+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hugrabug
| | | |-+  Sophie Vanheim
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Sophie Vanheim  (Megtekintve 3842 alkalommal)

Elizabeth Hepburn
Hollóhát
*


Benned a létra

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2021. 03. 10. - 14:13:49 »
+1

Hali!

Örülök hogy találkoztunk Sophie. Igazán kellemes társaság vagy. Tudod, mostanában keveset járok  ki társaságba, a tömeget annyira nem is szeretem, de így jó volt beszélgetni. Azt, hogy mi a szerelem, még sajnos mindig nem tudom, de amint rájövök, azonnal szólok neked. Mármint hogy amikor meg tudom, mit is keresek a szerelem szó alatt. Ez fura amúgy nem? Lehet, hogy a szerelem mindenkinek mást jelent.  Illatokat, vagy csak egy pillanatot. Mikor jön az a pillanat? És amikor elmúlik a szerelem, azt a bizonyos pillanatot vajon ugyanúgy fogod értékelni, mint amikor még szerelmes voltál?UI:  Ja, igen, köszönöm, hogy segítettél, a paintballal, mert nem jutott hirtelen az eszembe semmi. Tabula rasa.  :D
Naplózva


Minerva McGalagony
Tanár
*****


Az Igazgatónő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2021. 04. 09. - 20:35:56 »
+1

Úgy hallom idén nagyon szorgalmas

Miss Vanheim, ebben a tanévben nagyon sok jót hallottam magáról. A tanárai úgy gondolják rendkívül tehetséges... és igen, nagyon kedves, hogy tegnap utánam hozta az elejtett pergamen tekercset, valószínűleg a segítsége nélkül egy nagyon fontos ügyben nem jutottam volna dűlőre. Így hát megint csak bizonyította, milyen jószívű és önzetlen. Azt kívánom, bár ilyen lenne a legtöbb diákunk. Hiányozni fog, mikor elkerül a Roxfortból.
Naplózva

Louis Soulier
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2021. 05. 03. - 09:23:27 »
+1

A lány a sütik mellől

A Mézesfalásban futottunk össze, a nagy húsvéti muffin vásáron. Éppen az utolsó sóskaramell felé nyúltam, és te is. Azt hittem, majd minden áron meg akarod szerezni magadnak, ehelyett kedvesen elfelezted velem. Végül egészen jót beszélgettünk a furkászokról. Azt mondtad, te is láttál egyet a rengeteg szélén... és képzeld én is! Azon gondolkodtam, le kéne rajzolni - ahogy Beth tenné -, de mire elővettem a pergmanet már el is menekült az apróság.
Naplózva


Niraniel Ays
Hugrabug
*


*Trouble magnet*

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2021. 05. 03. - 11:36:03 »
+1

Cinkostárs

Fú, annyira köszönöm, hogy bevédtél azoktól a szörnyű mardekáros picsák, akarom mondani bosziktól a vonaton... Azóta is úgy tekintek rád, mint a tündérkeresztanyámra, holott alig pár évvel vagy idősebb nálam. Körbe leng téged valami misztikus erő... vagy nem is tudom. Nem akarom ennyire túlmisztifikálni, de az biztos, hogy roppant bájos vagy és nagyon erős... szerintem nem is tudod, hogy mennyire. Ha nem is vagyunk annyira szoros barátok, azért tök jó érzés veled összefutni a klubhelyiségben meg az órákon. Jó, hogy vagy.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2021. 05. 04. - 15:44:32 »
+1

tedd ki a foglalt táblát

Eleinte kerülgettem a témát, talán azért, mert az exem legjobb barátnője voltál. Persze nálatok is változtak a dolgok, én meg szép lassan beléd szerettem... még a házat is megmutattam, ahol majd lakni fogok a nyártól. Szeretnélek minél jobban, minél komolyabban megismerni, magam mellett tudni. Meglehet fiatal vagyok az ilyen gondolatokhoz, de ha egyszer így érzem, miért ne akarnám meg is valósítani?
.
.
.
A macskád tartsd távol az alsógatyámtól!
Naplózva


 

Lupa Tenebris
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: Tegnap - 17:38:26 »
+1

(Kaland)
Forgószél

Bármikor ha látlak mindig pörögsz, tele vagy energiával, és mindenkit megtöltesz ezzel a vidámsággal. Olyan vagy, mint egy forgószél Oz birodalmába! Egyszer csakmegjelensz és tele lesz a környék vidám emberekkel. Úgy látom téged mindenki kedvel, irigyellek ezért, de örülök, hogy barátok lehetünk, csak ne rám ejtsd a házad...
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 04. 09. - 22:55:45
Az oldal 0.046 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.