yamazaki

A karakterről:
Ren nagyapja Japánból érkezett mint diplomáciai nagykövet. Sok időt töltött Angliában, ám itt még sem volt olyan kellemes, mint odahaza a távol szigetországban. Ezért hosszebb-rövidebb időkre mindig hazalátogatott, nem költözve át soha teljesen az esős Londonba. Fia azonban nyomdokaiba lépve Angliában találta meg a szerelmet és telepedett le. A család eddig a pontig aranyvérű volt, Ren apja viszont megszakította a láncot, mikor elvette az édesanyját. A Japánban lévő családdal jó időre megszűnt a kapcsolat, csupán akkor találkoztak, mikor az idős férfi ismét hajlandó volt ellátogatni Angliába.
Eleinte a fiút nem foglalkoztatta nagyon a mágia, olyan gyerek volt, mint bármely másik korabeli. Sőt, talán fel sem tűnt volna senkinek, hogy varázsló felmenők csemetéje, egy-két jelentéktelennek tűnő furcsaságot leszámítva. Ezekről persze csak az édesapja tudta, hogy a mágia jelei. A Roxfortba kerülése után a japán stílusú neveltetés és a sok mugli hatás miatt kitűnt társai közül, különösen az első években.
A fiú tehetségesnek bizonyult a kviddicsben és a tanulmányaiban egyaránt. Az az egyik legnagyobb vágya, hogy a kviddicset hívatásszerűen űzhesse egész életében, de eddig nem sikerült bekerülnie a csapatba. Ennek egyik oka az, hogy a Repüléstan órákon túlságosan is vakmerő és többet bevállal, mint amennyi még biztonságos. Ezért szinte állandóan bűntetéseket kapott. A kviddics mellett a másik nagy szerelme a japán kultúra, így állandóan saját családfáját és a távol-keleti ország történelmét kutatja.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2019. 08. 02. - 20:53:15 »
0

SOPHIE LOWELL
Nem:
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: 5-6 évfolyam
Vér: mugli
Hirdető: Lottie A Lowell
Avialany: Palvin Barbara, Danielle Campbell, Emily Rudd

A karakterről:
Drága kishúgom egy nagyon kedves, erős, és bátor jellem. Nagyon sokban hasonlítunk egymásra, mintha némiképp ikrek lennénk. A kapcsolatunk nem is lehetne jobb, szinte mindent megbeszélünk egymással. Bár, azután, hogy én egyemre te meg a Roxforthba kerültél nem sokat beszélgettünk. Keveset találkozunk, inkább levélben beszélgetünk.
Ahogyan engem is téged is nagyon megviselt minden ami anyánkkal és apánkkal történt. Téged talán jobban, nehezebben viseled el, hogy anyánk ilyen.Nem is szeretsz erről beszélni senkinek. Te vagy az aki közbeeső úton kapcsolatot tartasz köztem és Cristine között. Habár nagyon mérges vagy ránk, amiért nem beszélünk egymással. Már többször is elmondtad, hogy nem közvetítesz köztünk. De aztán mégis megteszed.
A Roxforthos dolgaidról nem sokat tudok. Nem igazán beszélsz róluk. Találkozásaink alkalmával inkább az otthoni dolgokról beszélgetünk. Annyit tudok, hogy nem vagy rossz tanuló, vannak ugyan olyan tantárgyak amiket nem szeretsz, de kinek ne lettek volna. Ez már csak ilyen. Határozott, kissé nagyszájú de alapjában véve bájos lány vagy. Megvan a magadhoz való eszed.
Ravasz is vagy és néha túlságosan vakmerő. Ebben még nálam is túlteszel. Sokszor keveredsz veszélyes helyzetekbe
emiatt. Néhány ilyen esetről beszámoltál nekem is, de van amiről nem. Mostanában furcsán viselkedsz. Nem tudom mire vélni. Mint mondtam az életedbe az utóbbi időben nem avatsz be. Tán titkolsz valamit?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2019. 08. 02. - 21:05:31 »
0

ANNMARIE DALTONNem:
Kor: 32
Foglalkozás: Mágiatörténet tanárnő
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Félvér
Hirdető: Staff
Avialany: Hayley Atwell

A karakterről:
Annmarie évfolyamelsőként végezte el a Roxfortot, s később egyetemi tanulmányait is kiemelkedő eredményekkel zárta. Gyerekkora óta minden vágya volt, hogy régészként kutassa a mágia- és a mágusvilág történetének elmúlt századait, emellett pedig nagy kviddicsrajongóként is számon tartja magát, kedvenc olvasmánya a Kviddics évszázadai.
Az elmúlt pár évben régészként körbeutazta a fél világot, rengeteg ásatáson vett részt, és sok sok varázstárgyat talált meg, melyekkel gyarapíthatta a mágusvilág történeti örökségét. Ahogy Binns professzor az ostrom után felmondott a Roxfortban, Annmarie azonmód megragadta az alkalmat, és benyújtotta pályázatát a megüresedett állásra, leginkább azért, mert izgalmasnak találja az iskola birtokát, és meggyőződése, hogy sok értékes tárgyat találhat, ha az órák közti idejét egy kis áskálódással tölti. Minden vágya egy áttörő felfedezés, ettől azonban még messze áll.

Miss Dalton egyébként nagyon szétszórt nő, aki még mindig azzal küzd, hogy a gyerekes szokásait maga mögött hagyja. A jegyzeteit és füzeteit színes kis cetlikkel jelöli, sok helyen rajzok díszítik a tankönyvet is, a szobáján pedig igen csak meglátszik, hogy már nem édesanyjával él egy háztartásban. A férfiakkal sem volt eddig túl sok szerencséje, ő nem olyan belevaló nő, akit a férfiak többsége keres, s egyébként is jobban érzi magát a könyvei között.
Igaz, hogy komolytalannak látszik, azonban hat öccs mellett megtanult kellőképpen fegyelmezni. Azt mondják a folyosó másik végére is elhallatszik, mikor csendért kiált, s volt már diák, aki utána órákig nem mert megszólalni, a rettenetes rikácsolásra pár roxforti szellem is tett már panaszt. Nem tudni hogyan csinálja, de egy biztos: eléri, amit akar.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2019. 08. 02. - 21:09:15 »
0

DAVID HORTON
Nem: Férfi
Kor: 42
Foglalkozás: Titkos nyomozó, varázstárgy felderítő
Munkahely: Felhasználó által választható (szabadúszó)
Vér: Félvér
Hirdető: Patrick McFly
Avialany: Guido Broscheit

A karakterről:
David mindig is rajongott a krimi könyvekért, de sosem gondolta volna, hogy valaha belőle is nyomozó válhat. Élete egészen átlagosnak mondható. Szülei sosem voltak gazdagok, de mindent megadtak neki, amire szüksége volt. A Roxfortban se nyújtott kitűnő teljesítményt. Egyetemre készült, de ekkor az élete váratlan fordulatot vett. Egy  érdekes kis kaland során megismerkedett egy sejtelmes férfival, aki munkát ajánlott neki, hiszen meglátta Davidben a lehetőséget. Ez a munka egy titkos kém és nyomozó hálózatba szólította, ami egy rendkívül veszélyes állás, de ennél fogva igencsak izgalmas és jól fizető munka ez. Persze ez a foglalkozás lemondásokkal járt, melynek némelyike még egészen kellemesnek is bizonyult számára, mint például, hogy nem kell egyetemre mennie, amit leginkább a szülei erőltettek, hogy valamire való varázsló legyen belőle. Hogy csatlakozhasson ehhez a titkos szervezethez, először is meg kellett szakítania minden közvetlen kapcsolatát az emberekkel. Egyik pillantról a másikra teljesen eltűnt.
Családja és barátai emlékezetéből teljesen ki kellett törölni Davidet, majd ezek után a nyilvántartásból is. Lényegében egy szellemmé vált, sosem létezett és nem is fog, legalábbis az emberek számára. Viszont nem élhet úgy, hogy lényegében nem is létezik. Minden nyomozónak végig kell mennie egy animágusi képzésen, hogy a képesség elsajátítása után egy családban gond nélkül el tudja helyezkedni, mint a család házikedvence, ez azért is nagyon fontos, mert sohasem lehetnek másképp biztonságban. Egyaránt kémkednek bárkinek, aki jól megfizeti őket, így mindig félre kell tennie a személyes gondolatait munkája során, hiszen még ma a minisztériumnak szerez információkat, de holnap már lehet a minisztériumtól szerez információkat más embereknek vagy egyszerre végzi a kettőt. Lételeme a rejtőzködés, így gyakran használ százfűlé főzetet munkája során. David végül a McFly család „házikedvence” lett, Snitchy a macska. Jelenleg Patrick McFly-nál tartózkodik a Roxfortban, ahonnan kissé körülményesebb a kijárás, de a TKNYH-nak mindenhol vannak titkos járataik, amiket rajtuk kívül mások is használnak.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2019. 08. 02. - 21:23:10 »
+1

OLIVE KETCH
Nem:
Kor: 17 éves
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 7.
Vér: Félvér
Hirdető: Emmeline Smethwyck
Avialany: Katherine McNamara

A karakterről:
Emmeline, Olive, és Kathrine hálótársak a Roxfortban, így alakult meg barátságuk. Olive forrófejű, szabad szájú lány, aki határtalan kíváncsisággal van megáldva. Ennek köszönhetően barátkozott össze Emmeline-nel, miután követte a Rózsabarlangba, s fényt derített titkára, hisz nem tudta elképzelni, hova tűnik el szobatársa délutánonként.
Jó beszélőkéje van, könnyen rá tud venni embereket, hogy azt tegyék, amit ő jónak lát. Általában ezek a megérzések helyesek, így nem okoz csalódást senkinek. Saját elképzelései vannak a világról, amiket foggal körömmel véd, így elég nehéz meggyőzni bármi másról.
Voltaképpen ő is jó tanuló, Jóslástanban a legkiemelkedőbb. A roxforti csatában is harcolt, ahol a lábát eltalálta egy átok, azóta egy kissé bicegve lép, futni sem úgy tud, mint régen. Imádja macskabaglyát, Bobot, aki mindig tájékoztatja a legfrissebb hírekről.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2019. 08. 02. - 21:27:19 »
+1

EMILY DECCOR
Nem:
Kor: 13 éves
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 3.
Vér: Sár
Hirdető: Miriam Deccor
Avialany: Leyla Tanlar

A karakterről:
Ő Miriam második mostohatestvére, az édesapja ismeretlen, négy éves volt amikor az anyja és Miriam apja megismerkedtek. Emily nagy példaképe a mostohatestvére, akivel nagyon szoros a kapcsolatuk. A lány Roxfortba kerülése előtt csak nyaranta találkoztak de igyekeztek minden együtt töltött időt felejthetetlenné tenni, így nagyon sok szép közös emlékük van, sokat utaznak nyaranta a családdal, már jártak Rómában, Londonban és Párisban is. A lány minden titkát megosztja Miriammel, de sajnos ez fordítva nincs így, emiatt néha összevesznek, de nem szoktak sokáig rosszban lenni.
Emily kedves és vicces lány de ezek mellett nagyon gőgös és szörnyen maximalista is. Nem szereti a sok embert és nem is igazán szokott beszélgetést kezdeményezni. Imádja a kviddicset de sajnos az édesanyja nem engedi, hogy jelentkezzen a csapatba. Négy éves korában elkezdett balettezni amit még mindig imád csinálni, szereti a lovakat és amikor nincs a Roxfortban akkor sokat lovagol. Csellón és gitáron már öt éve játszik, nyáron pedig elkezdett Miriam segítségével zongorázni is, amit nagyon nagy szeretettel és élvezettel csinál. Ő is a tökéletességre törekszik, úgy mint a családja többi tagja.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2019. 08. 02. - 21:31:02 »
+1

OZ HARINGTON
Nem: Férfi
Kor: 16 éves
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 5.
Vér: Félvér
Hirdető: Sol Harington
Avialany: Max Irons

A karakterről:
Az öt Harington testvér egyike.
Az ír származású család híressé vált a Roxfortban különcsége miatt. Fokozott szabadságérzetük nem egyszer keveri őket bajba, sőt büntetőmunkába. Oz eleinte teljesen elválaszthatatlan volt Monától és Soltól, szinte mindig egymás mellett voltak. Amikor Oz tizennégy lett, egyre kevesebbszer érintkezett testvéreivel az iskola falain belül. Talált magának barátokat, haverokat, bűntársakat, így a testvérei háttérbe szorultak. Kiszakadt a családi idillből, de nem túlságosan. Annak ellenére, hogy Oz próbál külön életet élni, kialakítani a maga útját, kapcsolatait, még mindig számíthatnak rá a testvérei. Most, hogy bátyja, Sol az ellenállók közé állt, és már nem figyelheti Monát, ráhárult a felelős bátyó szerepe. Bár megpróbálja erős, lekezelő, "menő" személyiségnek mutatni magát, szörnyen félti Monát, hiszen bár egyidősek, Monát sebezhetőnek és védtelennek tartja. Az iskola falain belül természetesen Keyrára is igyekszik többször ránézni.
Alapból heves természet, büszke, szereti ha mindig neki van igaza, és nehezen ismeri be, ha nem. Sokszor úgy érzi, hogy bátyja árnyékában él, hiszen Ő „csak” a második fiú. Ennek ellenére szerető lélek, gondoskodó, és roppant udvarias. A flegma srác csak egy álca, akik egy kicsit is ismerik, tudják, hogy  Oz jó srác. De nagyooon flegma.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:44:08 »
+4

DOMINIC BATES
Nem: Férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Bűnszervezet vezetője
Munkahely: Saját bűnszervezet
Vér: Félvér
Hirdető: Ellior O'Mara
Avialany: Jason Momoa (mivel az arc jelenleg foglalt, bátran módosítható!)


A karakterről:
Sok pletykát hallani rólad, s ki tudja melyik része igaz? Talán egyik sem. Mégis a 2,15 m magasságod tökéletesen megfelel a feltételezett óriás nagyszülő elméletnek. Állítólag a tetoválásaid alatt hegek vannak, amiket a háború alatt szereztél, mert  durván megkínoztak a halálfalók. Sokan azt mondják, hogy a szeretődet is elveszítetted, mások viszont azt állítják, hogy nem egy halálfaló vére tapad a kezedhez, de persze ott van az a csoport, akik azt állítják, hogy kiszolgáltad a Nagy Úr embereit, hogy védd magad.
A neved csak a háború után lett híres a Zsebpiszok közben, mintha csak a semmiből tűntél volna elő. Az emberek pedig úgy pártoltak melléd, mintha ingyen sört osztottál volna. Senki sem tudta, mi a titkod és éppen ez volt a bosszantó. A hatalmad egyre jobban veszélyezteti a régi nagyágyúk pozícióját. Te pedig tudod, hogy mi a gyenge pontjuk. Christopher Cartwright legjobb emberei, közöttük Elliot is azok közé tartozott, akiket szívesen megkörnyékeznél, jól mutatnának a kis társaságodban. Cooper Hayes talpnyalói pedig egyelőre a jobb pénz reményében könnyedén pártolnak hozzád. De vajon okos döntés bandaháborút szítani? Végül is mi vagy te? Egy nagydarab, közepesen eszes csempész? Mégis bárkit megkaphatsz, bárkit elirányítasz és ez önbizalmat ad.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2019. 08. 05. - 11:04:04 »
0

CORNELIA EVERDEAN
Nem:
Kor: 28
Foglalkozás: Szabadon választható
Munkahely: Szabadon választható
Vér: Mugli
Hirdető: Ailish „Tanci” Everdean
Avialany: Kaley Cuoco

A karakterről:
„A pengét is tűzben edzik.” tartja a mondás.
Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a kovácsnak olykor innen-onnan összeszedett fémből, beolvasztott vasból, sérült páncélból kell kardot készítenie. Mi ékesebb bizonyítéka ennek, mint Cornelia, a kisebbik Everdean lány, aki talán még testvérénél is többet töltött a kohó melegében?
Corni nem született boszorkánynak, s épp emiatt sosem szabadulhatott teljesen a pokol tüzétől, melyet Ailish-el együtt az otthonuknak neveztek. Mivel mindig is hiányzott belőle az a fajta talpraesettség és nagyszájúság, mely a nővérét jellemezte, csak igen későn sikerült saját lábra állnia. Sokáig próbált a nagyobbik lány lábnyomaiban lépdelni, és emiatt alakulhatott úgy, hogy bár jóval fiatalabb, maga is beleszeretett a punkba, mint stílusba, gyerekkorában fél karját adta volna, ha varázslóiskolába járhat, imádta az apját, később pedig gondtalan magabiztossággal vetette magát arra a pasira, akit Ailish kidobott. Mégsem sikerült önálló, kemény magot formálnia a mindenhonnan és mindenkitől magához vett egy kis darabokból.
Huszonéves korára azonban, csodával határos módon sikerült helyrehoznia az életét, s olykor még Everdean professzornak is ő maga nyújt lelki támaszt. Vidám, színes egyéniség, aki pontosan tisztában van az erényeivel és adottságaival, továbbá nem által kihasználni azokat. Habár nem rendelkezik Ailish talpraesett, nagyszájú modorával, nem esetlen, gyönge virágszál. Mesterien rejti a fájdalmát, verbális párbajban pedig nem pallost lenget, hanem tőröket döf ellenfelébe, míg az a súlytól össze nem omlik, vagy a sebektől el nem vérzik. Taktikusabb az élet minden terén, valamint a lelki hadviselés igazi nagyágyúja.
Mondják, az anyjára ütött, amit eleinte tagadott, mára meglelte benne az erényt, kigyomlálta a hátrányait, s büszkén viseli ezt a jelzőt. Nőiesebb jelenség, mint a testvére, mely nem elsősorban a külsejét jellemzi, – hiszen maga is "hétköznapibb” szépség, – hanem az élethez való hozzáállását, a személyiségét.
Cornelia Everdean a tűzben edzett acél, melyet maradékokból, újrahasznosított vasból kovácsoltak igazi remekművé.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2019. 08. 05. - 11:21:18 »
0

OLEG DAAN DE GROOT
Nem:Férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Mágikus fényképész
Munkahely: Szabadúszó
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: Kristofer Hivju


A karakterről:
Nagy múltú holland zsidó varázslócsalád leszármazottja vagy fényképész édesapád révén, akit a sors akarata Norvégiába vezetett, ahol egyszer s mindenkorra beleszeretett édesanyádba, így ott telepedett le végül. Egyke lévén mindent megadtak neked a szüleid.
Kiskorod óta követed apád munkásságát és őszintén rajongsz a fényképészetért, így nem csoda, hogy a Durmstrang után a Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolájára jelentkeztél, ahol könnyedén elvégezted a Mágikus fényképészeti szakot. Az egyetem után bejártad a világot, egyrészt, hogy minél változatosabb portfólióra tegyél szert, másrészt, hogy hódolj másik nagy szenvedélyednek, az utazásnak. Egy marokkói munka során ismerkedtél meg Elfelda Hallal. Bár kezdetben hozzá is úgy álltál hozzá, mint az összes többi gyönyörű modellhez... vagyis nem terveztél vele komolyan semmiképp sem, az élet közbeszólt. A munkátok miatt megesett, hogy pár havonta tudtatok csak találkozni néhány nap erejéig, és ez mindkettőtöknek tökéletesen megfelelt így. Már fél éve tartott ez a távkapcsolat köztetek, amikor egy szép nyári napon Elfelda elárulta neked, hogy a gyermekedet várja.... Bár eleinte sokkolt a hír, pár nappal később a sokk elmúlt, helyére öröm költözött a szívedbe és azon kaptad magad, hogy alig várod a kis trónörökös érkezését.
Naplózva
Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 05. 05. - 19:28:33
Az oldal 0.074 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.