+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 24061 alkalommal)

Sophie Vanheim
Játékmester
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2021. 02. 22. - 17:25:01 »
+1

WILLIAM VANHEIM
Nem: fiú
Kor: 15
Ház: -
Évfolyam: -
Vér: varázstalan
Hirdető: Sophie Vanheim
Avialany: Froy Gutiérrez //nem módosítható //

A karakterről:
Abigail és az én öcsém vagy. Furcsa ezt így kijelenteni. Whiteheaven a világ közepe a számodra, ahol boldog csalédban nevelkedtél egy kissé általad karót nyelt nővér mellett.
Olyan srác vagy, akire ha ránéznek azt a benyomást kelti, hogy majdnem szétesik. Kissé bohém és nagyon laza fiú benyomását kelted, aki sosincs jelen fejben, mert mondhatni eléggé elvarázsolt természeted van. Kinézetre Lizzyre hasonlítasz, de természetben teljesen apára ütöttáél. Barátságos, nyílt és közvetlen vagy mindenkivel, sok barátod van. Jószívű és rednes srác vagy, aki képes megvédeni a gyengébbeket, még akkor is, ha ő maga nem egy szuperhős, mégsem félsz harcolni, ha kell. Nyughatatlan vagy, mint a legtöbb 15 éves srác.
Szereted a tengert, annak állatait, és szeretnéd egy nap átvenni majd az apád kezéből  ahajó korményát hogy te is halász legyél. Azonban van egy másik nagy szenvedélyed a hajózáson kívül, ez pedig a szerelés. Mindent bütykölsz, és szétszedsz, imádod azt a régi autódat, amin valamit folyton babrálsz.
Nem igazán rázott meg az első találkozásunk úgy, mint Abigailt, talán te fogadtad a legjobban a hirtelen érkezésemet. Úgy bezsélgettél velem, mintha sosem éltünk volna külön. Sajnálom, hogy titkolnom kell egyelőre azt, hogy ki vagyok, még nem tudom hogy mondjam el. De te is kíváncsi vagy, mert te is érzed, hogy valamit nem mondok el.
Talán egy nap elég bátor leszek, hogy mindenről meséljek.

Megjegyzés: A karaktert leginkább NJK-ként tudom elképzelni.
Naplózva


Elfelda Hall
Boszorkány
*****


A modell

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2021. 02. 23. - 11:02:51 »
+2

IRIS HALL
Nem:
Kor: 61
Foglalkozás: Színművész
Munkahely: Szabadúszó
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: Charlize Theron (alkuképes)

A karakterről:
Vérbeli díva vagy és kortalan szépség, nem csoda, hogy a férfiak még mindig megőrülnek érted, hiába múltál el már hatvan is... Apropó, kortalanság... Ezt a Szombati boszorkányban nemrégiben megjelent cikk szerint nem csak a méregdrága szépítő bájitaloknak és a plasztimedimágiai kezeléseknek köszönheted, hanem kivételes génjeidnek is... tekintve, hogy állítólag véla vér is folyik az ereidben. Hogy igaz-e, hogy ükanyád, Viola véla volt, vagy sem, azt csak te tudhatod, ahogyan azt is, hogy mi húzódhat férjed rejtélyes halála mögött... Rufus ünnepelt kviddics-sztár volt, az Appleby Arrows rettenthetetlen hajtója, és olyan erős fizikummal rendelkezett, hogy sokakat meglepett, amikor egyik pillanatról a másikra, minden baljós előjel nélkül egyszer csak megadta magát a szíve reggeli közben... amikor is a tervezettnél kissé több csepp mérget öntöttél a narancslevébe...
Az aurorokat ugyan játszi könnyedséggel vezetted meg gyászoló araként a színésznői tehetségeddel, de az anyósoddal és az újságírókkal már nem volt ilyen könnyű dolgod...Rufus anyja, Ygritte mindig is utált téged, amiért "elvetted tőle" a szeme fényét, és miután meghalt, természetesen téged okol érte, megszállottan próbálja bebizonyítani, hogy te állsz az egész mögött. A sajtóban pedig a mai napig előbukkan időnként a híresztelés, hogy talán nem is volt olyan véletlen Rufus halála, főleg annak fényében, hogy megfakult szépségű - és a szakma által egy ideje ignorált - kolléganőd, Freya mostanság azzal került vissza a reflektorfénybe, hogy a házasságotokról pletykál... Legszívesebben megrángatnád egykori legjobb barátnődet, aki egy kis hírnévért cserébe kiadta a titkaidat és elárult téged... Attól meg különösen a falra mászol, amikor újságírók azzal zaklatnak, hogyan bírtad hosszú évekig titokban tartani, hogy a férjed bántalmazott... Mindennek a tetejébe még egy rejtélyes betegséggel is küzdesz... Időnként rád tör a fulladás, szédülsz és rohamosan rángatózol egész testedben, ami miatt egyre nehezebben tudsz megfelelni imádott hivatásodban.
Hiába jártál már a legjobb medimágusoknál, ők csak széttárják a kezüket, mondván, szerintük pánikrohamaid vannak és fordulj pszichomedimágushoz, ahelyett, hogy diagnosztizálnának és meggyógyítanának végre...
Mi sem állhatna távolabb tőled, minthogy egy idegennek tálalj ki lelked legsötétebb bugyrairól, de mostanra úgy látszik, nem maradt más megoldás. Gyűlölöd a gondolatot, hogy szeretett lányaid, Zoe és Elfelda halálra aggódják magukat miattad...Ezért csakis az ő könyörgésükre, de lassanként kezdesz megbarátkozni ezzel a lehetőséggel, hogy bármi áron is, de visszanyerd az egészséged.

A karakterről bővebben itt olvashatsz.
Naplózva


Elfelda Hall
Boszorkány
*****


A modell

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2021. 02. 23. - 11:47:54 »
+2

ZOE HALL
Nem:
Kor: 33
Foglalkozás: Énekesnő
Munkahely: Zoe's whispers
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: January Jones (alkuképes)

A karakterről:
Megzabolázhatatlan erő... Gyakorlatilag így lehetne leírni a jellemedet. Ehhez társul még egy nagy adag zenei tehetség is, ami bőven elég volt neked ahhoz, hogy anyád nyomdokaiba lépve te is hamar sztárrá válj. A Roxfort után nem teketóriáztál sokat, elvégeztél ugyan két évet az MMMM Előadómágusi Karán, de hamarabb befutottál, mintsem hogy értelme lett volna befejezni az egyetemet. Először egy három boszorkányból álló banda frontembere voltál, de hamar rájöttél, hogy nem szívesen osztozol másokkal a figyelmen és a sikeren, nem beszélve arról, hogy vad természetedből fakadóan nem épp erősséged a kompromisszum-készség sem, így hát amikor elég híressé váltál ahhoz, hogy szóló karrierbe kezdj, gondolkodás nélkül hagytad hátra a többieket, hogy saját bandát alapíts....ahol csupa férfi zenész vesz körül természetesen.
Valahogy velük sokkal jobban megtalálod a hangot, az idegesítő női picsogás mindig csak felhúzott. Nincsenek is női barátaid, a húgodon kívül természetesen, akivel viszont sülve-főve együtt vagytok. Elfeldával mindig nagyon jól kijöttetek, de igazán akkor váltatok elválaszthatatlanná, amikor apátok bántalmazni kezdte anyátokat... Onnantól fogva véd- és dacszövetségként működtetek együtt, mindent megtettetek azért, hogy amennyire tőletek telt, megvédjétek őt... de a leleményes gyerekcsínyek persze nem voltak elegek ahhoz, hogy megfékezzétek Rufust, ha elborult az agya. Hamar meggyűlöltétek apátokat, még akkor is, ha a lányaira soha nem emelt kezet... Nem volt kérdés hát, hogy mikor Iris végül megelégelte a földi poklot, amiben éltetek, és megmérgezte apátokat, teljes mértékben mellette álltatok... Vagyis álltál, mert Elfelda túl kicsi volt akkor még ahhoz, hogy felfogja, mi is történt... Később persze összerakta a képet, és ugyanúgy megesküdött rá, hogy megőrzi Iris titkát, ahogy te. Ez mostanában egyre nehezebbé vált, apai nagyanyátok nem hajlandó abbahagyni a szaglászást anyátok után, akit mindig is utált, amiért elvette tőle az ő kicsi fiát... Na és persze az újságírók sem könnyítik meg a helyzetet, akik sunyi módon minden interjú alkalmával pedzegetni kezdik az álompár rémálommá vált házasságát, hiába kötöd ki, hogy a szüleidről nem vagy hajlandó beszélni. Ilyenkor általában idegesen felpattanva, szó nélkül hagyod faképnél a pimasz firkászokat.
A hírnév és a családi traumák végtelenül zárkózottá tettek, de ezt tökéletesen leplezed... Ha kilépsz a színpadra, mindent és mindenkit feltöltesz a belőled áradó elemi erővel és szabadsággal, nem beszélve az isteni hangi adottságaidról... Kizárt, hogy a színpadon őrjöngő vadóc sztárról bármelyik rajongód megmondaná, hogy a koncertek után a mugli kocsidban ücsörögve (megszállottan gyűjtöd az old timereket, valamiért ez a dilid), tök egyedül iszogatva próbálsz enyhíteni a magányon, pedig ez a helyzet...
Elfeldának persze mindig küldhetsz egy baglyot, hogy csatlakozzon hozzád, és tudod, hogy rá számíthatsz is, de mióta komoly kapcsolata van, érzed, hogy valahogy nem ugyanaz az egész... A húgodnak mégis csak megvan a saját élete, és lassanként úgy érzed, nem fordulhatsz folyton hozzá, hogy melletted legyen, amikor magányos vagy... Egyre mélyebben férkőzik az agyadba a gondolat, hogy talán ideje lenne végre, hogy te is találj magad mellé valakit.

A karakterről további információt itt találsz.
Naplózva


Artemis Greenberry
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


♦Önkéntes ELV és AVS tag♦

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2021. 02. 24. - 20:11:00 »
+1

TODD PIPPENS PROFESSZOR
Nem: Férfi
Kor: 58
Foglalkozás: Pszichomedimágus, kutató, professzor
Munkahely: Mandragóra Gyógyítóképző Intézet és Ispotály
Vér: Arany/Fél (választható)
Hirdető: Artemis Greenberry
Avialany: Pip Torrens (nem ragaszkodom hozzá, de fontos, hogy hasonló kisugárzású úriember legyen)

A karakterről:
Igazi pszichomedimágus szaktekintély vagy, lassan negyven éve vagy a szakmában, és még mindig nem égtél ki, ami önmagában is kivételes teljesítmény... Világéletedben megszállottan érdekelt az emberi psziché, nem csoda, hogy a Roxfort elvégzése után a Mandragórára jelentkeztél, ahol játszi könnyedséggel végezted el osztályelsőként a Pszicho-medimágus szakot. Az egyetem elvégzése után a Mandragóra Gyógyítóképző Ispotályban helyezkedtél el, és tíz évet tisztességesen le is húztál itt, mielőtt úgy döntöttél, ideje, hogy a magad ura légy. Magánpraxisodban több száz elveszett léleknek segítettél talpra állni, ez adta az inspirációt, hogy miután kellő anyagi tőkére tettél szert, megalapítsd az Elveszett Lelkek Vonala alapítványt, ahol a minisztérium anyagi támogatásának köszönhetően ingyen és anonim módon juthatnak segítséghez a különböző szenvedély - és más mentális betegséggel küzdő boszorkák és varázslók. Két évtizedes magánpraxist, és az ehhez kapcsolódó kutatást követően úgy érezted, változásra van szükséged, így a Mandragóra Intézet nagy örömére végre beadtad a derekad, és elfogadtad az évek óta ajánlott tanári pozíciót. A diákok eleinte kissé megszeppenten méregettek, nyers, szókimondó stílusod miatt, de aztán egyenesen rajongani kezdtek érted, rendhagyóan izgalmas tanítási módszereidnek és szórakoztató szarkazmusodnak köszönhetően. Nem meglepő hát, hogy az elsőévesek nagy részéhez hasonlóan Artemisnek is te vagy a kedvenc tanára. A gyakorlatilag apa nélkül felnőtt lány nem csak professzorként, hanem igazi mentorként tekint rád, ezért is jelentkezett önkéntesnek az általad vezetett ELV-hez.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2021. 03. 22. - 14:09:25 »
+1

GUSTAF
Nem: Férfi
Kor: 30
Foglalkozás: Utazó, utazásokat szervez
Munkahely: Nincs
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Alexander Ludwig (örülnék, ha megmaradna az arc, de győzz meg!)


A karakterről:
Gondolkodás nélkül a nyakadba vetted a világot, miután kijártad az iskolát. Sem az angol anyád, sem a norvég apád nem tudott visszatartani. Tudtad, hogy ez a véredben van és menned kell, míg meg nem találod azt, amit igazán keresel. Sokáig azt hitted, kincseket akarsz, valójában azonban kalandokat. Olyan nagy, mágikus rejtélyek megoldása foglalkoztatott, ami senki mást és ehhez rendszerint más, tehetséges varázslókat és boszorkányokat keresel útitársnak. Közülük nem egy megfordult az ágyban is... de egyet sosem kaphattál meg. Elliot O'Marát.
A megismerkedésetek alkalmával, 1999-ben megpróbáltad beszervezni egy izlandi kalandtúrára, hogy segítsen néhány rejtvényt megoldani, ám Nathaniel Forest ebben megakadályozott és életedben először, valódi ellenségre találtál. Ez még sem tántorított el attól, hogy meg akard szerezni, mint valami kincset vagy titkos térképet, ami megmutatja az utat a vágyott dolgokhoz. Hiába tudtad ép ésszel, hogy nem szabad, hogy menned kell tovább és tovább, míg el nem felejted. Nem ment.
1999. szeptemberében indultál útnak és csak a napokban tértél haza, Londonba. Tele kincsekkel és persze új hegekkel lépted át a Vakegér küszöbét, mire mindenki összenézett: Hát Gustaf él? A Londonban töltött idő során ismét eszedbe jutott Elliot... de csak a válása hírére kezdted újra keresni a társaságát.
(Részletesebb infókkal a regisztráció után szolgálok.)

Megjegyzés: A karakter vezetékneve szabadon választható.
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2021. 04. 22. - 21:41:27 »
+3

ANNE MORROW
Nem:
Kor: 38
Foglalkozás: szabadon választható
Munkahely: szabadon választható
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Louis Soulier
Avialany: Penélope Cruz / Mila Kunis

A karakterről:
Kislány korod óta arra készítettek fel, hogy anya legyél, tökéletes feleség, aki megállja magát a társaságban. Nem is volt kérdéses, hogy a férjed az unokatestvéred, Jean Pierre Soulier lesz. Mindig is lenyűgözött: erős volt, magas, jó képű. Egyszóval mellett magadra is tudtad volna vállalni ezeket a szerepeket, hiába tűnt gyerekként olyan elképzelhetetlennek.
Aztán jött az a rengeteg kudarc nőként. Louisval is nehezen estél teherbe, de az ő születése után minden még nehezebb lett. A második lányod két éves korában halt meg, pedig Bernadette igazi szépség volt, imádtad, babusgattad, egészen addig, míg az a bizonyos baleset meg nem történt... te pedig magadat okoltad. A következő két terhességed mind rosszul végződött és soha többé nem tudtál önmagad lenni. A Morrow családban amúgy sem volt ritka az őrület, de te olyan jellegű bipoláris zavarokkal küzdöttél, hogy Jean Pierre halál után már képtelen voltál kordában tartani magadat.
Így hát, visszaköltöztél Louisval Angliába, a testvéred birtokára. És talán nem is emlékszel, de néha-néha egy-egy sötét pillanatodban mágiával is megkínoztad a saját fiadat. Ha pedig magaddal voltál, úgy érezted, sosem lesz olyan, amilyennek az apjával szántátok. Ezért megpróbáltad terelgetni, néha túl erőszakosan is... de te csak jót akarsz.

Megjegyzés: Olvasd el az előtörténetem több infóért!
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2021. 05. 31. - 15:27:43 »
+4

DUNCAN GRAYNem: férfi
Kor: 17
Ház: Mardekár
Évfolyam: 6.
Vér: félvér
Hirdető: Louis Soulier
Avialany: Matthew Daddario / módosítható

A karakterről:
Elsős korodtól kezdve ott voltál Seth Morrow-nak, félvér voltál egy aranyvérűekkel teli házban és ez biztonságot jelentett, főleg a háborús években. A családi háttered nem volt sohasem egyszerű, nem volt stabil körülötted semmit. Könnyebb volt meghúzni magad, elfogandi, hogy tőled is ugyanúgy rettegnek, mint attól a beteg sráctól... igen, igen, Morrow-tól. Az egész csak akkor kezdett némileg változni, mikor Louis Soulier-vel, Seth ötödéves unokatestvérével valami kialakult közöttetek. Sosem jártatok igazán, de beszélgettetek, megismerted, aztán egyik éjjel, mikor együtt szöktetek ki a klubhelyiségből, a holdfényben elcsattant az a csók is.
Csakhogy megint változtak a dolgok. Louis eltávolodott Morrow társaságától, új kapcsolata lett és még távolról is úgy tűnt, hogy boldog. Bár próbáltad nem kimutatni, hogy zavar, ott motoszkált benned az irigység. Aztán miután Bates, a vérfarkaskölyök, akit Seth "elrendezte" még januárban, megmarta Louis-t. Nem volt meglepő, hiszen a srácot egész tanévben piszkáltátok. Szóval nem, nem lepett meg... de az igen, hogy Louis-nak volt mersze lényegében Morrow ellen fordulni, akitől az egész iskola retteg. Csak nem rájöttél, hogy igaza van?

Megjegyzés: Részletekért írj pm-et, miután regisztráltál!
Naplózva


Aerith Baldron
Mardekár
*


She's a Killer Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2021. 05. 31. - 21:55:39 »
+1

ALFONZ BALDRON
Nem: fiú
Kor: 11
Ház: Mardekár
Évfolyam: első
Vér: arany
Hirdető: Aerith Baldron
Avialany: William Franklyn Miller / módosítható

A karakterről:
Az öcsém vagy. És én majdnem megöltelek, amikor még csak beszélni sem tudtál. Hibáztam, tudom, amikor azt a rossz bájitalt adtam neked. Kicsit lassabban is tanultál meg bezsélni, járni, gyengék lettek az izmaid, nehezen fejlődtél. De most már egy nagyon édes kisfiúvá cseperedtél, én pedig ugyan úgy imádlak.
Te vagy a család kedvence, elhalmoznak minden jóval, te pedig élvezed a figyelmet. Kicsit úgy érzed neked mindent szabad, ezért mondhatni kissé beképzelt vagy, és magasan hodrod az orrod. Nem számít mit csinálsz, mennyire vagy rossz, mindig te vagy az, akit sosem vonnak felelősségre. Ez pedig csak még több löketet ad neked, hogy mindenféle galibába keveredj. És erre még rátesz egy lapáttal az is, hogy az unokabátyádat, Dominic Monstrot utánzod mindenben, na meg a bátyánkat, Oscart. Furcsa a kapcsolatunk, távolságtartó, félek hozzád közeledni, és inkább kifogásokat keresek, amiért nem akarok veled játszani. Dühös vagy rám emiatt, és sokat veszekszünk. Pedig csak nem akarlak még egyszer bántani.

Megjegyzés: Részletek regisztráció után, pm-ben.
Naplózva


Sean Westerfeld
Vérfarkas
***


the lonley beast

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2021. 06. 08. - 10:37:58 »
+4

LEAH BARLOWNem:
Kor: 22
Foglalkozás:Akadémiai tanuló: Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
Munkahely: -
Vér: félvér
Hirdető: Sean Westerfeld
Avialany: Sophie Reynolds

A karakterről:
Te voltál a húgom legjobb barátnője. Mindent megosztott veled, elválatszhatatlanok voltatok azalatt a pár év alatt, míg az iskolába jártunk. Tudtad azt is, hogy vérfarkas vagyok, de te megőrizted ezt a titkot, bár mindig furcsán ferde szemmel bámultál rám, mintha kárt tehetnék Susie-ban. Azt hitted együtt fogjátok kijárni a Roxfortot, és még sokat tervezgettétek, hogy a hetedév után világjáró körútra indultok. De ez sosem valósult meg. Amikor azon a bizonyos estén közölték, hogy három diák, ugyan abból a kisvárosból,  és családjuk tragikus módon elhunyt, tudtad, hogy Susan volt az egyikük. A hír sokkolt és nem bírtad feldolgozni, hiszen annyit leveleztetek még a nyáron is. Próbáltad összerakni a dolgokat a fejedben és az egyetlen magyarázat, amit találtál, hogy én ölhettem meg őket. Vérfarkas voltam, és biztos teliholdkor lemészároltam a családom. Mindent a vérfarkasokra fogtál, fiatal voltál és nehezen tudtad feldolgozni a veszteséget. Dühös voltál és kétségbeesett, gyűlölni kezdtél nem csak engem, hanem a többi vérfarkast is. Kegyetlen fenevadnak kezdted őket látni, és amikor láttad az ő pusztításukat a Roxfort ostromán még jobban gyűlölted őket.
Oltalmaző és hűséges természeted lévén mindig is szerettél kiállni a gyengébb mellett, bár a harcokat kerülted, a legjobb tudásod szerint segítettél a sérült diákok és felnőttek ápolásában az ostrom idején. Láttál halált, láttál életveszélyes sérülést azon a napon, és eldöntötted, hogy a legjobb tudásod szerint fogod az embereket gyógyítani, így most a Mandragóra diákja vagy, általános medimágus szakon, még annak ellenére is, hogy túlsáágosan sokszor keresel vígaszt az alkoholban.
Amikor már azt hitted az évek alatt sikerül valamennyire feldolgozni Susie halálát, 2001-ben megpillantottál egy ismerős arcot az Azkaban körözési plakátján. Én voltam rajta, és téged pedig elöntött a gyűlölet. Azóta is próbálsz megkeresni, hogy számon kérj, és minden áron vissza akarsz juttatni az Azkabanba.

Megjegyzés: Részletek regisztráció után, pm-ben!
Naplózva


Charlie Oswin
Mardekár
*


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2021. 06. 10. - 08:52:29 »
+2

TOMMY
Nem: férfi
Kor: 16 - 17
Ház: ahova beosztanak
Évfolyam: 6.
Vér: mugli születésű / félvér
Foglalkozás: A Roxfort koboldjai gitárosa
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Maxence Danet-Fauvel (módosítható!)

A karakterről:
Elég magadnak való srác vagy, aki finoman szólva is bajkeverőnek néz ki, én még is az egyik legjobb haveromként tekintek rád. Nem csak, hogy te tanítottál meg gitározni, hogy könnyeben írjak dalokat az együttesünknek, de te voltál az, aki a legtöbbet segített a megalapításkor. Te szervezted be Mattet, Ericet és Patricet is. Így hát összeállt A Roxfort koboldjai, én pedig énekes lehettem. Még a legmerészebb álmaiban sem gondoltam ilyesmire.
Egy kicsit olyan vagy nekem, mint egy nagytestvér, aki állandóan segít - pedig talán fiatalabb is vagy nálam -, csak rád számíthatok igazán az iskolában. Ettől függetlenül nem sokat tudok az életedről, a szüleidről, a családodról sosem beszélsz. Matt pedig azt mondta: "Inkább ne is faggatózz, Charlie! Tommynak nehéz gyerekkora volt." Hát nem tettem. Nem akartam beletiporni a lelkedve vagy sebeket felszakítani. Inkább csak hallgattam, ahogy Emmáról beszélsz, a lányról, akit megmentettél az Ostrom alatt egy halálfalótól. A lány azóta is epekedve bámult rád... de most komolyan Tommy, észrevetted, mennyire beléd zúgott?

Megjegyzéss: A vezetéknév szabadon válaszható.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 05. 19. - 02:40:35
Az oldal 0.116 másodperc alatt készült el 37 lekéréssel.